21 thoughts on “Päivän kuva

  1. Ole niekeri, ole tyhmä, ole tuhma. Kirkon ulkomaan apu, ahrikkaan lahjoita kun meillä jo kolme piikkiä ja heillä suurimmalla osalla saamatta yhtään, lahjoita moPile pay 16789 numeroon esim. Kirjoita 150€ ja lähetä 16789 ja pankista tiliin 616-666 kirjoita turhaa haittaa ja vaikka 15 000€. Onhan meillä varastossa, mutta haluamme nuolla kun lampaat vaatii. Ja liityt samalla kummiksi 30€/kk. Tällä rahalla saamme kaivot jotka tuhoutuu kun lähdemme kuten pensaat ja puut hoitamattomina. Mieluummin piaskaa mökkeihin ja he meille pillereinä suolistoomme.

   1. Saaneet eivät yhtään ole..valkoinen lähtee påska jää ja kaikki turha työ menee hukkaan ja eivät opi mitään.

 1. Täällä taas on näitä suvakkinatseja itkemässä. Olen kirjoitellut holokaustin todellista historiaa ylilaudalle ja silloin nämä suvakkinatsit alkavat itkunsa. Ketään ei muka kiinnosta. Ukrainan puoltakin pidetään ainoastaan siitä syystä, että Ukrainan presidentti on juutalainen. Jos Ukrainan presidentti olisi saksalainen ja Venäjän presidentiksi olisi päässyt rikollinen juutalainen Mihail Hodorkovski, niin silloin EU ja suvakit varmaankin olisivat fanaattisesti Venäjän puolta.
  Ukrainan presidentti on juutalainen
  https://yle.fi/uutiset/3-12335916

  Totuus holokaustista:
  1: Valkolaiset eivät ole arjalaisia, vaan arjalaiset ovat lähi-itäläisiä ja Adolf Hitler tiesi tämän vallanhyvin. Adolf Hitler kirjoittikin aiheesta kirjassaan näin:
  Adolf Hitler: Mein kampf. Osa 2. Kansallissosialistinen liike.
  13 Luku. Saksan sodanjälkeinen liittopolitiikka:
  -Sen sijaan, että kohdistaisi vihansa toisiin arjalaisiin, joista meidät kyllä voi erottaa melkein kaikki…
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Iran
  -Persiankieliset iranilaiset ovat sassanidien kaudesta alkaen käyttäneet maasta nimitystä Iran, joka tarkoittaa ”arjalaisten valtakuntaa”,

  2: Juutalaiset itse polttivat sekarotuiset pois keskitysleireillä, koska eivät huolineet sekarotuisia Israeliin ja juutalaisten uskonnon mukaan kukaan sekarotuinen ei voi olla juutalainen. Nyt he paasaavat rotujen sekoittumisesta valkolaisille. Aika naurettavaa sakkia. Sekä väittävät että heitä on muka aina sorrettu ja vainottu.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Sonderkommando_(tuhoamisleiri)
  Viides Mooseksen kirja:
  23:2 Älköön kukaan sekasikiö pääskö Herran seurakuntaan; älköön sellaisen jälkeläinen edes kymmenennessä polvessa pääskö Herran seurakuntaan.
  Nehemia:
  10:30 Me emme anna tyttäriämme maan kansoille emmekä ota heidän tyttäriänsä pojillemme vaimoiksi.
  13:3 Kuultuaan lain he erottivat kaiken sekakansan Israelista.

  3: Natsit auttoivat puhdasrotuisia juutalaisia(arjalaisia) muuttamaan Israeliin ja juutalaiset olivat yhteistyössä natsien kanssa.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Haavara_Agreement

  4: Saksan lippuun laitettiin juutalaisten(arjalaisten) uskonnollinen hakaristi. SS-tunnuskin otettiin heiltä, sekä kotka ja tervehdys.
  http://www.proswastika.org/news.php?extend.141.6
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Natsitervehdys
  -Persialaiset käyttivät samantyylistä tervehdystä jo lähes 2 500 vuotta sitten Akemenidien valtakunnassa.

  5: Arjalaiset kansat, kuten natsi-Turkki, natsi-Iran ja natsi-Italia olivat Saksan puolella ja Adolf Hitler väitti heidän olevan valkolaisten ystävyyskansoja, vaikka tämä ei lainkaan pidä paikkaansa. Miksi he muuten olisivat polttaneet valkolaisiin sekoittuneet pois keskitysleireillä.

