Marco de Wit 26 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on vuoden ajan ollut pahassa välikädessä. Laiton Lehti nimittäin ensimmäisenä mediana kehotti Anoa muodostamaan uuden puolueen ja paljastamaan vanhojen puolueiden mädännäisyyden.

 

Alussa kaikki näyttikin menevän loistavasti, koska Ano vastusti täysillä koronatyranniaa ja vaati Suomen itsenäistymistä EU:n ja globalistien otteesta. Ano myös uskalsi kritisoida persujen takinkääntöjä.

 

Keväällä 2021 tapahtui kuitenkin jotain todella omituista. Ano lopetti persujen kritisoinnin. Ano ei edes kritisoinut persuja, kun nämä päästivät läpi velkaunionin.

 

Persut pettivät jälleen

 

 

Tässä vaiheessa Laittoman Lehden toimituksessa vilkkuivat kaikki mahdolliset hälytysvalot. Niinpä jouduttiin vaikeaan tilanteeseen. Pitäisikö paljastaa Anon petturuus vai ei? Yksi asia nimittäin oli varma: Kukaan muu media ei paljastaisi, vaan päinvastoin pimittäisi Anon takinkäännön.

 

Niinpä Laiton Lehti ryhtyi kesällä painostamaan Anoa, joskin aluksi pehmeästi syyttäen häntä vain naiviksi. Alla oleva juttu julkaistiin elokuussa, kun Ano ei suostunut kritisoimaan persujen limaista takapirua, Matti Putkosta ja tämän farssimaisia äänestyskoneita. Ei edes silloin, kun himonatottava punavihreä feministi, Riikka Purra järjestettiin niillä äänestyskoneilla persujen puheenjohtajaksi.

 

Onko Ano Turtiainen patologisen naivi?

 

 

Ano ei Laittoman Lehden painostuksesta kuitenkaan välittänyt pätkääkään, vaan jatkoi samalla purrapersuja nuoleskelevalla linjalla. Ano ei suostunut kritisoimaan Purraa edes silloin, kun tämä vaati Naton pedoafgaaneja Suomeen.

 

Mikseivät rivipersut vastusta persujohdon vaatimusta hakea islamisteja Afganistanista?

 

 

Itse asiassa ainoana mediana Laiton Lehti huomautti, ettei myöskään VKK vastustanut Suomen erikoisjoukkojen lähettämistä Afganistaniin kuskaamaan Suomeen niitä Naton pedoafgaaneja. Näin vältettiin perustuslaillinen ongelma, kun YKSIKÄÄN kansanedustaja ei suorasanaisesti vastustanut joukkojen lähettämistä. Aivan kuin Supon käskystä Ano nimenomaan halusi auttaa Natoa ja sen pedoagentteja.

 

Vastustiko Ano Turtiainen Suomen sotilaiden lähettämistä Afganistaniin hakemaan afgaaneja?

 

 

Ano ei myöskään suostunut kritisoimaan persuja, kun Purra ja Tavio saivat persut luopumaan liukuhihna-aborttien vastustamisesta. Tämäkin Anon hiljaisuus oli todella omituista varsinkin, kun Ano jatkuvasti korostaa uskovaisuuttaan.

 

Persut eivät vastusta liukuhihna-aborttilakia: Riikka Purra ja Ville Tavio käänsivät takkinsa!

 

 

Kaikesta tästä huolimatta Laiton Lehti ei kuitenkaan missään vaiheessa kovin kovaäänisesti kritisoinut Turtiaista, koska tämä kuitenkin taisteli täysillä koronatyranniaa vastaan.

 

Tosin Turtiainen petti tässäkin asiassa. Hän ei suostunut kritisoimaan persuja edes silloin, kun nämä ilman yhtään poikkipuolista sanaa päästivät pakkorokotukset läpi perustuslakivaliokunnassa.

 

Lopullinen takinkääntö: Persut hyväksyivät nyt myös hoitajien pakkorokotukset! Mitä tekee VKK?

