Marco de Wit 22 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kuukausi sitten Valta Kuuluu Kansalle -puolue (VKK) teki takinkäännön Suomen ennätyksen, kun sen johto ja varsinkin puheenjohtaja Ano Turtiainen yllytti polpoa pahoinpitelemään koronatyranniaa vastustavan Convoy-vapauskulkueen mielenosoittajia.

 

VKK:n takinkääntö oli sitä luokkaa, että Laiton Lehti ennusti uusia vapauspuolueita syntyvän pikavauhtia.

 

Ano Turtiainen vaatii polpoa hyökkäämään Vapauskulkueen kimppuun! Uusi puolue tulossa?

 

 

Eipä aikaakaan, kun Convoy-aktiivi Jaana Kavonius ilmoitti uuden puolueen luomisesta. Nyt on myös paljastunut, että Kavonius on nimennyt puolueensa Totuuspuolueeksi ja ottanut pääaiheeksi Suomen itsenäistymisen ja virkamafian vastustamisen.

 

Uusi AIDOSTI virkamafian vastainen Totuuspuolue perusteilla!

 

 

Eilen tuli myös tietoon, että muitakin uusia puolueita on perustettu. Monet ovat spekuloineet, että Tuomas Malinen olisi ollut mukana perustamassa uuden Oikeus ja Vapaus -puolueen.

 

Kuvassa linkki YTJ-sivuille

 

 

Malinen ei ole tiettävästi vielä sanonut mitään kovin yksityiskohtaista, mutta hänen seinällään asiasta keskustellaan Seppo Hauta-ahon johdolla.

 

 

 

 

Kommentteja on tullut jo reippaasti yli sata, mutta yhdessäkään ei mainita kaikista tärkeintä asiaa: VAALILIITTOA.

 

Ihmiset ovat nähtävästi niin tietämättömiä vaalilainsäädännöstä, etteivät tajua puolueiden määrän olevan irrelevantti, JOS ne laativat vaaliliiton.  Niinpä vaikka jokaisen vapausmielisen ryhmän kannattaa perustaa oma puolue, KUNHAN suostuvat muiden kanssa vaaliliittoon.

 

 

Olisikin erittäin tärkeää, että jokainen vapausmielinen ryhmä ja varsinkin puolue ilmoittaa halustaan liittyä suureen vaaliliittoon.

 

Suomen politiikan ihmeellisin asia kuitenkin on, etteivät vapaushenkiset pienpuolueet ole KOSKAAN halunneet luoda laajaa vaaliliittoa. Tämä jos mikä on täydellinen todistus sekä ääliöiden että myyrien vallasta.

 

Mielenkiintoista nähdä mitä tulee tapahtumaan seuraavissa eduskuntavaaleissa. Jatkuuko myyrien valta vai ovatko aktivistiryhmät ja pienpuoluejohtajat valmiita suureen vaaliliittoon?

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

24 thoughts on “Perustiko Tuomas Malinen Oikeus- ja Vapauspuolueen?

 1. Siksihän noita pienpuolueita tuntuu tulevan että kilpaillaan toisiaan vastaan viimeisen asti ja vaaleissa on sitten puolen tusinaa pientä erillistä ehdokaslistaa.

  1. Ja kukaan ei pääse läpi ääneten hajautuessa niin laajalle. Siksi juuri vaaliliitto on tarpeen, että edes jotkut pääsevät Eduskuntaan.

 2. Niin kauan kuin kansan enemmistö ei liittoudu, sen ääni tukahdutetaan vaientamalla johtohahmot yksi kerrallaan.

  Rooman armeija ei koskaan olisi pystynyt valloittamaan Galliaa, jos he olisivat nousseet vastarintaan yhtenä miehenä Tätä kyvyttömyyttä liittoutua sitten roomalaiset käyttivät hyväkseen ja tuhosivat Gallian armeijat yksi toisensa jälkeen erillisissä taisteluissa.

  1. Tavallaan kansan enemistö on liittoutunut. Tää nykyinen mätä eduskunta sai yli 50% äänistä ja se tuntuu olevan yksi ja sama liitto keskenään.

 3. Parannus voisi tapahtua ihan HETI ja Välittömästi, jos joku ymmärtäisi miten perustuslakia pitäisi tulkita.

  Ja järjestäisi niitä vitun gallupeita. Jos niitä ei järjestetä, niin perustuslakia voidaan tulkita ihan mielivaltaltaisesti.

  Kansallismieliset voisi helposti ja heti saada kaiken hulluuden loppumaan. Näin.

