Marco de Wit 23 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Anonymous-ryhmä on julistanut totaalisen sodan Kanadan koronatyrannia eli pääministeri Justin Trudeauta vastaan.

 

He ovat jo tuominneet Trudeaun ihmiskunnan viholliseksi ja muistuttavat hänen vielä saavansa ansionsa mukaan.

 

 

 

 

 

Lähteenä Antti Heikkilän upea Twitter-tili:

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

14 thoughts on “Anonymous julistaa totaalisen sodan koronatyranni Trudeauta vastaan

  1. Minäkin olen odottanut koko ajan että ne saisi jotain aikaan. Mutta ei. Ei sitten yhtään mitään muuta kuin videonpätkiä.

 1. Valitettavasti tämän porukan hommailut on tähän saakka jääneet uhoilun asteelle.

  Toki toivon että Castron äpärälle saataisiin aiheutettua mahdollisimman paljon tuskaisia hetkiä.

 2. Oi, kuinka olisi nannaa jos nuo hyödylliset Anot, ketkä ovat rikollisia hyviksiä, bitti Robin Hoodeja , saisivat kunnon iskuja tehtyä. Ei ole helppoa. Useinhan se tyssää jonkinlaisiin tuliseiniin ja ainoastaan tietoliikenne hidastuu.

 3. Ihmisillä alkaa silmät aukeamaan ja he tajuavat, että monet suvakit ovatkin todella pahoja, ilkeitä ja sadistisia satanisteja, jotka oikeasti haluavat kiduttaa, vainota ja murhata, sekä tappaa valkoisia vauvoja.

  1. Kulttuurimarxistit ovat tämän päivän kommunisteja ja kommunismi on aina ollut maan päällinen helvetti tavan kansalaisille.

 4. En teistä muista tiedä, mutta en aio jäädä alistumaan vangiksi ikuisiksi ajoiksi. Minun osalta tämä saa loppua tähän. Ryhdyn erittäin radikaaleihin, mutta tietysti vain laillisiin toimiin. Minulla on siihen Jumalan suoma oikeus. Ihmisiä ei saa vain pitää vankeina ja orjina omassa maassaan. On lähdettävä laillisesti liikkeelle.

 5. Suomalaisten kannattaa lähteä mm. Ukrainaan lailliseen sotilastoimintaan hakemaan laillista sotilaskokemusta. Suomessa voidaan myös jo nyt harjoittaa laillista sotilastoimintaa.

  1. Öö.. kuten armeija tai reserviläistoiminta? Ette te tosiaan ole ihan pelkkiä hattutelineitä, tuollaisetkin lähes tuntemattomat organisaatiot jo tulleet tutuiksi.

   1. Jopa Suomen omat lait sallivat laillisen sotilaan työn ulkomailla. Laillista militiatoimintaa, eli itsenäistä ja laillista suojeluskuntatoimintaa voidaan myös harjoitella jne. Sotilastoiminta on hyvin pitkälti täysin laillista. Teoriakoulutuksessa jne. voidaan myös mennä hyvin pitkälle.

 6. Ja miksi Donetskin lähellä on ”sotilastoimintaa” ? Tänään YLE uutiset : Hanhikiven voimala voi myöhästyä lisää, koska paineastia pitäisi tehdä ”sotatoimialueella”. Mutta yksikään media EI kerro, että mitä muuta tuolla alueella tehdään ?

  Maailman parhaat rakettien polttokammiot tehdään juuri tuolla; esimerkiksi USA:n pitkän matkan ohjusten jenkkimaaperällä olevat polttokammiot ovat roskaa noihin polttokammioihin ja niiden hyötysuhteisiin verrattuna .

  ”Sota” loppuu välittömästi, kun joku räjäyttää nuo rakettitehtaat maan tasalle; ja rakettiteknologia palaa ”kivikaudelle” !

  Olen sitä mieltä, kun KAIKILLE ihmisille saadaan totuus tämän maailman menosta kerrottua KANSA painostaa ”päättäjiä” hieman muuttamaan tuntemaamme maailmaa kansanläheisempään suuntaan .

  Nyt kansalle EI kerrota mitään todellisia syitä konfliktien taustoista; jotta MUUTOSTA ei niin lujasti vaadittaisi !

  Muutos tulee olemaan kova; ja vain vahvimmat selviävät; jos emme kansana puhalla yhteen hiileen ja vaadi rikollisia tilille !

  Sattuipa tämäkin ”sota” sopivasti estämään juuri alkaneista massiivisia rikostutkintoja mm. EU-päättäjien kytköksistä mega-teollisuuspamppuihin; teollisuuteen on luettva myös lääketeollisuus” .

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*