Marco de Wit 24 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on jo vuosia selittänyt, että sekä lännen että idän imperiumit välittävät vain omasta edustaan.

 

Viime aikoina ne ovat taistelleet Ukrainasta. Kumpikaan ei ole halunnut reilua ratkaisua eli puolueetonta Ukrainaa, vaan kumpikin haluaa hallita maata.

 

Tänään vääntö muuttui sodaksi, kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan. Itse asiassa täsmälleen yhtä kovalla tyylillä kuin mitä Amerikka aikanaan Irakiin eli tuhoamalla toisen ilmapuolustus ja muut strategiset kohteet yrittäen kuitenkin välttää suuria siviiliuhreja.

 

Lisäksi Venäjän hyökkäystä helpotti suuresti se, että Ukraina oli siirtänyt parhaat sotilaansa Donbassin rintamalle. Niinpä Venäjä ovelasti hyökkäsikin kaikkialta muualta.

 

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomiin

 

 

Vastassa oli Ukrainan muutenkin surkean armeijan vain C-luokan joukkoja, jotka taatusti antautuvat pikavauhtia. Niinpä Venäjä on jo valloittamassa pääkaupunki Kiovan lentokenttää.

 

Ja mitä tekee Iltalehden toimittaja? Raportoimisen ja kuvaamisen sijasta lähtee täyttä vauhtia karkuun Kiovasta!

 

Tällaisia toimittajia siis nykyään lähetetään kriisialueille. Ennen vanhaan toimittajat nimenomaan pyrkivät kuumimpiin paikkoihin tekemään juttuja ja videota. Nykyään heti kun tilanne kuumenee, niin otetaan jalat alle ja paetaan mahdollisimman kauas!

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

41 thoughts on “Venäjä hyökkäsi Ukrainaan. Iltalehden toimittaja Nina Järvenkylä lähti paniikissa karkuun Kiovasta!

 1. Vaikka Rauli Virtanen on täysi mädättäjä niin hän sentään uskalti rohkeasti tehdä työtänsä ja matkusti Afganistaniinkin Talibanin noustua valtaa uudestaan.
  Venäjä suurvalloille tyypilliseen tapaan hyökkää hyvin imperialistisesti ja rajuin tavottein Ukrainaan. Pahimmillaan Ukraina voi jäädä samanlaiseen sekasortoiseen tilaan, mitä valtioita on totuttu näkemään Naton ja USA:n hyökkäysten jäljiltä.

 2. Mitä pelleilyä tämä oikeasti on? Tsiisus ihan oikeasti tätä toimittajien tasoa. On olemassa sekä Venäjän, että Naton/Israelin valtion imperiumi, mutta oikeastaan lännen/Israelin valtion imperiumi on vieläkin sairaampi ja pahempi. Tästä huolimatta jatkuvasti ryssitellään ja toistellaan kuinka paha Venäjä on. Voi kauheata kuule kun se Venäjä on niin paha. Onneksi hyvä länsi tulee ja pistää vastaan…

  Pitääkö sinne itse lähteä tekemään uutisointia. No ainakin taatusti ihmiset siirtyisivät seuraamaan mm. Ukrainan uutisointia mm. Laittomaan Lehteen.

  Olette oikeasti täysin mielisairaita sekopäitä jotka ajattelevat lännen olevan automaattinen hyvä ja Venäjän olevan automaattinen paha. Kuten Laiton Lehti on korostanut, ei ole olemassa hyvän ja pahan puolia, vaan molemmat ovat imperiumeja ja ajattelevat vain omaa etuaan.

 3. Rauli Virtanen ja Hannu Karpo eivät tuhlaa millisekuntiakaan aikaa pelolle. Sivarimummo lähtee heti karkuun. Vaipat molemmissa päissä.

 4. Ihan vain periaatteesta toivon, ett mahdollisimman monelta Naton sotilaalla räjähtää jalat alta sotiessa. Ihan oikein kaikille fucking pedofiileille, terroristeille ja huumekauppiaille, myös jos mukana on suomalaisia sotimassa Naton puolella. Aivan oikein teille vitun mädättäjille ja kansanpettureille, jotka haluavat myös Suomen sotimaan Naton puolesta ja päästätte Naton Suomeen, sekä puuttumaan Suomen asioihin.

