Free speech 24 helmikuun, 2022

 

Alla olevassa videossa paljastetaan sellaisia miesten ongelmia, joista miehet eivät halua puhua.

 

1. Torjunta

Miehet kokevat valtavasti enemmän torjuntaa kuin naiset. Tämä johtuu tietysti siitä, että naiset ovat kiinnostuneita vain alfatyyppisistä, todella varakkaista tai sosiaalisesti suosituista (muusikot, jne.) miehistä eli noin 10-20% miehistä. Niinpä noin 80% miehistä ei omaa juuri mitään mahdollisuuksia treffimarkkinoilla, elleivät alenna kriteereitään todella alas pohjalle eli treffaa erittäin lihavia tai rumia naisia.

 

Naiset: 80% miehistä on epäkiinnostavia

 

 

Naisilla torjuntaluvut ovat päinvastoin eli miehet ovat kiinnostuneet noin 80% naisista. Lähes kaikki naiset tietävät, että halutessaan löytävät miehiä ja seksiä. Vain kaikista rumimmat ja lihavimmat eli noin 10-20 % naisista ovat liian kaameita jopa puutteessa eläville miehille.

 

Mielenkiintoista, että useimmat torjutut miehet vain alistuvat puutteessa elämiseen siirtyen prostituution ja nettipornon kuluttajiksi. Torjutut naiset puolestaan muuttuvat feministeiksi ja yrittävät jopa muuttaa kauneuden ja terveyden määritelmää. Kaiken kukkuraksi femakoilla on otsaa alkaa syyttämään valkoisia miehiä siitä, etteivät nämä kiihotu valtavista läskeistä.

 

Femakko: Treffaan vain neekereitä, koska suomalaiset miehet eivät ole rohkeita

 

 

 

2. Erektio

Naisilla ei ole mitään käsitystä kuinka vaikeaa miehillä on elää puutteessa. Kyse ei ole vain psyykkisestä tuskasta, vaan ihan oikeasta fyysisestä ongelmasta, joka vaikeuttaa tai jopa tekee mahdottomaksi nukkumisen, kävelyn, vessassa käymisen, jne.

 

Monet naiset luulevat, että alfatason testomiehet iskevät ja sarjakaatavat naisia vain huvikseen tajuamatta, että alfamiesten pitää saada naista lähes joka päivä, jotta pystyisivät edes nukkumaan.

 

Tavallisilla alhaisemman testotason miehillä ongelma ei ole yhtä suuri, mutta suurella osalla miehistä pitää saada naista ainakin pari kertaa viikossa, jotta pystyy nukkumaan, kävelemään, jne. normaalisti. Englantilaisilla on käteviä ilmaisuja, kuten morning wood, jne.

 

 

 

 

 

 

 

 

18 thoughts on “Miesten tabuongelmia, joita naiset eivät ymmärrä!

 1. Feministisen aivopesun käyneet ei kiinnosta. Ei ole erektio- ongelmiakaan siinä tapauksessa. Ajattelee, vaan kuinka typeriä feministit ovat, niin ei ikinä himoita. Mutta siitä huolimatta, tuohon kävelyvaivaan helpottaa kun kävelee julkisella paikalla ilman housuja. Kauan ei tarvitse yksin kävellä.

 2. Vain 10-20% miehistä kelpaa kumppaniksi, mutta silti 2/3 aikuisista elää parisuhteessa. Jännää tuo matematiikka.

  1. Hyvä pointti. Pitääkin tarkantaa, että evoluutiopsykologiassa treffimarkkinoilla tarkoitetaan yleensä nuorempaa lisääntymiskykyisintä väkeä eli 18-30 vuotiaita. Perusongelmana evoluutiopsykologian kannalta on siis se, että naiset eivät pariudu silloin kun ovat hedelmällisimmässä iässä. Tämä on luonnotonta ja myös johtaa kansanmurhaan.

