Marco de Wit 28 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Kuukausi sitten Valta Kuuluu Kansalle -puolue (VKK) teki takinkäännön Suomen ennätyksen ellei peräti maailman ennätyksen. Puolueen puheenjohtaja Ano Turtiainen nimittäin yllytti polpoa pahoinpitelemään koronatyranniaa vastustavan Convoy-vapauskulkueen mielenosoittajia. Siis myös oman puolueensa jäseniä!!

 

VKK:n takinkääntö oli sitä luokkaa, että Laiton Lehti ennusti uusia vapauspuolueita syntyvän pikavauhtia.

 

Ano Turtiainen vaatii polpoa hyökkäämään Vapauskulkueen kimppuun! Uusi puolue tulossa?

 

 

Eipä aikaakaan, kun Convoy-aktiivi ja lakimies Jaana Kavonius ilmoitti uuden Totuus-puolueen luomisesta. Se on ottanut pääaiheeksi Suomen itsenäistymisen ja virkamafian vastustamisen.

 

Uusi AIDOSTI virkamafian vastainen Totuuspuolue perusteilla!

 

 

Pian tuli myös tietoon, että muitakin uusia puolueita on perustettu. Monet ovat spekuloineet, että ekonomisti Tuomas Malinen olisi ollut mukana perustamassa uuden Oikeus ja Vapaus -puolueen.

 

Perustiko Tuomas Malinen Oikeus- ja Vapauspuolueen?

 

 

Tänään tuli tieto kolmannesta uudesta puolueesta eli Ossi Tiihosen Vapauden Liitosta!

 

https://mobile.twitter.com/OssiTiihonen/status/1497930096065265665

 

 

Kuvassa linkki Vapauden Liiton sivuille

 

 

No, mikä on näistä paras:

 

1. VKK

Turtiainen on kansanedustaja ja saa äänensä kuuluviin myös valtamediassa. Turtiainen vastustaa TÄYSILLÄ koronatyranniaa.

 

2. Totuuspuolue

Kavonius on lakimies, joka on uskomattoman ahkera sekä kadulla että kirjoittajana. Kavonius tukee TÄYSILLÄ Convoyta ja hyökkää kaikin voimin virkamafiaa vastaan.

 

3. Oikeus- ja vapauspuolue

Malinen on ekonomisti, jolla on erittäin hyvä esiintymiskyky ja tieteelliset tiedot maailman tapahtumista. Malinen TÄYSILLÄ pyrkii samaan Suomen itsenäiseksi sekä taloudellisesti että poliittisesti.

 

4.  Vapauden Liitto

Tiihosella on miljonääriyrittäjätausta ja erinomainen kyky yhdistää ihmisiä taistelemaan Suomen itsenäisyyden ja vapauden puolesta. Tiihonen taistelee TÄYSILLÄ sekä koronatyranniaa että globalismia vastaan.

 

Mikä siis näistä on paras? Kaikki yhdessä! Nimittäin suuressa vaaliliitossa, jolloin äänet menevät yhteiseen pussiin. Tällöin olisi ihan realistista saada joka puolueesta joku läpi eduskuntaan. Siis ainakin, jos VKK suostuu mukaan vaaliliittoon.

 

 

Onko pienpuolueita liikaa? Ei, JOS suostuvat suureen vaaliliittoon! Miksei VKK suostu?

 

 

Onneksi ainakin Tiihosen puoluehanke rummuttaa suuren vaaliliiton nimiin!

 

Pyrimme muodostamaan eduskuntavaaleihin vaaliliittoja suunnilleen samoin ajattelevia ihmisiä edustavien puolueiden kanssa. On aika koota vastavoima globalistipuolueille. Näihin samanhenkisiin puolueisiin lukeutuvat tällä hetkellä ainakin VKK, Kristallipuolue, OiVa, Totuuspuolue ja kasvavassa määrin myös Kristillisdemokraatit ja Perussuomalaiset. Sekä KD:ssa, että PS:ssa on aivan viime viikkoina ollut havaittavissa sen tajuamista millaiseen tyranniaan olemme ajautumassa. Suomen tie ei saa olla Kanadan tie!

