Marco de Wit 27 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoana mediana maailmassa Laiton Lehti on paljastanut kuinka juutalaisia johtavat Rotschildit ja waspeja johtavat Rockefellerit hallitsevat rahakonetta eli Amerikan yksityistä FED-keskuspankkia. Tällä rahakoneellaan he ovat sitten ostaneet kaikki poliitikot.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Pankkiirit vai sionistit?

 

 

Tosin valtaeliitin ongelmana on se, että poliitikot huijaavat jopa heitä eli välillä kuuntelevat kansaa. Niinpä poliitikot ja muut mielipidevaikuttajat, kuten talouden, tieteen ja kulttuurin johtohenkilöt on saatava kuriin kiristämällä heitä monenlaisista arkaluontoisista asioista. Tämä on nimenomaan CIA:n ja Mossadin päätehtävä. Ongelmana tässä on kuitenkin, että kiristäminen on tullut vaikeammaksi kulttuurisen degeneraation myötä. Ennen vanhaan riitti, kun uhkasi paljastaa jonkun poliitikon käyvän drinkillä tai bordellissa. Nykyään tuollainen kiristys ei enää tehoa, joten Israelin juutalainen Mossad rakensi kansainvälisen pedofiiliverkoston juutalaisen Jeffrey Epsteinin ja Ghislaine Maxwellin avulla.

 

Ainoana mediana maailmassa Laiton Lehti kertoi miten tämä sionistijohtoinen pedofiiliverkosto toimii käytännössä. Yllättäen antisionistisen juutalaisen miljonäärin Ron Unzin johtama vaihtoehtomedian päämaja UNZ.com suostui julkaisemaan muutaman Laittoman Lehden Epstein-jutun. (Alä kysy miksi juutalainen johtaa valkoista vaihtoehtomediaa.)

 

Epstein pedoscandal Mossad-timeline

 

 

 

Tosin Ron Unz mystisesti kieltäytyi julkaisemasta kaikkia jatko-osia, joissa kerrottiin esim. Trumpin ja Melanian Mossad- ja CIA-yhteyksistä. Mitä enemmän Marcon jutuista Unz.comissa tykättiin, niin sitä vähemmän niitä siellä julkaistiin. Tämäkin juttu oli liian kovaa kamaa:

 

 

The Finnish connection to the Epstein Pedo Scandal

 

 

Ainoana mediana Laiton Lehti siis kysyi johtavatko pedojäljet myös Suomen rikkaimman miehen Poju Zabludowichin juutalaisverkostoon.

 

Suomen juutalaismiljonäärit tukeneet Epsteinin pedorinkiä?

 

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on myös kysynyt johtavatko jäljet Pojun kavereihin Alexander Stubbiin ja Sauli Niinistöön asti? Laiton Lehti jopa teki neliosaisen videosarjan, jossa osoitti Sauli Niinistön olevan Natoyhteyksistään epäillyn Salora-Nokian pomon kummipoika. Niinistö on siis kirjaimellisesti syntymästä asti kasvatettu länsipankkiirien ja niiden nyrkin eli Nato/CIA/Mossadin fronttimieheksi. Polpo kuitenkin poisti kaikki videot netistä. Yritämme saada ne jälleen nettiin.

 

Joka tapauksessa jotkut rehelliset poliisit ovat pitkään epäilleet Niinistöä kytköksistä eduskunnan prostituutioverkostoon.

 

Pimittääkö Sauli Niinistö ilotyttöskandaalia?

 

 

Olisikohan kyse ollut jälleen Israelin johtamasta kiristysverkostosta, jolla monet poliitikot ja varsinkin kokoomuslaiset pakotettiin luopumaan aitoisänmaallisuudesta. Oliko ideana alistaa koko puolue Niinistön ja tämän turkulaisen kätyrin Petturi Orpon käsiin?

 

Tämänkö takia entisestä aitoisänmaallisesta puolueesta on tullut sekä äärisionistinen että Eurostoliiton fanaattinen tukija?

 

Päivän kuva

 

 

 

Israelin, Amerikan ja muiden länsimaiden tiedustelupalveluiden väki teki joka tapauksessa kaikkensa saadakseen 90-luvulla toisaalta kokoomuksen Niinistön käsiin ja toisaalta demarit Lipposen käsiin. Molemmat ovat aina olleet lähellä Wallenbergien ja Ehrnroothien johtamaa Natomielistä ruotsinkielistä pääomaa (Lipponen jopa sai Freudenthal-mitalin), juutalaisia/Mossadia (Niinistö on tunnettu synagogavierailija) ja tietysti CIA:ta varsinkin Lipposen oikean käden, Matti Putkosen kautta.

