8 thoughts on “Päivän femakkovideo: Pill**** on väliä!

  1. Monet naiset ovat kyllä alkaneet täysin sekoamaan. Onneksi sentään aivan pieni osa on vielä järjissään. Naisille ei pidä kuitenkaan koskaan antaa mitään valtaa yhteiskunnassa tai käy todella huonosti.

    1. Jälkeen jääneille jätämme omaisuudesta…emme mitään vaan nostamme pikkuhiljaa tai siis siirrämme rahaa ilman veroja ja ehdoksi ei tv:tä, sillä jos ylevero menee noiden lisääntymisiin kun yle pesee aivot ja tv:n ostaminen palvelee tv-ohjelmia ja katsomista ilman nähtävää, kuin keisarin uusia vaatteita. Verotkin suomalialaisille joten nosta maximi kuten mummelini, kun jakoi loppu päivillä minkä kerkesi eli pystyi pankista pois ilman veroa ja nosti liikaa ja silläkin tavalla, eniten antoi auttajille ym. joka teki hyvintä sai isoimman.

    1. Tietokirja Raamattu. On jättiläisiä, enkelit ottavat ihmismorsiammia, helvetinmoista sisäsiittoisuutta ja Aimo ottaa kaiken totena.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*