 

Loistavasti sanottu! Mutta nyt olisi ÄÄRIMMÄISEN tärkeää, ettei aleta syrjimään kansallis- ja vapausmielisiä puolueita, vaan tehdään todellinen suuri vaaliliitto. Eli kaikki riidat on unohdettava ja joka ikinen mukaan! Mukaan pitäisi siis saada myös Tähtiliike, SKE, Kansalaispuolue ja Sinimustat varsinkin, kun sitä kautta tulisi varmasti Kuru, Lokka ja Wiik!

 

Tämän päälle sitten vielä sitoutumattomia liikkeitä, joille voidaan antaa oma puolueen kaltainen ehdokaskiintiö. Näin KAIKKI listat saadaan taatusti täyteen hyvillä ehdokkailla ja usemman prosentin äänisaalis olisi täysin realistinen tavoite. Niinpä myös useampi kansanedustaja!

 

 

Kannattaa muistaa, että kansallismielinen väki on erittäin energistä, mutta myös riitaista. Jos kuitenkin KAIKKI saadaan mukaan vaaliliittoon, niin se energisyys voitaisiin ensimmäistä kertaa kääntää yhteiseksi voimaksi!

 

Varmaa on, että Tiihonen saa puolueensa kasaan. Niinpä olisi tärkeää, että hän aloittaisi jo HETI kasaamaan suurta vaaliliittoa. Hänellä on nyt momentum puolellaan ja ihmiset ovat vielä innoissaan. Pitää takoa, kun rauta on kuuma.

 

Tässä muutama palikkatason juttu. Laiton Lehti luuli ennen, että ne ovat pienpuoluejohtajillekin päivänselviä, mutta kas kummaa näin ei olekaan KOSKAAN ollut. Niinpä tässä varmuuden vuoksi muutama päivänselvä vaaliliiton palikka:

 

1. Vaaliliittokumppanit

Ensimmäisenä tehtävänä on kerätä se vaaliliitto. Se on helppoa siinä mielessä, ettei se edellytä Tiihoselta kuin muutama kymmen puhelinsoittoa, jossa kaikki mahdolliset puolueet, liikkeet ja merkittävimmät sitoutumattomat käydään läpi.

Tämän lisäksi tärkeää olisi myös pyytää ihmisiä ilmoittautumaan vaaliliiton ehdokaslistalle. Näin jokaisella olisi mahdollisuus tulla mukaan ilman, että sisäpiiri suosii joitain ja homma muuttuu juonitteluksi. Mukaan haluavilta kannattaa pyytää perustiedot, aikaisemmat äänimäärät ja suunnitelma siitä miten aikovat kampanjoida sekä itsensä että vaaliliiton puolesta.

 

2. Ehdokaskiintiöt

Seuraavana tehtävänä on sitten sopia vaaliliittoon ilmoittautuneille puolueille, liikkeille ja sitoutumattomille ryhmille omat ehdokaskiintiöt. Jokaiselle kannattaa ensin antaa minimikiintiöt eli luvata ainakin tietty vähimmäismäärä ehdokaspaikkoja ja sitten myöhemmin tilanteen mukaan mahdollisesti lisätä kiintiötä. Lisäksi ainakin noin kolmannes ehdokaspaikoista kannattaa vielä jättää vapaaksi siltä varalta, että tilanne muuttuu tai vaaliliittoon haluaa mukaan lisää puolueita, liikkeitä ja yksittäisiä sitoutumattomia. (Jos vaaliliitto näyttää juuri ennen vaaleja suurelta, niin taatusti monelle tulee suuri kiusaus ja halu liittyä vaaliliittoon. Lisäksi moni, jotka blokataan suurpuolueen listalta saattavat raivostua ja loikata vaaliliiton listalle. Näin voidaan saada suuriakin nimiä.)