 5. Odotamme milloin Putin järjestää uuden Convoy-marssin Helsinkiin. Polpotin saa kyytiä sitten ja katotaan sitten riehuuko matu-poliisi mummoja potkien.

  Mediatalot, radio- ja tv-lähetykset haltuun, Hallintokorttelit hallintaan, hallinnon vaihto. Fixit toteutuu.

  1. Aimohan oikein odottaa Putinin tulevan pelastamaan hänet sorron yöstä. Mukava nähdä noin isänmaallista porukkaa.

   1. Asioilla on puolensa. Miksi ette tuomitse mitään USAn hyökkäyssotia, naivistit. Viimeksi tuhosi Afganistanin. Venäjän näkökohtien ymmärtäminen on mielestäsi puolueellisuutta, USA on mielestäsi absoluuttinen totuus. Olet syvällä aivopesussa.

    1. Parasta olisi jo jossitellaan oikein, että natoon 90-luvun alussa ja paras kun hitlerin Saksa olisi voittanut, sitten usa sota ja suomi pelastautunut, muttei vihullista vieressä. Mutta nyt Venäjä on tärkeä kauppakumppani ja hyvät suhteet pidettävä ja näin ollaan eikä meillä ole pelkoa hyökkäyksistä. Älkää pelotelko lapsia.

    2. Nykyään on vallalla länsipropagandan synnyttämä ajatus siitä, että Venäjää ei kannata ymmärtää, Venäjän kanssa ei kannata keskustella ja neuvotella, Venäjä ymmärtää ainoastaan voimaa, Venäjä on sekopää. Kaikki totuus tulee lännestä. Länsi on hyvä. Länsi ei vaikuta kansalaisiin. Jne…

    3. Afganistanissa on sotinut Neuvostoliitto ja jenkkilä vuorotellen ja vastavuoroisesti Afganistan toiminut hyvänä pohjana radikaalimuslimeille jo vuosikymmeniä. Minun jenkkilän tuomitsemisella ole mitään virkaa, mutta ihmettelen miksi onnesta laulaen iloitsen Putinin ryöstöretkestä joka on täysin valheilla oikeutettu? Ilmeisesti tahtoisit saman diktaattorin Suomessa vallankahvaan.

 6. Joidenkin tutkijoiden mukaan ei ollut mitään kylmää sotaa, vaan kyseessä oli lännen ja idän käytännössä sopima jännite ja mitään todellista uhkaa ainakaan ydinsodasta ei ollut. Onko nytkin kyse samanlaisesta sovitusta jännitteestä idän ja lännen välillä?

  1. Erittäin hyvä pointti. Viittaat Suttonin teesiin, joka varmastikin oli pitkälle tosi. Uhkaa ydinsodasta ei ollut siinä mielessä, että Neuvostoliitto oli ensin Rotschildien (Trotsky) ja sitten Amerikan waspien eli Rockefellerien (Stalin) liittolainen, joka oli täysin riippuvainen Amerikan taloudellisesta tuesta. Toisaalta tämä ei poista sitä tosiasiaa, että

   1. kaikki sotahullut kenraalit eivät kuviota täysin tajunneet tai siitä välittäneet.
   2. varmasti oli pientä riitaa etupiirien jaosta eli tarkoista rajoista. Lisäksi molempi osapuoli mielellään soti näillä raja-alueilla, koska se keskitti valtaa hallitsijoiden käsiin.

   Kannattaa muistaa, että kautta maailmanhistorian sodan suurin syy on SISÄpoliittinen eli uuden hallitseijan kannattaa aina käynnistää joku sota, jotta voi keskitää valtaa omiin käsiinsä. Usein tämä vieläpä tehdään yhteisymmärryksessä vastapuolen kanssa Näin molempien sodan osapuolten johtajat tulevat voimakkaammaksi eikä kumpikaan halua riskeerata omaa valtaansa ja asemaansa tekemällä sodasta liian kuumaa. Sama tietysti jatkuu nykyäänkin.

   1. Tähän viittasinkin. Hallitsijoiden näkökulmasta sotia kannattaa aloittaa myös kun oma maa on muuttunut epävakaaksi, jolloin hallinnon kannatusta saadaan nostettua omien joukossa ja siirrettyä omien kansalaisten huomio oman maan ongelmista ulkomaille ja sotaan. Tämä voi olla osittain motiivina sekä idällä, että lännellä.

