Marco de Wit 5 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti oli pitkään Suomen ainoa media, joka kertoi faktat Ukrainan sodasta. Tämä oli helppoa, koska ensinnäkään se ei nuoleskele sen enempää itää kuin länttä. Toiseksi, faktat ovat päivänselvät. Motti on aina motti.

 

Ei tarvitse olla mikään sotatieteilijä tietääkseen, että eniten sodassa pelätään piiritystä, jolloin vihollinen voi hyökätä joka suunnasta. Jopa länsimedia alkaa vihdoin tajuta Ukrainan tilanteen epätoivoisuuden.

 

Yllä olevassa kartassa on helppo nähdä valtavien piiritysten eli ”mottien” olevan todella lähellä.

 

 1. Pohjoinen rintama: Kiovan motti
 2. Itäinen rintama: Donbassin valiojoukkojen motti, jossa Mariupol on jo täysin motitettu.
 3. Eteläinen rintama: Odessan motti
 4. Maan katkaiseminen, jolloin puolet maasta on täysin piiritetty.

 

Ukrainan katkaiseminen näyttää jo varmalta, jollei Ukraina saa massiivista sotilasapua ulkomailta. Nato on kuitenkin jo ilmoittanut, etteivät ne tule lähettämään sen enempää sotilaita kuin ilmatukea. Tämä on käytännössä sinetöinyt Ukrainan kohtalon.

 

Nyt vain nähdään kuinka paljon Putin kehtaa tuhota ukrainalaisia. Hyväksyykö hän Ukrainan jakamisen vai valloittaako koko maan?

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

58 thoughts on “Päivän kartta: Katkaisu

 1. Ukrainalaiset maailman surkeimpia sotilaita. Raukkamaisiin Azov-natsitouhuihin ja juutalaisten joukkomurhaamiseen pistooleilla soveltuvat, mutta ei kunnon taisteluihin. Huom, Raatteen tie 1939-40. Hyvä niin.

    1. Noitakoulut ovat saatanasta. Jeesus sanoi juutalaisille rakakauppiasrabeille, olette isästä perkeleestä”. Noitakoulut (punaviheryliopistot) tuntee siitä että siellä opinnoissa palvotaan judepaholaisjengiä, mm. Marxia ym sekoittajia.

     1. Tunnistaako? Heitätkö tuostakin vaikka jonkun linkin kautta faktat pöytään vai onko tuo taas yksi harhainen väite muiden lisäksi?

  1. Eipä nuo venäläisetkin niin erinomaisia sotilaita ole. Niitä ei saa sotimaan kuin huijattuna. Kumman puolella ”aimo joo -mies” on? Venäjä ei tule onnistumaan. Putinnraunioittaa Venäjän talouden, joka on jo valmiiksi heikoissa kantimissa. EU ja muut länsimaat ml. USA ja Kanada ovat taloudeltaan aivan ylivoimaisia ja näissä maissa asuu lähes miljardi ihmistä. Liian suuri pala Venäjälle haukattavaksi.

   1. En ole kummankaan puolella. Sehän tässä juuri onkin ongelma kun ihmiset luulevat, että pitää valita puolensa.

    Olen rauhan puolella ja sen, että kahdeksan vuotta kestänyt sotiminen loppuu Ukrainassa. Vaihtakaa johtajat, jos nykyiset eivät kykene rauhaan.

 2. Marco: ”supermegatuplamotti, katkaisu ja murskavoitto! Lakaisu, moppaus ja pyyhintä!”
  Mikki Hiiri leikki sotatieteiden tohtoria vailla mitään osaamista. Toisaalta leikkii hän poliitikkoakin samalla tietotaidolla ja idiootit hurraa.

 3. Laiton lehti taitaa olla ainoa julkaisu, joka tällä hetkellä kykenee ajatteluun. Mottisota on tehokas tapa saavuttaa sotilaallista etua pienillä resursseilla. Mm. juuri pieni Suomi otti sotilaallisesti ylivoimaisesta Neuvostoliitosta torjuntavoitot talvisodassa. Venäjän raportoitiin krskittäneen Ukrainan rajalle 190 000 henkeä. Wikipedian mukaan Venäjällä on 831 000 sotilasta vakinaisessa palveluksessa, 2 – 2.2 milj reservi sekä 659 000 hengen puolisotilaalliset joukot. Tänään ihmeteltiin valtamediassa, miksi Venäjä ei ole käyttänyt Ukrainassa juurikaan ilmavoimia tai on käyttänyt siellä jopa II MS:n aikaista kalustoa. Venäjä siis selvästi pyrkii säästämään resursseja, herää kysymys, mihin?

