Marco de Wit 23 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoina medioina maailmassa Laiton Lehti ja Holy Crusade News kertovat totuuden siitä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu.

 

Triplakansanmurha kiihtyy Euroopassa. Persut vähättelee Matti Putkosen johdolla!

 

 

Sillä ei kuitenkaan ole juuri mitään väliä, koska ihmiset ovat degeneroituneet liian itsekkäiksi, mielisairaiksi ja tyhmiksi.

 

Tohtori Dutton: Idiocracy-elokuva liian optimistinen. Romahdus jo muutamassa vuosikymmenessä!

 

 

Suomessa on kuitenkin yksi henkilö, joka tajuaa mitä tapahtuu. Hän tietää miten pankkiirit johtavat maailmaa ja miten ihmisten tyhmentyminen uhkaa romahduttaa kaiken.

 

Björn Wahlroos ymmärtää kaiken. Tosin hän ei kerro ihmisille totuutta, vaan käyttää hyväkseen heidän tyhmyyttään.

 

Ei sitä muuten rahakonetta saisikaan.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

78 thoughts on “Suurpankkiiri Björn Wahlroos mukaan totuusliikkeeseen!?!

 1. Luonnevikaisuudesta voi hyvinkin haukkua Björkkaa, mutta ei nokkelan älyn puutteesta. Mies on hai (viittaan shark tank ohjelmaan), eikä ne taidot tule ilman tiettyä vainua ja näkökykyä.

  1. Ne hait siinä ohjelmassa on pahinta kuraa mitä kapitalismilla on antaa. Hait vie yrittäjiltä rahat. Arvostus Brörkkaa ja hänen EUta kohtaa on nolla.

 2. Aivan ei muuten olisi ollut mahdollista laittaa ”eduskuntaa” varastamaan 3 miljardia euroa pienyrittäjien omaisuutta pankki – vakuutuslaitoksille ”lailla 444/2012” .

  Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. ”Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurahat aiotaan kaapata.”

  Mikä sensuuri alkoikaan: archive.today/kimmoleaks.fi; tokentube Kimmo Leino puhuu.

  Suomessa suuria puolueita on lahjottu vakuutusyhtiöiden keskusliiton kautta vuosikymmeniä : Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille”. ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan, rahalla on saatu omanalaista lainsäädäntöä”.

  Myös nalle on hyötynyt tästä ”omanlaisesta lainsäädännöstä”.

  Mutta tämä miljardivarkaus on taustojen osalta kuitenkin piilotettava ikuisesti; siksi tarvitaan mahtava sensuurijärjestelmä.

  Mutta voiko sensurointi tapahtua ikuisesti ? Ei voi, jo tuhannet Suomessa ovat marssineet sensuurin lopettamisen puolesta; sillä siitä tässä lopulta on kyse: TOTUUDEN salaamisesta !

  Totuuden salaamiseksi on LAHJOTTU Kansainvälinen rikostuomioistuin ( Tokentube KImmo Leino puhuu ) ja tehty useita valtiopetoksia… PL 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Tuollainen syyteilmoitus muuten jätetty 9.12. 2005 Valtakunnansyyttäjänvirastoon; joten ”päättäjämme” ovat JATKOAJALLA; ja TOTUUS vielä tulee julki kaikkien katseltavaksi Suomen ”virkamafiasta” ( Jaanaa lainatakseni ) ja Suomen JÄRJESTELMÄKORRUPTIOSTA ; jollainen mm. lailla 444/2012 tehty miljardivarkaus on !

  Pitääkö minut nyt haastaa oikeuteen maaliottamisesta; kun sanon olevani PL 118 §:n mukainen IHMISOIKEUDETON Suomen kansalainen, johon kohdistettua rikollisuutta ”poliisi” ei saa tutkia: EOA päätös 876/2/05 ( salattu 20.12. 2007 asti ) … poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa.

  Tämä on JULKINEN dokumentti; josta lähes koko Suomen ”lehdistö” vaikenee; koska se on LAITON.

  Ei laillisuusvalvojalla ole OIKEUTTA keskeyttää poliisin esitutkintaa; kuten se ilmeisesti teki 8.9. 2005 jättämäni rikosilmoituksen ja 9.12. 2005 syyteilmoituksen suhteen ?