    Slaaveista kannattaa muistaa myös se, että varsinkaan he eivät ole uskollisia kenellekään, sekä eivät luota yhtään keneenkään samaan tapaan kuin ehkä muut länsimaalaiset. Sota on kuitenkin yksi hyvä keino pitää slaavien kannatus oman hallinnon puolella ja estää heitä kaatamasta omaa hallintoa. He vaihtavat herkästi puolta johtajan ollessa heikko tai petturi.

    Täytyy sanoa suomalaisia seuratessa, että valheellinen länsipropaganda on uponnut jonnekin todella syvälle ihmisiin. Suurin osa ei ajattele ollenkaan omilla aivoillaan.

    1. Juuri näin. Juutalaisten ja liskoihmisten salaliitto. Tämä kaikki on vain teatteria jotta Kristallipuolue ei nouse Suomen suurimmaksi ohi demareiden.

     1. Sekessoidu sinä liskoihminen johonkin mahdollisimman kauas johonkin muiden liskoihmisten sekaan sekoilemasta. Vai oletko taas normaali sekopäinen persu?

 7. ”Minä haluan tehdä samoja hommia kuin miehet. Kyllä naisetkin pystyvät aivan samaan. Minä haluan eturintamaan toimittajaksi/sotilaaksi! Apua, mitä täällä tapahtuu?! Pelastakaa minut! Apua, Apua! Kauheaa, pakko päästä pois täältä!”

 8. Minä muistan varsin hyvin tämän Järvenkylän Suomalaisvastaiset propagandakirjoitukset vuonna 2015 (ja sen jälkeen) kun miehitysjoukot tuotiin maahamme.

  Jos osuu niin ei siinä hyvä häviä.

 9. George Orwell toi aikoinaan myös esille kuinka sodat vievät ihmisiltä vapauksia ja synnyttävät korruptiota, sillä sodat johtavat hierarkioihin ja hierarkiat korruptoituvat. Kun katsoo myös viime vuosikymmeniä, näinhän se on edelleen ollut kymmenet viime vuodet. Sodat ovat kasvattaneet mm. Naton sotakonetta ja ovat johtaneet yhä uusiin lakeihin, joita ei koskaan saada jälkikäteen purettua ja joita on lopulta alettu käyttämään kansalaisia vastaan.

  Luin esimerkiksi kuinka briteiltä meni kymmeniä vuosia saada Iso-Britannian toisen maailmansodan aikaiset poliisivaltiolait kumottua ja lopulta ne saatiin pois päältä kansalaisyhteiskunnan painostuksesta, mutta jo parin kymmenen vuoden jälkeen poliisivaltiota kiristettiin jälleen. Hallitsijat ovat eri maissa olleet aivan kiimassa vallasta ja kontrollista, eivätkä halua luopua siitä kerran saatuaan kunnolla valtaa ja kontrollia.

  1. Samoin viime sodat laittoivat alulle myös Suomen poliisivaltion pohjan, jolloin perustettiin Päämaja, sotilastiedustelun organisaatio (joka oli suoraan Päämajan komennon alla) ja entinen/nykyinen Utti on ollut ja on edelleen sotilasesikunnan komennon alla, jonne on nyt keskitetty useat eri erikoisjoukot saman komennon alle. Suomen maanpuolustus on äärimmäisen keskittynyttä ja pienen piirin hallinnassa. Myöskin hävittäjistä on päättänyt ja päättää ihan vain muutama ihminen Suomessa! Maanpuolustusta pitää uudistaa ja hajauttaa täysin useammalle tasolle, sekä antaa kuolemantuomio maanpettureille.

 10. Naton kiintiönaisille, kiintiöhomoille ja kiintiömielisairaille voi käydä todella huonosti Venäjää vastaan. Tämän takia he eivät uskallakaan alkaa perinteiseen sotaan venäläisiä vastaan, vaan ydinsotaan ja käyttää suomalaisia sotimaan heidän puolestaan. Tosin nyt Suomikin on alkanut siirtymäään kiintiönaisiin, kiintiöhomoihin ja kiintiömielisairaisiin.

