Marco de Wit 5 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Alunperin SPR oli poliittisesti sitoutumaton järjestö, joka auttoi kaikenlaisia ihmisiä.

 

Viimeisen 10 vuoden ajan SPR on kuitenkin täysin politisoitunut. Yhtenä syynä tietysti raha eli SPR tekee valtavasti rahaa pakolaiskriiseillä. Toisena syynä tietysti, että monet SPR:n femakot ovat kuumana matuihin.

 

 

Nykyään SPR ihan avoimesti auttaa jahtaamaan ns. ”vihapuhujia” eli kaikkia, jotka kritisoivat maahantunkeutujia.

 

Edes Ukrainaan tunkeutuvia venäläisiä ei saisi kutsua matuiksi.

 

 

https://mobile.twitter.com/PunainenRisti/status/1499663968419340290

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

22 thoughts on “SPR: Ryssittely on vihapuhetta

 1. Miten niin ”alunperin”? Sehän on koko ajan ollut lännen poliittinen organisaatio jonka tehtävä on tuottaa voittoa. Se on ollut alistetuna YK:lle joka on korruptoitunut järjestö jonka suurimpana tavoitteena on lihottaa sielä työskentelevien ihmisten lompakoita.

  En tiedä härskimpää esimerkkiä kuin se että osaketappioita paikataan kun lähetteään lipas-kilistelijät nurkille. Ja käytetään ala-asteikäistä työvoimaa keräämään rahaa uusiin osakkeisiin.

 2. Ei ryssä edes ole mikään ruma sana, sehän viittaa Kiovan Rusin perustajien syntyperään viikinkiajan kylään Gotlannissa. Sana on myös sukunimi Suomessa. Hysteeristen suvakkien ei silti kannata ketään venäläistä ryssitellä, koska sehän muistuttaa venäläisiä heidän valkoisen yläluokkansa historiallisesta alkukodista Ruotsissa ja Kiovasta Venäjän valtakunnan perustamispaikkana.
  Ruotsin ja Gotlannin liittäminen Kiovan Rusiin saattaa tarpeeksi asiasta muistutellessa muuttua Ukrainan ja Krimin tavoin venäläisille jopa periaatekysymykseksi. Ja ilmeisesti onkin muuttunut jo, sillä esimerkiksi Putin ja Lavrov ovat jo opetelleet ruotsin kielen, ja keskustelevat toisinaan keskenään ruotsiksi.

  1. Ai jaa. Ruotsin ylimystö ei ainoastaan alistanut suomalaiset, vaan myös venäläiset, joita on valtavan paljon enemmän.

   Onko yhtään keltasinisellä väritetty, että ruotsalaiset viikingit perustivat Venäjän? En usko tuota legendaa.

   1. Et usko ”Legendaa” että Venäjä on ”Rusien” eli soutajien eli viikinkien barbaarilandiaan perustama sivilisaatio alkujaan ja sen lakijärjestelmä tulee Rusien ja Bysantin välisistä sopimuksista jotka ovat maailmanhistorian ensimmäinen laaja kirjoitettu lakijärjestelmä johon kaikki lakijärjestelmät euroopassa pohjautuvat? Aika tietämätön historiasta silloin.

   2. Käytännössähän Venäjä (Suomeksikin siis veneilijöiden eli viikinkien maa) oli lähes tyhjä alun perin. Jos mongoolit ja monet muut kansat eivät sinne olisi tunkeneet myöhemmin olisivat kaikki Venäläiset käytännössä nykyisinkin geneettisesti samaa sakkia kun viikingit. Nyt tietenkään eivät läheskään ole, muiden myöhempien invaasioiden ja maahanmuuttovirtojen takia.

 3. Spr:n suvakkilehmät muka määrittää mitä on oikeus? Puheitten aika on ohi!

  Hei spr:n suvakkilehmät, pulinat pois ja heti Ukrainaan itärintamalle. Siellä tarvitaan tykinruokaa! Kohta on rauhanturvaoperaatio ohi!

  1. Hei! Matu on poliittinen termi ja tämän on vahvistanut rikosoikeuden professori Matti Tolvanen, joka on myös entinen syyttäjä!

   Joka ikinen ulkomaalainen Suomessa on matu ja se siitä!

 4. Naiset käyttävät hallintoa, järjestöjä, puolueita jne. käyttääkseen valtaa yhteiskunnassa. Vahvat miehet loivat väliaikaisesti yhteiskunnan missä ei ole mitään suurempia ongelmia ja valtavasti rakenteita joiden kautta naiset voivat käyttää valtaa miehiin ja he todellakin käyttävät valtaansa maksimaalisesti vainotakseen ja alistaakseen miehet hallinnon, puolueiden, järjestöjen ja työpaikkojen kautta.

  Rahaeliitti on ostanut naiset puolelleen tekemällä miehet näennäisesti täysin tarpeettomaksi ja antamalla näille valtavasti väliaikaista mielikuvitusvaltaa. Nyt naiset ovat sitten tuhoamassa koko yhteiskunnan, avaamalla rajat totaalisesti, tuhoamalla perheet, lapset ja kristinuskon.

 5. Kaikilla muilla on jonkinlaiset oikeudet, paitsi valkoisilla suomalaisilla. Tähänhän rahaeliitti ainakin pyrkii.

  1. Suomalaisilla on vielä kaksi oikeutta, rukoilla ja totella, apostoli Anon mukaan. Muuten olemme kakkahippusia ja saatanan tolloja.

  1. Enpä usko. Kyllä se tulee valtamedian kakkaisista anuksista. Aivopesua. Meillä sujui kaikki hienosti venäläisten kanssa kunnes Erkko-media pilasi kaiken.

    1. Kuten sanoin. Erkko pilasi kaiken. Jo silloin aivopesu osattiin. Onko Erkkomedialla tieto-opas toimittajille, kuinka heidät opetetaan aivopesun menetelmiin?

     1. Jep. Rehellisten historioitsijoiden joukossa yleistä tietoa, että gulagia ja KGB:tä johtivat pitkälti tietytyt kommunistiset juutalaiset. Stalinin tärkeä liittolainen Kaganovich oli myös pitkälle Ukrainan massamurhan eli Holodomorin takana. Toki tämä kaikki on täysin sensuroitu länsimaissa ja helposti saa syytteen vihafaktojen kertomisesta. Tästäkin kommentista juutalainen seurakunta menee valittamaan valtakunnanvainoajalle.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*