 

Persujen Matti ”Vapaaherra” Putkosen pomo Jacob Wallenberg vierailee Suomessa

 

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on myös kertonut miten Sauli Niinistö yhdessä Paavo Lipposen ja tämän oikean käden, Matti Putkosen ja vasemman käden, Veijo Baltzarin avustuksella 90-luvulla ensin kaappasi sinivalkoisen pääoman ruotsinkielisen SYP:in/Nordean käsiin, sitten vei Suomen Eurostoliittoon ja euroon sekä lopulta myös Natokumppaniksi. Vajaassa kymmenessä vuodessa itsenäinen ja puolueeton Suomi alistettiin länsipankkiirien johtaman Eurostoliiton siirtomaaksi ja lypsylehmäksi!

 

Laitonta Lehteä lukuunottomatta sekä valta- että vaihtoehtomedia ovat olleet kovin hiljaa Putkosen ja Baltzarin roolista tässä kaikessa, vaikka molemmat ovat äärimmäisen tärkeitä ns. fixereitä. Putkosen tehtävänä oli terrorilla alistaa AY-kenttä ja Baltzarin tehtävänä oli soluttaa kulttuurikenttä. Mahdollisesti yhdessä he pyörittivät nuorten tyttöjen rinkiä, josta sitten polpon tuella tarjottiin tyttöjä poliitikoille. (Miksei kukaan ole kysynyt kuinka aikanaan alkoholi- ja seksiriippuvainen Putkonen tuntee Baltzarin?)

 

Baltzarin opintomatka

 

 

Tämä Eurostoliittoa kannattanut nelikkö siis tuhosi Suomen taloudellisen ja poliittisen itsenäisyyden, mutta riitaantui keskenään Nato-kysymyksessä. Niinistö ja Putkonen halusivat Suomen vielä syvemmälle länteen ja Natoon, kun taas Lipponen ja Baltzar eivät siihen suostuneet ja auttoivat Tarja Halosen presidentiksi.

 

Osasyynä Lipposen haluttomuuteen viedä Suomi täysin Natoon saattaa olla hänen mahdolliset vanhat kytköksensä KGB:een. Lipponen voi hyvinkin olla klassinen kaksoisagentti, joka 80- ja 90-luvuilla Putkosen ja Baltzarin avustuksella nousi demarien johtoon pitämällä hyvät välit sekä CIA:n että KGB:n kanssa. Olisiko peräti yksi CIA-linkki ollut Putkonen ja yksi KGB-linkki Baltzar?

 

 

1990-luvulla Mossadin rahoittamat juutalaiset oligargit pääsivät Jeltsinin avulla valtaan Venäjällä ja antoivat Suomen siirtyä lännen blokkiin eli KGB ei samalla tavalla määrännyt tuolloin Lipposta. 2000-luvulla Putin palautti vallan KGB:lle ja otti mahdollisesti myös suomalaiset poliitikot jälleen haltuun Lipposesta nykyiseen ulkoministeriin, Pekka Haavistoon.

 

Pekka Haavistolla oli hyvät suhteet Neuvostoliittoon

 

 

Tosin ihan samalla tavalla CIA ja Mossad mahdollisesti hallitsevat mm. Niinistöä, Putkosta ja Halla-ahoa. Käytännössä KAIKKI suomalaiset poliitikot ovat joko idän tai lännen hallussa. Vain Marco de Witin johtama SKE kannatti Sveitsin mallista puolueettomuutta, mutta se tuhottiin persumyyrien ja Demla-tuomarien avustuksella.

 

2010-luvulla Niinistön päästyä presidentiksi ja varsinkin Krimin valtauksen jälkeen Niinistön ja Putkosen CIA-klikki pääsi niskan päälle Suomen politiikassa ja päätti kostaa Lipposelle. Yhtenä mahdollisena kostonkeinona oli uhata paljastaa Baltzarin kuviot. Tämä selittäisi sen miksi polpo ja valtamedia yhtäkkiä Nato-option voimistuessa ja Niinistön 2019 uudelleenvalinnan varmistuttua kääntyivät Lipposta ja Baltzaria vastaan. Joka tapauksessa kuvio haiskahtaa kovasti Nato-operaatiolta, jolla yritetään kiristää Lipposta ja monia muita poliitikkoja hyväksymään Suomen täysi Natojäsenyys.