  1. Ukrainalainen tuttuni kertoi viime viikolla, että Ukrainassa on aloitettu naisten pakollinen asepalvelus. Kiva kaiken muun paskan jälkeen vielä kuolla juutalaisten puolesta veljessukua (tai usein jopa omia sukulaisia) vastaan.

 11. Viime sodat ovat olleet valtavan tuhoisia suomalaisille monella tapaa. Samoin kaikki aikaisemmatkin ruotsalaisen pääoman sodat. Suomalaisten historia on ollut pelkkää ruotsalaisten sotien sotimista satoja ja satoja vuosia, samaan aikaan kun ruotsalaiset ovat kirjaimellisesti loisineet suomalaisten perimän pilalle. Sitten he vielä pilkkaavat, että suomalaiset ovat tyhmempiä, sairaampia ja epäsosiaalisempia kuin ruotsalaiset. Vitun homot swedu-runkkarit. Sitä te kyllä todellakin olette.

  Viime sodissa:

  1) Suomalaisia kuoli kymmeniä tuhansia.
  2) Luotiin erittäin keskittynyt ja vahva hallinto, joka oli pohjana nykyiselle poliisivaltiolle, Naton Operaatio Gladiolle ja ”lähestymiselle länttä päin”.
  3) Sodat nopeuttivat suomalaisten elämänhistoriaa, joka oli erittäin tuhoisaa perimälle.
  4) Kaiken lisäksi suomalaisia miehiä lähti valtavia määriä ulkomaille mm. Ruotsin kautta ja näin taas menetettiin parasta perimää pois Suomesta. Tämäkin oli seurausta sodista.

  Nyt sitten sotaa Venäjän kanssa haluavat kaikkein eniten natottajat, jotka eivät itse koskaan alkaisi sotimaan suomalaisten puolesta, vaan juoksivat karkuun. He kannattavat sotaa puhtaasti omien etujensa ja rahan takia. Tositilanteessa kaikki nämä sotahaukat ovat ensimmäisenä juoksemassa kiljuen karkuun, kuten Jussi Halla-aho ja kaikki muut maanpettureita, jotka vetävät rahaa omiin liiveihinsä.

 12. Menee monta vuotta omasta elämästä hukkaan näiden sekopäiden ja maailmalla vallalla olevien satanistien takia, varsinkin kun suomalaiset ovat niin raukkamaisia pelkureita ja auktoriteettisokeita, että eivät koskaan nouse vastustamaan pahuutta. Onko ainoa ratkaisu itse lähteä helvettiin Suomesta, kun suomalaiset ovat niin raukkoja pelkureita etteivät ryhdy lailliseen taisteluun pahuutta vastaan? Ai niin, rajojen ylikään ei enää pääse mihinkään järkevään maahan! Teidän pelkureiden, rakkojen ja nynnyjen takia ei ainakaan kannata taistella.

  Suomen rajat ei ole tarkoitettu pitämään ulkopuolisia ulkona, vaan pikemminkin estämään suomalaisia edes karkaamasta rajojen yli, jotta heitä voidaan riistää muiden satanistihallintojen kanssa, aivan kuten Neuvostoliitossa. Paitsi tämä on vielä pahempi kuin Neuvostoliitto.

  1. Paska alamäki alkoi 40 vuotta sitten. 1.3.1982 Mauno Koivisto astui presidentin virkaan ja laittomuuden aikakausi alkoi.

 13. Suurin osa suomalaisista todistaa erittäin hyvin kuinka heidän puolestaan ei kannata lähteä taistelemaan. Pelkkiä idiootteja ja sekopäitä melkein kaikki. Suurin osa naisista, ei kuitenkaan aivan kaikki, halveksii ja sylkee miesten päälle. Etelän miehiltä kuitenkin halutaan lapsia vaikka olisivat kuinka rumia ja persaukisia.

  Parempi vain jatkaa elämää niiden harvojen upeiden suomalaisten kanssa joita kuitenkin on pieni osa. Finnish men and women for dogs.

 14. Toimittaja mennyt sinne, ei ymmärrä mitä siellä tapahtuu. Ehkä sen pitäisi syyttää huonoa mediaa siitä, ettei ole saanut informaatiota siitä, mitä maassa, jossa on toimitajana töissä, tapahtuu.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*