 

 

Itse asiassa se oli nimenomaan Turtiainen ja Hirvisaari, jotka AUTTOIVAT perustuslakivaliokunnan persuja kääntämään takkinsa ja päästämään pakkorokotukset läpi. Turtiainen ja Hirvisaari työskentelevät molemmat eduskunnassa ja tuntevat Sakari Puiston ja varsinkin Olli Immosen, mutta tästä huolimatta eivät suostuneet kunnolla painostamaan näitä protestoimaan perustuslain vastaista pakkorokotuspakettia. Tosin Puisto sentään yritti protestoida olemalla poissa ratkaisevasta valiokunnan istunnosta, mutta Hirvisaaren ja Turtiaisen hyvä kaveri Immonen suorastaan auttoi paketin läpi.

 

Tästä huolimatta Hirvisaari ja Turtiainen eivät suostuneet kritisoimaan Immosta törkeästä petturuudesta. Siis vaikka tuntevat hänet todella hyvin. Tai juuri siksi. Immosen vaimo on ollut sekä Hirvisaaren että Turtiaisen avustajana.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

 

Ano ei siis oikeasti ole poistunut persuista. Hän on tehnyt VKK:sta persujen apupuolueen. Ano nimittäin tekee kaikkensa estääkseen sekä oman puolueensa VKK:n että kaikkien muiden vapausmielisten vaalivoiton. Tämän Ano tekee kolmella tavalla:

 

1. Ei ehdokkaana aluevaaleissa

Ano ei usko vaalien olevan tärkeitä, koska maailmanloppu on niin lähellä. Tämän takia Ano ja lähes koko VKK:n harhainen johto ei ollut ehdokkaana aluevaaleissa. Johto ei edes suostunut vetämään vaalivankkureita ja kiertämään Suomea.

 

2. Ei hyväksy sitoutumattomia

Ano vastustaa sitoutumattomien ottamista VKK:n listoille. Ano haluaa määrätä kaikesta, joten sitoutumattomat ovat liian itsenäisiä.

 

3. Ei hyväksy laajaa vaaliliittoa

Ano ei ole suostunut laatimaan laajaa vaaliliittoa, joka kokoaisia kaikki kansallis- ja vapausmieliset pienpuolueet, aktivistiryhmät ja muut lukemattomat sirpaleet yhteen vapausrintama-vaaliliittoon.

 

Tämän takia VKK:lla oli aluevaaleissa erittäin tuntemattomat ja pienet listat. VKK menetti jytkyn tahallaan.

 

Kaikki viittaa siihen, ettei tulevaisuudessakaan Ano tule hyväksymään sitoutumattomia ja vapausmielisten vaaliliittoa. Ano oikeasti kuvittelee elävänsä maailmanlopun aikoja. Diktaattorin asemasta haaveileva Ano kieltäytyy vapausrintaman rakentamisesta.

 

 

Onko pienpuolueita liikaa? Ei, JOS suostuvat suureen vaaliliittoon! Miksei VKK suostu?

 

 

Tämä Anon diktaattorikompleksi nähtiin järkyttävällä tavalla Convoy-vapauskulkueen aikana, kun Ano yhdessä persujen kanssa vastusti Convoyta. Ja vieläpä juuri silloin, kun se oli tulossa Eurooppaan Helsingin kautta. Eli käynnistämässä valtaeliittiä pelottavan dominoefektin.

 

Tosin Ano hyökkäsi Convoyn kimppuun vielä persujakin voimakkaammin. Ano jopa yllytti polpoa PAHOINPITELEMÄÄN rauhanomaisia mielenosoittajia. On vaikea kuvitella törkeämpää takinkääntöä.

 

Aivan kuin Supon käskystä Ano selitti kauhistuneille kannattajilleen, että KAIKKI mielenosoitukset pitää lopettaa ja siirtyä vain rukoilemaan! Maailmanloppu on tulossa, joten kaikkien pitää vain rukoilla synninpäästöä.

 

Ano Turtiainen myyräilee taas: “Convoy-vapauskulkue on p****marssi!”