 

Nato-operaatioon viittaisi myös se, että poliittinen syyttäjä Mikko Sipilä vaati 10 VUODEN EHDOTONTA vankeusrangaistusta Baltzarille. Näin älytön vaatimus haisee taivaaseen asti varsinkin, kun nyt on saatu tietää, ettei syyttäjällä ollut mitään todellisia todisteita. On epäuskottavaa, ettei poliisi muka 20 vuoden aikana olisi mitään huomannut (siis vaikka Baltzar sai tuomion tyttöjen vikittelystä jo ronskilla 90-luvulla) ja sitten Nato-option voimistuessa muka yhtäkkiä olisi sattumalta tajunnut Baltzarin kuviot ja alkanut keräämään todisteita. Vaikuttaisiko enemmänkin siltä, että syyttäjä Mikko Sipilälle tuli käsky alkaa vasta nyt jahtamaan 79-vuotiasta Baltzaria, jotta Supo pääsee kiristämään itsepäistä Lipposta ja monia muita poliitikkoja Naton kannalle?

 

Nostaako syyttäjä Sipilä nyt sitten tästä spekulaatiosta syytteen Laittoman Lehden päätoimittajaa vastaan samalla tavalla kuin aikanaan hänen ystävänsä, poliittinen syyttäjä Juha-Mikko Hämäläinen, kun Marco kertoi oikeustoimittaja Mikko Niskasaaren kertoneen Hämäläisen syyllistyneen väärennökseen.)

 

 

Kuvassa linkki Helsingin Sanomien juttuun

 

 

 

Lipponen-Halonen klikki ei ole kuitenkaan alistunut. Päinvastoin. Polpon ja valtamedian valtavasta ajojahdista huolimatta he ovat pysäyttäneet polpon syyttäjän Mikko Sipilän. Tuomioistuin nimittäin totesi Baltzarin viattomaksi!

 

Toki tämä oli vasta Lipposen torjuntavoitto, koska keissi silti jatkuu hovissa suljettujen ovien takana. Voisiko peräti olla, että poliisitutkimuksessa löydettyä aineistoa ei käytetä Niinistön klikkiä vastaan, vaan ainoastaan Lipponen-Halonen klikkiä vastaan kiristämällä heitä Naton kannattajiksi?

 

Huomaa myös miten Iltalehti kertoo Baltzarin vapautetun kaikista syytteistä, MUTTA silti julkaisee kuvan, jossa Baltzar ja Lipponen ovat yhdessä. Mietipä kuinka paljon valtamedia tällä hetkellä vihaa Lipposta ja tekee kaikkensa tuhotakseen hänet.

 

Natojunan vauhti vain kiihtyy sanoo tuomioistuimet mitä tahansa!

 

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

16 thoughts on “Baltzarin syytteet hylättiin: Johtaako syyttäjä Mikko Sipilä Naton kiristysoperaatiota?

  1. Spede lokakuva kenkäpuhelin mutta vain spertillä baarisa imemässä muumia kuin jepjep mies pjuisea.

 1. Paljoa ei enää ole rakkaasta Suomesta jäljellä mutta viimeiseltä iskulta -eli SAATANALLISELTA natolta -tämä maa on pakko saada pelastettua.

 2. Vii­mei­set ää­net «vä­lit­tö­mäl­le NA­TO:on liit­ty­mi­sel­le» os­tet­tiin näi­den syyt­tei­den pe­ru­mi­sel­la.

  Ku­vio on sa­ma kuin Eps­tein-ju­tus­sa:
  – Pe­lois­saan ei ole Bal­ta­sar vaan ne po­lii­ti­kot, joi­den ni­mi tu­lee esil­le oi­keu­den­käyn­nis­sä.

  Jos syyt­tei­tä ei oli­si sa­tu pe­rut­tua, Bal­ta­sa­ril­le oli­si teh­ty it­se­mur­ha.