  Perusoikeuksista on säädetty perustuslaissa.
  Niihin saadaan tehdä poikkeuksia tavallisella lailla VAIN, jos sihen on ”hyväksyttävä” peruste.
  Demokratiassa sanalla ”hyväksyttävä” tarkoitetaan sitä että kansan enemmistö hyväksyy.
  Kansallismieliset voisi gallupeilla näyttää ettei kansan hyväksy pakkorokotuksia ja muita hulluuksia. Joten ne pitäisi säätää perustuslakia muuttamalla.
  Perustuslakivaliokunnan mietinnössä PeVM 25/1994 on määritelty, että millä perusteilla perustuslakiin voidaan tehdä poikkeus tavallisella lailla.
  Perustuslakivaliokunnan mietintö PeVM 25/1994:
  – Rajoitusperusteiden tulee olla hyväksyttäviä.
  https://www.edilex.fi/mt/pevm19940025
  Tässä todella upea live gallup Youtube live sessioihin:
  https://www.youtube.com/watch?v=_dJQ_5Fcyrw&list=PLA6As4Un47h-ysTO7OMPx6tfqIaW9oJH1&t=1246s
  Galluppeja voi tehdä:
  – Twitter gallup
  – Facebook gallup
  – Google Forms ( ilmainen )

  Jos esim italia lahjoituksen yhteydessä olisi kysytty gallupilla luotettavasti että voiko suo!en budjetista lahjoittaa miljardeja italiaan, niin siitä olisi pitänyt päättää perstuslakia muuttamalla jos 80% olisi vastustanut.
  Perustuslain mukaan kehon koskemattomuus onnsuojattu. Joten tavallisella lailla voidaan tehdä siihen poikkeus vain jos siihen on ”hyvöksyttävä peruste.”
  Hyväksyttävällä perusteella viitataan kansan tahtoon.
  Jos olisi ollut gallup että 90% vastustaa, niin perustuslakivaliokunnan olisi pitänyt katsoa että asiasta pitää päättää perustuslakia muuttamalla

 4. Itsenäisyyden ja puolueettomuuden ajamiselle tulee olemaan kysyntää seuraavissa vaaleissa koska persut tulee ajamaan enemmän Natoa ja parempaa EU:ta.

  1. Persuilla on nyt pientä linjaristiriitaa kun Nato-aho haluisi tukea Ukrainaa ja Tavio pysyä erossa konfliktista.

   1. Eiköhän persuilut ja anot ole jo nähty.

    Suomi tarvii sen conwou tädin tai malisen

   2. Tavio haluaa… haha. Ihmiset ovat kyllä naiiveja ja idiootteja. Ei tasan halua, kunhan näyttelee. Tavio saa kaikki ohjeensa ja käskynsä puolueen johdolta.

  2. ’Kokoomusmielinen’ (en nyt keksinyt parempaa kiteytystä) Malinen ja monet ovat kuitenkin koneiston sisältä toimivia miehiä. Jos olisivat luonnostaan sellaisia, ketkä ovat erityisen tiedostavia – ei vain osa-alueittain tai että ei näe niitä todellisia valtaverkostoja, supremasistiheimon ylikansallista ja korporatiivista ilmiötä – niin heidän elämänsä näyttäytyisi aivan varmasti toisenlaisena kuin se toteutunut ura ja järjestelmäverkostoituminen.

   Suurin osa politiikkaan menevistä ovat pelureita, ei puhtosia, eivätkä varsinkaan ole kerryttänyt muuta tietopääomaa kuin se, mikä auttaa omaa uraa. Useimmilla johtoon pyrkivillä on valtava ego ja kunnianhimo, mikä toisaalta toimii moottorina, mutta toisaalta kyynäröi ja vaimentaa muita ja haluaa kaiken kunnian. Useimmilla on valitettavasti vaikeuksia tunnistaa tällaisia huonoja keskushahmoja, vaan pikemminkin ihailevat näitä. Mutta suhteellisen toimiva nyrkkisääntö on, että kun spottaa aina myötäilevän seurailija- ja ihailijajoukon ja tyyppi pyörittää showta, niin on todennäköisesti todistamassa narsistin showta ja homma tulee halkeamaan niin että fiksuimmat ottavat hatkat kun tietty porukka porskuttaa kyseisellä kattauksella vaikka tappiin asti.

   On siis tärkeää että perustajat ja keskushahmot ovat kirkkaita ja selkonäköisiä, vaikka muussa olisikin jotain mitä voisi parantaa. Että kanssakäyminen on hyvin normaalia ja ’samalta tasolta ihmisten välillä’. Eli luonne ja luontainen ajattelukyky on kaikkein tärkeintä. Muodollinen osaaminen, tekninen osaaminen ja status on toisarvoista, eikä toimi niin hyvin ellei ensinmainitut ole vahvana pohjalla. Kaikenlaisia osaajia tarvitaan, mutta keskushahmojen tärkein tehtävä on pitää ryhmä ja sen tavotteet kirkkaana, kun äkkiä joku/jotkut alkavat sumentaa ja esim. olla löytävinään ’myyriä’ vaikka se onkin heidän oman pään synkkää puolta. Optimismi ja asiallisuus ovat ensiarvoisen tärkeitä.

