Marco de Wit 2 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoana mediana Laiton Lehti ei nuoleskele ketään, joten se uskaltaa kertoa faktat. Siis vaikka natottajat ovat vielä harhaisempia itkupillejä ja valehtelijoita kuin mitä femakot.

 

Niinpä Suomi on joutunut Naton massiivisen valekampanjan uhriksi. Valtamediaa katsellessa voisi luulla Ukrainan olevan torjumassa Venäjän hyökkäyksen. Todellisuudessa asia on juuri päinvastoin.

 

Päivän kartta: Lamautus

 

 

Ukrainan puolustus on romahtanut ja ainoat suuret taistelukelpoiset joukot on motitettu Donbassin ja Mariuopolin rintamille.

 

Niinpä Venäjä voi kaikessa rauhassa piirittää sekä Kiovan että myös erittäin tärkeän satamakaupunki Odessan, jonka piirityksessä taatusti auttavat myös Transnistrian joukot.

 

Kuvassa linkki Wikipediaan

 

 

Tämä on sotilaallisesti nerokasta, koska näin ukrainalaiset joukot eivät koskaan pysty keskittämään joukkojaan. Aina joku on hyökkäämässä selustasta.

 

Tämä myös jälleen todistaa Krimin strategisen aseman. Sitä kautta ei pelkästään pysty hallitsemaan Mustaa merta, vaan myös Ukrainaa kolmella taholla:

 

1. Donbassin rintama

Donbassin rintamalla olevat Ukrainan valiojoukot ovat toisaalta Donbassin tasavaltojen ja toisaalta Krimin joukkojen välissä.

 

2. Odessan rintama

Ukrainan Odessan joukot ovat toisaalta Krimin ja toisaalta Transnitrian joukkojen välissä.

 

3. Ukrainan valloitus

Ukraina on pohjoisesta Valko-Venäjältä, etelästä Krimiltä ja kaupan päälle vielä idästä tulevien venäläisten välissä. Sen päälle vielä totaalinen ilmaherruus, niin strategisesti kaunis massiivinen tuplamotti on valmiina. Se on maailmanhistoriallisestikin erittäin harvinaista.

Suuressa roolissa tämän tuplamotin rakentamisessa on tietysti Valko-Venäjä, jonka lännen olisi pitänyt yrittää saada omalle puolelleen. Värivallankumousyritys vei sen täysin Venäjän leiriin ja tarjosi loistavan mahdollisuuden motittaa helposti sekä Kiova että lopulta koko Ukraina.

 

 

 

Ei voi muuta kuin objektiivisesti ihailla Venäjän sotataitoa. Eteneminen on valtavan nopeaa ja älykästä jatkuvine suurmotteineen samalla, kun siviili ja sotilasuhrit minimoidaan. Näin slaaviveljet voivat keskenään tehdä diilejä, joista ovat tunnettuja. Mitään sissisotaa siis tuskin on tulossa. Kannattaa muistaa, että on yksi asia mitä slaavit ihailevat yli kaiken: Voittajaa.

 

Kaiken kukkuraksi Venäjä aikoo päästää tsetseenit irti. Eli lennättää ne johonkin ukrainalaisten selustaan ja päästää teurastamaan hankalimpia ukrainalaisia. Toisaalta tätä tuskin tulee tapahtumaan eli tsetseenejä vain käytetään pelotteluun, jotta ukrainalaiset eivät ala sissisotaan, vaan suostuvat diileihin.

 

Ja taatusti suostuvat. Ensinnäkin jo valmiiksi noin puolet väestöstä on joka tapauksessa venäjämielistä. Aitoja nationalisteja on ehkä vain noin kolmannes. Mietipä, jos olisit tällaisen nationalistisen ukrainalaisen saappaissa. Sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

 

1. Taistella maailman kovimpia sotilaita eli venäläisiä vastaan samalla, kun selustasta saattavat hyökätä maailman raaimmat sotilaat eli tsetseenit kiduttamaan sinua.

2. Muuttaa länteen veronmaksajien elätiksi.

 

Ei ole vaikea arvata mitä tulet valitsemaan.