 3. Re:
  ää­net «vä­lit­tö­mäl­le NA­TO:on liit­ty­mi­sel­le» os­tet­tiin

  Lähiaikoina on odotettavissa, että Lipponen & co «asettuu vahvasti NATO:on liittymisen taakse».

 4. Juutalaiset ja mustalaiset ovat samaa kansaa. Eipä siis ihme, ettei Baltzaria tuomittu. Onhan juutalaisilla Suomessa aivan liikaa valtaa. On myös olemassa paljonkin juutalaisia, ja mustalaisia, jotka salaavat identiteettinsä. Tämän mahdollistaa Suomen lainsäädäntö. Näin he voivat niinsanotusti ”puukottaa” suomalaisia selkään.
  http://romanit-info.webnode.fi/news/romanit-israelin-kadonnut-sukukuntako-totta-vai-tarua-/
  -Tiesitkö että sukunimet; Ahlgren, Korp, Nyman, Faltin, Isberg, Hedman, Friman, Roth, Lindberg, Lindgren, Asp, Palmroos, Florin, Baltzer (Baltzar), Hager(t), Lindeman, Lind, ja Borg ovat muun muassa juutalaisten sukunimiä.

  1. Mustalaiset ovat pysyvä rauhallinen riesa ja vain 5tonttua. Ei oikeen voi laittaa menee, aika mahoton Suomen valtion lampaille.

 5. Meinaatko siis että Lipponen päättää vieläkin demareiden poliittisesta linjasta eli jos hänet saa kannattamaan Natoa niin puoluekin siirtyy sille kannalle?

 6. Koko Suomi on JÄRJESTELMÄKORRUPTIO; on ollut jo kauan. 90-luvulla raha riitti valtiopetoksen saamiseen. ( Jorma Jaakkola / 90-luvun valtiopetokset ).

  Mutta 2000-luvun alussa mukaan tuli Kansainvälinen rikostuomioistuin ja Euroopan ihmisoikeustuomioistuin, jossa muuttamia Suomen hallinnon tekemiä ihmisoikeusloukkauksia saatiin perutuksi. ( Liisa Mariapori / Verottaja tappolinjalla ).

  Tämä uusi Suomen imagoa ylläpitävä oikeusjärjestelmä asetti haasteen Suomen korruptoituneelle valtiojohdolle.

  Niimpä näkin ”hoideltiin” pois päiviltä: 2014 EIT:n ”organisaatiomuutoksen” seurauksena EIT:n suomalaisjaos seuloo pois käsittelystä 97 – 99 % Suomen tapauksista; siis todellinen tehtävä on oikeusjärjestelmän mädännäisyyden peittely !

  ( EOA kansliapäätös 1350/4/08 …. mitään jääviyksiä ei voida tutkia ).

  EIT siis ”hoideltu”; ja se palvelee VAIN Suomen valtiojohtoa.

  Kansainvälinen rikostuomioistuin oli mutkikkaampi juttu; se vaati kansanedustajille ja Kansainväliselle rikostuomioistuimelle valehtelun.

  He 55/2007 esiteltiin tahallaan väärillä tiedoilla eduskunnassa; ja 2008 oikeusministeri allekirjoitti ”sopimuksen”: Suomi MAKSAA ja pitää Kansainvälisen rikostuomioistuimen toimivaltaan kuuluvia sotarikosoikeudenkäyntejä, kunhan Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi käsittelemään Suomea koskevia ”yksittäistapauksia”.

  Näitä tapauksia ovat KAIKKI PL 118 §:n VALTIOPETOKSEN mukaiset tapaukset …. Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Ilman kansainvälisen lahjontaa KAIKKI tuollaiset tapaukset suoraan olisi voinut lähettää Kansainvälisen rikostuomioistuimen tutkittavaksi !

  On olemassa myös muunlainen lahjontajärjestelmä Suomen vanhoille puolueille: Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” Jorma Heikkinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” ”Rahalla on saatu omanlaista lainsäädäntöä”.

  On siis todella todennäköistä, että KAIKKI suuret puolueet tätä lahjontaa vakuutusyhtiöiden keskusliiton kautta ovat saaneet.

  Nyt kyse on siitä, että kuinka Natoon menemisen kovat verovaikutukset kansalaisille saadaan ”myytyä”, ilman että puolueen kannatus putoaa pohjamutiin lähitulevaisuudessa.

