Marco de Wit 3 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti ei ole sen enempää idän kuin lännenkään puolella. Sitä kiinnostaa vain faktat mukaanlukien natottajien kauhistelemat vihafaktat.

 

Tämän hetken suurin vihafakta on nimittäin Venäjän voitto Ukrainan sodassa.

 

Päivän kartta: Tuplamotti

 

 

Valtamedia ei tätä kuitenkaan suostu myöntämään, vaan on useita päiviä levittänyt Ukrainan lapsellista sotapropagandaa. Kuulemma ukrainalaiset ovat sellaisia supersotilaita, että parissa päivässä menettivät vain muutamia kymmeniä miehiä, mutta aikaansaivat venäläisille tuhansien tappiot.

 

 

 

 

Tänään länsipropagandassa tapahtui kuitenkin pieni muutos. Ukraina nimittäin ensimmäistä kertaa myönsi menettäneensä valtavasti alueita Venäjälle. Niinpä Ilta-Sanomatkin on muuttanut karttaansa.

 

Kas, kummaa. Karttahan on lähes samanlainen kuin mitä Laittoman Lehden ennuste- ja tilannekartat. Eikö Laiton Lehti siis liioitellutkaan vai onko valtamedia muuttunut putinistiseksi?

 

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomiin

 

 

Hesarin kartta edelleen vähättelee Venäjän valloituksia ja varsinkin Kiovan mottia.

 

Kuvassa linkki Hesariin

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

16 thoughts on “Valtamediastakin putinistinen? Alkaa myöntämään Ukrainan massiiviset tappiot!

 1. Rauhanturvaajien laiva-convoy on liikkeellä Odessaa kohti! Ainakin 11 rauhanturvaajien laivaa on letkassa!

  Odessaan tulee hikinen vuorokausi!

  Tosin nyt olisi erinomainen tilaisuus Ukrainan armeijalla lähettää muutama sukellusvene tuhoamaan rauhanturvaajien laivat. Toivottavasti esinahaton natsipresidentti antaa määräyksen operaatiolle!

  1. Heippa vaan ”ylikersantti”, joka rohkeana sohvasoturina ei edes uskalla ”taistella” omalla nimellään, vaikka omaa merkonomin huippukorkean ÄO:n.

   Viime aikoina trollit ja muut suvakkihäiriköt ovat saaneet kovaa sivustatukea natottajilta. Tämän takia kommentteja on sensuroitu normaalia enemmän, jotta eivät herjoillaan floodaisi keskustelua. Toisaalta taas natottajien asialliset kommentit aina julkaistaan ja välillä vähän pjuoliasiattomatkin kommentit.

   1. Kremlistä otettu parhaaksi todetut keinot käyttöön. Kun ei julkaise opposition mielipiteitä, ei ole opposition mielipiteitä ja kaikki uskovat luomaasi harhaan. Näin toimii lehti jonka motto on: Sananvapauden puolella loppuun asti.

    1. Mikäs nyt on ongelma. Modet poistavat vain herjat. Saat natottaa sielusi kyllyydestä ja pistää vielä kunnon ylenannot selittämällä kuinka Ukraina oikeasti on voittamassa koko sodan.

     1. Höpö höpö. Mielivaltaista sensuuria. Mitäs naapurille kuuluu, miten maalitus etenee? Tämäkin lienee herja.

     2. Ei Ukraina ole mitään voittamassa, mutta laittaa odotettua paremmin hanttiin, vaikka kuinka Kremlin ohjeistuksen mukaan jaatkin saamaasi propagandaa. Venäjä hävisi tämän sodan vaikka miehittäisikin Ukrainan. Sen armeija on vitsi, Putin ajoi maansa konkurssiin ja Ukraina ei tule koskaan alistumaan nukkehallitukselle. Sori mutta palkanmaksajasi hävisi.

    2. Juuri näin. Olen samaa mieltä tästä sensuurista. Minultakin on sensuroitu useita kommentteja, ja jotka eivät ole olleet mitään herjoja. dewitin joo – miehiltä sallitaan vaikka millaisia herjoja tahansa, kunhan ne sopivat lehden tarinaan.

     1. Vain herjoja ja spammia poistetaan. Jos muuta poistetaan, niin kannattaa laittaa uudestaan eri kellonaikoina, niin toinen mode päästää läpi. Lehden vakilukijoilla on tietysti oikeus herjata enemmän kuin vierailijoilla, mutta kyllä niidenkin herjoja usein poistetaan. Ideana on yrittää kannustaa argumentatiiviseen keskusteluun.

     2. Ketä vittu kiinnostaa 100 kertaa kirjoittaa sama asia jos komentti on seurakuntaasi kritisoiva, kun muuten tämä idioottien jauhama homo-, paska-, Nato- salaliitto- ja juulaisjauhanta menee täysillä läpi. Oletteko te modet niin yksinkertaisia ettette osaa sopia keskenännen yhtenevää linjaa?

   2. Kuinka moni täällä esiintyy omalla nimellään. Laita ihmeessä pakollinen tunnistautuminen ja hoidetaan nämä oikeilla nimillä ja katsotaan paljonko kannatusta näkemyksillesi löytyy sen jälkeen.

 2. Mitäs sitten jos Putin haluaa marsia Dnjeprille asti? Israelin sionistilpussa ne kaksi sinistä viivaa kuvaavat vallattua maa-aluetta Niililtä Tigrikselle. Se väli pitäisi olla sionisteilla.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*