 

 

Luulisi, että tässä olisi jo tarpeeksi mielettömyyttä, mutta Ano on pistänyt vielä hullummaksi. Sen sijaan, että kannattaisi aitoa puolueettomuutta Sveitsin malliin, niin Ano jatkuvasti nuoleskelee diktatoorisia putinisteja. Toissapäivänä Ano meni niin pitkälle, että kiisti Venäjän hyökänneen Ukrainaan!

 

 

Ai, et usko? No mitäs sanot tästä eilisestä twiitistä, jonka Ano lähetti Venäjän joukkojen ollessa jo piirittämässä Kiovaa:

 

 

 

Kaiken kukkuraksi Ano selitti toimittajille, ETTEI OLE HUOLESTUNUT. Kaikki on kuulemma jo ennustettu Raamatussa. Kaikki on väistämätöntä (Ukrainankin miehitys??), koska elämme juuri nyt lopun aikoja!

 

Ai et usko? Laiton Lehti liioittelee Anon epälogiikkaa? No, katsoppas mitä Ano kirjoitti (lapsellisen huonolla suomen kielellä) Venäjän jo aloitettua hyökkäyksen Ukrainaan:

 

Toisaalta en ole huolestunut, sillä nämä kaikki, jota nyt tapahtuu, on nyt lopun aikana tarkoitettu tapahtuvan ja niistä on jokainen voinut lukea jo noin kaksi tuhatta vuotta.

 

 

 

Viime kesänä Laiton Lehti ahdisteli Turtiaisen avustajaa James Hirvisaarta ihmetellen mikseivät he Turtiaisen kanssa esiinny enemmän julkisuudessa. Nyt syy on kristallinkirkas: Vaikka Hirvisaarikin ääriuskovaisena uskookin lopun aikojen olevan nyt päällä, niin hän ei silti halua paljastaa kuinka seinähulluja he molemmat ovat.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

48 thoughts on “Ano Turtiainen seinähullu? Kiistää Venäjän hyökänneen Ukrainaan! Ei huolissaan, koska Raamattu ennustanut kaiken!

 1. Itse toivoit syksyllä Anoa diktaattoriksi ja itseäsi Anon oikeaksi kädeksi jonkun jutun kommenttikentässä. Tosin ”nimetön”-nimimerkillä, mutta paljon valehteleva päätoimittajahan se siellä tosiasiassa fantasisoi.

  1. Sinä olet toivonu suomalaisten kansanmurhaamista. Tosin eri nimimerkillä, mutta sinä siellä tosiasiassa fantasioit.

     1. Ei ole kovin vaikeata erottaa milloin valehteleva päätoimittaja on ”nimetön” nimimerkin takana.

     2. Meitä nimettömiä on aika monta. Maailmassa on muitakin ihmisiä kuin Marco ja sinä.

 2. Ei saakeli, repesin sellaiseen nauruun että seinänaapurin vauva heräsi ja ulvoo siellä nyt yhtä kovaa kuin minäkin, eikä tätä saa loppumaan.

  Nyt kun mä myös alan miettimään kuinka VKK:sta yritettiin leipoa Suomen pelastajaa niin tragikomiikka on huipussaan sitäkin enemmän.

  Ei saakeli kun vatsaan sattuu ja päänsärky vielä päälle kaikista Anon jutuista.

 3. Suomessa on yllättävän paljon ns. raamattu-uskovaisia. Valitettavasti tämä Anon retoriikka puree pelottavan suureen porukkaan. Uskovaisten joukossa on paljon ns. heränneitä ihmisiä jotka tajuavat paljonkin maailmanmenosta mutta järki ja kriittinen ajattelu jättää sillä sekunnilla kun Raamattu vedetään kehiin. Vaikka on hyvin tiedossa että Raamattua on editoitu milloin kenenkin toimesta ja milloin minkäkin agendaa edistämiseksi, sitä luetaan ehdottomana totuutena. Tähän tietty lisämausteena että kaikki tulkitsee sitä omalla tavallaan, osa ottaa kaiken kirjaimellisesti vaikka Raamattu on täynnä symboliikkaa ja metaforia.

