Marco de Wit 23 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti kannattaa kaikkia uusia kansallis- ja vapausmielisiä puolueprojekteja, KUNHAN ne suostuvat:

 

 1. Suureen vaaliliittoon
 2. Ottamaan mukaan mukaan sitoutumattomia hyvien ja täysien listojen aikaansaamiseksi

 

 

Onko pienpuolueita liikaa? Ei, JOS suostuvat suureen vaaliliittoon! Miksei VKK suostu?

 

 

Eiköhän Sinimusta Liikekin ole valmis osallistumaan suureen vaaliliittoon. Näin osa heidänkin ehdokkaista omaisi realistiset mahdollisuudet päästä eduskuntaan.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Sinimusta Liike – Ajatuksia aatteesta

 1. TUUKKA, TERHI ja kaikki muut! Mitkä ovat aikeenne? Onko teillä ajatus että SML:stä, jolla on vielä n. 600 korttia kerättävänä, tulee eduskuntapuolue noin vain, vai onko kanttia pelata yhdessä muiden kanssa jotta yksi tai pari uutta haastaja pääsee sisään ja tekee ns. avausmaalin? Minulla ei ole enää väliä mikä uusista puolueista sinne pääsee, kunhan edes jokin, jotta lumipallo lähtee siitä vyörymällä kasvamaan.

  1. Ei sinimusta liike saa edes yhden yhtä kansanedustajaa. Eihän ne ehdi mitään tekemään vaan ovat veren veljien kanssa metsissä hiippailemassa ja suunnittelemassa jotakin whiteboy -festivaalia, jonne ei ketään tule. Tai ”aimo mies” voi sieltä löytyä jos hän saa luvan sinne mennä. Ei suomalaiset idiotteja ole vaikka kuinka dewit yrittää väittää ja rumasti sanoen: dewitin kannattajat ne vasta idiotteeja ovat. Ei tarvitse kuin tutustua hänen vuodatuksiinsa. Koululainen -lehden valekansi on yksi esimerkki hänen valehtelustaa.

   1. Koululainen meme olikin sen tason vaarallista Putinisti-propagandaa, että EU:n kyberturvallisuuskeskus ja NATOn hybridikeskus pistivät 12 työntekijäänsä selvittämään asiaa.

 2. Aivan turhaa energian tuhlausta!
  Kannattaa tutustua ensin Suomalaiseen poliittiseen historiaan. Menee näet oma taljootyö hukkaan ja mieli katkeroituu.

  1. Pysy sinä sitten kotona! Suomalaisista on aina löytynyt joitain yksittäisiä todella rohkeita ja rautaisia suomalaisia, mutta suurin osa suomalaisista on aina ollut raukkamaisia nynnyjä ja pelkureita.

 3. Ei tarvita mitään vaaliliittoa. VKK sai ääniä ilman liittoa ja ilman että oli edes valovoimaisimmat ehdokkaat mukana vaaleissa.

  1. Totta, jos tavoitteena on saada pari kansanedustajaa. Jos taivoitteena on saada yli 50% sellaisia kansanedustajia, jotka eivät ole nykyisessä korruptiosysteemissä kiinni, niin ei taida VKK:lta löytyä. Lisäksi on vielä mahdollisuus, että VKK mädäntyy matkan varrella, josta Anon Convoy kommentit antoivat jo vähän esimakua. Pelkästään tämän jälkimmäisen takia on tärkeää, että on runsaasti vaihtoehtoja tarjolla.

   1. Joo, mutta vain toisinpaikoin, kuten totesit ja nekin harvat miniliitot ne ryssivät äärimmäisellä ylimielisyydellä ja kieltäytymällä yhteistyöstä. Minkäänlaista yritystä ei olltu suuren vaaliliiton laatimisessa eikä edes sitoutumattomien ottamisessa listoille, kuten jutussa selitetään.

 4. Upeita ihmisiä, miehiä ja naisia nämä radikaalit aitokansallismieliset. Suomeen voi tulla vielä sisällissota, koska vihollisemme ei peräänny ja kansanmurhaa suomalaiset sukupuuttoon! Mutta ei myöskään peräänny jotkut aitokansallismieliset rohkeat ihmiset! Jumala, oma kansa ja oma rotu aina ensin!

 5. Olisi tarvittu jo pimeinä Koiviston aikoina. Silloin alkoi suomalaisten kurjistaminen ja johtajat olleet kansaa vastaa.

  Olisi tarvittu, mutta jos joku oli eri mieltä sai kyydin piipaa-autolla mielisairaalaan. Silloinkaan ei ollut kansallista oppositiota. Perkeleen kova neukkupropaganda oli päällä ylen toimesta. Kova itä-saksa ja stasi-meininki. Pimeitä aikoj siinä mielessä. Nykynuoriso ei tiedä niistä ajoista mitään. Ainut Hyvä asia oli talousyhteistyö venäläisten kanssa eikä ollut pelkoa joutua idän ja lännen taistelutantereeksi, kuten nyt on.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*