  6: Adolf Hitlerin Saksassa ihailtiin filosofi Friedrich Nietzscheä, joka on kirjoittanut kirjan: ”Näin puhui Zarathustra”. Ja kas kummaa, zarathustralaisuus on Iranin-arjalaisten hakaristi-holocaust uskonto, jota harjoittavat myöskin juutalaiset, sillä ovathan juutalaiset Iranin-arjalaisia. Zarathustralaisuuden uskonnollisia symbooleja ovat hakaristi ja kotka. Nämä symboolit olivat Saksassakin aikoinaan Adolf Hitlerin valitsemina.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Zarathustralaisuus
  Adolf Hitler: Mein kampf. Osa 2. Kansallissosialistinen liike.
  7 Luku. Taistelu punarintamaa vastaan.
  -Kuitenkin minun täytyi poikkeuksetta hylätä kaikki lukemattomat ehdotukset, joita tuli siihen aikaan nuoren liikkeen piirissä ja joissa useimmissa oli hakaristi piirrettynä vanhan lipun sisään. Itse en-johtajana-halunnut heti paikalla esittää julkisuudessa omaa ehdotustani, koska oli mahdollista, että joku toinen keksisi ehdottaa yhtä hyvää tai ehkä parempaakin. Todellakin lähetti Stranbergistä muuan hammaslääkäri ehdotuksen, joka ei ollut ollenkaan hullumpi ja muistutti aika suuresti omaani, se vain siinä oli vikana, että hakaristi oli vinosakaraisena sovitettu valkoiseen kenttään. Itse olin sillä välin loppumattomiin yriteltyäni sommitellut lopullisen muodon: lipussa on punainen pohja, siinä valkoinen ympyrä keskessä ja ympyrän sisässä musta hakaristi. Pitkään kokeiltuani keksin myös oikeat suhteet lipulle ja valkoisen ympyrän koolle samoin kuin myös hakaristin muodolle ja leveydelle.

  1. Seemiläiset (mm. 2000 vuotta sitten eläneet juutalaiset ja nykyarabit) eivät ole ’arjalaisia’. Indoeurooppalaista kansaa olevat persialaiset, joiden jälkeläisiä on suurin osa Iranin kansasta on, ovat ’arjalaisia’. Myös afgaaneista suuri osa.
   Kasaarit eli nyky’juutalaiset’ eivät ole. Kasaarit ovat turkkilainen kansa.

  2. Saksan arjalaiset oli saksalaisia ei Iranista. Natsit etsi alkuperäisiä arjalaisia Nepalista. Nämä valkohiuksiset ja sinisilmäiset arjalaiset olivat Intian ylintä kastia.

 2. Mitä jos Laitonlehti kysyisi lukijoilta, että ”Mikä olisi paras tapa ratkaista Ukrainan kriisi ?”

  Ties vaikka joku lukija keksisi ratkaisun ja pelastaisi koko maailman katastrofilta.,

  1. Juu tämän väen ehdotuksien varaan kannattaa laskea. Fiksumpaa yleisöä saa hakea, kuten kommenteista näkee.

   1. On täällä kommenteissa tuotu juuri esille mm. että Suomen aseapu on perustuslain vastaisesti annettu.

    Ei muualla ole tuotu sellaista esille.

    Jos vielä Evil Marco ymmärtäisi sen ja toisi sen esille, niin Suomessa voisi pian olla uusi presidentti ja hallitus.

    Kansallismielisillä on sellanen tyhjiö perustuslain ymmärtämisessä että se mahdollistaa sen että suomalaisia äänestäjiä kusetellaan mennen tullen.

    Ja jos joskus hieman ymmärtää niin ”kansallismielisillä on kiire.” Eikä siksi voi tehdä mitään asioille, vaikka se veisi oikeesti vain minuutin esim gallupin teko.

  2. Sodat loppuu sotimalla näin on ollut aina. Jenkit lähti Vietnamista karkuun kun eivät pärjänneet näinkin se sota loppuu. Suurin ongelma on Sanna Marin joka on ajanut Suomen sodan partaalle Venäjää vastaan tukemalla Ukrainaa. Missä sanotaan että meidän pitää olla Ukrainan puolella?

  3. Poliisi menee ja käskee väkijoukot hajaantumaan. Polpo pitäisi lähettää tuijottamaan taistelijoita. Kaikki masentuisivat ja lähtisivät koteihinsa. Varmin tapa lopettaa sota: aseiden riisunta ja joukkojen kotiuttaminen. Onko se muka sen vaikeampaa.

 3. Saaneet eivät yhtään ole…valkoinen lähtee påska jää ja kaikki turha työ menee hukkaan ja eivät opi mitään…

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*