  King Jamesin version, joka näyttää olevan suosituin uskovaisten piireissä, on editoinut aikoinaan Sir Francis Bacon jonka väitetään olevan Shakespeare itse. (All the world is a stage). Hänen sanotaan olevan myös Kuningatar Elisabeth I:n äpärä. Oleellista on että hän oli Vapaamuurari ja kriminaali joka tuomittiin mm. korruptiosta. – Ettei olis sittenkin kyse käsikirjoituksesta jolla kansaa viedään kuin pässiä narussa: Ei kannata räpiköidä koska Jumala on näin päättänyt. Odota kiltisti kuolemaa, kadu syntejäsi, EHKÄ et joudu helvettiin. Ovela juoni, pakko myöntää.

  PS. En sano etteikö Raamatussa olisi paljon asiaakin

  1. Kiitti. Loistava analyysi. Ja tosiaan onhan Raamatussa paljon erittäin hyvää materiaalia. Laiton Lehti on usein kehunut uskovaisia, mutta ikävä kyllä osa uskovaisista on oikeasti mielisairaita sekopäitä, jotka sotkevat kaiken.

   1. Uskovilla on monilia ongelmia pysyä uskossa. Uskovien joukoissa on sairaiden ihmisten määrä pienempi, paljon pienempi kuin muualla, muissa yhteisöissä.

    1. Joo, pitää paikkaansa. Uskovaisilla on selvästi parempi fyysinen ja psyykkinen terveys, kuten tohtori Dutton korostaa. Tämä ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että joukossa on joitain hieman harhaisia ihmisiä, kun tulee puhe raamatusta ja varsinkin Armageddonista.

     1. Uskovaiset ovat kovan stressin alla – suurin sota käydään kristinuskon sisällä.

      Klaus Schwab tietää, että jumala on olemassa. Davos klikin tarkoitus on tuhota jumalan väki, Eli israelin heimot= valkoiset eurooppalaiset niinkuin se lukee Klasun kirjassa, the great reset.

  2. ”Vaikka on hyvin tiedossa että Raamattua on editoitu milloin kenenkin toimesta ja milloin minkäkin agendaa edistämiseksi”
   On saatavilla raamatunpainoksia, jotka ovat käännetty vanhemmista olemassa olevista raamatunteksteistä, joten nämä vasemmankätisten raamatut sun muut voi halutessaan jättää väliin.

 4. Anon sekavista selostuksista ei saa kyllä mitään tolkkua. Niitä voi tulkita varmaan kymmenellä eri tavalla.

  1. Joo, tämä on juuri se perusongelma minkä takia Laittomalla Lehdelläkin kesti kauan ymmärtää Anon järjenjuoksua. Politiikassa hulluilla on se etu, että heidän ristiriitaisia puheitaan voi jonkin aikaa helposti tulkita parhain päin. Naivit ajattelevat, ettei ton jutuissa ole mitään tolkkua, niin sen täytyy harrastaa ”neliulotteista shakkia”, vaikka tosiasiassa se on vaan sekopää.

    1. On toki, mutta he ovat kylmän älykkäitä natottajia. Ei siis kansallismielinen kenttä suinkaan ole hulluja täynnä. Kyllä moni tajuaa persujen ja vkk:n takinkäännöt ja suvakoitumisen, mutta pitävät niitä pienenä hintana siitä, että persut pääsee hallitukseen ja vie Suomen Natoon.

     Persuissa on selvästi tehty diili eli Meren, Niikon ja Huhtasaaren konservatiivinen klikki on luvannut olla vastustamatta Suomen viemistä Natoon, jos pääsevät johtamaan puoluetta Natoon liittymisen jälkeen.

     Voi jopa olla, etteivät edes Turtiainen ja Hirvisaari olekaan hulluja, vaan esittävät vain ääriuskovaisia sekopäitä estääkseen aitkansallismielisen vaihtoehdon syntymistä persuille. Palkinnoksi he sitten pääsevät takaisin persuihin, kun Suomi on Natossa ja Putkonen vihdoin siirtynyt eläkkeelle.