Kiintiöiden suuruudesta päätettäessä voidaan luoda jotain objektiivisia mittareita eli aikaisempia äänimääriä, kuuluisuutta sekä sitoutumista kampanjointiin, jne. Käytännössä tarvitaan vaalien lähestyessä joku vaaliliiton kiintiökomitea, jossa sitten lopullisesti päätetään siitä ketkä yksittäiset henkilöt pääsevät ehdokkaaksi.

 

3. Vaalirauha

Vaaliliiton jäsenet sitoutuvat 1-2 kuukauden pituiseen vaalirauhaan eli sovitaan joku päivä, jonka jälkeen ei saa riidellä, haukkua tai muuten häiritä vaaliliittolaista ennen vaalipäivää. Mahdollisten erimielisyyksien selvittämiseksi vaaliliitto voi luoda jonkilaisen välimiesmenettelyn tai jopa rauhakomitean, joka ylläpitää vaalirauhaa.

Itse asiassa vaaliliitto nimenomaan vähentää riitelyä, koska vihamiehetkin tajuavat, että äänet menevät samaan pussiin. Jokainen myös tajuaa, että jos kampanjoi omaa vihamiestään tehokkaammin, niin saa tämänkin äänet. Tämä jos mikä pistää töppösiin vauhtia samalla, kun estää riitelyn. Kukapa sitä omaa oksaansa sahaisi.

 

4. Vaalikampanja

Vaaliliittolaisilla voi tietysti olla ihan omat kampanjansa. Tällöin olisi kyse pelkästä teknisestä vaaliliitosta. Optimaalista kuitenkin olisi, jos olisi vähintäänkin muutaman vaaliliittolaisen kesken olisi myös yhteistyötä ja jopa yhteisiä vaalitilaisuuksia. Niitä voisi markkinoida esim. kansanrintaman tai vapausrintaman vaaliliittotapahtumina ja näin saada niihin myös paljon osallistujia. Tapahtuman jälkeen he voisivat sitten kokoontua yhteen suunnittelemaan lisää tapahtumia.

Tärkeää on sopia työnjaosta eli ketkä sitoutuvat suunnittelemaan, painattamaan ja jakamaan vaalimainoksia. Myös katutapahtumien, mielenosoitusaikataulujen ja jopa mahdollisten Maidaneiden ja Convoiden järjestämisestä voidaan sopia. Vaaliliitto voi perustaa tapahtumakomitean, jossa valitaan vastuuhenkilöitä sekä suunnitellaan ja koordinoidaan eri tapahtumia.

On myös tärkeä muistaa, että kaikki vaaliliittolaiset eivät välttämättä ole hyvissä väleissä, joten on tärkeä etukäteen sopia työnjaosta niin, ettei vihamiesten tarvitse toisiinsa törmätä. Näin saadaan kaikkien vahvuudet käyttöön samalla, kun vältetään riidat.

 

5. Seurakuntavaalit

Olisi erittäin tärkeää, että vaaliliitolla olisi jotkut harjoitusvaalit, jossa harjoitellaan käytännön yhteistyötä. Onneksi seurakuntavaalit ovat vuoden lopulla. Totta on, että monet kansallis- ja vapausmieliset ovat jo eronneet kirkosta. Toisaalta moni on vielä kirkossa, joten ehdottomasti kannattaa osallistua seurakuntavaaleihin omana vaaliliittonaan. Koronatyrannian ja yleensäkin rokotteiden pakkosyötön vastustaminen saattaa mobilisoida aika paljonkin aktivisteja ja äänestäjiä tukemaan vaaliliittoa varsinkin, kun kirkot ovat jopa sulkeneet maskittomia ja rokottamattomia jumalanpalvelusten ulkopuolelle!

