Marco de Wit 25 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on ainoa media, joka kritisoi sekä idän että lännen tyranniaa. Molemmissa käytetään koronarajoituksia tekosyynä rauhanomaisten mielenosoittajien terrorisoimiseen.

 

Venäjän sisäministeriöllä on otsaa kieltää Ukrainan sodan vastaiset mielenosoitukset vetoamalla koronarajoituksiin!

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Venäjä kieltää Ukrainan sodan vastaiset mielenosoitukset vetoamalla koronarajoituksiin!

 1. Siis mitä?!?! Kritisoiko meidän Marco, Johan Bäckmanin bestis Venäjää ja heidän hallintoaan? Taisi sodan alkaessa helvettikin jäätyä.

 2. Pellepresidentti on nimittänyt omaa lähipiiriään virkoihin kuten kuvassa näkyvän donitsitaistelijan. Sääli.

  Mutta eihän Ukrainassa ole korruptiota eikä muuten ole Suomi nimisessä osavaltiossa (sarkasmia).

 3. Ikävä kyllä juu. Itse päätin, että muutan vaikka Pohjois-Koreaan tai Afganistaniin jos pysyn sillä tavalla elossa. Limapäät pyörittäkööt kuvioitaan.

  Huomauttaisin silti, että mikään ”ukrainan sodan vastainen” ”mielenosoitus” Venäjällä juuri nyt olisi aivan varmasti Soroksen ja jenkkien operaatio maan horjuttamiseksi, ei mikään aito venäläinen liikehdintä. Toisin sanoen, Putin voi olla paha (en osaa sanoa), mutta vaikka hän olisi hyvällä asialla, hänen olisi silti välttämättä kiellettävä nuo j-miesten vakiotemput juuri nyt.

 4. Suosittelen kuuntelemaan James Corbettin analyysia Ukrainan tilanteesta.
  Ne jotka ovat hiukkakaan perehtyneet toisen maailmansodan aikaisiin tapahtumiin tietänevät tässä vaiheessa että ns. globalistit/banksterit ovat aina pelanneet molemmilla puolilla ja omien tavoitteidensa (NWO) edistämiseksi, Bushin perhe esimerkiksi oli yksi suurimmista Natsi Saksan rahoittajista.

  Sama koskee nyt tätä Venäjä-Ukraina tilannetta. Onko Venäjä tuonut esiin missään vaiheessa Koronaan liittyviä valheita? Paljastanut että mitään SARS-CoV-2 virusta ei ole olemassakaan? Ei ole. Ovat siis täysillä mukana tässä vuosisadan kusetuksessa ja depopulaatioprojektissa.

  Putin on myös World Economic Forumin Young Global Leaders putkesta pullahtanut ulos, jostain syystä Putinin nimi jää aina pois kun näitä nimiä luetellaan (MV-lehti mm. Samasta syystä luulen että MV-lehti ei koske tikullakaan Virusvalheeseen). Klaus Schwab juuri hiljan elvisteli miten eri maiden johtajat ja hallitukset on mädätetty ja heidän hallussaan. Venäjä on myös BIS:n jäsen joka on siis Keskuspankkien keskuspankki, yksityisomisteinen sellainen, ja se on se taho joka sanelee maailman rahapolitiikan.

  https://www.bitchute.com/video/U7wAdvOUtH0f/

   1. Janus Putkonen usein muistaa mainita Putinin puheen vuosien takaa jossa hän muka-vastustaa Uutta Maailmanjärjestystä. Mutta tuossa James Corbettin videossa aivan alkupuolella 2 minuutista eteenpäin on todisteet miten Putin on hehkuttanut NWO:ta moneenkin otteeseen:

    Min. 4.14 Vuonna 2007 Putin Calls for new Economic World Order (World Economic Forum)

    Min. 4.22 Vuonna 2014 Vladimir Putin call for New World Order (Valdai International Discussion Club)

    Min. 4.29 Vuonna 2016 Putin calls for New World Order. Make the fruit of economic growth and technological progress accessible to all. (Valdai International Discussion Club)

    Kuten George Carlin aikanaan totesi: It´s a BIG CLUB and we are not in it.

  1. Joo, ei ole Putinista pelastajaksi. Hiertää pahasti, kun monet kirjoittavat siihen malliin, että kyllä itä pelastaa. Meillä on nyt Young Global Leadereitä idässä (Putin + ties kuinka monta), Kotona (Marin + ties kuinka monta) sekä lännessä (Merkel, Macron, Trudeau + ties kuinka monta) ja siihen sitten päälle nämä World Economic Forumin”Global Shapers”:it, joten eiköhän ole johtoportaat aika hyvin miehitetty. (Ja jos ei muu auta, niin vapaamuurarit, CIA, Mossad ja muut hämäräkaverit tarjoavat taustatukea ja pitävät pellet järjestyksessä.)