  Tämäkin tapaus on niitä, jotka vievät kansan lopunkin uskon Suomen ”oikeusjärjestelmään”.

  Omalta oasaltani se juna meni jo 2005 Eoa päätöksen 876/2/05 myötä …. poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa; eikä ”hallintomennettelyssä” saatuja TODISTEITA voida käyttää oikeudessa.

  Uskoisin, että tässäkin tapauksessa ”saattaa” laillisuusvalvojilla olla sormensa pelissä TODISTEIDEN tekemisessä toimivallattomaksi ”oikeuden” silmissä !

  Tällä samanlaisella ( eoa päätös 876/2/05 kaltainen ) päätös mm. Matti Vanhanen pelastettiin Valtakunnanoikeudelta. ( lehdessä ”laillisuusvalvoja” VAATI Vanhasta antamaan todisteet hänen tutkittavakseen …. ja se siitä jutusta . )

  Puoluejohdot ( suuret puolueet ) on OSTETTU jo vuosikymmeniä sitten; vain ”julkisuuden pelko” jarruttaa OSTETTUA LAINSÄÄDÄNTÖÄ :

  Onhan ”salainen” isäntämaasopimus jo olemassa; ja ilman virallista jäsenyyttä se voidaan tulevaisuudessa tulkita MAANPETOKSEKSI !

 7. Olemme nykyisessä näennäisen helpossa yhteiskunnassa joiden limaisten ja heikkojen raukkamaisten nynnyjen orjia ja panttivankeja. Meidän pitää taistella itsemme vapaaksi ja vapauttaa Suomen kansa. Emme saa alistua ja antautua lapsia murhaaville satanisteille!

 8. Lukekaa Orwellin 1984 uudestaan ja peilatkaa tähän päivään. ”Perpetual Wars” eli sodat jotka eivät koskaan lopu (kunnes ollaan päästy lopulliseen tavoitteeseen eli NWO) vaatii vähintään sen kahtiajaon eli Ukrainan tapauksessa Itä-Länsi vastakkainasettelun.

  Koko homma on täyttä sirkusta, niin Suomen politiikka ja poliitikotkin, loppupeleissä samaa rappari-salaseura porukkaa puolueista riippumatta joilla on kaikilla sama päämäärä. Rivikansanedustajat ja -virkamiehet tajua mistään mitään, ovat ns. hyödyllisiä idiootteja.

  Iluusio vaihtoehdoista on vaalikarjaa varten ja kahtiajakoa tarvitaan jottei kansa missään nimessä yhdistä voimiaan – heillä kun olisi yhteinen vihollinen ja selkeä ylivoima. Seuratkaa symboliikkaa, mm kaksipäinen kotka, löytyy vähän joka maan tunnuksista (Rooman ajoilta Venäjälle, löytyy USA:n presidentin vaakunasta jne). Nämä ovat AINA pelanneet molempia puolia. Kulttuurien ja kansallisuuksien tuho ei onnistu ellei tykinruoka usko että tuolla jossain on vihollinen ja lähde tapattamaan itseään rintamalle. Nuorten miesten eliminointi sodissa heikentää yhteiskuntia radikaalisti kertalaakista, ei ole enää ketään puolustamassa naisia, lapsia ja vanhuksia (joiden tappotalkoot koronan varjolla on nyt jatkunut 2 vuotta putkeen).

  ”The war is not meant to be won, it is meant to be continuous. Hierarchical society is only possible on the basis of poverty and ignorance. This new version is the past and no different past can ever have existed. In principle the war effort is always planned to keep society on the brink of starvation. The war is waged by the ruling group against its own subjects and its object is not the victory over either Eurasia or East Asia, but to keep the very structure of society intact.”

 9. Osuit ytimeen. Kansat laitetaan taistelemaan kansoja vastaan. Kansojen vihollinen yllyttää taustalla. Moni ei ymmärrä syviä virtauksia päivän uutisten takaa.

  Väitän, että Ukrainan sodan taustalla on eliitin vehkeily Orwellilaiseen tapaan. Väittääkö joku ettei 1984 ole totuudenmukainen kuvaus kuinka eliitti huijaa yksilöitä ja kansoja.

  1. Minä väitän että sinä olet kaiken takana, sinä olet juutalaisen salaliiton pääarkkitehti, kuunatsien kuningas, liskomiesten messias. Miksi sinä olet ajanut maailman turmioon?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*