Marco de Wit 28 helmikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laittoman Lehden arkisto täysin epäpätevistä toimittajista laajenee laajenemistaan. Onko vihafakta vai ainoastaan sattumaa, että täysin ääliön tietotasolla olevat toimittajat ovat nimenomaan naisia?

 

Yhtenä esimerkkinä jo 30 vuotta Ylessä työskennellyt toimittaja Erja Tuomaala. Nähtävästi pelkät työvuodet oikeuttavat hänet työskentelemään nyt myös ulkomaantoimituksessa. Siis vaikka hän ei omaa harmainta aavistusta geopolitiikan perusasioista.

 

Katso ja hämmästy:

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Öh. Mitä tähän nyt sitten sanoisi. Mitä voi sanoa ULKOMAANtoimittajasta, joka ei tiedä ketkä ovat viimeisen 10 vuoden aikana eniten uutisoidun sodan OSAPUOLET!

 

Israel ja Syyria ovat nimenomaan VIHOLLISIA. Israel on vallannut Syyrialta Golanin kukkulat ja miehittää niitä edelleen puolen vuosisadan jälkeen. Israel nimenomaan tuki Syyrian kapinallisia, jotta Syyriaa johtava Assadin suku olisi saatu kaadettua ja Syyria pilkottua. Viime hetkellä Venäjä tuli kuitenkin Assadin avuksi ja pelasti Syyrian.

 

Kuinka epäpätevä ja TYHMÄ ulkomaantoimittajan pitää olla, että kuvittelee Venäjän ja Israelin olevan Syyriassa LIITTOLAISIA???

 

 

Mutta ei siinä kaikki. Kukaan ei Ylessä näytä huomanneen jutun älytöntä virhettä, vaikka juttu on ollut näkyvillä jo yli 10 tuntia. Luulisi myös jonkun lukijan tajunneen virheen. Tämä koko juttu kertookin siitä tohtori Duttonin huomiosta, että keskimääräinen älykkyyosamäärä on viimeiset 200 vuotta laskenut ja viime vuosikymmeninä romahdus on vain kiihtynyt.

 

 

Tohtori Dutton: Idiocracy-elokuva liian optimistinen. Romahdus jo muutamassa vuosikymmenessä!

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Ylen epäpätevä toimittaja Erja Tuomaala: ”Venäjä on Israelin tärkeä liittolainen Syyriassa”

  1. Jotenkin aasinsiltana aiheeseen; jos laittaa vaikka youtubeen hakusanoiksi ”Putin Netanyahu” niin tulee kyllä tunne, että ainakin näillä vallitsee/on ainakin vallinnut
    harmoninen ja lauhkea tunnelma .. Tuntuu että vähemmässä määrin on missään lööppimediassa ainakaan kuuluteltu näiden tapaamisista ?

    1. Hyvä pointti. Siis tietysti Israel on aina vihannut Venäjää, kun se on ollut Lähi-Idässä arabien puolella. Toisaalta Israel ei halua AVOIMESTI provota Venäjää varsinkin, kun se yrittää SISÄLTÄ käsin kääntää Venäjän suuntaa. Tämähän onnistuikin jokisikin ajaksi 90-luvulla juutalaisten oligarkkien avulla.

  2. Samaan aikaan kun Venäjä aloitti Ukrainan operaation alkoi israel pommittamaan Syyriaa.

    Kun kissa on poissa…

    Eli eivät ole liittolaisia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*