     On siis vaikea sanoa ovatko Turtiainen ja Hirvisaari hulluja vai ovelia. Tai sitten he ovat molempia. Hyvin vaikea sanoa.

     1. Mm. psykopaatitkin ovat mielisairaita mutantteja, mutta he voivat olla kuitenkin kylmän laskelmoivia, sekä äärimmäisen itsekkäitä ja narsistisia. Niikko, Huhtasaari, Hirvisaari ja Turtiainrj eivät ole mitään oikeita kristittyjä, vaan äärimmäisen epärehellisiä vakekristittyjä, jotka käyttävät Jumalaa hyväkseen näyttääkseen hyvältä. Äärimmäisen kuvottavaa toimintaa.

     2. On tämä skene mennyt sekavaksi niistä päivistä kun Marcon ja Leinon kanssa olin samassa miekkarissa Röykässä vastustamassa matuvyöryä. Tai Hyvinkäällä miekkarissa kritisoimassa poliisia kun antoivat teinin joukkoraiskaajamatuille 2 vko:a etumatkaa. Rivit sekaisin. Korona jakoi ihmisiä eri leireihin, ja nyt Ukrainan tilanne lyö lisää eroja. Tillanenkin voivottelee Azovin tunnusta ja hyperventiloi natseista ihan kuin joku viherhomo takavuosina. No seuraavaa partalapsi-vuohineuvosten matuvyöryä odotellessa…

 5. Ano nyt on todellakin osoittautunut flopiksi, mutta en itse osaa olla huolestunut venäjän operaatiosta ukrainassa. Pikemminkin huojentunut.

 6. MITÄ IHMETTÄ facin puupäät ano turtiainen oli hetkisitten dewitun lemmikki kansanedustaja. Ano teki kaikki oikein…

 7. Totuus on Anolle hyvin halpa. Täysin valekristitty ahne teeskentelijä ja valehtelija, kuten myös Hirvisaari, Niikko, Huhtasaari jne. Monesti äänekkäimmät kristityiksi itseään väittävät ovat niitä kaikkein pahimpia valehtelijoita ja teeskentelijöitä. Nämä eivät ole kristinuskoa nähneetkään. He eivät edes häpeä yhtään käyttäessään Jumalan kunniaa saadakseen itselleen etuja. Turtiainen, Hirvisaari, Niikko ja Huhtasaari ovat todella kuvottavia valehtelijoita ja teeskentelijöitä.

   1. Katso itse. Kyllähän se näkee jokainen kuinka he toimivat jatkuvasti Jumalaa ja Jumalan oppeja vastaan. Ovat äärimmäisen epärehellisiä, juonittelevia, petturimaisia, ilkeitä, pahantahtoisia jne. Miksi edes kerron sinulle päivänselviä asioita?

 8. Laiton Lehti olisi voinut varoittaa Anosta aikaisemminkin. Ehtivät huijata monet mukaan. Mutta todella kumma kun kukaan muukaan ei ole kritisoinut ja sanonut yhtään mitään.

  1. Joo, oot oikeassa. Alussa oli kuitenkin vaikea tietää mistä Anon takinkääntö johtui. Ensin epäilimme Hirvisaarta. Sitten epäilimme Anolla vain olevan liian alhainen ÄO. Vasta vuoden lopulla aloimme tajuamaan, että Ano ja Hirvisaari tosiaan uskovat maailmanlopun olevan tulossa. Tällöin kuitenkin vaalit olivat jo ovella emmekä voineet sanoa mitään. Tämänkin jälkeen elätimme vielä toivoa, että suurin ongelma ovat Anon ääriuskovaiset neuvonantajat. Convoyn aikana Ano kuitenkin lopullisesti paljasti korttinsa.

   Olet myös oikeassa, että Laittoman Lehden lisäksi KUKAAN ei ole sanallakaan varoittanut Anon ja VKK:n takinkäännöstä. Sekin kertoo kuinka koko kansallismielinen kenttä on toisaalta solutettu ja toisaalta sisältää valtavasti erittäin alhaisen ÄO:n porukkaa.