  Ja samalla tavalla Valtakunnansyyttäjänvirasto käsittelee PL 118 §:n VALTIOPETOSTA takautuvana lakina koskien 90-luvun valtiopetoksia . ( dokumentit Jorma Jaakkolan kotisivuilla ).

  Jokainen poliisi joka osallistuu tähän takautuvan lainsäädännön soveltamiseen on RIKOLLINEN itse !

 3. Toisaalta mitä sitten vaikka 80 prosenttia ihmisistä olisi idiootteja. Ainakaan suurin osa ei ole hyväksikäyttäviä loisia ja rikollisia, kuten ruotsalainen Wahlroos.

  1. Peruskoulu on idioluution kivijalka. Sitten typerät ja veltot vanhemmat, jotka syövät pitsaa, vetävät kaljaa ja makaavat sohvalla. Nykypäivän ryysyrannan joosepit ja juutas käkriäiset. Kela kantaa peruspäivärahan ja asumistuet kotiin.

   1. Yliopistot ja korkeakoulut ne ovat nykyisin usein sitä todellista idioluutiota. Tekee paljon tyhmemmäksi kuin sinne mentäessä. Monet peruskoulussa käyneet voivat olla vielä melko järkeviä, mutta muuttuvat nykyisin yhä tyhmemmiksi käytyään yliopistossa ja korkeakoulussa.

     1. Kyllä, onneksi on meitä. Onneksi meillä on teitä aivovammaisia älyköitä koko älymystö täynnä miettimässä loistavia ajatuksia. Emme tulisi toimeen ilman teidän ajatteluamme ja edistyksellisyyttä.

 4. Eivät ruotsalaiset ole olleet yhtään sen älykkäämpiä kuin suomalaiset. Alunperin he ovat vain olleet paljon röyhkeämpiä, raaempia ja rikollisempia, jolloin ovat varastaneet ja omineet suomalaisten parhaat viljelysmaat itselleen ja ovat näin näännyttäneet suomalaiset nälkään. Suomalaisten omaisuus ja maat ruotsalaisilta riistäjiltä ja rikollisilta takaisin suomalaisille, tietysti laillisesti! Wahlroos ruotsalaisena tietysti vastustaa tätä. Se siitä Marcon totuusliikkeestä.

  1. Lisäksi Ruotsi oli molempien maailmansotien ulkopuolella myyden malmia ja tarvikkeita sotiville maille.

  2. Hän on valitettavasti kylläkin suomalainen ja tämä tekee asiasta vieläkin pahemman. Toki hän on muuttanut Ruotsiin.

   1. Ei tasan ole mikään suomalainen. Osaa ehkä puhua suomea, mutta vihaa suomalaisia ja on hulluna ruotsalaisiin ja Ruotsiin, sekä ajattelee kuin ruotsalainen. Mitä muuta tarvitsee mainita?

 5. Björkka on kansallismielisten pahin vihollinen. Björkka on globaalisti aivan kuten Sanna Marin ja Sauli Niinistö. Nämä 3 kuuluvat siihen tyhminpään 80%n.

 6. 80 % on liian optimistinen. 99,999999 on idiootteja. Idiootti ja optimisti on sellainen, joka luulee, että kansaa valistamalla voi auttaa heitä. Ei toimi. Tee kuten Björn. Ensin hän sai poliiitikot luovuttamaan valtion pankin hänelle. Käännytä poliitikot palvelijoiksesi, se jälkeen seuraa kansa. Ota avainhenkilöt hallintaasi. Wahlroos on kovempi äijä kuin Herlin. Herlin on brutaali teollisuusmies, mutta Wahlroos on arvokas kartanonherra

 7. https://www.uusisuomi.fi/uutiset/bjorn-wahlroos-nimitti-koiransa-huippupestiin/76c6c7a3-305e-3c2c-8d8b-fec0e68ba3ae
  Kundi nimitti koiransa Sammon hallituksen jäseneksi.
  Vertaus antiikin Roomassa Galigulaan lempihevoseen nimeltään Incitatus jolla oli oma talo orjineen. Caligula myös suunnitteli Incitatuksen nimittämistä konsuliksi. Usein mainitaan, että keisari olisi todella nimittänytkin Incitatuksen senaattoriksi. Monissa tarinoissa myös vihjaillaan Caligulan ja hevosen välisen suhteen seksuaalisesta luonteesta, mistä ei kuitenkaan ole näyttöä.
  ”Kun saa vapaasti harrastaa, niin toleranssi kasvaa”.

