Marco de Wit 25 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Venäjän armeija on täysin ylivoimainen. Ukrainan armeija on hajoamistilassa ja menettänyt ilmavoimansa.

 

Suurin osa ukrainalaisista sotilaista on lähtenyt karkuun. Pahinta on, että moni on perheineen tulossa pakolaisiksi länsimaiden ja varsinkin suomalaisten eläteiksi.

 

Suuri osa suomalaisista miehistä on kuitenkin valtamedian aivopesemiä sohvasotureita, jotka lapsellisesti ovat valmiita avaamaan rajat ukrainalaisille.

 

Nyt olisi äärimmäisen tärkeää sanoa STOP! Jos väkeä yrittää rajoille, niin sitten sinne pitää rakentaa suljettuja pakolaiskeskuksia. Yhtään ei saa päästää Länsi-Eurooppaan eikä varsinkaan Suomeen!

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

23 thoughts on “Pako Kiovasta ja Ukrainasta jatkuu. Suomen rajat laitettava kiinni!

 1. Ja mikä vitun logiikka tässä on, että etelä-afrikkalaisia valkoisia ei ole päästetty turvapaikanhakijoille yhteenkään länsimaahan, mutta nyt ollaan avaamassa rajat ukrainalaisille? Ehdottomasti rajat kiinni!

  Naton Operaatio Gladio-operaatio haluaa nämä ihmiset nyt länsimaihin käyttääkseen heitä tuleviin operaatioihinsa ja myös palkitakseen sotilaitaan! Tästä turvapaikanhakijoiden kiimassa on hyvin pitkälti kyse! Täysin sama kuin afgaanien, bosnialainen, kosovolaisten, kurdien ja monien muiden kanssa.

 2. Valtamedia harmitteli ennen Venäjän hyökkäystä, että marjanviljelijät ovat pulassa kesällä, kun ukrainalaiset kausityöntekijät eivät pääse Ukrainasta lähtemään kun suurlähetystöt on suljettu. Kuinka väärässä media taas oli

 3. Kyllä Suomi voi naisia ja lapsia vastaanottaa vastaavasta kansasta ja kulttuurista kuin itse olemme. Heivataan nuo lähi-itäläiset ja afrikkalaiset ulos samalla oven avauksella. Ukraina on myös määrännyt maastapoistumiskiellon 18-60-vuotiaille miehille, joten sieltä turvaa hakemaan pääsevät ovat oikeasti avuntarpeessa.

  1. Vastaavasta kulttuurista? Valtavia määriä? Öhhh… yksittäiset tulijat avioliittojen kautta ovat eri asia.

   Ukrainalaisista ja venäläisistä koituu valtavia ongelmia jos heitä päästää suuria määriä maahan.

   Ukrainalaiset ovat mm. kulttuurillisesti ja uskonnollisesti yhtä lähellä suomalaisia kuin venäläiset.

   Suomalaiset ovat oikeasti täysin hulluja. Että ukrainalaiset vaan tulemaan Suomeen?

 4. Dewittu ensimmäisenä jos suomeen tulisi sama tilanne jäisi puolustamaan suomea? Haha tuskin ensimmäisten joukossa juoksisi karkuun muuhun maahan…

 5. Halla-aho on varmasti avosylin Ukraina-kiimassa haluamassa vaikka koko Suomen täyteen ukrainalaisia. Hän lauloi tuota virttä eduskunnassakin. Purra on taas ihan ulkona otsikoista.
  Harkimo taas tönkösti sönköttäen ja parista lukien vaati Suomea heti hakemaan Natoon ja naivista kuvitteli että sellaisesta järjestettäisiin joku kansanäänestys, vaikka todellisuudessa poliitikot vain tulevat viemään Suomen Natoon.

  1. Ulkomaiset pankkiirit sen päättävät, eivät meidän sönköttäjät tai käsienheiluttelijat. Nato on eri asia kuin NATO ja naivista tai naivisti ei kannata kuvitella mitään. ”Naiivi” on sana jota hait tuossa.