Jos seurakuntavaaleista tulee vaalivoitto, niin tämä tietäisi todella hyvää eduskuntavaaleja ajatellen. Jos taas voittoa ei tule, niin silloin vain sanotaan, että liian moni kansallis- ja vapausmielinen on jo eronnut kirkosta. Joka tapauksessa vaaliliitto saisi loistavan kenraaliharjoituksen.

 

 

6. Johtaja

Vaaliliiton paras puoli on, ettei siinä tarvita johtajaa, vaan kyse on koalitiosta. Tästä huolimatta olisi tärkeää olla jonkinlainen julkisuuden keulakuva ja ihmisten yhteen tuoja. Ossi Tiihonen on juuri oikea henkilö tuomaan ihmiset yhteen ja luomaan suuren vaaliliiton. Hänestä on nyt paljon kiinni!

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

22 thoughts on “Ossi Tiihonen perustaa uuden Vapauden Liitto -puolueen! Suuri vaaliliitto vihdoin tulossa?

 1. Persut ovat taas täysillä huijaamassa ihmisiä. Kannattaisi seurata mitä puolueen johto, Putkonen (puoluetoimiston vaaleilla valitsematon CIA:n mies), Halla-aho ja Purra ovat sanoneet ja tehneet. Eivät he ole ajamassa mitään vapauksia, päinvastoin.

 2. Tärkeä olisi iskostaa nimenomaan sitä ettei tarvitse tehdä mitään yhteistyötä tai liittyä mitenkään toisiinsa kunhan ollaan vaan vaaleissa sen saman sateenvarjon alla yhtenä oppositiona. VKK voi kyllä tuottaa tässä ongelmia ja Sinimustille voi olla vaikeeta asemoitua vähänkään lähelle näitä muita. Tähtiliikettä ei taida olla enää, mutta Itsenäisyyspuolue, joka nykyisin on nimellä Kansalaisliitto voisi tähän kuulua myös.

  1. Erittäin hyviä pointteja. Tähtiliikkeestä en tiedä, mutta osa sen erittäin pätevästä johtoporukasta on edelleen olemassa ja voisi vähintäänkin tulla sitoutumattomana listalle.

   1. Tähtiliikkeet ovat umpikorruptoituneita kuten kaikki muutkin poliitikot. Ei enää yhtään vanhoja mätiä poliitikkoja. Kyllä nämä on kaikki niin nähty. Vanhat poliitikot ja virkamiehet kokonaan ulos kaikesta. Totaalisen umpikorruptoituneita ja umpimätiä joka ikinen.

   2. Erittäin hyviä pointteja kun itse ne pointit olit tehnyt. Ihan turha taas selittää vastaan ettekö olisi itse tehnyt noita kahta ekaa kommenttia. Sun on vain pakko luoda keskustelua siihen suuntaan kuin haluat tekemällä noin. Toi on vaan niin läpinäkyvää ja noloa.

 3. Jos Turtiainen vastustaisi täysillä koronatyranniaa, hän ei tekisi kaikkean mustamaalatakseen vapausliikettä ja vaatisi poliisia käyttämään kovia otteita vapausliikettä vastaan.

  Usko pois Marco, VKK:n johto on täysin umpi, läpimätä. He ovat täysin ostettuja puolueen johdossa.

 4. Marco varmasti kuunteli eilisen Levelin lähetyksen?
  Epäilin tätä jo ihan intuitiivisesti mutta Malinenhan on ehta-aito narsisti-psykopaatti jolla ei taatusti ole Suomen etu mielessä. Älkää ihmiset pistäkö energiaa ainakaan tähän Malisen projektiin. Hyvä ulosanti? Psykoilla yleensä on ja ovat erittäin taitavia ihmisen manipuoloijia ja patologisia valehtelijoita. Malinen on VAARALLINEN. Olisi todella mielenkiintoista tietää mitä tahoja hänen taustajoukoissaan hääriin, Marco voisi tutkia vaikka vaikuttaakin siltä että on pahasti Malisen pauloissa. Ei taida objektiivisuus riittää?