   1. Eihän Turtiainen tekemisistä tarvitse ketään varoittaa. Eihän hänen toimillaan ole mitään painoarvoa kuten ei myöskään dewitin valeturinoilla. Tälläkin kirjoittele omia aivopirujaan muutamat dewitin joo -miehet kuten ”aimo mies” , hetkinen. Nämä ovat yhdessä dewitin kanssa selviä valesuomalaisia, ovat vain metsässähiippailijoiden lauhkeita seuraajia. Heillä ei ole mitään merkitystä. Länsimaisessa demokratiassa enemmistö päättää, ei turhat suunpieksijät.

  1. Taannoin venäläisen median haastattelussa Ano sanoi samoja asioita, persut on globalistien otteessa. Ei sellaista nippua pidä kritisoida – menetetty tapaus. Keskitytään rakentavaan toimintaan.

   (Ei muista mikä media se oli, muistaako joku)

   Anon ei edes pidä olla politiikassa, ei siellä ole mitään voitettavaa. Jeesus voitti meillä voiton ristillä. Me olemme jo voittajia. Teidän pitää lähteä sotimaan globalisteja vastaan, ja sitten koko homma näyttää Dresdeniltä. Jos se ei vielä riitä ja ymmärrys löydy, ne laittaa ydinpommit niskaaan. Ja se tehdään, ja kansat alistuu.

  2. Ano on kuitenkin koko ajan toiminut Jumalaa vastaan. Hänessä ei ole yhtään mitään kristillistä. Täysin valekristitty mies.

   1. ”Ano on kuitenkin koko ajan toiminut Jumalaa vastaan. Hänessä ei ole yhtään mitään kristillistä. Täysin valekristitty mies.”

    Ano on ainoa mies eduskunnassa joka sitkeesti on vaatinut totuuden rokotteista ja myöskin ainoa joka on säännöllisesti julistanut jumalan sanaa. Kaikki raamatullista toimintaa.

    Jeesus on tie, totuus ja elämä.

 9. Millos ”evil” marco järjestää gallupeita ?

  Jos olisi gallupeita, niin perustuslakivaliokunta joutuisi äänestämään niiden gallupeiden mukaan.

  Perustuslakiin kun voidaan tehdö tavallisella lailla poikkeuksia vain jos siihen on hyväksyttävä syy.

  Demokratiassa taas hyväksyttävällä tarkoitetaan enemmistön tahtoa, joka voi selvitä galluista.

  Marco on itse kaiken paha Alku ja juuri kun ei järjestä gallupeita.

   1. Vaalit ovat erinomainen osoitus näistä gallupeista. Montako ääntä dewit tai ske -puolue on saanut ääniä. Ei ole miestä eduskunnassa näkynyt. Eikä näy siellä myöskään sinimustia tai muita veren veijareita. Uhoa nettipalstoille riittää mutta kun on tosi kyseessä, niin tulos on täysi nolla.

   2. VAIHE. Aloittaisi sillä että tekisi gallupin per päivä näillä:

    Tässä todella upea live gallup Youtube live sessioihin:

    https://www.youtube.com/watch?v=_dJQ_5Fcyrw&list=PLA6As4Un47h-ysTO7OMPx6tfqIaW9oJH1&t=1246s

    Galluppeja voi tehdä:

    – Twitter gallup
    – Facebook gallup
    – Google Forms ( ilmainen )

    Myöhemmin voisi luoda Facebook-ryhmän, joka jäseneksi pääsee vain jos on ”varmenetty henkilö-”. Ryhmässä voisi sitten järjestää jäsenille gallupeita.

    VAIHE 2:

    Tee kansalaisaloite:

    1. Kansan mielipidettä on kysyttävä mielipidekyselyllä kaikista tärkeistä asioista.

    Tärkeinä asioina pidetään tässä asioita, joista eduskunnan on päätettävä.

