Marco de Wit 4 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoana mediana maailmassa Laiton Lehti on kertonut yksityiskohtaisesti miten juutalaiset sionistit johtavat Amerikan ulkopolitiikkaa. Muut mediat eivät asiasta uskalla puhua, vaikka sionistien valta on päivänselvää, kuten professorit Walt ja Mearsheimer ovat osoittaneet.

Juutalaiset sionistit ovat niin mahtavia, että ovat pystyneet kääntämään lähes kaikki porvaripuolueet sionistisiksi. Siis persut mukaanlukien.

 

Päätoimittaja Matias Turkkila pitää kiinni jihadisteja puolustavasta valeuutisestaan

 

 

Niinpä ei ole ihme, että Biden on myös juutalaisten ympäröimä. Siis kirjaimellisesti. Hänen vaimonsa huhutaan olevan juutalainen, mutta varmaa on, että Bidenien lapset ovat KAIKKI menneet juutalaisten kanssa naimisiin.

 

Nyt seniili valepresidentti Joe Biden sekoitti Saulin Sannaan!?!

 

 

Myös Bidenin varapresidentti äärifeministi suvakki Kamala Harris on myös naimisissa juutalaisen kanssa. Tämä selittää sen miksi valtamedia on vähitellen alkanut paljastaa Bidenin seniiliyden. Tämä nähtiin, kun Biden eilen sekoitti Ukrainan ja Iranin.

 

Seniili valepresidentti Joe Biden: Kiova on Iranissa

 

 

Alla Harris itsekin naureskelee Bidenin seniiliydelle.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Video: Kamala Harris naureskelee, kun seniili valepresidentti Joe Biden sekoittaa Ukrainan Iraniin

  1. Tuo mummo ei osaa muuta kuin irvistellä isoilla hampaillaan. Naurukaan ei ole ihmisen nauru, hirveää mölinää. Globalisteilla tunnusmerkkinä isot hampaat, kuten Alexander Stupidolla. Isoilla hsmpailla pääsee politiikassa pitkälle.

  2. Luulis että toi ämmä ottaisi valveutuneena feministinä enemmän roolia, mutta sen sijaan hän on vieläkin väsyneempi liikuteltava kuin Biden.

  3. Seniili pedofiilipresidentti on hieno mädännäisyyden ruumiillistuma! Jenkit voi katsoa itseään peilistä ja kysyä ”miten näin pääsi käymään?” Ja vielä varaperesidettinä sekarotuinen musta! Anna mun nauraa!

    Ettei vaan kohta ala jenkeissä maan sisäiset nujakat, kun kansalla on mitta täysi!

    1. Ja tällaiset kommentitko eivät herjaavia? Laitonlehti sananvapauden asialla loppuun asti, niinkö? Alkaako loppu häämöttää, kun sensuroidaan asiallisia kommentteja mutta typerät kommentit päästetään läpi. Ei se ole ihme, että ette saa kannatusta enempää. Kyllä tämän lehden sivuille eksyvät kääntyvät hyvin äkkiä pois, kun lukevat näitä juttuja ja niiden kommentteja. Asiaa ei kommenteissa ole vain pikkupoikamaista, irvailevaa öhötystä.

  4. Näiden mielestä on ok herjata toisinajattelijoita mutta kun itse joutuu herjauksen kohteeksi niin alkaa itku ja uhriutuminen. Se on sitä parempaa herjaamista.

  5. De wittulle käy ainoastaan ne kommentit jossa nuollaan dewitin ruskeaa karvaista persettä🤣 tai de wittu ei ole samaa mieltä..

  6. Trumpillahan taisi jäädä jotain hampaan koloon siitä Iran-keissistä? Iran saattaa tulla vielä kummittelemaan suuressa kuvassa kummastikin, mene ja tiedä.. Isot oli miekkaritkin Iranissa jossain välissä shia-junttaa vastaan..

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*