  1. Riittää kyllä. Pistä faktaa kehiin, niin tutkitaan. Tosin oleellisinta tässä on nyt se vaaliliitto, joka on loistava litmus testi. Ne, jotka kannattavat vaaliliittoa ovat kansan asialla ja ne jotka sabotoivat sitä ovat joku sekopäitä tai supon agentteja.

   1. Ei ole pääsyä ONNEKSI Malisen sisäpiireihin mutta eilisestä Levelin lähetyksestä nappasin tämän Hilkan puheista nimen Mika Vauhkala joka on ilmeisesti Malisen kavereita. Kun Hilkka kertoi hänelle että Malinen on yrittänyt kuristaa hänet tämä vaan totesi että ”Jumala rankaisee” eikä kritisoinut asiaa ilmeisesti sen kummemmin. Kuulostaa ihan anoturtiaiselta. Kuka tämä Mika Vauhkala on? Hän häärii ainakin jossain Me Kansalaiset Ry:ssä jossa hyvin kyseenalaisia henkilöitä, mm. Aki Nummelin josta Jaana Kavoniuksella ainakaan ollut paljoa hyvää sanottavaa. Lisäksi siellä häärii miljonääri Pikku G, eli Henri Vähäkainu. Sen verran harvinainen nimi että mahtaako olla sukua VKK:n Jarno Vähäkainulle..? Tämä siis pikagoogletuksella ilman mitään suhteita mihinkään. Vaikuttaa piiri-pieni-pyörii -osastolta ja haisee kuin rankkitynnyri.

 5. ”Usko pois Marco, VKK:n johto on täysin umpi, läpimätä. He ovat täysin ostettuja puolueen johdossa.”

  Tämä tapahtuu kaikille liikkkeille aina. Ei politiikkaan pidä vaikuttaa, käsikirjoitus on kirjoitettu etukäteen. Valta korruptoi.

  Kaikki tämänpäivän sankarit, ovat niinkuin urheilussa, huomisen antisankareita.

 6. Levelissä ollaan nyt siirrytty täysin VKK:n asiamiehiksi tai varsinkin Junnu. Taas oli löytynyt uusia Malisen naissekoiluja ja nyt jo Tiihonenkin haukuttiin pystyyn. Vaaliliiton merkityksestäkään ei ollut mitään hajua ja kaikki uudet puolueet on vain VKK:n hajottajia.

   1. Levelissä voi hyvin olla tiedustelupalvelujen resursseja töissä. Junnu on ainakin itse kertonut kuinka hänen vanhat kaverinsa ovat nykyisin tiedustelupalveluille töissä. Lisäksi tuntevat esimerkiksi hävittäjälentäjä, jotka ovat lentäneet F-35:lla jne.

    Mistä Leveli saa todellisuudessa mystisen rahoituksensa?

 7. Marco, mihin perustat uskosi siihen että tämä nyt jo naurettavan pieniin ryhmiin pirstoutunut kansallismielisten kenttä ensi vuonna pystyisi yhteistyöhön, osaisi muodostaa tarvittavat vaaliliitot ja älyäisi myös pitää nuo yhteistyöt ja vaaliliitot voimassa ainakin eduskuntavaalien yli?