  1. Ja molemmista maista porukkaa lähtee ulkomaille, kun tappaminen ja tapetuksi tuleminen ei nappaa. Ymmärrettävää ja inhimillistä. Venäläiset pelkäävät maasta poistumiskieltoa, sehän on jo Ukrainassa 18-60 vuotiaille miehille.

 4. Triplamotti on taidonnäyte! Kohta on Ukraina halkaistu kahtia, mutta mitä tekee esinahaton natsipresidentti? Soittaa Bidenille? Julkaisee videon? Anna mun nauraa!!!

  Abkhazialaisia rauhanturvaajia on tullut Ukrainaan eheyttämään demokratiaa! Tsetseenirauhanturvaajat ovat edelleen erittäin iloisia ja tehokkaita!

  Noin 200 nigerialaista neekeriä aikoo liittyä taistelemaan esinahattoman natsipresidentin puolesta! Myös Berliinin lopputaistelussa oli neekereitä taistelemassa Hitlerin puolesta ja vain kaksi jäi henkiin! Historia toistaa itseään!!!

  1. Sotahulluja idiootteja näyttää tappaminen kiinnostavan. Ottakaa Jeesus elämäänne, niin valaistutte massaihmiset.

 5. Näkyy vahvistamattomia väitteitä että Zelensky olisi lähtenyt Puolaan. Kun Kamala Harris on matkustamassa Puolaan niin voisikohan se tarkoittaa 1 + 1 = ? Emme tiedä, mutta kansan rahoista, juutalaismiljardöörin avulla rikastunut ja noussut juutalaisnäyttelijä, joka on pestattu näyttelemään ”korruption vastaista presidenttiä” ohjatussa ja vahvasti leikatussa/editoidussa suuressa reality showssa, ja joka viimeksi esiintyi täysin kamoissa (Putinin viittasikin puheessaan narkkiklikkiin), pitää nyt Ukrainan kansaa panttivankina ja uhrina oman rosvoryhmän suojelemiseksi. On päivänselvä asia, että Venäjä tuhoaa Ukrainan sotilaalliset voimat juuri niin perusteellisesti kuin tahtoo. Jos Zelensky haluaisi Ukrainan kansan parasta (hänen ei olisi ainakaan pitänyt puhua ydinase-fantasioista Ukrainaan), hän suojelisi maan infran, ja tekisi asiat niin, ettei ihmisiä turhaan kuole tai jää täydellisiä raunioita (USA/NATO interventio-tyyli) rakentamaan, kun se lopputulos on jokatapauksessa tiedossa, että Venäjä pääsee suurimmilta osin sanelemaan ehdot sodan jälkeiselle järjestykselle.

  Miksei Zelensky tee niin? Varmasti monta syytä, mutta ainutkaan ei liity todelliseen Ukrainasta välittäniseen. Ei, Zelensky ajaa ökyrikkaiden, kansainvälisten herrojensa, kavereidensa ja oman edun agendaa, on kaikkea muuta kuin itsenäinen ihminen tai johtaja. Hänen herransa eivät tietenkään ole valmiit luopumaan Ukrainan tämänhetkisestä, heitä hyödyttävästä USA-NATO-EU-PRIDE-FANTSU-OLIGARKKI -tilanteesta, joka rikastuttaa muutamia, mutta on on ajanut maan kokonaiskehityksen syvään suohon (minkä takia esim. EU tuet ovat oiva saattohoidon keino).
  Niinpä Zelenskyläiset sen sijaan yrittävät ”säilyttää” valheellisen todellisuuskuvan myöhempää takaisin kaappausta ajatellen. Heille ei ole ongelma uhrata kansallismielisiä, mutta naiiveja ukrainalaisia tätä varten. Yllyttävät toivottoman alkeelliseen kaupunki-sissi sodankäyntiin tyyliin rynnäkkökiväärein ja molotov coctaililla.
  Sitten kun ryssä ampuu takaisin, he saavat rakennettua ennakoitavan mustavalkoisen mediakuvan propagandakampanjoinnissaan, ja ne ökyrikkaat tahothan kuuluvat hegemoniamedioiden omistajaporukoihin.
  Tällä(kin) hetkellä Zelenskyläiset ovat asemoituneet ja asemoitumassa asuintalojen ja tärkeinmän infran keskelle, jotta venäläisille ei olisi muuta vaihtoehtoa kuin pommittaa niin, että siviilejä kuolee ja infraa tuhoutuu. On raportoitu että Zelenskyhallinto jopa estää siviilien poistumisia. On myös raportoitu (mm. ranskalainen naistoimittaja kertoo mitä paikalliset ovat hänelle kertoneet) että Zelenskyläiset joukot ampuvat unkarilaisiin rakennuksiin ihan itse siviiliuhreineen kaikkineen. Mutta hei, tulee ja saa luotua mahtavaa kuvaa ja tarinaa kansainväliselle idioluutiolle!!!

