Marco de Wit 27 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoana mediana Laiton Lehti kannattaa Sveitsin mallia eli ehdotonta itsenäisyyttä ja puolueettomuutta. Niinpä se ei ole sen enempää Amerikan/Naton/U$Sraelin puolella kuin Venäjän/Kiinan puolellakaan. Tämän takia se pystyy myös objektiivisemmin arvioimaan Ukrainan kriisiä.

 

 

Ukrainalla on yksi erittäin huono puoli: Se on liittoutunut Naton kanssa.

 

Hollywood on nimittäin mädättänyt Natomaiden ihmisten aivot. Yksi esimerkki tästä on pridettäminen ja jopa naisten, homojen ja transujen päästäminen armeijan taistelujoukkoihin.

 

Oikeasti armeija on ihan samanlainen organisaatio kuin mikä tahansa muukin. Tai itse asiassa enemmänkin: Organisaatio pitää miehittää yhteistyökykyisillä ammattilaisilla! Eli pätevällä väellä eikä suinkaan kiintiöhenkilöillä ja seikkailijoilla.

 

Ruotsin armeija Naton pervokunnossa

 

 

Liittoutuminen Amerikan kanssa sai Ukrainan sekaisin monellakin tavalla. Ensinnäkin juutalaiset oligarkit saivat jatkaa talouden ryöstämistä. Toiseksi länsimaiden media mädätti ukrainalaiset niin pitkälle, että sallivat jopa pridetyksen. Kolmanneksi Amerikan tuki teki ukrainalaiset liian itsevarmoiksi. Niinpä Ukraina ei käynnistänyt liikekannallepanoa ennen kuin oli liian myöhäistä.

 

Nyt Ukraina yrittää korjata virhettään vielä suuremmalla virheellä. Se on nimittäin tehnyt todella hurjan liikkeen eli jakaa taisteluaseita – kranaatit ja singot mukaanlukien – kaikille eli päästää täysin aseistetuksi taistelijaksi KENET TAHANSA ja vieläpä ilman yhtään mitään koulutusta tai edes ohjausta ja sijoittelua. Ihan oikeasti toisaalta teinipojat ja toisaalta pahimmat murhamiehetkin saavat hakea itselleen kranaatteja ja vaikka singon.

 

Tämä on järjetöntä, koska se vain luo kaaosta.

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Voi olla varma, että ensimmäisenä aseita ovat hakemassa kaikki rikolliset, alkoholistit, narkkarit, mielisairaat ja muu pohjasakka. Nämä sitten ottavat näillä aseilla jonkun korttelin haltuunsa alkaen ryöstämään kauppoja ja tietysti myös toisiaan. Taatusti mukaan soluttautuu myös venäläisiä agentteja, jotka tarkoituksella lisäävät kaaosta.

 

 

Käytännössä näillä siviilisotilailla ei ole mitään sotilaallista merkitystä paitsi siinä mielessä, että luovat kaaosta ja toimivat ihmiskilpinä. Siis jos venäläiset sotilaat pyrkivät välttämään siviiliuhreja eivätkä vain räjäytä näitä feikkiramboja ilmaan.

 

Siis jos nämä rambot eivät ensin ammu vahingossa itseään!

 

Tässä hyvä esimerkki ukrainalaisista feikkiramboista, jotka ovat katsoneet vähän liikaa Hollywood-elokuvia.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

26 thoughts on “Yle hurraa: Ukraina aseistaa sekopäitä ja rosvojoukkoja!

 1. Laiton Lehti ei ole muutakuin sakea käppäsivusto ja se joka sitä pyörittää on sekopää elämässään kaiken kussut katkera hörhö. Muista Marco se sananvapaus.

  1. Paljon omaa kuollutta, sitten vanhemmat tykkää ja yleensäkin koko asukaskunta, eli mielenosoitus ja putin kusessa yhden ukRainan takia.