    Kysyminen tapahtuisi samanlaisella vahvalla tunnistamissysteemillä kuin Kansalaisaloitteet toimivat.

    Wikipedia:
    Demokratian perusajatuksena on, että hallintovalta nousee kansasta ja toteuttaa kansan tahtoa.
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Demokratia

    2. Kansalaiskeskustelun puitteita on parannettava ja saatava mahdollisimman hyväksi.

    Väitöskirja:
    Demokratian ydin on valistuneessa kansalaiskeskustelussa,
    http://tampub.uta.fi/handle/10024/67318

    3. Kansalaiskeskustelu pitää olla mahdollista myös anonyyminä, koska anonyymi kirjottelu on osa perustuslain turvaamaa sananvapautta.

    Edit klo 22:20:
    Informaatio- ja teknologiaoikeuden emeritusprofessori Jukka Kemppinen sanoi painavan sanansa sananvapaudesta ja anonymiteetistä blogissaaan:
    Erkki, Sinulle tapahtui huti. Entä jos peruuttaisit lausuntosi julkisesti. — Ajatuksesi on tekijänoikeuslain ja välillisesti perustuslain vastainen. — Itse olisit ehkä voinut huomata ennen lausuntoasi, että nimettömyys on sekä tekijänoikeuden että sananvapauden ydintä. — Lisäksi unohdit lähdesuojan. Henkilö joka pitää yllä aikakautista verkkojulkaisua, kuten minä blogiani, on oikeutettu salaamaan lähteensä. — Lähdettä ei tarvitse kertoa edes poliisille.

    http://kemppinen.blogspot.my/2011/07/ministeri-tuomioja-ministeri-arhinmaki.html

    VAIHE 3: Voisit myös luoda ”Suomen suoran demokratian puolueen.”

    VAIHE 4. Eduskuntaan kuvaamaan istuntoja. Kyselytuntia katsoo 300 000 joka kerta. Pistä omiin lähetyksiin live chat ja gallup. Uskon että 100 000 liittyisi sinun lähetyksene, koska niissä on gallup ja live chat. Mainosta sitä täysillä Laitonlehdessä.

    VAIHE 5. Luo välillä myös SMS gallupeita. 70c per ääni. jos saat 20 000 osallistumaan, teet 14 000e per äänestys. Kysy mm. pitäisikö Suomen liittyä Natoon

    1. Hienoja ideoita, mutta LL resurssit ovat rajallista. Hyvä kun saadaan edes lehteä pyöritettyä keskellä kaikkia näitä vääryysjuttuja ja sabotaasia. Oletko kysynyt persuilta tai VKK:lta, joilla on sitä rahaa. Nehän voisivat tilata niitä satunnaistettuja galluppeja eli samalla systeemillä kuin mitä puolueiden kannatusta mitataan.

     1. Nämä ovat ilmaisia ja gallupin luomiseen menee 1 min.

      Galluppeja voi tehdä:

      – Twitter gallup
      – Facebook gallup
      – Google Forms ( ilmainen )

     2. Mutta kun nuo eivät ole satunnaistettuja. Se on vähän sama kuin tekisi kyselyn LL:n lukijoilta tai vaikkapa omilta kavereiltaan. Todellisuudessa ihmiset ovat aina omissa kuplissaan.

     3. Jostain täytyy aloittaa.

      Kyllä se alkaisi vaikuttamaan perustuslakivaliokunnan kantoihin jos 90% vastustaisi ja 100 000 ääntä annettu.

      Nyt niillä ei ole yhtään mitään kontrollia mikä ”on hyväksyttävää.” Voi omansa mielensä mukaan arvioida taikka mielivaltaisesti.

      Kokeile yksi twitter gallup. ”Minkä arvosanan annat hallitukselle 0-10 ?” Mainosta laitonlehti.

      Vie 1 minuutin, ilmainen.

      Jos porukka tykkää niin kysymys päivässä.

     4. Esim kreikka tuen aikaan tai italia lahjoituksen aikaan porukka oli kuumana.

      Jos joku olisi järjestänyt gallupin niin varmasti 300 000 olosi suutuspäissään osallistunut.

