Marco de Wit 4 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ukrainalla ei ole mitään hätää. Nato tulee kyllä vielä apuun. Tosin siihen saattaa vielä mennä hiukan aikaa, kun sohvasoturit ja suvaitsevaisto ensin neuvottelevat kuka lähtee eturintamalle. Tosin naiset ovat jo ilmoittaneet olevansa raskaana, transut valittavat lääkityksen puutteesta rintamalla, homot pelkäävät syrjintää, juutalaisilla on bisnekset kesken ja sohvasotureille ei juuri nyt sovi.

 

 

Lue lisää:

Päivän kuva: Nato-kenraali

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

40 thoughts on “Päivän kuva: Nato tulee

   1. Ei ollut. Sen takia Nato hyökkäsi. Pitääkö nyt ajatella, että Suomi Natoon ettei Nato hyökkää tänne? Fantastinen johtopäätös natottajilta? Nyt ymmärrän miksi HALUATTE Suomen Natoon. Sillä varmistatte ettei Nato hyökkää, mutta sitten Venäjä hyökkää olipa Suomi jäsen tai ei? En ymmärrä. Venäjä hyökkää, jos Suomi on jäsen, mutta Nato hyökkää jok tapauksessa. Mahtavaa logiikkaa. Kumpi on pahempi tuholainen Nato vai Venäjä. Entä jos ne alkavat tapella Suomen maaperällä keskenään?

    1. Hyvin mafiamaista toimintaa. ”Alahan maksaa, hyväksy dollari, alistu ja liity Natoon tai tuhoamme maasi.”

 1. Fixit liikkeelle. Suomi on joutumassa nyt täysin satanistipedofeministisuvakistienatottajien valtaan.
  Heti ero EU:sta Marco, Mari ja Jenspa, nyt liikkeelle, kaduille, massat liikkeelle puolustamaan Suomen vapautta ja itsenäisyyttä.

  1. Nato ei pysty tekeen mitään hyvä kun nato maat pääsee sopuun ja sitten vielä hyökkäisi niin on ydintä vastassa. Ytyä pyttyy, panssarit tuhannet tuhkana.

  2. Massoihin kuuluu se 50+ takakammarin poikaa kuten ollaa aikaisemmin jo nähty. Ette te saa massoja kaduille tai äänestysooppeihin.

 2. Ainostaan Laiton Lehti voi pysäyttää tämän sateenkaarisairaan kehityksen. Marco esikuntineen ja vahvoine arvoinen ja toimintatapoineen voi pelastaa suomalaisille turvallisen tulevaisuuden.

 3. Mediapooli (=mafiapooli) tänään maakuntalehtiin laatimassa propagandapläjäyksessä esittää viisi valheellista väitettä Natosta. Unohtaa vaan mainita mitään haittoja täysjäsenyydedtä on. Naistoimittajien laatima juttu, koska akat ovat täysin tietämättömiä maanpuolustuksesta, vaikka olisivat käyneet intin vapaaehtoisina, silti luontaisesti eivät ymmärrä mitään. Tieto valuu ulos päästä kuin vesi pullasorsan selästä.

  Älkää luottako akkoihin maanpuolustusasioissa. Nolaavat aina itsensä. Kunnon edistyneissä maissa kuten Afganistanistanissa, akat pidetää ulkona asioista mistä ne eivät mitään ymmärrä. Siellä akoille kuuluu vain vaatetus, ruoanvalmistus- ja soteasiat. Suomessakin akat pitäisi vapauttaa muista velvollisuuksista.

  Naisia ei pakoteta epämukavuusalueelle toisin kuin mädätetyssä ns. feministisessä, (lue naisia kusetetussa) ns. liberaalissa demokratiassa (lue totalitaristisessa kommunismissa meillä ns.lännessä, mikä on suora kopio vanhoista judekirjoituksista.