   1. Pari viime päivää on ollut suorastaan fantastisen huvittavaa, että Suomen Uutisissa ainoat artikkelit ovat olleet ”Tavio: poika tuli!” ja jotain Reijosen täysin epäoleellisia lörinöitä. Siis mukamas viimeisen sadan vuoden hirvein sota on alkanut mutta persut eivät voi sanoa siitä MITÄÄN, eivät sanaakaan, koska pitää odottaa ensin että se sanottava kirjoitetaan jossain CIA/Hybridikeskus/Matti Putkonen/Mossad -toimistossa. Siis vitun limaiset kusipäät eivät todella osaa muuta kuin toistaa mitä toiset globalistit ovat ensin sanoneet. Ja kun niillä globalisteilla on kaikilla paskat housussa niin persut ovat ihan hiljaa peukalo suussa. En ole koskaan halveksinut Suomea ja keskiverto(/perus)suomalaisia niin paljon kuin nyt.

    1. Onhan tuolla puolueiden jäsenet kommentoineet tilannetta. Tietenkin pitäisi seurata muutakin mediaa kuin Laitonta Lehteä ja repiä oma pää pois perseestä.

  2. ”Halla-aho on varmasti avosylin Ukraina-kiimassa haluamassa vaikka koko Suomen täyteen ukrainalaisia. Hän lauloi tuota virttä eduskunnassakin. Purra on taas ihan ulkona otsikoista.”

   Nythän me pakolaiset kannattaa ottaa vastaan, ja pitääkin. Raivataan ensin abdullat kotiin, ja sitten kun ukrainalaiset voivat taas mennä kotiin, nekin laitetaan takaisin.

 6. Tänne mahtuu. Ukrainalaisia on jo paljon ja venäläisiäkin tulee koko ajan lisää myös: yli 10 000 oleskelulupaa vuodessa saavat venäläiset pelkästään. Meillä on tilaa!

 7. Tässä uudessa matuvyöryssä on riskinä, että ukrainalaisten naisten ja lasten mukana tulee myös pyllyttäjä-Haaviston ********** nuoria hiekkaneekerimiehiä, joista koostui 2015 matuvyöry!

  Tuolloin noin 99% turvapaikanhakijoista oli taisteluikäisiä matumiehiä! Mutta miksi he tulivat Suomeen karkuun? Mikä pelotti nuoria matumiehiä? Ettei vaan raskaat sotarikossyytteet?!!

 8. Lopettakaa ihan oikeasti korostamasta ”ukrainalaisia naisia ja lapsia”. Mitä väliä sillä on? Ei mitään väliä. Rajat kiinni. Piste! Fucking persut mädättävät taas sekoilemalla ”naisista ja lapsista”. ”Rajat auki. Ajatelkaa edes naisia ja lapsia.”.

  1. Juuri näin, rajat kiinni.

   Etenkin kun vieläkään emme ole oppineet palauttamaan edellisiä, jo nyt täysin turvallisesti palaamaan pystyvää somalilaumaa yms.

 9. Menköön Israeliin, maailman humanitäärisempään maahan. Näinhän uskovaiset paasaavat. Pakkohan Jumalien on olla armollisia.
  Evankeliumi Johanneksen mukaan:
  10:34 Jeesus vastasi heille: ”Eikö teidän laissanne ole kirjoitettuna: ’Minä sanoin: te olette jumalia’?
  10:35 Jos hän sanoo jumaliksi niitä, joille Jumalan sana tuli – ja Raamattu ei voi raueta tyhjiin.

 10. mm. Romaniasta päin on jo kuulunut että ovat valmiita ottamaan vastaan vaikka puoli miljoonaa ukrainalaista.

 11. Suomen suurin turvallisuuspoliittinen uhka on tällä hetkellä Naton kanssa yhteistyön tekeminen ja sinne pääsystä haaveilu! Suomen pitäisi nyt neutraloida itsensä ja ensitöikseen purkaa isäntämaasopimus!

   1. Minä tahdon vahvasti puolueettoman Suomen. Vain sillä voimme turvata sen ettemme joudu tähän sairaaseen suurvaltojen pelinappulana olemiseen ja joudu ihan tosissaan rukoilemaan armoa sängyn alla tai poterossa!

    1. Eipä tuo länsi Suomella pelaile, joten jos tuota pelkäät niin eikun äänestämään Suomen liittämistä Venäjään. Kun ollaan Putinin hellässä huomassa niin sinuakaan ei enää pelota. Aimohan ajaa samaa agendaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*