   1. Hän on valitettavasti suomalainen. Muuttanut kylläkin länsinaapuriin. Eli siis sikaileva suomalainen joka pettää kansansa. Aivan kuten Katainen, Stubb, Lipponen…

     1. Kaikkien ihmistyyppien alkuperä tulee muinaisesta Suomesta. Jota ei kyllä silloin kutsuttu Suomeksi. Ei sellaista tiettyä ihmisnaamavärkkiä ole olemassakaan joka on vain ”suomalainen”. Etelä-amerikan muinaisheimoilta löytyy ”suomensukuista” genetiikkaa. Yllättyisit jos tutkisit asiaa. Suomen muinaisin historia on koetettu poistaa 100% joskus.

     1. Suomalaisilla kuten muillakin kansoilla on tietyt tyypilliset geenit ja tietty tyypillinen ulkonäkö. Voit mennä jollekin toiselle sivustolle ihailemaan sitä Halla-ahon ”suomalaisuus on vain sosiaalinen konstruktio”-ajatusmaailmaa.

 8. Täysi rikollinen idiootti ja pelle koko ruotsalainen. Ei kyse ole ollut historiallisesti niinkään älykkyydestä, vaan siitä, että ruotsalaiset ovat olleet paljon röyhkeämpiä, häikäilemättömämpiä ja rikollisia, jonka avulla he ovat nousseet valtaan ja ovat massamurhanneet naiiveja ja alistuvia suomalaisia.

  Nyt jos vielä tuodaan esille, että joku rikollinen ruotsalainen hyväksikäyttäjä ja loinen tekisi yhtään mitään, niin tämä on jo liikaa.

  Koko eliitti laillisesti alas ja laillisesti ulos Suomesta! Suomalaiset pärjäävät ilman tätä ns. eliittiä joitakin poikkeuksia lukuunottamatta. Täysin hyödyttömiä rikollisia ja loisia nämä ihmiset!

  Vaikka suomalaiset kuinka degeneroituisivat, niin ne ovat juuri nämä ”pankkiirit”, globalistiset ”liikemiehet” ja ”eliitti” jotka ovat tuhoamassa Suomen kansan ja Marcokaan ei voi kieltää tätä!

  1. Toki olet oikeassa. Hyvä analyysi, että ruotsalaiset valloittajat eivät olleet älykkäämpiä kuin erittäin pohjoisessa oloissa älykkäiksi jalostuneet suomalaiset, mutta he olivat paljon röyhkeämpiä ja tehokkaampia organisaattoreita.

   1. Samaan tapaan kuin naiset… tai roomalaiset, jotka olivat jopa tyhmempiäkin kuin pohjoisen asukkaat, mutta parempia organisoitumaan ja tuhoamaan muita yhtenä rintamana. Näin he tuhosivat hajanaisempia, mutta älykkäämpiä kansoja. Lopulta kuitenkin germaanit murskasivat heidät siltikin.

   2. Voi olla, että karuissa oloissa kehittyi insinöörimäinen älykkyys, mutta sosiaalinen älykkyys ei niinkään. Suomalaiset ovat alkuperäiskansa ja uskovat vieraista vain pelkkää hyvää. Sen vuoksi helppo huijata. Nythän se tapahtuu täysillä, kun hallitseva suomalainen semieliitti on tehnyt rakenteet siihen malliin, että kaiken kansa maksaa ja semieliitti hyvesignaloi ulkomaisia agendoja. EU on kirosana. Semieliitti on sen puolella ja kansalla ei ole puolustajaa.

   3. Tätä vihafaktaa ei jostain syystä saa sanoa ruotsalaisista, vaan valloittajien tarinan mukaan ruotsalaiset toivat moukkien suomalaisten keskuuteen sivistyksen. Todellisuudessa lähes kaikki suomalaiset asuivat maaseudulla, jossa ei ollut ruotsalaisia!

    1. Myytti ruotsalaisten tuomasgta sivistyksestä on vieläkin voimissaan mikä vain todistaa kolonialismin jatkuvan varsinkin, kun 90-luvulla ruotsinkielinen pääoma tuhosi suomenkielisen pääoman.

