Marco de Wit 24 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on jatkanut pidettyä Valkoinen sivilisaatio-juttusarjaa.

 

 

Valkoinen sivilisaatio: Megajahdit

 

 

Tässä jatkoa herrasmiesten clubin muodossa.

 

 

 

 

Ja tässä valkoisen sivilisaation eli käytännössä valkoisten heteromiesten suurin saavutus:

 

Kirjastot.

 

Vaikka patsaat onkin poistettu ”rasistisina” ja ”patriarkaalisina”, niin onneksi suurin osa kirjoista on vielä tallella. Tosin ei enää kovin pitkään.

 

 

 

 

 

Alla oleva video yhdistää valkoisen musiikin valkoisiin kirjastoihin. Loppukuvana ei niin kaukainen tulevaisuus, kun femakot ja tietty ryhmä ovat saaneet täyden vallan.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Valkoinen sivilisaatio: Klubit ja kirjastot

  1. Ei ole kuin perusjäretön kirjasto verorahoilla että nykysairaat unelmoivat naiset saa romaaneja luettavaksi ennen kuin löytävät kaulalleen terävän miek.. miehen. Hyödytöntä koko laitoksen pitäminen tietokoneineen ym. joita kukaan ei käytä. Maleksimispaikka ja matujen käyttö/bisnesmesta.

  2. Tarkoittanee kirjastolaitosta rahvaan käyttöön, tietoahan on kerätty aina. Tieto on aina ollut valtaa ja sitä on pyritty entisaikoina rajoittamaan tavalliselta kansalta kautta maailman.

   1. Lukisitte edes niitä kirjoja joita kirjastoista löytyy, mutta kun ette lue. Siellä on tasan varmasti kuitenkin hyviäkin kirjoja, vaikka parhaita tabukirjoja saa etsiä muualta.

  3. Aivan varmasti menee monilta ohi, kun nykyiset valkoiset miehet ovat lähes kaikki idiootteja ja degeneroituneita nilkkejä.

  1. Niin nykyään, samaa mieltä, ei ole enää kuin taidehäkkyröitä miljoonilla ja töherryksiä. Heikot vasurit, vihreät tytöt greetoineen tumperoi.

 1. Tässä taustalla on iso raha. Soroshan rahoittaa näitä sairaita LBGTQ, BLM yms kampanjoita. Bill Gates, Rockefellerit, Rothschieldit sun muut superrikkaat ajavat taustalla myös kaikkia sairaita päämääriä tavoitteenaan mitä ilmeisimmin NWO ja tämä naisten kiihotusmädätys on osa sitä. Naiset kohteena siksi, koska ovat miehiä helpommin aivopestävissä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*