 

 

Ainoa suurempi joukko, jonka venäläiset haluaisivat oikeasti teurastaa on Mariupolin Azov-pataljoona. Tosin sitäkään tuskin tulee tapahtumaan, koska sitten pitäisi käytännössä tuhota koko erittäin tärkeä satamakaupunki maan tasalle. Jonkinlainen diili on siis varmaankin tulossa myös siellä päin. Kannattaa muistaa, että diilien tekeminen on slaavien toinen luonto, vaikka puheet ovatkin välillä kovia.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

50 thoughts on “Päivän kartta: Tuplamotti

 1. Putinilla menee niin hyvin rintamalla että joutui käskemään Valko-Venäjän apuun. Onko huomenna otsikkona triplamotti ja megavoitto, kun murskavoitto tuli jo eilen. Samanlaisia pellejä molemmat.. Putin ja Marco. Pieniä miehiä, suuria luuloja itsestään.

  1. Pieniä? On muuten ollut vitsikästä viime päivinä katsoa kuinka Marinit katoavat ja Niinistöt ovat kuoleman kalpeita. Ovat tainneet järkyttyä siitä, että globalistit eivät pysty mitenkään auttamaan (no, saati edes halua auttaa) Zelenskyä ja jättävät hänet pyydystettäväksi ja tuomittavaksi. Plus että valtamedia voi hallita keskustelua enää aivan hulvattomalla, absurdilla valehtelulla.

   Ilmeisesti nämä antisankarit kuvittelivat, että joku Schwabin kanssa tehty sopimus todella takaa helikopterin rahasalkkuineen ja lennon veroparatiisiin reilusti etuajassa ennen maidensa tuhoutumista. Taisivat tajuta, että vaikka kaikki menisi suunnitelman mukaan, niin heidät petettäisiin ja jätettäisiin silloinkin. Tuomioistuimen ja vankilan (tai sotaoikeuden ja jonkin kovemman rangaistuksen) varjo on ihan noin vain, parissa päivässä, alkanut häämöttää isona ja raskaana pään yläpuolella.

 2. On todella hienoa, että feministinen Lukasenko päätti lähteä mukaan eheyttämään demokrtatiaa Ukrainaan!

  Lukasenko on myös taitava jääkiekkoilija ja tämän lisäksi Euroopan pitkäaikaisin ja kokenein presidentti!

  Huom! Tsetseenit ovat kansainvälisiä rauhanturvaajia, joten heistä on vain apua!

 3. Tuolla alueella jota Venäjä nyt vyöryttää on jotain todella suurta merkitystä globalisteille koska niiden paniikki on saavuttanut aivan käsittämättömät mittasuhteet. Mistään ”perus”operaatiosta ei ole kyse. Varmaa ainakin on se ettei globonilkkien yksi maailmanhallitus tule toteutumaan! 👍

 4. No, huh huh,

  Motti… tuplamotti… Putinin sotastrategia perustuu lähinnä kirjaan ”Zapp Brannigan’s Big Book of War”. Marcon visio siitä etteivät ukrainalaiset jatkaisi sissisotaa on totaalinen aivopieru. Jokaisella ukrainalaisella on suvussaan muistitietoa venäjän nälkäkuolemalla massamurhaamista sukulaisista. Kaikki nykyiset ukrainalaiset myös tietävät omakohtaisesti tai ainakin läheistensä kuulopuheista millaista kurjuutta oli elää neuvostoliiton sorron alla – useimmat heistä eivät sitä enää tahdo.

  Toisalta nyt kaikki Ukrainassa myös tietävät miten nätisti itäeuroopassa pääsee eroon vieraan vallan pakottamasta diktatuurista. Värivallankumoukseen kun tarvitaan vain oman kansan hiljainen enemmistö ja jokin kaduille lähteviä vallankumouksellisia yhdistävä tunniste. Jos ja kun Venäjä pian istuttaa Kiovaan nukkehallituksen, niin sen masinoima värivallankumouksen verinen nujertaminen johtaisi automaattisesti tuohon sissisotaan ja nukkehallintoa vastaan kohdistuviin hyökkäyksiin. Toisaalta värivallankumouksen nujertamattomuus johtaisi myös tuon nukkehallinnon kaatumiseen ja demokratian paluuseen.

