Marco de Wit 3 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Vuosien ajan ainoastaan Laiton Lehti uskalsi kritisoida politisoitunutta oikeusjärjestelmää. Sitten tuli äärisuvakki ylikomissaari Jari Taponen, joka vihdoin sai suomalaiset heräämään.

 

Valtamedia: Media ja poliisi eivät ole mielenosoituksen osapuolia! Ai ei vai? No entäs tämä video?

 

 

Monet naivit suomalaiset ovat järkyttyneenä vihdoin tajunneet, että ihan oikeasti Helsingin poliisi suojelee jopa islamisti- ja anarkistiterroristeja. Jos jotkut vielä epäilivät, niin poliisin tuki Elokapina-terroristeille sai loputkin kansallismieliset heräämään.

 

Rikostoimittaja: Onko poliisi Elokapinan rikoskumppani?

 

 

Nyt suuri osa suomalaisista tajuaa poliisien olevan politisoituneita. Mutta miettikääpäs tätä: Poliisit olivat alunperin kaikista oikeisto- ja kansallismielisin ammattikunta. Ylivoimainen enemmistö on edelleen kokoomuksen ja persujen kannattajia.

 

Tästä huolimatta varsinkin Helsingin poliisi on muuttunut hyvin punavihreäksi. Voitteko siis kuvitella kuinka punavihreitä ovat syyttäjät ja tuomarit? Nehän ovat alunperinkin olleet hyvin vasemmistolaisia. Suuri osa on jopa ollut ihan punaisia kommunisteja eli Demla-yhdistyksen jäseniä.

 

Esimerkiksi Martin Scheinin on ollut peräti Kommunistisen puolueen keskuskomiteassa. Juutalainen Scheinin kritisoi valtavasti suomalaisia ja jopa kiistää koko kansan olemassaolon samalla kun ei koskaan kritisoi juutalaisia puhumattakaan heidän olemassaolonsa kiistämisestä.

 

 

Juutalainen Demla-professori Martin Scheinin kiistää suomalaisten olemassaolon

 

 

 

Niinpä ei ole vaikeata arvata kuinka punavihreitä nykysyyttäjät ja nykytuomarit ovatkaan. Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen ihan avoimesti näyttää punaväriään ja syyttäjien Juha-Mikko Hämäläisen, Hannu Koistisen ja Antti Virtasen kanssa jahtaavat Päivi Räsästä ja muita toisinajattelijoita.

 

Valtakunnansyyttäjän porukka on tietysti nyt voimissaan, mutta maailma muuttuu. Varsinkin Räsäsen jahtaaminen saattaa olla paha virhe. Eurostoliiton kaaduttua kaikki tullaan tutkimaan ja jos tarpeeksi todisteita löytyy puolueellisuudesta, niin seuraukset tulevat olemaan vakavat.

 

Ministerien, polpon, Demla-tuomarien, persujohdon ja muiden kansanmurhaajien pankkitilit jäädytettävä!

 

 

 

Punavihreät syyttäjät ja tuomarit eivät kuitenkaan pelkää. He luulevat vallan säilyvän suvakeilla ikuisesti. Niinpä he eivät edes häpeä puolueellisuuttaan. Päinvastoin. He ovat ihan ylpeitä suvakismistaan. Esimerkiksi syyttäjä Antti Virtanen jopa puolustaa Jari Taposen ”Jihadismia demonisoidaan” twiittiä.

 

Syyttäjä Antti Virtanen puolustaa Jari Taposen “Jihadismia demonisoidaan” -twiittiä!

 

 

On tässä kuitenkin yksi hyvä puoli: Vaihtoehtomedia alkaa vihdoin herätä oikeus- eli vääryysjärjestelmän politisoitumiseen. Toisaalta hyvin harva vieläkään uskaltaa kritisoida tuomareita.

 

Itse asiassa ainoastaan Laiton Lehti uskaltaa kritisoida tuomareita nimeltä. Yhtenä esimerkkinä hyvin erikoisen habituksen omaava tuomari Mitja Korjakoff.

 

 

Oikeusmurha: Ilja Janitskin vankilaan! Tuomaritar Mitja Korjakoff afrofani?

 

 

 

Ainoana mediana Laiton Lehti myös uskaltaa kritisoida käräjätuomarien pomoja eli laamanneja. Yhtenä esimerkkinä Pirkanmaan käräjäoikeuden laamanni Antero Nuotto.

 

Pirkanmaan käräjälaamanni Antero Nuotto vaatinut lahjuksia?

 

 

 

Tosin vähitellen muutkin mediat ovat heräämässä ja alkamassa kritisoimaan tuomareita. Koronatyrannia nimittäin sai tietyt tuomarit lopullisesti paljastamaan karvansa. Laittomalle Lehdelle on tullut paljon tietoja siitä mitkä tuomarit ovat vaatineet tai muuten painostaneet kansalaisia pitämään vääryyssalissa terveydelle vaarallista kuonokoppaa eli maskia.

 

Näille tyrannituomareille ei siis edes turvavälit riitä, vaan uhkaavat estää koko oikeudenkäynnin, jos asianomistaja ei suostu pistämään kuonokoppaa. Eli uhkaavat riistää tältä kaikki oikeudet!