   4. Oikeastaan tämä on aivan sama kuin väittää valkoisten olevan vain niin paljon tyhmempiä, ettei heitä ole korkeimmassa raha-eliitissä.

    On sinänsä totta, että pieni osa ruotsalaisista vihollisistamme on ollut hyvin älykkäitä, mutta eivät lähellekään kaikki. Toinen ratkaiseva syy on ollut ruotsalaisten sisäinen yhteistyö ja kyky solmia suhteita yhdistettynä suomalaisten hajanaisuuteen, alistumisalttiuteen ja auktoriteettiuskoon. Näistä syntyi myrkyllinen kierre, jossa ruotsalaisten elinolot vakiintuivat ja paranivat ja suomalaisten perimä ja elinolot heikkenivät entisestään!

    Tiettävästi ruotsalaiset tekivät vain kai yhden ristiretken ja senkin karjalaisia vastaan! Ruotsalaisilla on joku pidempikin viha karjalaisia, sekä venäläisiä vastaan?

     1. Kaiken kukkuraksi Ruotsin kuningas muistaakseni siirsi vielä joitain kymmeniä suomalaisia perheitä mm. Kuusamon seudulle, josta seurasi sukurutsausta ja edelleen geenistön heikentymistä. Tästä seurasi esimerkiksi erilaisia sukurutsaustauteja, joista suomalaiset kärsivät edelleen. Varsinkin ruotsalaisille alistuminen on käynyt suomalaisille äärettömän kalliiksi!

  2. Hän on valitettavasti suomalainen. Tämä tekee asiasta entistäkin pahemman. Hän on vain muuttanut länsinaapuriin.

 9. Joku täysi rikollinen ja henkisesti täysin nolla riistäjä. Oikeasti jotain rajaa tälle. Tästäkään ihmisestä ei olisi ilman rikolliseen mafiaan kuulumista yhtään mihinkään.

 10. Kommunistit olivat siinä sentään oikeassa, että eliitti on käytännössä kokonaan pelkkiä hyödyttömiä riistäjiä, loisia ja hyväksikäyttäjiä.

  1. Nimenomaan. Heillä oli oikea diagnoosi, vaikka lääke olikin myrkkyä. Kommunisteista olikin se hyvä puoli, ettei eliitti kehdannut kovasti pullistella ja riistää niin täysillä kuin mitä nyt.

   1. Mitä nyt tuolla tarkoitat? Vai sitäkö, että kommunismi tuhoaa valtion ja omaisuuden niin eihän silloin ole mitään riistettävää, kun ei ole yhtään mitään mitä riistää.

    1. Äh… älykääpiö. Käsittääkseni tarkoitti esimerkiksi sitä, että koko väestön ja toisinajattelijoiden lahtaaminen, sekä koko yhteiskunnan sosialisointi ei ollut se lääke eliitin riistoon. Voisiko olla mitenkään mahdollista? Kommunististit olivat siis oikeassa siinä, että eliitti riistää ja kuristaa kansalaisia, mutta tapa miten he ratkaisivat asian ja mitä he toivat tilalle oli täysin väärä. Jopa kommunistit itse huomasivat olleensa väärässä ratkaisunsa kanssa ja huomasivat ettei yhteiskunta mitenkään toimi heidän lääkkeellään.

 11. Halveksin hyvin suuresti suurinta osaa ”älykkäistä” ihmisistä, jotka ovat niin helvetin ”älykkäitä”, että tuhoavat oman kansansa ja mädättävät sitä suvakismilla ja ateismilla. Kyllä ovat niin helvetin älykkäitä ihmisiä! Laillisesti eroon näistä ihmisistä lähes jokaisesta!

  1. Älykkäät ovat pelkureita. Sven Tuuva yksin pysäytti maahantunkeutujajoukon Koljonvirran taistelussa 1809. Tapanin Löfving yksin taisteli sissisotaa 1700-luvulla. Eugen Schauman eliminoi yksin EU-komissaarin 16.6.
   1904.

   1. Eugen Schauman on Suomen historian yksi suurimmista sankareista. Muut olivat raukkamaisia pelkureita, jolloin hän ei nöyristellyt ja alistunut, vaan nousu vastarintaan vihollista vastaan. Suomalaiset saavat ihailla tällaisia rohkeita miehiä historiassa.