  Taloustyytymättömyys lisääntyy venäjällä pian räjähdysmäisesti ja värivallankumouksilla on taipumus levitä naapurimaihin. Ukrainan nukkehallinnon kaatuminen näytettäisi siten myös mallia Venäjän oppositiolle siitä miten talousromahduksen aiheuttaneesta Putinin hallinnosta pääsee eroon. Eli Ukrainassa on Putinille nyt tarjolla vain hävittävää. Varsinkin tuo Kiovan valtaus, vaikka miten hienoilla sotilastaktiikoilla, olisi joka tapauksessa Putinin hallinnolle kuolettava myrkkypilleri. Ylipäätään venäläisten kannattaisi vain kääntää kolonnansa kohti tulosuuntaa, huristella pois Ukrainasta ja keskittyä veljeilemään lähivuodet kiinalaisten kanssa.

  1. Mielenkiintoinen ja taitava analyysi, mutta onko se falsifioitavissa?? Vai ylläpitääkö se epätoivoisia harhoja? Kysyn vaan, koska selvästikin ymmärrät Ukrainan olevan sotilaallisesti tuhottu, mutta tästä huolimatta haihattelet Ukrainan vielä joskus voittavan. Tämä on tyypillinen psyykkinen reaktio eli toiveajattelua raakojen faktojen edessä. Sinun teesisi on aika ovela:

   1. Sissisota tulossa.
   Luultavasti tulet seuraavat 10 vuotta odottamaan sitä sissisotaa. Muutamia pari kertaa vuodessa Mossadin järjestämiä iskuja tulet sitten pitämään sisällisostana, joka kuumenee ”minä hetkenä hyvänsä”.

   2. Värivallankumous tulossa.
   Ks. edellinen, mutta pystyt selittämään itsellesi: No, ei se sissisota alkanutkaan, mutta värivallankumous on tulossa minä hetkenä hyvänsä. Mossadin järkkäämiä pieniä insidenssejä sitten pidät jonain varmoina merkkeinä ihan kohta alkavasta värivallankumouksesta.

   3. Talousromahdus tulossa.
   Ks. edellinen, mutta pystyt selittämään itsellesi: No, ei se sissisota ole ihan vielä alkanutkaan. Eikä se värivallankumouskaan, mutta ei hätää: Kyllä se talousromahdus on tulossa. Siis vaikka kaikista maailman maista Venäjän talous on pakotekestävin varsinkin Kiinan avustuksella. Mut tästä huolimatta tulet aina löytämään jonkun pikku taloustiedon, joka vahvistaa sinun teoriaasi Venäjän talouden romahduksesta.

   Sitten kun lännen talous ehtii romahtaa ensin, niin selität, että olit kyllä oikeassa, mutta lännen talousromahdus vain ehti ennen Venäjän talousromahdusta.

   Analyysisi on siis strategisesti nerokas samalla tavalla kuin vaikka psykoanalyysi tai postmodernismi, koska kaikki ovat falsifioimattomia. Jos olisit rehellinen, niin itse määrittelisit jotkut parametrit, joiden avulla teesisi voisi falsifioida eli todistaa vääräksi.

   Eipä silti. Voihan olla, että olet vain tietämätön etkä oikeasti tiedä miten länsi luo feikkivärivallankumouksia ja miten talous oikeasti toimii. Jos olet rehellinen, niin suosittelen toisaalta Yli-Karjanmaan kirjaa ja toisaalta itävaltalaista tai edes chicagolaista taloustiedettä. Tässä intro geopolitiikkaan: https://laitonlehti.net/2021/09/12/9-11-terrori-isku-oli-israelin-operaatio/

   1. Ihmiset eivät mielisairaiden harhojensa lisäksi oikein ymmärrä miten slaavit ajattelevat ja vaihtavat luontaisesti puolta tämän tästä. Hieman samaa on lähi-idän heimokansojen kanssa.

