Marco de Wit 28 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti kannattaa alkuperäistä Sveitsin mallia eli täyttä itsenäisyyttä ja puolueettomuutta. Niinpä se ei nuoleskele sen enempää itää kuin länttä. Tämän takia se on myös kertonut Ukrainan sodan faktat.

 

Nyt se vaan on niin, että Venäjä murskaa Ukrainan. Ensin oli yllätyshyökkäys.

 

Päivän kartta: Hyökkäys

 

 

Sitten alkoi piirittäminen ja lamauttaminen.

 

Päivän kartta: Piiritys

 

 

Sunnuntaina alkoivat motit toimia ja antautumiset alkaa. Ukrainan toiseksi suurin kaupunki Harkova on vallattu. Samalla Donbassin rintamalla olevat ukrainalaiset eliittijoukot ovat hyvin lähellä joutua piiritetyiksi.

 

 

 

 

Ukrainan sota on oikeasti maailmanhistoriallinen tapahtuma, joka ehkä tullaan muistamaan satoja vuosia. Ei vain geopoliittisesti, vaan myös valtavasta taidosta ja nopeudesta.

 

Tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

23 thoughts on “Päivän kartta: Motti

 1. Itärintaman motti on melkein saatu kiinni. Tämän jälkeen itärintaman huolto lakkaa ja joukkoja ei saada myöskään länteen, eikä itärintamallekaan saada lisäapua. Halla-aho vaatikin hyökkäämään Venäjän kimppuun jotta itärintaman lähes valmis motti saadaan purettua.

  1. Halla-aho paraskin vaatija. Ei ole suorittanut asevelvollisuuttaan ja silti on otsaa jaella ohjeita Suomeen ja ulkomaille. Inhottava tyyppi, kaksinaismoralisti. Akat ja sivarit tunnetusti pahimpia sotakiihkoilijoita.

   1. Täällä on kovia Halla-ahon kannattajia. Edelleenkään en hyväksy sivaria vaikuttamaan ulkopolitiikkaan. Jos ei nöyrry suorittamaan asevelvollisuutta kuten kunnon suomalaiset, niin pitäköön mölyt mahassaan.

     1. Siviilipalvelus on kaksinaismoralistien lusmuilua. Et tosissasi voi verrata noita. Toinen on valmis kuolemaan, pelkuri lusmuilee ja käskee muita tapattamaan itsensä. Millä perusteella sivari katsoo olevansa asepalvelusta suorittavaa ylempänä? Siksikö kun on ruotsalaista alkuperää, se ei sovi suvun statukseen. Asepalvelus kuuluu vain perusmaatiaissuomalaisille?

  2. Re:
   Hal­la-aho: Na­ton lä­he­tet­tä­vä jouk­ko­ja Län­si-Uk­rai­naan

   Sa­noi­ko Hal­la-aho to­del­la noin!
   – Se­hän tar­koit­taa, et­tä ko­ko Uk­rai­naa ei pi­dä NA­TO:n mie­hit­tää. Mik­si?

   Jos Ve­nä­jä mie­hit­tää Suo­men Pie­ta­rin ja Mur­mans­kin suo­ja­vyö­hyk­keen mit­tai­sel­ta alu­eel­ta, niin al­kaa­ko Hal­la-aho sil­loin vaa­ti­maan, et­tä NA­TO:n on tul­ta­va suo­jaa­maan Län­si-Suo­mi?

   1. Todennäköisesti. Lapin ja Itä-Suomen eliitti antaa vieraan vallan hallintaan. Eliitille Suomi tarkoittaa Varsinais-Suomea ja pk-seutua. Varuskunnatkin on lakkautettu muualta ja nekin ovat kosmetiikkaa mitä muutama on jäljellä.

 2. 🥷Feb 26th, 2022🇷🇺"The “Anonymous” hacker collective claimed responsibility on Saturday for the alleged cyberattacks that caused numerous Russian government websites to go down." sanoo:

  https://www.mediaite.com/news/anonymous-hackers-claim-responsibility-for-russian-government-website-outages-hacked-state-tv-broadcasts/
  🌐
  ”The group had declared on Thursday that “officially in cyberwar against the Russian government” in retaliation against the invasion of Ukraine.”🇺🇦”ongoing operations to keep .ru government websites offline”

  1. Ja tuhottu kokonaan. Samaan aikaan kun yksi paikallinen mummo raitiovaunussa rynkyn kanssa on tappanut kaikki venäläiset ennen kuin ne edes ehtivät hyökkäämään.

 3. No tuossa nyt ei ole nopeudesta tai taidosta Venäjän puolelta tietoakaan. Tosin tuolla koulutuksella en sinulta nyt odotakaan mitään tietämystä. Enkä jaksa edes puuttua Harkovan valtaukseen, joka on valetta tai muihin harhoihin.

  1. Mitäs siellä Harkovassa nyt tapahtuu? Kansalaiset ryöstelee kauppoja, kansalaiset tappelee keskenään ruoka-avustuksista, Venäjän hävittäjät lentävät taivaalla ja tekevät iskuja. Milloin pelottomat ukrainalaiset sotilaat aloittavat vastahyökkäyksen?

   Feministinen Venäjä on antanut luvan Kiovan asukkaille poistua turvallisesti kaupungista. Voi olla neuvottelujen jälkeen alkaa rytistä Kiovassa. Toivottavasti ukrainalaiset rasistit jättävät tsetsenialaiset rauhanturvaajat rauhaan, kun rytinä alkaa! Stop islamofobia!

   Entäs mitä tapahtui Hersonille? Murtuiko puolustus?

   1. Harkovahan on aikoja sitten vallattu takaisin ja viimeisten tietojen mukaan venäläiset moukaroivat siviilejä raketinheittimin, mutta sehän sinulle sopii. Mitä enemmän kuolleita siviileitä sen onnellisemmaksi tulet. Olet upea mies, kunnioitettavilla arvoilla.

    1. Kohta Venäjä luultavasti alkaa KAASUTTAMAAN lapsia ja vanhuksia ja tässä vaiheessa Putinin onkin jo kasvattanut Hitler-viikset!

     Eiköhän siviilejä ole kuollut aiemminkin tämän kahdeksan vuotta kestäneen sodan aikana, mutta mitä sitten? Sota on sotaa ja ihmisiä kuolee. Itse nämä osapuolet ovat soppansa keittäneet ja nyt se sotku selvitetään perinpohjaisesti.

     Milloin mahtaa alkaa ukrainalaisten voimakkaat vastahyökkäykset, joilla vallattaan menetetyt alueet takaisin?

     Kiovassa alkaa kohta kova rytinä! Aion laittaa pop cornit valmiiksi!

     Tänään lenteli taas iskandereita!

     1. On varmasti kuollut siviilejä ennenkin, nyt Venäjä vaan ei edes pyri välttämään niitä. Onneksi edes sinä saat aiheesta hyvää viihdettä ja nautit tilanteesta. Toivottavasti sota leviää laajemmallekin Eurooppaan niin pääsisit ihan toteuttamaan itseäsi ja tappofantasioitasi.

    1. Kuka silloin koulutti vai olivatko itse koulutettuja? Tiedätkö, onhan tuosta jo aikaa, etkä varmaan ollut näkemässä. Sinun mielestä varmaan noitakoulussa, heh heh.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*