   1. Hyvä analyysi, mutta mitään suurta johtohahmoa ei edes tarvita, KUNHAN suurin osa aktivisteist suostuu suureen tekniseen vaaliliittoon. Tämä mahdollistaa koalition, jossa kenelläkään ei ole johtajuutta. Tällainen pystyisi myös pyörittämään Kanadan kaltaista Convoy-taktiikkaa ilman, että johtoa voidaan tuhota tai pidättää. Ehkä juuri tämän takia Supo ja Nato tekevät kaikkensa estääkseen suuren koalitiotyyppisen vaaliliiton syntymisen.

    1. Olen kyllä samaa mieltä kanssasi. Ajattelin ensi kädessä ryhmätyöskentelyn fasilitointia, jos keskushahmot osaisi sellaista. Mutta eihän niitä suuria keskushahmoja tosiaan edes tarvita jos ihmisryhmät vain osaavat ja päättävät toimia enemmän bilateraalisti. Yhteistyö on pääasia ja asenne kohdillaan. Ei sellaista ’jos mä en saa sanella leikin säännöt, en ole mukana’ -tyylistä toimintatapaa joka takaa

     1. Joo, TEKNISEN vaaliliiton kauneus on juuri siinä, että keskusjohtoa ei tarvita. Hienoa sinänsä, että sinun kaltaiset henkilöt miettivät ryhmätyöskentelyä, yms. mutta voin sanoa politiikan olevan äärimmäisen raakaa. Kaikki ovat suorastaan eläimiä ja miettivät vain omaa lyhyen tähtäimen hyötyään. Niinpä kaikenlaiset keskusjohdot synnyttävät aina diktatuurin tai sodan. Vaaliliitto ei onneksi edellytä keskusjohtoa.

 5. Malinen haisee. Kuunnelkaa Kavoniuksen viimeisin ”Jaanalla on asiaa” podcasti (löytyy VK:sta). Hän kertoo miten oli pyytänyt Maliselta supporttia johon tämä Malinen oli todennut että tykkää häärätä yksin, ei tue.
  Juuri katsoin Malisen viimeisimmän videon jossa hän huutaa vaihtoehtogenren yhteistyön perään. Jaana joka tekee konkreettisia asioita, nimeää nimiä todisteineen ei kelpaa? Oma intuitioni sanoo että Malinen on yksi ns. piireistä tullut myyrä-säätäjä lisää sotkemaan ja sirpaloimaan kenttää. Juttelee kivoja ja sehän monille tuntuu riittävän.

  1. No sehän nähdään sitten kun hän ottaa kantaa vaaliliittoon. Jos kovasti vaatii vaaliliittoa, niin on rehellinen ainakin siinä mielessä, että on valmis haastamaan valtaeliitin. Jos taas ei vaadi vaaliliittoa, niin sitten tiedetään mikä hän on.

   Yleensäkin vaaliliitto-kysymys on loistava tapa erottaa jyvät akanoista.

   1. Marco voisi yksinään tehdä ”vallankumouksen” heti ja välittömästi.

    Eduskunnan täysi istuntoja seuraa joka viikko 300 000 ihmistä.

    Menisin sinne kuvaamaan, sillä erotuksella että lisäisi lähetyksiin chatin ja gallupit. 100 000 pomppasi
    Isi katsomaan Marcon lähetyksiä koska niissä olisi gallup ja chat.

    Perusoikeuksiin voidaan tehdä poikkeuksia vain jos se on ” hyväksyttävää” hyväksyttävällä viitataan demokratiassa kansan enemmistön tahtoon.

    Jos gallupeissa selviäisi että ”pakkorokotuksia” ja ”italia lahjoituksia” ( siis tulevaisuudessa jos tulisi tälläsiä lakeja) vastustajia esim 80%, niin niistä pitäisi päättää perustuslakia muuttamalla.

    Marco voisi näin toiminnallaan blogista eduskunnan hullutuksia. Joten Marco voisi näin tehdä yksinään ”vallankumouksen.” Vallankumouksella tarkoitan tässä sitä että jatkossa selitetyn kaltaisista asioista pitäisi päättää perustuslakia muutamalla, eikä tavallisilla lailla.

   2. Oli ainakin erittäin epäilyttävää, että hän ei haastattelussa halunnut puhua siitä, että tietyt suvut ovat hallinneet yksityistä rahakonetta. Hän halusi heti vaihtaa puheenaihetta.

 6. Malinen ei suostunut puhumaan siitä mitkä suvut hallitsevat rahakonetta. Halusi haastattelussa vaihtaa heti puheenaihetta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*