  Jeesus toi maailmaan käsitteen yksilö ja siksi rabit vihasivat Jeesusta niin paljon että vangitsivat hänet ja vierittivät syyn murhasta rehellisille roomalaisille. Tosin roomalaiset vähän myöhemmin vittuuntuivat lopullisesti judejen epärehellisyyteen ja hajottivat Jerusalemin temppelin päreiksi ja koko pikkukaupungin ja kuulemma lähettivät judet kieroilemaan setelipainokoneen (lue, liiton arkki) kanssa ympäri maailmaa.

  Moni on ihmetellyt Minne katosi judejen pyhä liiton arkki. Ei se ole kadonnut, oikeasti se on judejen Kalevalan Sampo ja toimii setelipainokoneena USA dollareille ja illuminati pankkiirien rahanluontikoneena, joilla alistetaan kaikki muut kansat paitsi huippuälykkäät kiinalaiset.

  1. dewit, miten tällainen kommentti pääsee läpi mutta asialliset kommentit eivät pääse. Ukrainan sodan pitkittyessä deWitkin alkaa sensuroimaan viestejä. Mikä sananvapauden airut laiton lehti muka on? dewit näyttään näin oikean karvansa, eikä salli muuta kuin joo – miestensä ja -naistensa kommentit.

     1. Etkö tiedä SPR:n juuri varoittaneen vihapuheesta? Pahan toivoaminen hyökkääjille ja sabotööreille on suvaitsematonta, josta tulee tuomio.

     2. Venäjän duuma on määritellyt tietyt rikokset rangaistaviksi ankarasti, muun muassa tuo ampumisuhkauksesi on jo rikos ja muut vihapuheet putinisteja kohtaan. Koskee myös ulkomaiden kansalaisia. Mites nyt suu pannaan?

 4. Ihmiset ei ymmärrä että me ollaan oltu sodassa jo siitä lähtien kun liityimme EU:hun. Sotahan on sitä että:”Joku haluaa sinulta elintilaa tai resursseja”. Ja EU on vaatinut meiltä perusteetta rahaa koko EU:n olemassa olon ajan.

  Ja tämä ”ukrainan sota”, ihmiset eivät ymmärrä sitäkään. Kasaari-juutalaiset, tai toiselta nimeltään Askenatz-juutalaiset, haluavat koko EU:n hallintaansa ja omistukseensa. Ne hallitsee Brysselin kautta jo suurinta osaa euroopasta, ne ostuu kaikissa päättävissä elimissä ja ne vaatii esim. saksalaisilta veiläkin korvauksia vaikka nykysaksalaisilla ei ole mitään tekemistän tosen maailmansodan kanssa. Jonka aloitti sionistinakin tunnettu Churchill. AIvan, toisen maailmansodan aloitti Iso-Britania, kuten ensimmäisenkin. Sieltä ne sodanjulistukset tulivat.

  Mutta asiaan… Euroopan valtauksessa on menossa ihan sama tilanne kuin israelisssa. Sieläkin sionisit ovat vallanneet Palestiinan itselleen levittäytymällä sielä kuin syöpä. Putin sentään estää kasaari-juutalalaisia saamasta kaikkia keskeisiä infroja hallintaansa ilmaiseksi ja se koittaa säästää kristityille edes jonkun maapalan.

  Vai mitä sanotte Hollannista, missä on Pedofiili-puolue? Kun kuulin ensimmäisen kerran että sielä on pedofiileille ihan oikea laillinen puolue, niin ajattelin että ei hyvää päivää. Mutta kun katsoo ************* niin arvaa heti mitä ******* ne edustavat.

  1. Mikä osuus juutalaisilla nykyisen Venäjän hallinnossa? Putinin äiti on juutalainen, että sitä rataa sitten….

    1. Onko Putin pettänyt globaalin eliitin? Luulivat, että on kaveri mutta ei ollutkaan. Siksikö Putinia ja Venäjää vihataan, kun eivät nuole globalistien aukkoja.