 12. Älykkyydestäkö tämä onkin kiinni, että jotkut pankkiirit uhkaavat ja alistavat suomalaisia aseilla ja olemme niin vitun tyhmiä, että emme tiedä miten mafian hallinnasta pääsee pois? On olemassa yksi laillinen keino hankkiutua ”eliitistä” ja ”pankkiireista” eroon. Nämä ovat meille täysin hyödyttömiä loisihmisiä, jotka oikeasti pelkäävät sitä, että ihmiset huomaavat kuinka hyödyttömiä loisia he ovat. Wahlroosikin kirjaimellisesti elää muista ihmisistä. Hänestä ei olisi itsestään yhtään mihinkään, kuten ei isosta osasta muita rikkaita.

  1. Mutta on eliitillä yksi keino, jolla saa tyhmät ottamaan elinikäisen pallon jalkaan.

   ASUNTOLAINA, ASUNTOLAINA, ASUNTOLAINA. Sen kun otat et osta mitään muuta ikinä.

   Mennäänpä nyt kaikki yhdessä pyytämään BJÖRNIN PANKISTA ASUNTOLAINA.

   Jos olet tehnyt itse talosi ja maksanut sen jo, Mene hakemaan BJÖRNIN PANKISTA

   REMONTTILAINA REMONTTILAINA, REMONTTILAINA

 13. Siinä menee minun ja monen muun raja, että ruotsalaiset tappavat suomalaiset nälkään, tappavat sodissaan ja lopuksi haukkuvat vielä tyhmiksi ja sylkevät vielä lopuksi päälle. Ei ole mikään kovin älykäs ihminen tämä ruotsalainen Wahlroos, äärimmäisen röyhkeä ja rikollinen kyllä.

  1. Venäläiset onneksi pelastivat suomalaiset ruotsalaisten terrorin alta ja saimme vihdoin itsellemme oman valtion, rahan, oikeuksia ja kunnioitusta kunnes Nikolai II:sen noustua valtaan alkoi vasta kansamme painostus ja sortaminen.

   1. Tuo on täysin totta, että se oli fucking Venäjä joka nimenomaan laajensi suomalaisten oikeuksia Ruotsin riiston jälkeen. Miksi täällä on joku fucking ryssäviha, mutta ei vihaa ruotsalaisia kohtaan? Ruotsalaisethan ovat olleet vielä pahempia kansallemme kuin Venäjä! Ei tässä logiikassa ole mitään järkeä. Miksi me nöyristelemme ruotsalaisille vihollisillemme tällä tavalla?

     1. Venäjä vielä kaiken lisäksi teki kauppaa suomalaisten kanssa kun Ruotsi kartellisoi talouden itselleen ja Ruotsin kautta.

   2. Nikolai II oli heikko hallitsija ja munkki Grigori RasPUTIN hallitsi hovia tsaarittaren kautta viimeiset vuodet.

  2. Olivat vatikaanin edustajia jotka olivat ottaneet aiemmin Ruotsin haltuun joukkoineen, jotka aiheuttivat Suomelle kaikki mm. ne nälänhädät.

 14. Samaan tapaan kuin naiset… tai roomalaiset, jotka olivat jopa tyhmempiäkin kuin pohjoisen asukkaat, mutta parempia organisoitumaan ja tuhoamaan muita yhtenä rintamana. Näin he tuhosivat hajanaisempia, mutta älykkäämpiä kansoja. Lopulta kuitenkin germaanit murskasivat heidät siltikin.

 15. Siinä taas Marco tehnyt jutun johon sitten kommenteissa itse ”nimettömänä” pöyristelee että mikä juttu tää nyt on? Tälleen sitten luo keskustelua aikaiseksi valheellisesti. Sitten vielä joillekkin tää menee läpi. On se vaan surkeeta.

  1. Ja Marco paljastaisi itsensä käyttämällä tyypillistä puhetapaansa ja samoja sanoja kuin normaalisti? On se kettu. Ehkä Marcon tapa puhua vain tarttuu herkästi ihmisiin. Voisiko olla näin?

 16. Akateeminen Karjala-seura aikanaan aivan oikein näki ruotsalaisuuden suurena uhkana maallemme. He eivät huolineet järjestöönsä miehiä, joilla oli ruotsinkielisiä sukunimiä vaan ne piti suomentaa, jos halusi liittyä. Naisille sitten oli oma järjestö aivan erikseen.