      Mutta kun galluppia ei järjestetty, niin perustuslakivaliokunta katsoi että kansa hyväksyy sen ja asiasta päätettiin tavallisella lailla

      Todellisuudessa Varmaan 90% olisi vastustanut…

      Sinne meni suomalaisten miljardit….

     5. Jos sä haluat oikeesti lopettaa hulluudet, niin luo ”suomen suoran demokratian puolueen.”

      Puolueohjelma:

      1. Kansan mielipidettä on kysyttävä mielipidekyselyllä kaikista tärkeistä asioista.

      Tärkeinä asioina pidetään tässä asioita, joista eduskunnan on päätettävä.

      Kysyminen tapahtuisi samanlaisella vahvalla tunnistamissysteemillä kuin Kansalaisaloitteet toimivat.

      Wikipedia:
      Demokratian perusajatuksena on, että hallintovalta nousee kansasta ja toteuttaa kansan tahtoa.
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Demokratia

      2. Kansalaiskeskustelun puitteita on parannettava ja saatava mahdollisimman hyväksi.

      Väitöskirja:
      Demokratian ydin on valistuneessa kansalaiskeskustelussa,
      http://tampub.uta.fi/handle/10024/67318

      3. Kansalaiskeskustelu pitää olla mahdollista myös anonyyminä, koska anonyymi kirjottelu on osa perustuslain turvaamaa sananvapautta.

      Edit klo 22:20:
      Informaatio- ja teknologiaoikeuden emeritusprofessori Jukka Kemppinen sanoi painavan sanansa sananvapaudesta ja anonymiteetistä blogissaaan:
      Erkki, Sinulle tapahtui huti. Entä jos peruuttaisit lausuntosi julkisesti. — Ajatuksesi on tekijänoikeuslain ja välillisesti perustuslain vastainen. — Itse olisit ehkä voinut huomata ennen lausuntoasi, että nimettömyys on sekä tekijänoikeuden että sananvapauden ydintä. — Lisäksi unohdit lähdesuojan. Henkilö joka pitää yllä aikakautista verkkojulkaisua, kuten minä blogiani, on oikeutettu salaamaan lähteensä. — Lähdettä ei tarvitse kertoa edes poliisille.

      http://kemppinen.blogspot.my/2011/07/ministeri-tuomioja-ministeri-arhinmaki.html

     6. ”Nehän voisivat tilata niitä satunnaistettuja galluppeja eli samalla systeemillä kuin mitä puolueiden kannatusta mitataan.”

      Tämän esimerkiksi Ano toi esille ensimmäisenä Suomessa, siinä venäläisten haastattelussa, että ei ole olemassa galluppeja, vaan gallupit ovat Evan propaganda ns predictive planning.

      Kyllä laiton lehti voisi tehdä yhden gallupin, haastatella vaikka suullisesti kerran. Pyytää apua lukijoilta.

   3. kokeile vaikka galluppia: ”Minkä arvosanan annat hallitukselle 0-10 ?”

    Ja ”Pitäisikö Suomen liittyä Natoon ?”

    ”Kannatatko pakkorokotuksia ?”

    Kunhan nyt pääset gallupeissa alkuun. Anna palaa vaan. Testi.

 10. Teillä on menny vähän tämä persujen haukkuminen liiallisuuksiin.
  Itse en persu ole enkä varmaan koskaan enää persujakaan äänestä, tuskin ketään muutakaan.
  Mutta tuo jatkuva persuviha aiheuttaa lähinnä suurta myötähäpeää.
  En tiedä mistä se teillä johtaa juurensa?

 11. Vanhan testamentin Mooseksen kirjat ovat todellisuudessa peräisin juutalaisten Toorasta. Mooseksen kirjat kertovat Israelin kansan alkuvaiheista, ja niissä esiintyvä Jumala on Israelin heimojumala. Monet kristityt pitävät Raamattua kokonaan Jumalan sanana, ja unohtavat em. seikan, tai eivät tiedä sitä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*