    1. Paljon omaa eli ryssää olla vailla ei elämää josta vanhempansa tykkkää ja yleensä rise. Niin on nuore TT sekä. Banheimmmit

 2. Ukrainan presidenttikin on random feikkirambo. Lopettaisi jo leikkimisen ”aikuinen”. Hollywood tosiaan mädättää aivot. Englannin kieli pitää upottaa Mariaanien hautaan. Se on apinoiden kieli.

 3. Yle ja muut puolueelliset mediat kaivoivat kaiken vanhan paskan heti Venäjästä kun tämä alkoi. Sama se, mutta kertoisivat vain faktat, tai valheet puolin ja toisin. Nyt (ja aina) meille kerrotaan vain valmiiksi hyväksytty ns. ”totuus”, joka on täyttä roskaa sellaisenaan.

 4. Eiköhän nämä leikkisotilaat jo vodkapäissänsä ammu toisiaan Kiovassa. Toivottavasti rauhanturvaajina toimivat urheat tsetseenit ovat turvassa näiltä sekopäiltä!

 5. Ale­xan­der Du­gin poh­tii Uk­rai­nan konf­lik­tin ke­hit­ty­mis­tä:

  Tais­te­lem­me yh­des­sä, kuo­lem­me yh­des­sä, syn­nym­me uu­del­leen yh­des­sä

  – se itäs­laa­vien osa, jo­ta kut­su­taan Pik­ku Ve­nä­jäk­si, on his­to­ri­al­li­ses­ti osoit­tau­tu­nut täy­sin ky­ke­ne­mät­tö­mäk­si muo­dos­ta­maan val­ti­ota. Ai­na kun heil­lä oli his­to­ri­al­li­nen mah­dol­li­suus ra­ken­taa oma val­tio, he epäon­nis­tui­vat. — He vain ei­vät osaa teh­dä tä­tä.

 6. Zelenskyi on alkanut nyt sodan keskellä haluamaan Ukrainaa heti EU-jäseneksi eli pohjaton kaivo tulossa Suomelle ja samalla saamme maksaa vielä kalliisti Venäjä-pakotteista ja kaiken lisäksi ottaa vielä vaikka kymmeniä tuhansia pakolaisiakin. Suomi pannaan tässä polvilleen Ukrainaan puolesta. Myös näiden rosvojoukkojen ja mafian aseistamisen myötä raskasta sotilasaseistusta voi alkaa levitä Suomeen aivan kuten Ruotsiin on tullut Balkanin sotapakolaisten myötä kranaatteja ja konekiväärejä, joilla nyt pommitetaan maata jengisodissa. Ja vielä kaiken kukkuraksi jos Suomea lähdetään selkeästi viemään kohti Natoa, tuhoamme suhteemme täydellisesti Venäjään ja olemme seuraava hyökkäyskohde numero yksi parin vuoden päästä olettaen että Venäjä saa operaatiollaan Ukrainaa kohtaan haluamansa lopputuloksen ja ison propagandavoiton.

  1. Niin ollaan. Mutta ketään ei kiinnosta. Sokeat eivät näe tulevaisuuteen toisin me valaistuneet, jotka tiedämme kuinka suomalaisille käy; huonosti.

   Ensin Ukrainan idän ja lännen perkeleet tuhoavat yhdessä ja sitten on enää Suomi jäljellä. Suomi ei edes mikään vilja-aitta. Rajat kiinni niin miljoonat kuolevat täällä nälkään ja kylmyyteen. Ei tarvitse Venäjän edes hyökätä tänne. Itsetuhon teemme ihan itse. Tyhmyys tappaa.

    1. Opiskele maantiedettä ja historiaa, niin ei tarvitse sinunkaan ihmetellä. Ai niin, olet varmaan käynyt jonkin hum. yliopiston.

     1. Mies joka pitää Raamattu ja Danten Jumalaista näytelmää tietokirjoina. Mikäli joskus oikeasti tahdot puhua koulutuksesta niin puhutaan ihmeessä.