  Miksi jatkaa toivotonta sotaa ja lisätä uhreja, kun sen voi välttää, ellei kyseessä ole kyyniset suunnitelmat jossa kansaa uhrataan, jotta (oligarkistolle) hyvin toivottu (kansainvälinenkin) ryssäviha säilyisi ja mielellään kasvaisi myöhempää/toista hyödyntämistä varten?

  Tässä vielä viimeinen kooste Venäjän puolustusministeriön eilispäivän lausunnosta nk. Ukrainan sotaoperaatiosta:

  – Ukrainalaiset nationalistit valmistelevat provokaatiota Harkovassa _länsimaisten toimittajien osallistuessa_ ;

  – vahvistettujen tietojen mukaan he sijoittivat MLRS-aseet (multiple launch rocket system) yksityisten talojen väliin Gilardi-kadulla Kiovan alueella. Paikallisia asukkaita, myös lapsia, kielletään poistumasta kodeistaan;

  – suunnitelmissa on ampua kaupungin ulkopuolella sijaitsevia RF:n asevoimia vastatulen aiheuttamiseksi Harkovin asuinalueelle. Tämä aiotaan kuvata ja luovuttaa länsimaisille toimittajille;

  – Donbassista vetäytyvät kansallismieliset vahingoittavat kriittistä infrastruktuuria, vesihuolto- ja energiajärjestelmiä humanitaarisen katastrofin aikaansaamiseksi;

  – Venäjän armeija auttaa vapautettujen siirtokuntien asukkaita. Tänään he toivat Khersonin hallinnon pyynnöstä yli 140 tonnia ruokaa ja lääkkeitä;
  (Huom. freelancetoimittajien videoraportit ja siviilien haastattelut tukevat tällaista kuvaa, ja kertovat ylipäätään toista tarinaa kuin kansainvälinen oligarkkimedia)

  – LPR:n joukot valtasivat Shandrigolovon, Aleksandrovkan, Derilovon, Sredneen ja Lozovoyen siirtokunnat, DPR:n joukot – Rozovkan, Truženkan, Znamenovkan ja Puzatyn;

  – Venäjän asevoimat valtasivat yhdessä DPR:n joukkojen kanssa Pyatikhatkin, Shevchenkovon, Pologin, Gusarkan, Novodanilovkan ja Shcherbakin.

  Tähän asti on vaikuttanut siltä, että Venäjän tiedotus pidetään vähän myöhässä, jotta tiedot olisi vahvistettuja, eikä joutuisi jälkikäteen selittämään housut kintuissa.

  Ps. Lisäinfoa LL trolleille. En ole Venäjän ihailija. Toisaalta, nykyään joutuu punnitsemaan mikä maailmassa on vähemmän paskaa kuin mikäkin vertailukohde ja etenkin, mitkä ovat ulkokullattua ydinpaskaa.

  1. Ukrainan ja Venäjän sota taitaa olla taas yksi judeporukan venkoilu. Israelin pääministeri sukkuloi Venäjän, Ukrainan ja USA välillä yrittäen välittää. Tänään hän tapasi Putinin, johon oli saanut suostumuksen USAlta, jonka isäntä taas itse Israel on. Piiri pieni pyörii. Samaa jengiä kaikki johtavat osapuolet. Mikä toteutuu on venäläisten ja ukrainalaisten keskinäinen tappaminen.

