Marco de Wit 28 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Feministien mukaan kauneus on vain mielipidekysymys. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, koska kauneuden perusta on toisaalta harmonisissa matemaattisissa suhteissa ja toisaalta evoluutiopsykologiassa. Niinpä ihmisen ulkonäkö kertookin paljon myös terveydestä, hormoneista ja geeneistä.

 

Kautta maailmanhistorian valkoisia on pidetty kauneimpina ja komeimpina. Jo muinaisessa Roomassa naiset käyttivät blondeja peruukkeja.

 

Keisari Augustuksen rasistinen marmoripää löytynyt

 

 

Alla olevassa videossa kiinalaisilta naisilta kysytään ketkä alla olevista miehistä ovat komeimpia. Numero 7 ja 8 saavat eniten plusääniä samalla, kun 5 saa eniten miinusääniä.

 

 

 

 

 

Kiinalaiset eivät ole vielä oppineet poliittisesti korrekteiksi, joten videolla tulee paljon totuuksia. Kiinalaiset naiset avoimesti sanovat valkoisten olevan kauniimpia ja komeimpia. Aika hurjaa, että ihan suoraan pitävät kiinalaisia miehiä rumina ja nynnyn näköisinä.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Minkä rotuisista miehistä kiinalaiset naiset pitävät eniten?

  1. Onks tietoo, suomalaisten isälinja on idästä, äitilinja lännestä. Mitä voi päätelöä siitä? Idästä tullut kansa antoi nuijahoitoa germaanisille nössömiehille ja pakotti akat aviopuolisoiksi. Varhainen väestönvaihto tapahtui perinteisellä menetelmällä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*