  1. Oikeata toimintaa. Nykyisinhän ruotsalainen pääoma on keksinyt ettei saa syrjiä ruotsalaisia ja heidän liittolaisian. Todella kätevää! Mutta suomalaisia saakin sitten syrjiä! Ehdottomasti ei mitään asiaa jos on ruotsalainen sukunimi ja yhtään lämpenee ruotsalaisille.

  2. Ruotsalaisuus on edelleen yksi suurimmista uhista kansallemme! Erään toisen ryhmän lisäksi, jota ei saa sanoa ääneen.

 17. Suomalaisilta on kestänyt satoja vuosia päästä irti ruotsalaisten rikollisesta mafiasta. Kuten Marco totesi, kyse on hyvin pitkälti sisäisestä yhteistyökyvystä, sekä vihasta ryhmän ulkopuolisia kohtaan. Ruotsalaiset ovat sisäisesti hyvin yhteistyökykyisiä, kun taas suomalaiset eivät usein pysty yhteistyöhön keskenään tai ole tarpeeksi ulkoryhmävihaisia. Älykkäiden ihmisten lisäksi ruotsalaiset ovat sisäisesti yhteistyökykyisinä pystyneet luomaan yhtenäisen mafian hajanaisia suomalaisia vastaan, sekä ovat olleet hyvin röyhkeitä ja häikäilemättömiä. Näin ruotsalaiset ovat saaneet suomalaisten parhaat viljelysmaat ja rannikon haltuunsa, jotka ovat myös sattumalta olleet ne harvat elinvoimaiset alueet Suomessa. Näin suomalaiset ovat koko ajan joutuneet ajattelemaan lähinnä vain selviytymistään, kun taas suomalaisten selkänahasta elävät ruotsalaiset ovat eläneet vakaammin ja heidän elämänhistoriansa on voinut edelleen hidastua, kun taas suomalaisten elämänhistoriastrategia on pysynyt nopeampana. Näin ruotsalaiset ovat koko ajan sekä vahvistaneet omaa asemaansa loisimalla suomalaisista, että ovat heikentäneet suomalaisia pitämällä heitä koko ajan epävarmassa ja ankarassa ympäristössä. Tämä selittää pitkälti ruotsalaisten nykyisen paremman terveydenkin. He eivät tietenkään halua sanoa, että se on pitkälti tulosta suomalaisista loisimisesta. Suomalaiset sen sijaan ovat heikentyneet ruotsalaisten loisimisesta.

  1. Ruotsalaiset ovat aina olleet surkeita sotilaita ja he käyttävätkin paljon naisellisia tekniikoita, solmivat suhteita, ovat sisäisesti erittäin yhteistyökykyisiä jne. Tositilanteessa he sitten juoksevat karkuun. Stereotyyppi ruotsalaisista homoista onkin melko hyvin kuvaava.

 18. Muistetaan se mitä olen sanonut ruotsalaisista aiemmin. Ruotsalaiset ovat taitavimpia rodunjalostajia. He jalostivat itselleen vuosisatojen aikana nöyrän palvelijakansan itäiseltä alueeltaan.

  Kun ruotsalainen linnanherra kuiskuttelee pyyntöjään, suomalainen ottaa asennon vaistomaisesti ja alkaa totella vuosisataista isäntäänsä geeniensä määräämänä luontaisesti.

  1. Mielenkiintoinen teoria. Tuossa saattaa olla totuuden jyvänen. Joku voisi tutkia kuinka paljon ruotsalainen yläluokka tappoi tai laittoi vankilaan (eli esti lisääntymisen) kapinahenkisiä suomalaisia. Dutton voisi tutkia.

   1. Ainakin Dutton on pohtinut vastaavaa Kiinan kohdalla, joskin siellä prosessi on vain kestänyt pidempään, eli hallitsijat ovat koko ajan kitkeneet pois kaikki vähänkään kapinalliset, jotka eivät seuranneet orjallisesti keisaria ja totelleet kuin robotit. Ruotsalaiset tekivät suomalaisille käytännössä samaa. Luultavasti antoivat sitten nöyristeleville suomalaisille porkkanaa siinä samalla kun eri tavoin murhasivat kapinallisia suomalaisia. Kaikki kauppa kulki Ruotsin kuninkaak kautta ja Ruotsi esti itä-suomalaisia tekemästä kauppaa venäläisten ja muiden suomalaisten kanssa, eli jälleen tappoivat suomalaisia nälkään!