   1. Ei ole mikään valmiiksi käsikirjoitettu juttu Putinin puolelta vaikka Zelenskyä vedetäänkin naruista. Vaikka juutalaiset kuuluvat Putininkin lähimpään porukkaan, niin hänen pääasialliset lojaliteettinsa ja arvonsa on täysin ristiriidassa läntisen blokin kanssa. Siinä ei ole mitään teatteria. Kuitenkin, Putin nousi valtaan monen asian summana ja hän mielestäni luultavasti suojeli paljon kieroa porukkaa. Pakollinen diili päästäkseen valtaan Venäjällä. Taustalla on siis erilaisia siteitä. Hänellä on kuitenkin oma agendansa ja on ympäröinyt itsensä sellaisilla, kenellä on samat tavotteet ja arvot. Putin on omanlaisensa machiavellinen presidentti, jolle Venäjän tulevaisuus imperiumina, talousvoimana ja vastapolariteettina ylittää muut, hänelle toisarvoiset arvot, joita hänelläkin on, mutta pistää sivuun kun kokee että ollaan historiallisessa risteyksessä jossa on pakko tehdä jokin ikävä valinta.

  2. Sisältää etnisen puhdistuksen puheenvuoroja ja välähdys nk. ”Venäläis-vappugrillauksen” tapauksesta k18 https://youtube.com/watch?v=Ppib8wfhOaA&feature=youtu.be
   Muutama valmiiksi käännetty kommentti
   https://www.bitchute.com/video/yYCZ5EUkD3KI/

   Tänne ei kuitenkaan pysty linkittämään niin paljon intel sisältöä mitä asiaan liittyy, vain jotain yksittäisiä otteita. Jos on valtamedioiden varassa on auttamattoman pihalla. Tuolla netin syövereissä on niin paljon kuvamateriaalia kentältä ja muuta sisältöä että NPC:llä pää räjähtäisi hämmennyksestä, kun ei perussivistyskään ole heillä kunnossa vaikka ironisesti kylläkin yleensä ylpeilevät muille oppineisuudestaan. Mutta karjan määkimisillä ja muuauksilla ei edes ole mitään väliä, he kun seuraavat kuitenkin aina vasta jälkijunassa niitä mielipidetrendejä mitä oligarkkimediat sun muut puffaavat. ”Don’t argue with an idiot. You can’t win”.

  1. Putini. Merkel kuvas, sen puhelin numero löytyi efter nio 80’s ohjelma. Miljonäärille järjestyi taiteilijaeläke. Danny on ollut miljonääri jo 70-luvulla. On typerää maksaattaa keskiverron suuruista eläkettä henkilölle, joka on tienannut urallaan miljoonia. Danny on ansionsa rahastanut jo moneen kertaan. Järjetön henkilövalinta taiteilijaeläkkeen saajaksi. Onneksi vasta nyt.

 6. Mitäh!?! Eikö Venäjä olekkaan vielä voittanut sotaa niinkuin sotastrategi De Wit väitti jo viisi päivää sitten? Ääri, ääri, ääritörkeää!

 7. Mariupolia puolustavat Azovin suvakit eivät päästä nyt siviilejä pois kaupungista! Onko tässä tarkoituksena saada lisää siviiliuhreja?

  Harkovassa on täysi pakokauhu päällä! Kohta alkaa alueen täydellinen moukarointi! Toisaalta Harkova imaistaan Venäjään ja Venäjällä on kyllä resursseja rakentaa kaupunki uudelleen. Näin tehtiin mm. Groznyissa! Myös Syyrian uudelleen rakentaminen on jo alkanut!

 8. En ymmärrä kuinka suurvalta voi sotia puutteellisella huollolla. Venäjällä varaa supersoonisiin ohjuksiin, mutta ei ruokaa, aseita, polttoainetta sotakoneistolle. Kumpi huonompi sotastrategi: Hitler vai Putin? Molemmat upposivat/uppoavat Ukrainan mutaan.

  1. Älä älä nyt ala. Marcon mukaan kaikki Venäjän sotaliikkeet ovat pelkkää neroutta. Venäjähän voitti kolmisen päivää sitten MURSKAVOITOLLA koko sodan.

   1. Jep, jos on parissa päivässä tuhonnut lähes koko toisen ilmavoimat ja ilmapuolustuksen, uhkaamassa pääkaupunkia ja lähellä vallata koko rannikon ja motittamasssa vihollisen tärkeimmät joukot, niin tosiaan voi puhua murskavoitosta. Vai kuinka hyvin pitäisi pärjätä, jotta sinusta olisi murskavoitto?