 

Tampereen käräjäoikeuden maskifanaattiset kehorauhanturvaajat vs. Laiton Lehti

 

 

Onneksi tyrannituomareita ei ole ollut kovin monia. Laiton Lehti tulee heidät kuitenkin paljastamaan yksi kerrallaan. Aloitetaan.

 

Ensimmäisenä listalla on yksi Suomen nuorimpia suvakkituomareita, Jarl Christian Hirn.

 

KUVA

 

 

Niinpä. Näyttääkin ihan äärisuvakilta. Lisäksi nuoruus ja tuollainen nimi pistävät jo hälytyskellot soimaan, koska ikävä kyllä nuoret ruotsinkieliset tuomarit ovat lähes aina niitä pahimpia Demla-tuomareita.

 

Hirnin Demla-jäsenyydestä ei kuitenkaan ole vielä saatu mitään vahvistusta. Eikä sitä tarvitakaan, koska Hirnin toiminta on todella törkeää. Hän ihan oikeasti painostaa viattomia ihmisiä pitämään kuonokoppaa. Hänelle ei edes riitä pitkät turvavälit.

 

Monet muutkin tuomarit painostavat ihmisiä pitämään kuonokoppaa, mutta jos rohkeasti kieltäytyy, niin he lopettavat painostamisen. Ei Hirn. Hän vie painostamisen ihan omalle tasolleen, jossa hän uudestaan ja uudestaan painostaa pitämään kuonokoppaa. Tämä on ihan selvää sadistista kiusaamista, jossa Hirn väärinkäyttää tuomarin valtaa.

 

Ja tämä on vasta alkua. Paljon on myös tullut viestiä, että Hirn saattaisi olla jopa Suomen politisoitunein tuomari. Eräässä vääryyskäynnissään Hirn ihan oikeasti otti käsittelyyn asianomistajan POLIITTISET näkemykset. Siis vaikka ne eivät liittyneet asiaan yhtään mitenkään. Toisaalta tämä ei kovasti yllätä, koska Demlan kommunistilogiikka tosiaan lähtee siitä, että oikeusjärjestelmän pitää kohdella ihmisiä eri tavalla riippuen heidän poliittisista näkemyksistään. Hirnissä erikoista on vain se, kuinka avoimesti hän tämän tekee.

 

Hirn nousi tuomariksi vasta muutama vuosi sitten, joten ehkä hänellä on erityisen kova hinku päästä miellyttämään johtavia Demla-tuomareita. Hyvällä tuurilla hän pääsee vielä valtakunnansyyttäjän lähipiiriin!

 

Demla-tuomareiden kannattaisi kuitenkin muistaa, että maailma muuttuu. Neuvostoliiton romahduksen jälkeen tuomarit pääsivät kuin koira veräjästä. Eurostoliiton romahduttua sama tuskin tulee toistumaan.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Tuomari Jarl Christian Hirn halveksii kansalaisten perusoikeuksia?

  1. Todella epäilyttävää kun on tällainen nimi. Suomalaiset kansallismieliset olivat aiemmin täysin oikeassa, että ei mitään asiaa joihinkin järjestöihin jos oli myös ruotsalainen nimi ja oli myötätuntoinen Ruotsia ja ruotsalaisia kohtaan. Monet suomenruotsalaiset yrittävät oikeasti tuhota suomalaiset ja ovat aina halveksuneet suomalaisia.

  2. Lopulta vainotut ihmiset nousevat vastaan. Vainottujen ihmisten kanssa ei pidä lähteä pelleilemään, vaikka heitä nyt naurattaa.

  3. Hirn on mm. kirjailija ja taiteilija, sekä diplomaattisukua. Jonkin verran Hirnejä löytyy länsirannikolta, Ahvenanmaalta j Helsingistä (jonne aatelistoa siirrettiin länsirannikolta). Hirn tarkoittaa saksaksi aivoja tai sarvea (sateenkaarisuku?). Hirnejä ilmeisesti löytyy melko paljon Saksan ja Itävallan alueelta.

    Tämä Hirn on ilmeisesti jonkinlaista ruotsalaista sukua. Jarl = Jaarli? Aatelistoa?

    1. Surkeita tyyppejä joka tapauksessa. Tosi väsynyttä toimintaa mielestään paremmalta porukalta. Niin kauan kuin työntävät päivittäin anuksestaan ruskeaa mönjää, niin ei ole mitään syytä pitää noita matoja ylempinä olentoina. ”Joka itsensä ylentää, se alennetaan”.

    2. Eli hyvin todennäköisesti monet Hirnit ovat alistaneet ja hyväksikäyttäneet suomalaisia, kuten hyvin iso osa yläluokan ruotsalaisista. Ei olekaan mitenkään yllättävää, että heidän jälkeläisensä ovat myös kieroja alistajia ja hyväksikäyttäjiä, kuten heidän esi-isänsä olivat!

  4. De wittunaama uhkailee poliittisilla näytösoikeudenkäynneillä… Kukahan tässä se kommonisti on? #sananvapaus

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*