    Lisäksi Ruotsi todennäköisesti veivät suomalaisia orjiksi mm. kaivoksiinsa, usein luultavasti kaikkein kapinallisimpia ja ongelmallisimpia suomalaisia, jolloin he eivät käytännössä saaneet jälkeläisiä.

   2. Käytännössä riitti että he tappoivat, orjuuttivat ja kastroivat hyvin pienen osan suomalaisväestöstä, sillä aiemmin lähinnä pieni yläluokka teki suhteellisesti kaikkein eniten lapsia. Riitti, että tappoi, orjuutti ja vangiksi kapinalliset yläluokan ihmiset ja suvut, sekä kartellisoi talouden ruotsalaisten käsiin, jolloin kauppaa saivat tehdä vain nöyristelevät suomalaiset. Jos aloit hankalaksi ruotsalaisille vihollisille niin huonosti kävi, kun silloin hyvin harvat suomalaiset kapinoivat vastaan. Kapinoiden johtajille kävi tuolloin erittäin huonosti, eivätkä pelkurit ja raukkamaiset suomalaiset tuolloin tukeneet heitä täysillä kapinoissa!

    1. Erittäin hyvä pointti. Hyvin pienet erot eri sosiaaliryhmien syntyvyydessä riittävät muuttamaan kansanluonnetta. Olet varmaan oikeassa, että kapinallishenkisten syrminen vähensi heidän syntyvyyttään ja lisäsi alistuvien syntyvyyttä eli näin ikäänkuin kansasta vähitellen poistettiin kapinahenkisyys. 600 vuodessa tuo prosessi voisi tuottaa tuloksia. Pitäisi pyytää Duttonia tutkimaan asiaa.

     1. Nykyisinkin suomalaisia ja valkoisia pyritään myös muokkaamaan geneettisesti. Jos ryppyiset rahaeliitille, niin he pyrkivät tuhoamaan toimeentulosi, asettavat kiintiöitä ja ohituskaistoja, sekä luovat työpaikkoja maanpettureille ja muille myrkyllisille mutanteille. Nyt talous on vielä täysin kartellisoitu ja mm. sääntelyllä kontrolloitua, eli perheen kasvattaminen ja sääntelyiden kiertäminen on tehty hyvin hankalaksi, ellei mahdottomaksi. Jälleen Venäjä-kauppakin on tehokkaasti kielletty ja et pääse rajan yli ilman hallinnon lupaa.

      Tilanne on oikeastaan monessa mielessä paljon pahempikin mitä joskus keskiajalla, jolloin sääntelyä, pakotteita jne. pystyttiin kiertämään, mutta yritäpä nyt kiertää, niin poliittinen poliisi ja muu hallinto on nopeasti kimpussa ja tuhoaa sinut rikollisena!

      En itse tule tottelemaan yhtäkään poliisia. He ovat kaikki vihollisiamme.

 19. Laittoman Lehden lukijoissa on kuitenkin sekä täydellisiä idiootteja, että melko älykkäitä ja ajattelevia ihmisiä. Ei nyt välttämättä mitään super-neroja, mutta joten kuten ajattelevia.

 20. No, aina voi keskittyä seuraamaan myös kansamme vihollisia, World Economic Forumin heppuihin:

  Sanna Marin – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Prime Minister of Finland, Office of the Prime Minister of Finland https://www.weforum.org/agenda/authors/sanna-marin

  Alexander Stubb
  Director, School of Transnational Governance, European University Institute https://www.weforum.org/people/alexander-stubb

  Jyrki Katainen
  President, SITRA (Finnish Innovation Fund)
  https://www.weforum.org/people/jyrki-katainen

  Juha Sipilä
  MSc in Technology. 1985-88, Product Development Manager, LK Products. 1988-98, Production Manager and Managing Director, Solitra. 1998-2002 and 2005-11, Managing Director, Fortel Invest. 2002-05, Managing Director, Elektrobit Corporation. Since 2011, Member of Parliament, Centre Party of Finland. Since 2012, Party Leader, Centre Party of Finland. 2011-14, Member, Committee for the Future, 2013-14, Deputy Member, Foreign Affairs Committee, and 2012-15, Deputy Member, Grand Committee of Parliament. April-May 2015, Speaker of Parliament. Since 2013, Member, Kempele Local Council. Since May 2015, Prime Minister of Finland. Member of the board of directors of several companies.
  https://www.weforum.org/people/juha-sipila

