Marco de Wit 2 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Ainoana mediana Suomessa (ei sentään tällä kertaa koko maailmassa, koska löytyy mm. Anti-War.com) Laiton Lehti ei nuoleskele sen enempää Venäjää kuin Natoakaan. Niinpä se on kertonut sotafaktoja, joista nyt vaan voi päätellä Venäjän voittaneen jo koko sodan ainakin sotilaallisesti. (Periaatteessa sissisota vielä mahdollinen, mutta hyvin epätodennäköinen ainakaan itäpuolella.)

 

Päivän kartta: Lamautus

 

 

Laiton Lehti on myös alusta asti kertonut Venäjän olevan voitostaan niin varma, ettei ole edes tuhonnut Kiovan TV-tornia. Nähtävästi Venäjä halusi Ukrainan television kertovat kaikille, että länsimaat ovat valmiita vastaanottamaan miljoonia ukrainalaisia. Näin monet sotilaat mieluummin lähtevät veronmaksajien elätiksi länteen kuin taistelevat maailman kovimpia sotilaita eli venäläisiä vastaan.

 

Viesti on nähtävästi mennyt perille, joten nyt Venäjä päätti tuhota TV-tornin, joskin erittäin siistillä tavalla. Tämä osuma on niin tarkka, että monet ovat epäilleet videon olevan väärennetty. Aidolta se kuitenkin näyttää.

 

 

Venäläiset nähtävästi varoittivat TV-asemaa etukäteen, koska kuolinuhreja ei ole raportoitu, vaikka toinen ohjus ei osunutkaan torniin, vaan vieressä olevaan rakennukseen.

 

Tosin jotkut ovat epäilleet toisenkin ohjuksen osuneen sittenkin maaliin eli Holokausti museoon.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

23 thoughts on “Räjäyttikö Venäjä Kiovan TV-tornin täsmäohjuksella? Holokausti-museokin ilmaan?

 1. En usko Venäjän tehneen tässä virheitä, vaan he äärimmäisen antisemiittisesti pommittivat holokaustimuseon kivikaudelle. Voi että kun olen niin järkyttynyt. Juutalaisten holokaustimuseo meni säpäleiksi.

  1. Tv-linkit päreiksi kaikkialla. Loppuu aivopesu ja viihdesaasta. Luetaan klassikoita sitten ajanvietteeksi, pelataan lautapelejä tai kudotaan sukkia ja tervehdytään mentaalisesti.

   1. Yksi tuttuni Armeniasta sanoi, että hänen perheensä vietti kaikkien aikojen mukavimman illan kun sähköt menivät. Kertoivat tarinoita, lauloivat, söivät rauhassa ilman tietokoneita (taisi olla ennen kännykkäaikaa), pelasivat korttia.

 2. Marcolla nousi kiimatippa nupin kärkeen kun kuuli että ohjus osui holokaustimuseoon. Sitäpaitsi kyllähän tossa iskussa tv-torniin kuoli porukkaa.

  1. Anne Frankin päiväkirjoja. Ja kuvia ihmisistä, jotka kuolivat moneen kertaan ja sen jälkeen vielä raivostuivat kun heitä kehdattiin pyytää tunnistamaan selkeistä valokuvista ne kaasukammiorakennukset, joiden ohi he olivat sanoneet kulkeneensa kauhuissaan monta vuotta vankileirillä.

 3. Juutalaiselle Zelenskyille holokausti-museon menetys olisi erityisen kova pala, mutta tuskin ”natseja” vastaan sotiva ja juutalaisten oligarkkien ympäröimä Venäjäkään sitä hakee.

