9 thoughts on “Päivän video: Unisex-vessa

  1. Matot pääsevät harjoittelemaan pikkulasten raiskaamista vapaasti. #sisäinenturvallisuus (sarkasmia). Feministit suljettava samoille leireille. Akkoja ei pidä päästää päättämään muista kuin sisustusverhojen väristä. Aviomieheltä oltava lupa ulkonaliikkumiseen. Talebanin säännöt tännekin ja miesten ja lasten asema koheneee kohisten.

    1. Onko ”aimo mies” päässyt välillä salaa kirjoittelemaan nettiin? Vai mistä moinen purkaus ja jos se oli sarkasmia tai ironiaa, niin huonoa sellaista joo -mieheltä.

  2. tuletteko enää pitämään miekkareita, tänne Itähelsinkiin tarvittaisiin. Touhu on muuttunut sellaiseksi, etttä Marcoa ja Maria tarvittaisiin. Oletteko lopettaneet kokonaan katuaktivismin.

    1. Kiitos kysymästä. Ei olla lopetettu. Ollaan keskitytty lapsikauppaa vastustaviin miekkareihin, muta joo miekkareita ollaan vähennetty kahdesta syystä 1. minulla ehdollinen päällä 2. parempi, että koronatyranniaa on vastustanut uudet kasvot. Tämä oli mm. Convoyllekin todella hyvä juttu, koska kyse oli spontaanista kansannoususta. Juuri tällaista pitäisi tukea toisaalta ja toisaalta taas keskusjohdotonta vaaliliittoa. Olen vakuuttunut että vain desentralisoidun vaaliliiton kautta voidaan voittaa sekä vaaleissa että kaduilla. Eli desentralisaatio ei toimi ainoastaan makrotasolla (fixit), vaan myös mikrotasolla (vaalit ja kadut).

  3. Jaa varattu. Naisen kuva niin ähslam-orgasteri olisi ihan jussina nus..kunnes huomaa ei siellä ole nainen juicella.

  4. Jaa varattu. Naisen kuva niin ähslam-orgasteri olisi ihan jusseina nus..kunnes huomaa ei siellä ole nainen juicella.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*