 7. marco hei mikäs se olikaan sun sotilasarvo? hyvin paljastit taas todellisen luontees,,sun ympärilläs ei ole ollut kun hörhöjä, kuten tämä yks entinen pappi Molari, jolle tipahti oikeudessa älyttömät korvaukset, on alkanut vaikuttaa sille että itse pyrit anarkiaan, miksi? Joten älä viitsi nimitellä ukrainalaisia, he sentään puolustavat kotimaataan,,

  1. Sotilasarvoni on jääkäri, mutta Molarin kanssa minulla ei ole mitään tekemistä. Tavannut joskus minuutin tms. Hän on ihan oikea ylpeä putinisti. Toki on hänkin ollut vääryyslaitoksen jahdattavana ja siitä toki pisteitä hänelle, muttei putinismista, vaikka tietysti onhan se tietyllä tavalla ymmärrettävää (muttei oikeutettua), että monet vainotut menevät sitten täysin toiselle laidalle toivoen putinin valtaavan vaikka koko Suomen.

   1. Marco de wit ei ole koskaan käynyt varusmiespalvelusta Suomessa. Herra pakeni Hollantiin silloin, kun olisi pitänyt lähteä suorittamaan varusmiespalvelusta.
    Kuinka päätoimittaja kehtaa valehdella omilla sivuillaan asiasta?
    Epäilys tämän sivuston kirjoitusten faktoista kasvaa uusiin sfääreihin. Hullu saa olla mutta pitää muistaa että sen minkä kirjoitat nettiin, niin sinne se jää!
    #sananvapausloppuunsaakka

    1. Höpö, höpö. Jääkärinvala tuli vannottua Dragsvikissa 90-luvulla, kun naiset ja somalit eivät vielä armeijassa heiluneet. Tosin silloinkin olin libertaarina ehdottomasti pakkoarmeijaa vastaan, koska se on sekä moraaliton että idioottimaisen tehoton tuhoten maanpuolustuksen. Niinpä vedin orja-armeijan vastaista kampnajaa, jossa toisaalta kannatin armeijaan menoa peruskoulutuksen saamiseksi ja toisaalta sen jälkeen keskeyttämistä orja-armeijan vastustamiseksi. Niinpä menin tätä selittämään Stiller Show -ohjelmaan. Tästä on jo puhuttu vaikka kuinka paljon esim. tämän jutun kommenteissa, jossa yritän idiooteille selittää, että pakkoarmeija merkitsee myös neekeriarmeijaa. https://laitonlehti.net/2021/10/23/joutuvatko-lahes-kaikki-somalipojat-suomen-armeijaan-keskimaarainen-ao-alle-83/

     1. Niin.. Oli meilläkin muutama turha vemppa kellä ei kunto tai pää kestänyt. Jälkikäteenhän sitä voi selitellä vaikka noin.. Hmm.. Uskottavasti..

     2. No, eiköhän joku armeijakaveri olisi tähän mennessä ”paljastanut” kuinka minua niin pelotti. Ihmettelen kyllä, ettei kukaan ole vielä paljastanut kuinka muka kiusasin homon näköisiä ja juutalaisia, joita muuten sattui vastaan, kun oli sentään Dragsvik kyseessä.

      Eipä silti. Oli siellä mahtaviakin tyyppejä. Suomi-Maidanista oli sekin hyvä puoli, että yksi mahtava armeijakaveri tuli leiriin moikkaamaan.

     3. En usko että sinä kiinnostat intti”kavereitasi” sen enempää kuin mediaakaan. Ainoa joka sinusta pitää ääntä olet sinä itse.

 8. Tsiisus kraist… Nyt menee yli ymmärryksen! Millä tavoin Ukrainalainen homoseksuaali tai transvestiitti on ”huono sotilas” Ukrainan puolustuksessa? Haloo, jokainen Ukrainalainen henkilö on tärkeä puolustamaan maataan ylivoimaisen Venäjän sotilaalliselta hyökkäykseltä.
  Pääkirjoittajan on niin helppoa kirjoitella mitä sylki suuhun tuo, varsinkin kun ei tarvitse ottaa vastuuta yhtään mistään! ”…Ja te kaikki raukat, Marko näkee kaikki nämä sivuston lukukerrat, miljoonat lukukerrat, ettekä te vieläkään äänestä Markoa tulevissa eduskuntavaaleissa…”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*