 4. Venäjällä moni korkea-arvoinen virkamies tietää että se virallinen holokausti versio on valetta, Venäjän arkistoissa on materiaalia jotka todistavat valheen. Asia on sikäli hankala Venäjälle kun Stalin oli yksi holokausti lavasteiden tekijöistä. Asia on kiusallinen Usa:ssa ja Venäjällä, varsinkin kun asiaa ei tarvi kovin kauaa tutkia kun selviää ettei virallinen versio voi pitää paikkaansa.
  Eikö globalisteja yhtään pelota kun koronasta ja Ukrainan sodasta uutisointi on ollut niin valheellista ja sen takia moni ihminen on alkanut tutkimaan asioita syvemmältä ja vaarana on että virallista holokausti versiota aletaan tulevaisuudessa kyseenalaistamaan yhä enemmän? Kun valheiden määrä nousee riittävän korkealle ne jossain kohtaa paljastuvat.

  1. Kyllä niitä pelottaa. Ja todentotta Venäjän arkistoista löytyy sellaista tietoa jonka julkistaminen on suuren valheen varaan rakennetun ”länsimaailman” (sic!) loppu.

  2. Holokausti on hyvin kiistanalainen tapahtuma ja virallinen totuus on muuttunut jo monta kertaa.

   Länsimedian aivopesu on kyllä todella hurjaa. Jos Venäjä on niin heikko, niin miksi eteneminen kiihtyy ja nato vauhkoontuu? Eikö Ukrainan armeijan pitänyt pysäyttää Venäjä? Miksi Ukrainan ilmapuolustus ei toimi? Kaikki ei nyt täsmää virallisessa totuudessa.

   Harkovassa on kaikki Ukrainan armeijan hallintorakennukset ja komentokeskukset pommitettu sileäksi ja samaan aikaan esinahaton natsipresidentti yllyttää siviilejä tarttumaan rynnäkkökivääriin ja polttopulloon. Odessassa lentää jo venäläisten helikopterit. Miksi niitä ei ammuta alas?

   Valtion yksi tärkeimpiä tehtäviä on suojella sen kansalaisia ja tätä tehtävää varten on armeija. Jos armeija ei kykene suoriutumaan tästä, niin sitten on antautumisen aika. Nyt näyttää siltä, että siviilejä halutaan uhrata esinahattoman natsipresidentin toimesta!

   1. Ei se ole kiistanalainen, kuten ei maapallon pyöreyskään. Jotkut hullut vain toistavat keskenään kieltävää mantraa aivan kuin se muuttaisi historiaa.

    1. Aika monet pitävät holokaustia kiistanalaisena tapahtumana ja monet eivät tiedä siitä yhtään mitään! Mitä sitten?

     1. Kuten totesin. Idiootit toistelee valhetta ja toivovat sen muuttuvan todeksi. Ei muuta faktoja.

     2. No jaa, esimerkiksi MV-lehden päivystävä mielipidepoliisi ”Lukutoukka” on kyllä sanonut sen suuntaisesti, että juutalaisten syyttömyys on yhtä selvä asia kuin että maapallo kiertää aurinkoa ja että jos joku yrittää väittää vastaan, hänen on esitettävä ”Lukutoukalle” todisteita (joita tämä ei lue).

      Juutalaiset ovat länsimaisille ihmisille kuin profeetta Mohammed muslimeille. Kritiikki nostattaa välittömän raivon ja ystävyyssuhteet voivat päättyä sekunneissa.

  3. Putin sanoi jo vuosia sitten totuuden toisesta maailmasta sodasta että sen alkuun oli syyllinen Puola. Tavallaan oli oikeassa mutta ei Suomessa saa kertoa totuutta. Ilta-Sanomat tänään haukkui suomalaiset urheilijat joilla oli kytköksiä Venäjään. Ilta-Sanomat on sitä miltä että Teemu Selänne on paha kun tuki Trumppia koska Trump on muka demokratian vastainen. Suomen median propaganda on kuvottavaa yhtään sotaa puolustamatta. Koskaan ei Suomen media tuomitse NATOn sotia.

 5. Törmäsin TOR verkossa lankaan jossa kyseltiin Marco de witin osoitetietoja, on kuulemma monen ensikohde kun desantteja aletaan hakea. Just saying.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*