    Sota on erittäin raakaa ja slaaveilla ei ole samanlaisia estoja vaihtaa puolta eri osapuolten välillä. He eivät ole samaan tapaan uskollisia yhdelle osapuolelle tai edes omalle hallinnolleen, vaan huomenna he saattavat olla jonkun toisen puolella ja sitten taas jonkun toisen puolella.

    Tietysti slaavit kyllä huijaavat myös hölmöjä länsi-eurooppalaisia ja keräävät sympatiaa, sekä etuja, mutta he eivät edelleenkään ole millään tavalla uskollisia varsinkaan lännelle.

   2. > Jos olisit rehellinen, niin itse määrittelisit jotkut parametrit, joiden avulla teesisi voisi falsifioida eli todistaa vääräksi.

    Vuonna 2022 ja ennen Moskovan ensilumia Putin ei enää ole venäjän presidentti eikä Lavrov ministeri. On olemassa yksinkertaisesti liian monta syytä ja tapaa tuon ennustuksen toteutumiseen – jokin niistä siis tapahtuu. Venäjä ei enää Putinin johdolla pääse ikinä eroon Ukraina-ongelmistaan. Eikä Putin-henkilön tukeminen ole edes kommunismiin verrattavissa oleva valtio-ideologia.

    Nykytilanteen jatkuminen pakottaisi Venäjän vääjäämättä kohti Neuvostoliiton käytäntöjä. Eilen jo uutisoitiin etteivät edes yritykset saa enää viedä Venäjältä valuuttaa kuin 10000 dollarin edestä. Tavaran vienti venäjälle hyytyy, koska vientiyritykset eivät saa kotiutettua voittojaan. Valuuttapaon estämiseksi myös yksityisiä ihmisiä pitää estää tilaamasta tavaraa ulkomailta. Seuraavaksi rajat joudutaan sulkemaan nuorten koulutettujen ihmisten pakenemisen estämiseksi. Valuuttaa Venäjälle kuitenkin tarvitaan ja sitä saadaan sopimalla bilateraalikaupasta… Kiinan kanssa. Kaasua kiinalaista teknologiaa vastaan. Kiinasta ei kuitenkaan saa kaikkea, seurauksena on mustan pörssin salakauppaa ja tyhjiä kaupanhyllyjä. Tyytymättömyys, sensuuri, propaganda kasvavat ja silti venäläiset ymmärtävät pian olevansa vankileirissä( värivallankumous). .. tai sitten FSB vain laittaa Putinin presidentillisen syytesuojan kanssa eläkkeelle ja seuraava hallinto irtisanoutuu totaalisesti Ukrainan sotaretkestä ja yrittää palauttaa Venäjän asiallisesti käyttäytyvien valtioiden joukkoon.

    Joka tapauksessa, Ukraina on liian iso hallittavaksi Venäjän asevoimien hallittavaksi( länsimaiden tukema sissisota), joten vallansiirto nukkehallitukselle on välttämättömyys ( Venäjän jatkuva ja suuri taloudellinen tuki ukrainalaisille tai… värivallankumous). Kumpikin noista vaihtoehdoista kaataisi lopulta Venäjän nykyhallinnon. Eli kaikki tiet johtavat Ukrainan voittoon ja Putinin tappioon. Kiovan valtaus ja valtaukseen liittyvä verilöyly on lopullinen myrkkypilleri Putinin hallinnolle. Kääntämällä kolonna äkkiä takasin valkovenäjälle, Pravdat voisivat vielä koittaa selittää kiova-kolonnan ja Odessan-sotajoukon olleen vain nerokas harhautus jolla sidottiin Ukrainan joukkoja pois itä- ukrainan taisteluista.

   3. Mitä ihmettämsinä taas selität, mikään taaskaan pidä tuosta paikkaansa. No ehkä tuollainen kirja on olemassa, mutta muuten pelkkää harhaisen utopiaa.

 5. Toisella puolella taistelee imperialistinen suurvalta ”natseja” vastaan ja toisella puolellla EU ja Nato. Ei ole helppoa itsenäisyysmielisellä.