  Mari Kiviniemi
  Deputy Secretary-General, Organisation for Economic Co-operation and Development (OECD)
  https://www.weforum.org/people/mari-kiviniemi

  Jan Vapaavuori
  Member of the Board and Senior Adviser, Miltton Creative Oy https://www.weforum.org/people/jan-vapaavuori

  Piia-Noora Kauppi
  Managing Director, Finance Finland https://www.weforum.org/people/piia-noora-kauppi

  Annika Saarikko | World Economic Forum Minister of Finance, Ministry of Finance of Finland https://www.weforum.org/people/annika-saarikko

  Carl-Henrik Heldin | World Economic Forum Professor of Molecular Cell Biology, Uppsala University https://www.weforum.org/people/carl-henrik-heldin

  Vesa Veikko Vihriälä | World Economic Forum Managing Director, The Research Institute of the Finnish Economy (ETLA) https://www.weforum.org/people/vesa-veikko-vihriala

  Göran Hultin | World Economic Forum
  Chairman and Chief Executive Officer, Caden Corporation https://www.weforum.org/people/goran-hultin

  Tero Ojanpera | World Economic Forum Chief Executive Officer and Co-Founder, Silo.AI https://www.weforum.org/people/tero-ojanpera

  Olli-Pekka Heinonen – Agenda Contributor | World Economic Forum Director General, Finnish National Board of Education https://www.weforum.org/agenda/authors/olli-pekka-heinonen

  Pasi Sahlberg – Agenda Contributor | World Economic Forum Visiting Professor of Practice in Education, Harvard University https://www.weforum.org/agenda/authors/pasi-sahlberg

  Jyrki Raina | World Economic Forum
  https://www.weforum.org/people/jyrki-raina

  Ainomaija Haarla | World Economic Forum
  https://www.weforum.org/people/ainomaija-haarla

  Sanni Grahn-Laasonen | World Economic Forum Member of Parliament, Parliament of Finland (Eduskunta) https://www.weforum.org/people/sanni-grahn-laasonen

  Olli Rehn – Agenda Contributor | World Economic Forum Minister of Economic Affairs of Finland,
  https://www.weforum.org/agenda/authors/olli-rehn

  Telia Company | World Economic Forum https://www.weforum.org/organizations/teliasonera-ab

 21. Imperialistisille maille on myös hyvin tärkeää tuoda koko ajan esille sodan uhkaa, koska hallinnot ovat todellisuudessa hyvin heikkoja ja jos mielikuvaa sodista ja sotien uhkista ei olisi, väestön kiinnostus maan sisäisiin ongelmiin ja massamaahanmuuttoon lisääntyisi. Tämä voisi hyvin nopeasti aiheuttaa myös EU:n hajoamisen ja tällä mielikuvituksellisella sodan uhalla pidetään myös EU:ta kasassa.

  1. Juuri niin. Venäjä on hyvä vihollinen siihen tarkoitukseen, ennen oli kätevää pelotella Neuvostoliitolla. Ohittaen tosiasiat. Ja Venäjän johdolle on edullista pelotella omaa kansaa lännen uhalla.

 22. Seuraavan kerran kun joku sanoo olevansa älykäs tai sinua älykkäämpi tai jonkun väitetään olevan sinua älykkäämpi, tarkista:

  – Kannattaako hän monikulttuurisuutta ja avoimia rajoja? Onko hänen mielestään kaikki rodut, kansat ja ihmiset samanlaisia?
  – Kannattaako hän myrkyllisiä kokeellisia injektioita ja tyrkyttääkö hän niitä myös muille.
  – Kannattaako hän feminismiä?

  Esimerkiksi näillä älykkäitä itseään pitävät paljastuvat pelkiksi idiooteiksi, kuten vaikka jotkut Wahlroosit sun muut. Pelkkiä haitallisia idiootteja ja loisia.

 23. Suomalaisten pitää nousta lailliseen vastarintaan ruotsalaisia ja heidän liittolaisia vastaan. Satojen vuosien alistumisen pitää loppua. Suomalaisten pitää näyttää ruotsalaisille kusipäille minkälaisia idiootteja olemme.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*