     1. Putinin suhteen oltava hyvin tarkkana, ihmiskunnanvihaajat kun ovat tottuneet pelaamaan pelilaudan molempia rooleja.

      Askelmerkit talouden nollaamiseen on olemassa ja se varmasti vaatii laajaa hyväksyntää valtiojohdon tasolla. Tällä hetkellä valtioiden päämiehet ovat liikuttavan yksimielisiä liki kaikesta. Pois lukien Putinin Venäjä liittolaisineen – heillä kuitenkin saattaa olla oma laadittu roolinsa pelattavana.

 5. Val­ti­ona­pua saa­vien yh­dis­tys­ten on jul­ki­ses­ti il­moi­tet­ta­va vas­tus­ta­van­sa Ve­nä­jän toi­mia tai val­ti­ona­pu kat­kais­taan.
  – Va­li­tu­soi­keus dem­la-pi­ka­tuo­mi­ois­tui­meen.

  En­sim­mäi­nen koh­de ovat Ve­nä­jän ja Kii­nan kans­sa yh­teyk­sis­sä ole­vat yh­dis­tyk­set.
  – Ete­nee vai­heit­tain ja jo­kai­ses­sa vai­hees­sa seu­ra­taan «kan­san re­ak­ti­oi­ta».

  1. Tähän asti vain persunuorille ei ole annettu valtion tukirahaa. Joko Katri Kulmuni on eronnut Suomi-Venäjä-seurasta. Joko alkaa joukkopako ystävyysseuroista?

 6. Henry Kissinger sanoi Washington Postissa 14. maaliskuuta 2014:

  «Vladimir Putinin demonisointi ei ole politiikkaa.
  – Se on alibi sille, ettei sellaista ole.»

  1. Ei vaan kunniamerkit kaikille valaistuneille kansallismielisille vapauden puolesta taistelleille. Liputuspäivä ja paikka tulevissa historian kirjoissa.

  2. Sosialismi ja kommunismi johtavat aina kansanmurhaan ja silmittömään lastaukseen, koska sosialistit eivät osaa mitään muuta ja tarvitsevat muita ihmisiä loisiakseen.

   1. Nimenomaan. Kommunismi johtaa aina tavarapulaan ja lopulta nälänhätään. Mikään ei toimi. Byrokratia jarruttaa, kuten nyt EU:ssa. Ainoa mikä toimii on vallanpitäjien valehtelu uskottavasti, kansan kurjistaminen ja aivopesu, että kaikki on maailman parasta. Onko joku eri mieltä tästä tosiasiasta?

    Ihan sama ollaanko idässä vai lännessä. Globaalilla tasolla ollaan samassa paskassa.

    1. Ei näköjään aivopesu toimi maailman älyköihin ja intellektuelliseen kermaan. Onneksi on noin viisaita, ahkeria, kouluttautuneita, komeita, säteileviä, ystävällisä, sympaattisia ja fiksuja kuin esim. sinä ja muut lehden edustajat. Tästä saattaa tosin joku olla eri mieltä.

   2. Niin, EUhan on oikeistoliberaali yhteisö. Hyvä ettei sinua haittaa se että Suomi on EU:n jäsen. #sananvapaus

    1. Henkilökohtaisesti en ole EU:n jäsen. Sitä paitsi EU joutaa hevon v…uun. Oikeistoliberaali tarkoittaa totalitaristista kommunismia, eikä yksilön vapautta.

     1. Eli et omaa Suomen kansalaisuutta? No tämä selittää paljon venäjämielisyyttäsi.

     2. Miten oikeistolainen aate joka pyrkii yksilönvapauksiin voi olla kommunismia? Sen sijaan konservatismihan niitä pyrkii rajoittamaan. #sananvapaus

 7. Kovin tuntuu de wittunaamaa ja muita putinisteja pelottavan, kun jatkuvasti pitää demonisoida NATOa… #sananvapaus

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*