    1. Niin. Ilmaherruus piti olla päivänselvää jo ensimmäisestä laukauksesta lähtien. Kaikki tiesivät että Ukrainan heikkous on ilmapuolustuksessa ja siinä on kestänyt yli viikko. Edelleenkään ilmatila ei ole täysin vapaa. Murskavoitto on voitto. Voitto tarkoittaa kun toinen laskee aseensa siten että omat tappiot ovat minimaalliset alle odoten ajan. Voitti Neuvostoliitto Suomenkin, mutta jo toisena päivänä ei puhuttu murskavoitosta, eikä kyllä sodan jälkeenkään. Tosin murskavoittohan tarkoitti motittamista sinun termistölläsi? En ole kyllä oppinut armeijaurani aikana kyseisen termin tarkoittavan mottia, mutta mistä minä mitään tiedän. Kävin armeijani 2000-luvulla ja sinulla on varmasti tuoreempaa omakohtaista kokemusta tai paremmalla koulutuksella tietoa aiheesta.

 9. Rauhanturvaajina toimivat urheat tsetseenit löysivät Ukrainan armeijan bunkkerista erittäin suuren rahakätkön, joissa on ulkomaalaista valuuttaa! Rahat on pakattu siististi spr:n laatikoihin! Pitikö näillä rahoilla maksaa palkkasotureille?

  Sinne meni suvakkien rahat!

  Myös isis-terroristeja alkaa saapua Ukrainaan puolustamaan esinahatonta natsipresidenttiä. Miettikää sitä!
  Nyt olisi kiva tietää kuinka moni ”suomalainen” tai ”paperiton” on jo lähtenyt Ukrainaan?!!

  Jopa PKK:n kurdit nauravat esinahattomalle natsipresidentille ja kutsuvat häntä Washingtonin sätkynukeksi!

  Tulevat sotarikosoikeudenkäynnit ovat varmasti shokki monelle suvakille!

    1. Suurkiitos linkistä!! Tuon ympärille pitäisi taa kirjoittaa joku juttu, jotta natottajat vihdoin tajuisivat olevansa Isiksen puolella. Julkaisen huomenna johdannon aiheeseen eli juutalaisten roolista Ukrainan kriisin synnyttäjänä.

    2. Kiitos. Nyt löyty vielä parempi julkaisu kun tämä. Tiesin että Marco tarvitsee lääkityksen, mutta antamasi sivuston kirjoittajat ovat näköjään päässeet lääkityksen suhteen täysin toiseen äärilaitaan. Mahtavaa psykedeellistä oksennusta ilman järjen häivää.

     1. Voin. Voiko joku vahvistaa lähteet. Siis muut kuin sienensyöjien seurakunta? Minäkin voin kirjoittaa netin täyteen väitteitä, iskeä hienon otsikon ja väittää sitä todeksi kuten sinä tai kyseinen sivusto. Se että se löytyy netistä kirjoitettuna (usein kohdallasi päin vittua) ei tee siitä faktaa.

     2. Miksi kyseisen julkaisun jutut ovat mielestäsi epäluotettavampia kuin valtamedian jutut? Ikävä kyllä juuri millään medialla ei ole kunnon lähteitä, vaikka tekniikka sen mahdollistaisi. Vaikuttaa puolueeelliselta suoralta kädeltä teilata valtamedian lapsellisesta narratiivista poikkeava media. Annapa pari esimerkkiä kyseisen sivuston jutuista, jotka eivät mielestäsi ollenkaan pidä paikkaansa.

     3. Mitäs oksennusta se on, jos Irakin johtaja väittää The Cradlessa, että USA on Ukrainan taistelujen aiheuttaja ja että rauha on saatava Ukrainaan ja ihmisten tappaminen lopetettava.

      Ovatko Suomen johtajat edes niin järkeviä kuin esim. Irakin johto. Ei Suomen johto mene välittämään rauhaa. Eivät mene kun Suomi on täysin velkojien ohjauksessa. Suomen johtajilla ei ole omia mielipiteitä. Kaikkiin asioihin pitää odottaa ensin velkojien mielipide, mitä saa sanoa.

      Suomi käy vaan peloissaan kerjäämässä lisää aseita USAlta. Velalla ne kuitenkin ostetaan. Mikä on Suomen valtion olemassaolon tarkoitus?