   Enemmistö länsimaisista naisista ei siis suostu pariutumaan silloin, kun ovat hedelmällisessä iässä, vaan viivyttävät kolmikymppiseksi, kun lisääntymiskyky alkaa romahtamaan ja vammaisen lapsen saamisen todennäköisyys alkaa lisääntyä. Paniikissa nämä naiset sitten laskevat vaatimuksiaan realistisemmiksi ja alkavat hyväksyä tavallisia miehiä. Tosin usein tämä tapahtuu vauvakuumeessa, jolloin mies hankittaan vain siittäjääksi ja rahoittajaksi ja sitten myöhemmin otetaan avioero ja saadaan lapset ja omaisuus. Valtamedia ja feministinen ”oikeus”järjestelmä suorastaan kannustaa tähän.

   1. > Pe­ru­son­gel­ma­na evo­luu­ti­op­sy­ko­lo­gi­an kan­nal­ta
    > on siis se, et­tä nai­set ei­vät pa­riu­du sil­loin
    > kun ovat he­del­mäl­li­sim­mäs­sä iäs­sä

    Li­sään­ty­mi­sen kan­nal­ta op­ti­maa­li­nen las­ten syn­nyt­tä­mi­sen ai­ka on sil­loin, kun val­lit­se­viin olo­suh­tei­siin näh­den mah­dol­li­sim­man mon­ta jäl­ke­läis­tä saa­vut­taa li­sään­ty­mi­si­än.

    Väit­täi­sin, et­tä «muut­tu­ja» täs­sä yh­tä­lös­sä ei ole «he­del­mäl­li­sin ikä» vaan «val­lit­se­vat olo­suh­teet».
    – Kun pu­hu­taan ih­mi­sis­tä, val­lit­se­viin olo­suh­tei­siin on lu­et­ta­va myös yh­teis­kun­nan hen­ki­nen ja hen­gel­li­nen il­ma­pii­ri.

    Po­liit­ti­set toi­met vä­es­tön li­sää­mi­sek­si tai vä­hen­tä­mi­sek­si ovat vain va­hin­gok­si yh­teis­kun­nan ko­ko­nai­suu­del­le (vaik­ka­kin eduk­si jol­le­kin vä­hem­mis­töl­le).
    – Aja­tel­laan­pa vaik­ka vaik­ka lap­si­li­sää tai syn­ny­tys­palk­ki­ota: Ra­kas Lap­se­ni, syn­ny­tin si­nut, kos­ka sii­tä sil­loin mak­set­tiin hy­vä ra­ha.

   2. Lisääntyminen johtaa kansanmurhaan? Oletkos sinä marco vähän tyhmä? Muutenkin huomaa, että vietät aikasi puutteessa itkien ja runkaten äitisi kellarissa muille inceleille. Totea vielä miten ”Chadid” ja Staceyt” luovat maailmasta epäoikeudenmukaisen ja ewstävät sen mikä sinulle kuuluu… Ei ihme ettei teitä pahemmin naiset halua… #sananvapaus

 3. Kaikenlisäksi pohjoiseen on tullut siirtolaisia, joita siirtolaisten(juutalaisten) hallussa oleva media mainostaa. Nämä siirtolaiset pyrkivät tekemään sekarotuisia lapsia, jotka he kasvattavat ajamaan omia etujaan. Media on antanut pohjoismaalaisille naisille sellaisen luulon, että he ovat maailman kauneimpia, kansainvälisimpiä ja viisaimpia. Pohjoismaalaisia miehiä taasen haukutaan rumimmiksi, junteimmiksi ja tymimmiksi.

  1. Eihän haukuta muissa Pohjoismaissa. Vain feministimediassa Suomessa. Ja akat uskoo. Ruotsin hölmöläisfeministi pääministeriä näyttelevä hömötintti ei tiedä mitä tarkoittaa ”invaasio”. Idioluutio.
   Ruotsalaisen pappissuvun vesa Halla-allah on sivari, mutta harrastaa ampumista ruutiaseilla. Yhden homonkin oli meinannut tappaa mielessään. Lähde: Lauri Nurmi

 4. Venäjä hyökkää Ukrainaan mutta Laittomassa Lehdessä ei ainuttakaan juttua tästä aiheesta. Sensijaan alfamiesten kullien jäykkyydestä paasataan vain.

  1. Juttu Ukrainasta tulossa. Tarkoituksena oli tehdä deduktiivinen juttu, jossa näytetään Big Picture, mutta katsotaan ehditäänkö saada valmiiksi.

