Marco de Wit 2 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on jo vuosien ajan varoittanut siitä kuinka valtio tulee varastamaan koko omaisuutesi, jos et suostu aivopesuun ja myrkytykseen.

 

Niinpä on hyvä sijoittaa helposti piilotettavaan kultaan. Sen arvo ei voi koskaan romahtaa, vaan päinvastoin maailmantalouden romahdus tulee moninkertaistamaan sen arvon.

 

Vältä myrkytys: Älä osta omistusasuntoa, vaan sijoita kultaan!

 

Mutta mihin piilottaa kultasi? Yksi erinomainen keino on sijoittaa kultakoruihin. Niitä edes valtio ei kehtaa takavarikoida, vaikka ne löytäisikin.

 

Kovin paljon ei kultakoruihin kuitenkaan voi eikä kannata sijoittaa, koska yleensä kultakorun hinta on 2-3 kertaa kalliimpi kuin siinä olevan kullan arvo.

 

Parasta on siis ostaa kultaharkkoja. Pienet harkot on helppo kätkeä, mutta minne sijoittaa suuret harkot? Ei missään nimessä suomalaisten pankkien talletuslokeroihin, koska ne takavarikoidaan ensimmäisinä.

 

Sveitsiläisetkin talletuslokerot alkavat olla turvattomia nyt, kun Sveitsi on Ukrainan kriisin aikana vähitellen luopumassa puolueettomuudestaan. Onneksi Caymanilta löytyy turvallinen paikka.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

18 thoughts on “Mihin kannattaa kultansa piilottaa?

     1. Mua taas sylettää kaltaisesi sionistit. Mitä parempaa on jenkkien sionismissa, joka tulee köyhdyttämään länsi maailman totaalisesti ja kasaa omaisuuden harvojen käsiin?

 1. Peräreikään mahtuu monta kiloa kultaa. Kilon kultaharkko ei ole kuin kahden tulitikkuaskin kokoinen. Minnekään neekerisaarelle en kultaani vie. Sellaisen paikanhan ryöstää muutama somalimerirosvo milloin tahansa.

  1. Tämä. Viime sodassa kultasormukset kerättiin pois ja tilalle annettiin rautainen sormus. Bitcoinit säilyy netissä.

 2. Jos olet rikas niin ulkomailla on talletuslokeroita kultaharkoille mutta mikä niistä on turvallinen niin on eri asia. Pankki voi laittaa ovet kiinni. Sveitsissä on holveja jotka kestää ydinpommin mutta voiko pankkeihin luottaa? Paras paikka on se mitä ei kerro kenellekään. Kreikassa eurokriisin aikana pankit suljettiin koska ihmiset nosti rahat pois pankkiautomaateista tileiltään. Joku laittoi euro setelit muovipussiin ja jätti pussin latoon lattialle ja rotat soi ne setelit.

   1. Pahoittelut siitä puolestasi. Kokeilisit edes joskus työntekoa. Se on sitten eri asia, pääsetkö minnekään.

  1. Kerro nyt vielä mitä sillä vessapaperilla tehdään? Hirveän vähän olen sitä mihinkään tarvinut, paitsi talouspaperina.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*