 6. Ai ei Laiton Lehti nuoleskele ketään? Kyllä se kieli on edelleen ruskea viime syksyisestä Ano Turtiaisenkin nuoleskelusta.

   1. Virheitä sattuu ja virheistä oppii, me ollaan nuoriso me ollaan meneväisyys. Pitää paimentaa nuoria lampaita sonneiksi ja lapsena on selkäsaunavitsa väistettävä. Aikuisetkin oppivat virheista, monet vasemmistosta ja vihreistä pois menneet.

 7. Kummatkin maat on samanlaisia oligarkkiyhteiskuntia, elintasoltaan melkein samaa luokkaa ja veljeskansoja, joten kyse on melkeinpä sisällissodasta.

  1. Jep. Ehkä sen takia Moldova on nykyään hyvin kilttiä poikaa. Eivät edes uskaltaneet liittyä lännen riistopankkiirien johtamaan pakoterintamaan. Myös Georgia on muuttunut oi niin kiltiksi, kun ovat tajunneet, ettei Venäjä katsele enää mitään isottelua. Ainoastaaan Suomi on masokistisesti vain lisännyt isotteluaan.

   1. Suomi Natoon, suurinosa puoltaa. Keskusta tietää. Lampaat: 60% ei tykännyt, nyt hyökkäys ja 60% haluaa Natoon. Sittten kun kortit katottu takas ensimmäiseen kannatus.

   2. Venäjä voi silti haluta siellä vallanvaihdon kun Kremlin tukija hävisi viime presidentinvaalit jollekin länsimieliselle liberaalille naiselle.

 8. Harkovassa on kunnon rytinä päällä! Azovin liberaalit eivät suostu antautumaan, joten nyt rytisee!

  Tosin olen ymmärtänyt, että Azovin liberaaleilla ei ole vaihtoehtoa, koska Venäjä pyrkii eliminoimaan heidät joka tapauksessa!

  Mitä tekee esinahaton natsipresidentti? Soittaa Bidenille?!! Annan mun nauraa!!!

 9. Saako Suomen valtamedia ohjeensa josatin ulomailta vai miksi eivät halua kertoa kaikkia niitä asioita jotka johtivat siihen että tilanne meni näin pitkälle Ukrainassa?
  Olisi myös mielenkiintoista tietää kuinka aseet jotka Suomesta lähetettiin Ukrainaan saadaan perille? Ja onko olemassa mahdollisuus että aseet ei koskaan pääsekään perille vaan ne myydään eteenpäin johonkin Afrikkaan tai muualle?

  1. Saa. Naton liittouman operaatioista kun on kyse, niin ei olisi mikään ihme jos aseilla teloitetaan huomenna rivissä pikkulapsia ja naisia jossain lähi-idässä.

  2. Suurin mahdollisuus on siihen, etteivät aseet mene perille. Olisivat jakaneet ne jo nyt ennakkoon suomalaisille kansallismielisille vapaaehtoisille rauhan turvaamiseksi. Rynkky ja 60 patia per äijä 2500 ukolle. Kansallinen suojeluskaarti.

    1. Olisi hyvässä tallessa koulutetun käsissä. Ei lähtisi Afrikan mafioosoille. Sveitsin malli käyttöön tännekin. Reserviläinen säilyttää oman henkilökohtaisen kriisiajan aseen kotona. Sotilaspassia vilauttamalla puolustusvoimat luovuttaisi aseen. Kun vain reserviläinen pyytää niin ase olisi pakollista antaa, perusoikeus joka kirjattava perustuslakiin myös. Sivareille eikä muille isänmaan vihollisille lusmuille tietenkään anneta mitään.

     1. Sinä nyt tapat itsesi vahingossa tyhjällä muovipussilla. Ei ei.. Parempi viedä tarpeeseen ukrainalaisille.

   1. Mitä, eihän veren veijareiden nuotipiirille voi minkäänlaisia aseita antaa. Ne ampuivat itseään jalkaan ja piiput alkavat osoittaa kohti oman maan kansalaisia.

