8 thoughts on “Taposen matusarjakuva

  1. Vittu mikä *****! Taponen! Olet pysty *****, et ole mitään muuta kuin ******, olet syntynyt ****** ja pysyt *******. Nillittäjä *****!!!

    1. Nico giansanti kyllä nuoli kun itse oli pulassa ja sekos ja päästi eli maksoi kaikki matut levelii.

  2. Antaisitteko maanpuolustuksen kyseisen herran haltuun? Onkohan tuo tyyppi edes pyrkinyt puolustusvoimien palvelukseen? Jos on pyrkinyt niin pv:n testit ovat osoittaneet ettei ole kykyä ja hylsy tullut.

  3. Herra Taponen on selkeästi mt-tapaus ja näin ollen täysin sopimaton hoitamaan virkatehtäviään. Hänet pitäisi ehdottomasti erottaa virastaan ja lähettää tahdosta riippumattomaan pakkohoitoon. Ainakin virka-ase pitää ottaa häneltä pois välittömästi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*