  Kyllä minäkin HALUAISIN nähdä tuon toteutuvan mutta realistin ja pessimistin välillä olevana ihmisenä itselläni usko tuohon ei enää oikein riitä. Tällä hetkellä vertaisin kansallismielisellä kentällä olevia vaikuttajia nuoriin naisiin parisuhdemarkkinoilla; heti kun parisuhteessa jokin asia ei mene oman mielen mukaan tai ensimmäinen pieni riita tulee vastaan heti erotaan ja perustetaan uusi perhe jossa sama kuvio toistuu taas. Tuloksena on vain pirstoutuneita perheitä ja äpäröitä ympäri maan. Tällä hetkellä kirjaimellisesti näyttää siltä että jokaisella jonkinlaista menestystä kansallismielisellä kentällä saavuttaneella taholla on jo oltava oma puolue kun minkäänlaisia erimielisyyksiä omien kesken ei sallita vaikka suurimasta osasta TÄRKEISTÄ ASIOISTA (EU-ero, koronahulluuden lopettaminen ja suomen puolueettomuuden ja omavaraisuuden lisääminen) oltaisiinkin samaa mieltä ja tästä johtuen minkäänlaiseen yhteistyöhön omien kanssa ei yksinkertaisesti pystytä.

  1. No se vaan niin on, että ihmiset ovat POLITIIKASSA hyvin riidanhaluisia. Ihan sama juttu se on suurten puolueidenkin sisällä, mutta siellä sentään pystytään luomaan täydet listat ja tarvittaessa vaaliliitot. Samaan pitäisi pystyä myös pienpuolueiden kesken. Ei pitäisi olla vaikeaa varsinkin, kun vaaliliiton ei välttämättä tarvitse kestää kuin vaivaisen kuukauden. Kai nyt sen verran ihmiset pystyy olemaan riitelemättä? Uskon, että Tiihosen johdolla se onnistuu.

   1. Jos kattoo kaikkia näitä hankkeita mitä on ollut, niin sinä oot ollut se johdonmukaisin kaikista. Ja sitkein.

    Missä sun tulokset, aikaansaannokset? Ei onnistu, koska eliitti lähettää aina jonkun uuden Malisen sinne.

 8. Demokratian tarkoitus on toteuttaa kansan tahtoa.

  Silti kukaan ei viitsi tehdä yhtä ainutta galluppia. Tai sitten on ”parempaakin tekimistä” aktiiveilla.

  Mitenköhän noi sitten voi kuvitella että demokratia toteutuisi, jos kukaan ei koskaan edes vahingossa kysy kansan mielipidettä.

  1. Ei Kysy kansan mielipidettä, koska elämme slaavilaisesta maassa. Kansan tehtävänä on rukoilla ja maksaa. Kaksi tapaa osallistua ”demokratiaan”.

 9. Ei­kös nyt so­ta­kii­mas­sa oli­si ti­laus­ta myös Uk­ro-Nat­si puo­lu­eel­le.
  – Oh­jel­man voi­si ko­pi­oi­da Uk­rai­nan nat­si­puo­lu­een oh­jel­mas­ta.

  Re­kis­te­röin­ti oli­si var­mas­ti no­pea ei­kä «ihan kaik­kia» ni­mi­äkään tar­vit­si­si var­mas­ti ke­rä­tä, kos­ka asia on hy­vä ja glo­ba­lis­ti­nen.

 10. Mikä on OIKEASTI Suomen suurin kenttä ? Tietysti se on EvLut kansanosa; joka kuitenkin on PIRSTALOITU tarkoituksella sateenkaarittamalla kirkon johtoporras.

  Mutta kristillisiä; eli maalaisjärjen ääntä kuuntelevia lötyy helposti 1 miljoona Suomesta . He eivät kunnioita maalisia kuvia, ja kristillistä puoluetta sisällään; mutta heitä INHOTTAA; kuten minuakin oma esillelaitto ja Suomen HOLHOUSYHTEISKUNTA, jossa laajalla pyrokratialla on saatu Suomessa kaikki maksamaan tolkuttomasti . Heitä inhottaa järjestelmäkorruptio; joka pitää TUTKIA JULKISESTI .

  Iltalehti 19.2. 2012 ”MIljoonien rahavirrat puolueille.” Jorma Heikkinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan”. Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä”.