 10. Muuten, joidenkin arvioiden mukaan 44 milj. asukkaan Ukrainasta saattaa lähteä pakolaisuuteen jopa 3-4 miljoonaa ihmistä. Pakolaisuuspolitiikka ainakin on saanut useissa maissa ja poliittisissa suunnissa jo ihan uusia tuulia ainakin kyllä.. Vaikkapa Laura Huhtasaaren lyhyt ytimekäs twiitti parin päivän takaa: Refugees welcome. On jo jotkin toimittajat kerenneetkin tuumimaan että t-tuotanuinnii, mitenkäs mm. Unkari, Puola jne. ovatkin nyt ottamassa avosylin tulijoita vastaan.. mm. Unkarin Orban on kuvaillut että ”ei tarvitse olla mikään rakettitieteilijä nähdäkeen eron mikä on tämän pakolaisuuden ja mm. muslimitaustaisten invaasion välillä”. Jokatapauksessa sinänsä kaikki EU-maat, Suomi mukaanlukien, ovat ottamassa varauksetta u:sia vastaan, ilman mitään k-tauti-passienkaan kysymisiä.

 11. Jos ker­ran Uk­rai­naan pi­tää toi­mit­taa asei­ta niin ol­koon USA esi­merk­ki­nä muil­le ja toi­mit­ta­koon sen en­sim­mäi­sen aseen.
  – Ei us­kal­la.
  – Ku­ka on niin roh­kea, jo­ka fyy­si­ses­ti toi­mit­taa sen en­sim­mäi­sen aseen?
  – Suo­mi­ko?
  – Suo­mi ai­na­kin on help­po uh­ra­ta, kos­ka se nyt «ei kui­ten­kaan ol­lut NA­TO:n jä­sen­maa».

  Asei­ta voi­daan myös toi­mit­taa vir­tu­aa­li­ses­ti:
  – Pelk­kä il­moi­tus riit­tää.
  – «Suo­mi on toi­mit­ta­nut en­sim­mäi­sen erän Stin­ger il­ma­tor­jun­ta­oh­juk­sia tak­ti­ses­ti saar­rok­seen aset­tu­neel­le Azov-pa­tal­joo­nal­le. Yk­si­tyis­koh­dat ovat sa­lai­sia.»
  – «Sa­mal­la eva­kuoi­tiin kak­si kul­ku­kis­saa, jot­ka tuo­daan Suo­meen eri­kois­len­nol­la Puo­lan kaut­ta. Ka­ran­tee­ni­mää­räyk­set ei­vät tie­ten­kään kos­ke so­ta­pa­ko­lai­se­na tu­le­via kis­so­ja, jo­ten ne voi­daan vä­lit­tö­mäs­ti si­joit­taa hoi­to­hen­ki­lö­kun­ti­neen jo­non ohi Hel­sin­gin kau­pun­gin vuok­ra-asun­toon kes­kus­ta-alu­eel­la.»

  USA ha­lu­aa vain liet­soa so­taa mut­ta it­se py­sy­tel­lä so­tien ul­ko­puo­lel­la. Ot­sik­ko huu­taa USA:n toi­mit­ta­van Stin­ge­rei­tä Uk­rai­naan mut­ta teks­ti ker­too,
  – et­tä USA lä­het­tää vain ra­haa jon­kun kaup­pi­aan ti­lil­le
  – mut­ta aseet toi­mi­te­taan Eu­roop­pa­lai­ses­ta maas­ta.

  Per­pe­tu­al war­fa­re doct­ri­ne.

 12. Ääritörkeää propagandaa koko juttu! Ei edes ryssä kehtaisi Pravdassaan kirjoittaa näin etovaa juttua.

 13. Halla-ahon sotahullutus meni yli jo ulkoasianvaliokunnassakin, mutta yllättäen hänen eroo ei kuitenkaan vaadita eikä persut pistä vaihtoon.

 14. Varsin hyvä tilanneanalyysi ja kun vertasin muihin saatavilla oleviin karttoihin, niin
  on varsin hyvin suuntaa antava, joskine hieman optimistinen, mutta oikealla hehtaarilla

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*