Marco de Wit 25 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

VKK:n puheenjohtaja Ano Turtiainen oli ainoa poliitikko, joka yllytti poliisia pahoinpitelemään Suomen Convoy-vapauskulkueen mielenosoittajia.

 

Ano Turtiainen myyräilee taas: “Convoy-vapauskulkue on p****marssi!”

 

 

Luulisi kuitenkin, että VKK tuomitsisi mielenosoittajien varojen jäädytyksen. Onko VKK:lta tullut mitään julkilausumaa asiasta?

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Onko VKK tuominnut Kanadan Convoy-mielenosoittajien varojen jäädytyksen?

 1. Ja aina tositilanteessa persut puukottavat suomalaisia selkään ja myyvät heidän yksityisyytensä, oikeutensa ja vapautensa. Persut käsittelevät tätä taas sen takia että saisivat ääniä… ja sitten puukottavat suomalaisia taas lisää selkään.

 2. Miksi tuomitsisi? Eihän millään ole mitään väliä kun kaikki menee kuitenkin ”satanistien” suunnitelmien mukaan, eli jäljelle jää täysistunnon muodollinen ulina (äänestäjien miellyttäminen) ja rukous (äänestäjien miellyttäminen).

  Mutta jos äänestäjä ei keskity preppaamiseen ja rukoiluun, hän kyllä ansaitsee tuomion.

  Täyttä paskaa olevat rotestoivat hölmöt ansaitsivat tulla ryöstetyiksi, niin omaisuudesta, perheestä ja kaikesta muustakin. Aamen.

  1. Kanadassa uhkaillaan, että protestoijien lapset viedään väkisin. Ai kuinka mukavaa. Satanisteille ja seksihullu Castron pojalle. Ano, Nato-aho, Marin eivät tuomitse. On se niin hyvä olla täällä lännessä! Ei korruptiota, ei oligarkkeja! (Gates, Fink, Soros, Musk ovat hyväntekijöitä. Kilttejä autotallissa ihmiskunnan pelastavien keksintöjen nikkareita). Pääasia ettei ole sitä kauheaa Puuttinia!

 3. Ihan hyvä vääntö rautalangasta, mutta persut ovat koko ajan tietoisesti ja suunnitelmallisesti mukana tässä poliisivaltiokehityksessä. Samalla kun he näennäisesti kritisoivat poliisivaltiota, EU:ta jne., he samaan aikaan tarkoituksella antavat tämän kehityksen edistyä ja johtavat puolueen sisältä jopa terrori ja väkivaltarinkiä varmistaakseen, että poliisivaltio voimistuu ja etenee, eikä kaikelle tälle synny mitään todellista vastustusta.

 4. Kokoomuskin on pöyristynyt, järkyttynyt tai lähettämässä ajatuksiaan milloin mihinkin suuntaan ja maahan. Ei heillä ole mitään oikeita tunteita ja sympatiaa yhtään mihinkään. Ei myöskään suomalaisille.

  Aika mielenkiintoista muuten, että suomalaisetkaan eivät ole Kokoomusta koskaan kiinnostaneet tai ihmisten perusoikeudet, joten luuletko että nyt kiinnostaa? Kannatusta pitää nostaa.

  1. Pitäisi päästä jo eroon noista ikävistä gojimien ”perustuslaillisista oikeuksista”, sanoi eräs ben-setä noin vähän laveasti lainaten.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*