  Vain JOUKKO, joka vaatii kaiken tämän järjestelmäkorruption ja eduskunnan varastamisen tutkintaa OHJELMASSAAN; koska tällöin siitä ei voi livetä, samalla puolueohjelmassa tulee olla kirjaus, että jos puoluejohto tai kansanedustaja lopettaa tämän tehtävän ajamisen se on samalla EROILMOITUS .

  Suoraan puolueohjelmaan on myös otettava PL 118 §:n valtiopetoksen PURKU . ( PL 118 § …Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.”

  Puolueen jäsenillä on oltava oikeus useamman kerran vuodessa ÄÄNESTÄÄ tärkeissä asioissa ”kansanedustajan” kannasta eduskunnan äänestyksessä .

  ”Kansanedustajalla” on myös VELVOLLISUUS yhdessä ”puolueen”; tai mikä sitten onkin lehden kautta JULKISTAA eduksunnassa käsittelyssä olevia juttuja .

  Valta on siis pidettävä jäsenmaksun maksavilla jäsenillä; ei siirrettävä suvereenisti puolueen johdolle; joka sitten LAHJOTAAN ( Iltalehti 19.2. 2013 ) mainitulla tavalla pankki-vakuutuslaitokselle myötämieliseksi !

  ”Puolueen” johdon on säännöllisesti TAVATTAVA puolueen kannattajia ; jotta kentän ääni saadaan kuuluviin .

  Periaate EI SALAISUUKSIA on pidettävä; olen Timo Soinin; Jussi Halla-Ahon ja monet muut TESTANNUT antamalla heille asiakirjoja koskien PL 118 § valtiopetos; Kansainvälisen rikostuomioistuimen LAHJONTA yms yms: Yhtäkään asiakirjaa he eivät ole julkistaneet; vaan KIRISTÄNEET niillä valtaa itselleen ”eduksunnassa”; nyt kokeilussa olevia VAROITAN vakavasti tästä toiminnasta; jos luottamusta käyttää väärin siitä kyllä aikanaan kerrotaan kansalle ja ura loppuu juuri siihen, kun kansa saa tietää kusetuksen.

  Valta on yhtä kuin TIETO ; ja kun se tieto on jaettu tasapuolisesti KOKO kansalle KUKAAN ei sitä tietoa voi käyttää KENENKÄÄN kiristämiseen !

  Kun kansa TIETÄÄ kansa on vallassa EI kansaa huijaamalla valittu edustaja .

  Valitettavasti 20 vuoden etsinnän aikana en yhtäkään tällaista vielä ole löytänyt; herra minua tässä tehtävässä auttakoon .

  Venäläisiä emme ole Ruotsalaisiki emme halua; olkaamme siis järjen ääntä kuuntelevia Suomalaisia; jotka seisovat omilla jaloillaan ILMAN salaisia sotilasliittoja. ( viittaan salaiseen Nato isäntämaasopimukseen 4.9. 2014 ).

  Siis myös ”puolueen” tulee, jo OHJELMAN mukaisesti viipymättä julkistaa KAIKKI Suomen ja ulkomaisten tahojen väliset nyt kansalta SALATUT sopimukset !

  Jos muka ”laki” vaatii näiden sopimusten salaamista kyseessä on PETOS kansaa kohtaan; ja tämä laki ei todellakaan sido TOTUUDEN PUOLUETTA ; saa käyttää jos uskaltaa ja rahkeet riittää !

  Kaikkea hyvää ja kaunista lupaavaa jo on mutta TOTUUS puuttuu tietääkseni Suomen puoluekentästä; mutta jos sitä nimeä käyttää väärin loppu ei tule olemaan mukava väärintekijöille.

  Totuus nimittäin jokatapauksessa lopulta kerrotaan kansalle Suomen valtiojohdon RIKOLLISESTA toiminnasta !

  Päätä NYT kummalla puolella aitaa seisot !

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*