Marco de Wit 22 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Eilen Laiton Lehti kertoi ympäri maailmaa liikkuvasta huhusta, jonka mukaan Kanadan pääministeri Justin Trudeau olisi Kuuban kommunistidiktaattori Fidel Castron poika.

 

Onko koronatyranni Trudeau diktaattori Fidel Castron poika?

 

 

Ok, ilman geenitestiä asiasta ei voi olla varma. Toisaalta hyvin moni asia viittaa siihen, että Castro todellakin on Justin Trudeaun oikea isä:

 

1. Justin Trudeaun virallinen isä, vasemmistolainen pääministeri Pierre Trudeau oli swingeri. Justin ei ole ollenkaan hänen tai äitinsä näköinen.

 

 

Kanadan pääministeri Pierre Trudeau. Linkki Wikipediaan

 

 

2. Trudeaun äiti Margaret oli Pierreä 30 vuotta nuorempi feministi ja seksihullu narkkari, joka ihaili Castroa.

 

 

 

 

 

 

3. Castro oli seksihullu, joka sekstaili kirjaimellisesti tuhansien naisten kanssa. Hän taatusti oli valmis seksiin kauniin nuoren kanadalaisen naisfanin kanssa.

 

 

4. Justinin siittämisen aikoihin keväällä 1971 Margaret matkusteli Karibialla. Osa matkareitistä oli salainen.

 

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

Eikö siis olekin erikoinen sattuma, ettei Justin näytä yhtään vanhemmiltaan, mutta on lähes saman näköinen kuin Castro.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

19 thoughts on “Todisteet: Kanadan koronatyranni Justin Trudeau on kommunistityranni Fidel Castron poika!

   1. Muutama vuosi, niin Justin näyttää selkeästi saman ilmeiseltä, vaikkei samalta henkilöltä näytäkään. Sukulaiset ovat juuri sellaisia, jakavat sukulaisuusilmettä. Ihan niinkuin Pierre näytti paljolti Justinilta ollessaan saman ikäinen. Castrolla ei taasen ole koskaan ollut yhtäkään samankaltaista piirrettä kasvoissan. Ainoastaan yleisilme on samankaltainen, ei ainuttakaan viitettä sukulaisuudesta. Tuollaista ei ole luonnossa koskaan sukulaisten välillä. Sukulaiset jakavat aina lukuisia lähes identtisiä perhepiirteistöjä, mutta eivät välttämättä yleisesti muistuta toisiaan.

  1. Kyllä lukuisat nuoren Pierre Trudeaon kuvat ovat aivan ilmetty Justin Trudeao. Ei ole epäilystäkään, jos yhtään viitsii katsoa edes muutamaan vähän nuoremman Pierre Trudeaon kuvaa.

 1. Oletteko kuulleet, että menninkäiset ovat hallituksen ja polpon puolella, varokaa menninkäisiä.

 2. Katsokaapas myös eri kuvia miten Justin Trudeaun äiti koskettelee ja pitelee Castroa. Ei ole mitään hyvän päivän tutun tapaamisia. Justin Trudeaun äiti oli tunnettu siitä, että tämä oli täysin seksihullu sekopää.

 3. Ihmisten ulkonäöstä voi kyllä useimmiten päätellä hyvin paljon. Pierre Trudeaukin on jo ulkoisestikin todellinen limainen friikki. Tuleekohan nyt tästäkin syyte.

 4. Justin Trudeao on ilmetty Pierre Trudeaon poika, jakaa perhesuhteet paljastavat kasvonpiirteet ja kun katsoo useamman kuvan, nuoremman kuvan Pierrestä asia on päivän selvää. Justinilla ei ole lainkaan yhteiä perhepiirteistöjä Fidel Castron kanssa. Ei ole mitenkään edes mahdollista jo pelkästään tästä syystä, että Fidel Castro olisi Justinin isä, niin hassua kun tuo olisikin.

  Katsokaa muutama Pierre Trudeaon nuoruudenkuva. Laittakaa Googleen vaan Pierre Trudeao ja ottakaa siitä useampi, niin löytyy monta jossa Pierre on täsmälleen Justinin näköinen. Silmäkulmat, suun kurvij, leuka jne. Kaikki nämä ovat perhepiirteistöjä. Fidel on pääpiirteisesti samannäköinen, mutta tuo on ulkoista yhdennäköisyyttä. yhtäkään ytheistä piirrettä, kurvia tai kaarretta, eli juurkinin sukulaisuusominaisuuksia, ei ole lainkaan Fidelin ja Trudeaon välillä.

 5. Pierre Trudeao ja Justin Trudeao omaavat piirteistöä jotka ovat tyypillisiä saman perheen jäsenille. Fidel Castrolla ei vastaavasti ole niitä lainkaan. Siksi on täysiin järjenvastaista, lukuisien vääränlaisten leuka, silmäkulma ja nenä kurvien takia, kuvitella, että Castro voisi olla sukua Justinille pelkän yhdennäköisyyden takia. Yhdennäköisyys on aivan eri asia kuin jaetut, ehdottomasti samanlaiset, silmäkulman, nenän ja leuan kurvit, eli niinkutsutut perhepiirteistöt-
  https://en.mercopress.com/data/cache/noticias/52856/0x0/pierre-trudeau.jpg

  http://www.biographi.ca/bioimages/original.1070.jpg

 6. Jotenkin typerää verrata Justinin kuvia vanhaan ja kurttuiseen Pierreen, ja sitten sanoa, että näyttää enemmän yhdennäköiseltä nuoren ja vetreän Fidelin kanssa.

  1. Öh… Pierre Trudeausta on myös vanhoja kuvia. Kyllähän tuon näkee selvästi, että Pierre Trudeau ei ole geneettisesti ollenkaan läheinen Justin Trudeaun kanssa, mutta Justin Trudeaulla on valtavasti samoja geenejä Fidel Castron kanssa.

  2. Siis mitä ihmeen yhteistä Pierre Trudeaulla on Justin Trudeaun kanssa? Mieti kuinka naurettavalta kuulostaa kun joku väittäisi kuinka Justin Trudeau on niin isänsä näköinen? Jokainen näkee ettei ole Pierre Trudeaun poika.

   1. Ylempänä laitoin jo kaksi kuvaa Pierrestä. Sukulaisuus on päivänselvää. Sukulaisuus näkyy identtisissä kurveissa ja kulmissa. luiden muodossa jne. Sukulaisuus ei ole yleistä yhdennäköisyyttä, jota Justinin ja nuoren Fidelin välillä on. Fidelillä on eri sukua viittaavat leuan, silmäkulman, poskipäiden ja nenän rakenteet. Sukulaisuus Justinin ja Fidelin välillä on siis täysin mahdotonta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*