   Usein iltaisin kuutelen Captain Beefheartin biisin ”There is no Santa Claus on the Evening Stage”, jotta muistan että pelastajalla tämä show ei oikene.

   Mikäpä tähän neuvoksi? Tähän listaan tarvitaan jatkoa, mutta aloitan nyt ainakin:

   1) Elä ainakaan liity heihin. Näillä sekopäillä on nyt sellainen projekti käynnissä, että ei siihen kannata täysjärkisen liittyä. Kaikki mahdollinen tuki pois tämän maailman hallituksen luonnista

   2) Nollaa aivopesu: Koronan ja muut globalisaation mahdollistaa ihmisten aivopesu ja ajatuksien kontrolli. Itse kullakin on korvien välissä yksi jos toinenkin istutettu ajatus, joka ei aja omaa eikä juuri kenen muunkaan hyvinvointia. Nämä on hyvä korjata oikealla ajattelulla. Ensimmäinen askel tällä tiellä on ottaa aatoksensa vakavasti ja tutkiskella miten oikeassa ne ovat ja mistä ne ovat peräisin. Älä ole ajatuksiesi orja.

   3)Verkostoidu: Yksinään ei pääse pitkälle, joten nyt lienee korkea aika löytää porukka jossa voi toimia koherentisti muiden kanssa oikealla asialla. Kannattaa myöskin kuulua useampaan verkostoon, että ei joudu ryhmäaatosten uhriksi tai putoa tyhjän päälle jos oma poppoo mädäntyy matkan varrella.

   Jos 1)-3) on hallussa, niin voi ruveta projisoimaa mahtiaan maailman ylle. Hyvä alku olisi:

   4)Vallan desentralisaatio: WHO:n ja muiden kirjainsoppa-yhdistyksien ei todellakaan tarvitse päättä koko maapallon asioista.

   5) Oma valtio irti Globalisaatiosta.
   ja 5):n kanssa ehdottamasti: Oman lähiympäristön ja Suomen kehittäminen. Nähdäkseni tässä on syöksylaskettu jo vuosisatakaupalla ja jos haluaa elää ihmisarvoista elämää, niin on korkea aika lähteä rakentamaa arvomaailmaa ja yhteiskuntaa. Jos tästä suosta huvittaa nousta, niin suuren osan ihmisistä on pakko saada mieleensä palavasti lukuisa määrä perusasioita, kuten mikä on oikein ja väärin, missä menee valtion vallan rajat, ja mikä mahti pitää valtiot aisoissa, kun ne menevät psykoottiseen tilaan.

 5. Venäjä siis kopioi Suomen-mallin! Näyttää siltä, että Venäjällä on alkamassa liberaalin demokratian aika. Aivan kuin Suomessa. Vai onko kyseessä sittenkin tyrannia?

 6. Venäjä näyttää mistä kana kusee. Mitä tekee länsiliittouma? Se paskoo housuihinsa ja itkeä ruikuttaa medioissaan.

  1. Mitä lännen pitäisi tehdä ei Nato maan hyväksi? Pitäisikö lännen nyös puuttua jokaiseen Afrikassa tapahtuvaan konfliktiin?

 7. Laahaako laittoman lehden uutisotsikointi 1-2 kuukautta nykyaikaa perässä? Sivuston kun avaa niin aina on päällimmäisenä ”persut sitä, persut tätä… koronatyrannia siellä, koronatyrannia täällä…”
  Venäjä kun on sotilaallisesti ja laittomasti hyökännyt Ukrainaan niin laiton lehti kehtaa postata vain uutisen että ”kaikki mielenosoitukset Venäjän hyökkäykselle Ukrainaan on kielletty”. Mielestäni tällainen vajavainen uutisointi on ääritörkeää mediatiedon pimittämistä!
  Nyt kun Suomea on, Venäjän toimesta, varoitettu liittymästä Natoon niin eiköhän kaikki aitokansallismielisetkin käännä kelkkansa ja halua liittyä Natoon.
  Jos ei, niin pian kuulutaan Venäjän etupiiriin ja ollaan Venäjän sanelujen armoilla. Siinä on sitten turha kenenkään (lue: Marko de wit) järjestää mielenosoituksia yhtään minnekään.

 8. Joo liitytään vaan Natoon,ihan varmasti ollaan turvassa ja suojassa.kiesus sentään.Nato on pellekerho josta ei ole kuin kaivamaan verta nenästä AINA muiden kustannuksella.Tosin yksi positiivinen puoli littymisellä olisi;päästäisiin aika pian eroon nykypoliitikoista,vihdoinkin.Itseasiassa kannatan täysillä Suomen Nato-jäsenyyttä.Suomi Natoon nyt ja heti eikä vasta huomenna!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*