     4. Miksi pidän esim. tätä julkaisua epäluotettavampana kuin BBC:tä, Yleä ja vaikka CNN:ää.. Hmm.. No montako journalistia ja kuvausryhmää teillä nyt on vaikka Ukrainassa? Oliko teillä edustajia kysymyssä tiukkoja kysymyksiä Binelitä ja Niinistöltä heidän tapaamisen aikaan? Onko teillä eri alojen ammattikunnissa kuinka paljon ammattilaisia, jotka omalla nimellä tahtoo antaa lausunnon aiheisiin joita käsittelette? Mitä muut mediat/tahot joista teette juttuja on mieltä todenperäisyydestä? Missä on teidän lähdemateriaalit tänä skeptisyyden aikana? Ja Marcoliini.. Vastaukseksi ei kelpaa salaliitto.. Et voi olla itse väittäjä ja lähde. Voin jatkaa listaa kunhan nyt aluksi vastaat näihin..

     5. Ööö. Oletko tosissasi?? Mainitsemasi virallisluontoiset mediat ovat maista, jotka ovat konfliktin OSAPUOLIA. Totta kai ensimmäisenä pitää katsoa lähteitä, jotka eivät nyt ainakaan ole sotaan osallistuvien maiden virallisia tietotoimistoja eli propagandatoimistoja.

      Kannattaa siis etsiä ensinnäkin itsenäisiä yksilöitä, tutkijoita ja tietotoimistoja (esim. Anti-War.com) ja puolueettomien maiden mediat. Tämän jälkeen sitten vertailee eri lähteitä muistaen, että sota-aikana kaikilla on yleensä agenda.

     6. Ootas mites tämä keskustelu meni huvijahtien kohdalla.. ”Miksi minun pitää todistaa todistustaakka tulee minulle yhyy yhyy..” – Marcoliini. No katsotaas..

      Esimerkki:
      https://thecradle.co/Article/news/7541
      Ei lähteen lähdettä. Antakaa nyt vaikka Igor Konashenkovin puheesta videota. Ikävä kyllä olen niin heikosti sivistynyt etten tiedä suorasn kuka herra on. Ja tämän videon yhteydessä varmasti herra todistaa että väittämänsä on tosi.

     7. Tietysti sinulla on todistustaakka, kun kerran syytit toisen lukijan tarjoamaa saittia täydeksi roskaksi. Pyysin sinulta perusteluja ja ainoa mitä osaat valitaa on, etteivät anna tarkkaa lähdettä johonkin väitettyyn Venäjän tiedustelupalvelun raporttiin. Mitä sitten? Yle ja valtamedia eivät myöskään juuri koskaan anna kunnon lähteitä ja viitteitä. Sen takia ihmettelin miksi sinulla on kaksoisstandardi ja pyysin esimerkkejä siitä miksi muka kyseinen saitti on valtavasti huonompi kuin valtamedia. Et kuitenkaan osaa antaa pyydettyjä esimerkkejä.

     8. Esim. Ylellä Cnn:llä ym. ns. isoilla tekijöillä on omat toimittajat ympäri maailmaa paikan päällä omalla naamalla, maineella ja nimellä tekemässä juttuja. Teillä on väitteitä ilman mitään lähdeaineistoa. Teillä ei ole mitään. Teillä on väitteitä ilman totuuspohjaa ja nyt vertaat teikäläisten pelkkiä väitteitä yhtä uskottaviksi kuin livekuvaa vaikka nyt Ukrainasta.

     9. Heh, puolet sinun kommentista oli törkeää herjaa apinoista ja ulosteesta, joten jätin jäljelle sinun argumenttisi. Miksi luulet, että sodan osapuolen tietotoimisto on luotettava? Onko Pravdakin luotettava, koska silläkin on ”omat toimittajat ympäri maailmaa paikan päällä omalla naamalla, maineella ja nimellä tekemässä juttuja.”

    3. Noniin.. Nyt löytyy yhdeltä nettisivulta nimeni ja samassa todetaan minun olevan Jumala. Marco, sinun tulee nyt todistaa ettei näin ole. En kerro sivua, en kerro lähteitäni, mutta jollet voi todistaa väitettäni vääräksi niin sen on oltava faktaa. Minun ei sinun mukaan tarvitse perustella mitään, esittää lähteitä tai muutenkaan todistaa mitään. Todistetaakka on sinulla. Jollet pysty siihen niin voimme kollektiivisesti todeta minun olevan Jumala.

