Marco de Wit 1 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Meno on mennyt niin hulluksi, ettei enää tiedä onko koko Suomi muuttunut Kummeli-sketsiksi.

 

Ajatelkaapas, jos olisi poistettu amerikkalaiset ja englantilaiset tuotteet, kun Amerikka ja Britannia tappoi puoli miljoona lasta Irakissa.

 

Tai kiinalaiset tuotteet, kun ne alistivat tiibetiläisiä.

 

Tai xxxxxxxxxxx.

 

Elämän tosiasia nyt vaan on, että maailmalla on paljon pahoja valtioita. Ei sen takia voi eristäytyä ja lopettaa kaupankäyntiä.

 

Tai voi kyllä, kunhan sitten oikeasti muuttaa johonkin luolaan asumaan ja kuolee siellä viluun ja nälkään.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

17 thoughts on “Kummeliko: S-ryhmä poistaa venäläiset tuotteet kaupoista

 1. Pahinta on silti varmaan Teboilin suomalaisten huoltoasemayrittäjien kyykkyyn pistäminen jonkin naurettavan pienen Lukoil-kytkennän takia. Tämmöstä joukkopsykoosia ei olla koskaan saatu yllättäen Israelia vastaan, mutta Suomi on valmis ampumaan itseensä lännen rintamassa.

 2. Venäjä pelaa nyt täysin globalistien pussiin tässä kun heidän maansa voidaan nyt sulkee lähes kaikesta, Ukraina liittää EU:hun (presidentin hakemuksella sodan keskellä bunkkerista) , Suomen ja Ruotsin Nato-kannatus kasvaa yli kriittisen 50% yms.

 3. Nyt jos Suomessa katoaa se pienikin ymmärys maamme erityislaatusesta geopoliittisesta asemasta ja Suomi ajetaan Naton syliin niin se on sitten hyvästit tälle maalle.

 4. Amerikkalaisia ja brittituotteita on helppo välttää. Eihän siellä tehdä mitään kulutustavaraa, vain viihdesaastaa ja sitä on helppo boikotoida. Silti en elä luolassa.

  Luotan kiinalaiseen tuotantoon. Vain ruoka on kotimaista.

  1. Hyvä.. Älä osta mitään suomalaista ja koeta minimoida se ruoassakin. Suomi on paska maa, hyvä että joku on kanssani samaa mieltä.

  1. Autoja vain, muut kiinasta. Ruoka lähinnä Suomesta tai läheltä, Puolasta ainakin vielä jotain. Krakovan makkaraa, banaania AfRIKASta…Amazonista romut. Ali Baba nou nou.

 5. Muistan kun WTC:n jälkeisissä operaatiossa tuli täyteen 200 000 kuollutta siviiliä silloin 2000-luvun alkuhavinoilla. Eli kun USA, Israel, Britit jne. lähtivät jostakin syystä Irakiin ja Afganistaniin. Osamahan syntyi Saudi-Arabiassa ja isänsä (tuolloin yksi maailman rikkaimmista miehistä) syntyi Jordaniassa…

 6. Israelin valtiolle, Yhdysvalloille ja Iso-Britannialle tässä pitää pistää totaalinen laillinen kauppasaarto. Stop satanistivaltiot.

 7. Amerikkalaiset, brittiläiset ja Israelin valtion tuotteet jäävät jatkossakin mätänemään kauppojen hyllyille. Kunnon mafiameininkiä tämmöinen käyttää sotakonetta kilpailevan liiketoiminnankin tuhoamiseen. Ei tässä ole kyse siitä onko valtio hyvä, huono, oikea tai väärä, vaan kyse on rahaeliitin kilpailusta, jossa käytetään kaikki keinot. Yhä useampaa suomalaista alkavat oikeasti vituttaa amerikkalaiset ja brittikusipäät, jotka loisivat meidät hengiltä.

  1. Suomalian kannattaa boikotoida Venäjältä tuotua maakaasua, öljyä ja sähköä. Helsingissä asuvaa(vihreän siirtymän kannattajaa) ei haittaa, koska, kaupunkikaasu tulee putkesta, polttoainetta ei tarvita ja sähkö tulee tietysti pistorasiasta. Mikä tässä on niiiin vaikeaa ymmärtää?

 8. Suomalaiset ovat tulleet hulluiksi. Onkohan piikit tehneet tehtävänsä ja pienentäneet jo ennestään pienet aivot herneen kokoisiksi. Boikotit tässä tilanteessa ovat naurettavia, koska totuus ei ole sitä mitä valhemedia syöttää. Nyt viimeistään pitäisi TV kantaa tunkiolle ja päivän lehdet jättää ostamatta. Tietoa siitä mitä todellisuudessa tapahtuu on paljon, kun vain jaksaa hiukan nähdä vaivaa sen hakemiseen. Valtamedia manipuloi ihmisiä omaan harhaansa. Miten juuri samat ihmiset jotka pelkäsi koronaa, pelkäävät nyt sotaa, jota ei kenties koskaan tulekaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*