  2. Nyt on suvakeilla tuhannen taalan paikka mennä puolustamaan esinahatonjohtoista liberaalia demokratiaa Ukrainaan. Ukrainan esinahaton presidentti ilmoitti juuri, että aseita jaetaan kaikille halukkaille! Herätys suvakit, Heti Ukrainaan!

   Etulinjaan tarvitaan ainakin pyllyttäjä-Haavisto, Stubido ja tietenkin eräs kovaonninen natopissis! Ruumiita siunaamaan tarvitaan tietenkin Allahin papitar!

   Vai hetkinen?!!! Eikö kukaan uskalla lähteä sotimaan Venäjää vastaan, vaikka tässä on jo kymmenen vuoden ajan kovasti kiihoitettu Suomen kansaa Venäjää vastaan! Aikaa ei ole loputtomiin, koska kohta Ukraina on vallattu!

   Samalla kaikki venäjämieliset ulos Suomesta ja he voivat sitten sotia taas venäläisten ”rauhanturvaajien” rinnalla pahoja ”natseja” vastaan!

   Verellä se vapaus maksetaan, eikä millään pakotteilla, protesteilla, ”nettikampanjoilla” tai suvakin ulinalla!

   Me tarvitsemme Suomeen Azovin kaltaisen vapaaehtoispataljoonan ja oikean sektorin järjestämiä nuorisoleirejä, joissa lapsille opetetaan aseiden käyttöä ja varoitetaan homosaatiosta!

   1. Haluat harrastaa pyssyleikkejä ja leireillä nuorten poikien kanssa? Oletkos sinä pedari? Ja jos noin kiinnostaa, niin mikset mene itse ja ota convoyterroristit mukaan makaamaan tankkien tielle…. #sananvapaus

  3. Mitä siitä? Oli jo aikakin Venäjän puuttua kansanmurhaan. Ukrainan natsit tappaneet jo tuhansia kunnon ihmisiä siellä. Venäjä vain voi vapauttaa suomalaiset EU:n orjuudesta.

   Livekuva Kiovasta osoittaa, että ei siellä mitään sotaa ole. Venäjä kohdistaa ohjusiskut vain sotilaskohteisiin. Rauhoittukaa.

   1. Mitään sotaa ole eikä Putin tapata yhtään siviiliä. Älkää haukkuko Aimon idolia!

  4. Nyt ei leikitä enää sillä Venäjän tavotteena on käytännössä hävittää Ukrainan asevoimat. Monesti nyhjätään jostain alueista, mutta nyt on käynnissä määrätietoinen koko naapurivaltion demilitarisointi ja vielä tietynlaisten joukkojen tuhoaminen kokonaan. Huuh huh!

 5. Itse olen ollut karmeiden kanssa aikoinaan että pääsee ihotuntumaan, muttei lapsia sentään tehty. Sitten kun pääset iholle ok ehdokkaan kanssa niin kestää aikansa unohtaa ja alkaa masturboida oman käden kautta, vähintäänkin jos heti yhden jutun jälkeen, niin muistelua siitä oikeasta ja jotain oikean oloista muutaman tuhannen maksavaa ”nukkea” vähintään, kunnes pääset taas terveiden käsien käyttöön. En kannata huorissa käyntiä sillä voi olla, että olet sen orja kun jo karseista ilmaisista joutuu nurjalle tielle etsimään oikeanlaista, kun ei maita kätesi, enpä ole kuin kerran thaikussa käynyt ja eihän niihin saa Suomessa koskea, tyrkkää pienen perseen eteen hyvä jos sitä ennen nahkaläpyköitä koskettaa ja vidduun ei asiaa koskea. Sitten robottina takaapäin pimeähkössä, ei jää mitään käteen. Mutta jos oikeasti ok naisen joka suakin haluaa ja kosketteletta muutakin kuin seteleitä ja äkkiä tulemista että pääsee eroon kymmenennestä asiakkaasta, niin on vaikea päästä normi runkulla enää tulemaan. Seisoo kyllä aina ja kun ei pitäisikään.

Comments are closed.