     1. Sinulla on todistustaakka silloin, kun väität jotain mediaa täydeksi roskaksi ja kehut sodan osapuolen medioita. Miksi et vastannut kysymykseen:

      Miksi luulet, että sodan osapuolen tietotoimisto on luotettava? Onko Pravdakin luotettava, koska silläkin on ”omat toimittajat ympäri maailmaa paikan päällä omalla naamalla, maineella ja nimellä tekemässä juttuja.”

      Näyttää siltä, ettet suostu vastaamaan, koska tajuat itsekin väitteesi olevan naurettava.

    4. Niin.. Tulee sieltäkin faktaa osakseen. Nämä mainitsemani uutistoimistot eivät nyt satu olemaan sodan osapuolia, joten heidän on helpompi olla puolueettomia. Mutta hienoa että sensuroit nyt komenttejani siten että sattuu sinulle sopimaan. Tämähän ei yhtään vaikuta epäilyttävältä ja todistaa pointtini vain vehvemmin.

     1. Apinoista ja ulosteista puhuminen todellakin sensuroidaan. Mielenkiintoista nähdä miten uskot, etteivät Natomaat ole Ukrainan sodan osapuolia, vaikka lähettävät aseita ja kyse on yleensäkin naton laajentumisesta. Voisitko edes vähän perustella? Ihan oikeasti kiinnostaa tuollainen logiikka.

     2. Anteeksi. Asioita ei saa väittää paskapuheeksi, mutta homottelu menee läpi, koska ”päätoimittaja” itsekin sitä harrastaa, mutta asiaan.
      Ja kyllä väitän ettei Natomaat ole sodan osapuolia, Putinhan itse uhkasi ydinaseilla mikäli Nato liittyy sotaan. Käsittääkseni yksikään valemediana pitämäsi uutistoimisto tai nämä sieniensyöjien sivutkaan ei ole uutisoinut ydinräjähdyksestä? Eli Putinin tai Naton mielestä he eivät ole sodassa keskenään vai onko Marcoliini taas eri mieltä? Hyvä. Käsitelty.
      Suomikin on lähettänyt varusteita Ukrainaan = Suomen on osa Natoa ja sodan osapuoli? Ainiin.. Et ymmärrä mitä symboli ”?” tarkoittaa. Tuo Marcoliinini osoittaa kysymyksen. Mitä jos lopettaisit kiertelyn ja vastaisit puolestasi kysymyksiin. Ainiin. Tämähän voi sensuroida, mikäli ei herralle maistu. Kreml 2.0

 10. Venäläisillä on Marcon ja Ollin striimaustaktiikka. Kamerat käy koko ajan ja kaikki tehdään täysin avoimesti.

  1. RT on täysin ylivoimainen erilaisten Euroopan kuohuntojen livestreamauksissa, joista meillä joko vaietaan, valehdellaan tai esitetään mieluisaksi leikeltyjä uutiskuvia.

 11. Kukaan ei ota huomioon sitä, että toisaalta monet ukrainalaiset eivät välttämättä pidä venäläisistäkään, mutta tästä huolimatta monet slaavit vihaavat ja karsastavat monia juutalaisia. Tässä lienee yksi osasyy miksi ukrainalaiset voivat hyvin tehdä diilejä muiden slaavikansojen kanssa. Samoin kävi lopulta Neuvostoliitossa. Monet slaavit halusivat ottaa vallan monilta juutalaisilta.

  1. Mikä ongelma juutalaisissa on, kun monilla tuntuu olevan jotain niitä vastaan. Pitävätkö he vain itseään muita ylempänä olevina, joille ei kelpaa fyysinen raaka työ, vaan sen pitää olla kaupankäyntiä, rahanlainaamista ja yleensäkin ei-materialisiin työn tuloksiin keskittyvää toimintaa.

   Onko kukaan nähnyt tai kuullut esim. juutalaisesta kaivostyöläisestä tai tehdastyöläisestä? Eivät alennu fyysiseen suorittavaan työhön?

   1. Varmasti tällainen juutalaisiin kohdistuva viha on täysin aiheetonta joka puolella maailmaa ja kaikissa kulttuureissa. Juutalaiset tekevät kaiken aina täysin oikein ja he eivät koskaan tee mitään väärää. Juutalaiset ovat vain uhreja joita kaikki vain vihaavat joka puolella maailmaa, koska ihmiset ovat antisemiittejä rasisteja joka puolella.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*