Free speech 6 maaliskuun, 2022

 

[Mielenkiintoista nähdä kehtaako valtakunnanvainoaja nostaa syytteen tästäkin jutusta samaan tapaan kuin Magneettimedia sai tuomion sionismia täysin asiallisesti kritisoivasta jutusta. Huvittavaa, että tuomio tuli, vaikka jutussa ei puhuttu sanallakaan juutalaisista. No, tuomio tulee sitten vielä varmemmin tästä jutusta, kun ”paljastetaan” sionismin olevan pääosin juutalaisten perustama, miehittämä ja johtama liike.]

 

 

Kirjaimellisesti ainoana mediana Laiton Lehti soveltaa tieteellistä menetelmää analysoidessaan geopolitiikkaa:

 

 1. Radikaali rationalismi – Maalaisjärki
 2. Toiminnan logiikka (praxeologia) – Yksilöt loogisen itsekkäitä
 3. Cui bono – Kuka hyötyy -analyysimenetelmä
 4. Follow money – Seuraa rahaa -analyysimenetelmä
 5. Kartellitalous – Valtaeliitti puolustaa rahakonettaan ensin sääntely– ja sitten valtiokaappauksella
 6. Valtioiden itsekkyys – Monopolistinen taipumus jatkuvaan huijaamiseen ja valtioterrorismiin

 

Tähän mennessä useimmat älykkäät ihmiset pysyvät helposti kärryillä, mutta sitten tulee kaksi kauhistuttavaa tabufaktaa, jotka nykyään pudottavat lähes KAIKKI älykkäät ihmiset kyydistä:

 

 1. Psyykkiset ja älylliset erot sukupuolissa, ikä- ja sosiaaliluokissa sekä suvuissa, kansoissa ja roduissa
 2. Juutalaisten vaikutus – 2500 v. juutalaiseliitin etnosentristinen pyrkimys sääntely- ja valtiokaappauksiin

 

 

Kuten näkee, niin nuo tieteelliset menetelmät ja vihafaktat eivät ole monimutkaisia. Päinvastoin. Ne ovat maalaisjärjen mukaisia. Juuri tämän vuoksi ne on:

 

 1. Pimitetty nykytieteessä
 2. Pimitetty historian nykytutkimuksessa
 3. Pimitetty valtamediassa
 4. Kielletty vihapuheena

 

 

Tilalle on sitten koulujen ja valtamedian avulla ihmisiin aivopesty ajatus pankkiireista ja juutalaisista sekä niiden nyrkistä, Natosta hyvyyden voimana, joka taistelee idän pahuutta vastaan. Todellisuudessa sekä itä että länsi ovat imperiumeja, jotka pyörittävät rahakonetta ja kiistelevät vain rahanjaosta ja valtapiiriensä rajoista.

 

 

Onneksi koko tiedettä ei sentään ole vielä pystytty kokonaan sensuroimaan. Erityisesti kaksi professoria vielä puolustaa maalaisjärkeä: Ensimmäisenä ja tärkeimpänä Hans-Hermann Hoppe.

 

H-H Hoppe: Absurdistan

 

 

Toinen maalaisjärkeä ja siten nimenomaan (offensiivista) realismia puolustava professori on John Mearsheimer, joka puolustaa maalaisjärkeä hyvin tärkeällä alalla: Geopolitiikassa. Näin hän toisaalta paljastaa mitä maailmanpolitiikassa oikeasti tapahtuu ja toisaalta samalla pyrkii estämään sodan syttymisen.

 

Mearsheimer tuli maailmankuuluksi professoriksi julkaistuaan professori Stephen Waltin kanssa kirjan Israel Lobby, jossa paljasti juutalaisten suuren vallan USA:n ulkopolitiikassa.

 

Kuvassa linkki Wikipediaan

 

 

 

 

 

Mearsheimer on myös kuuluisa siitä, että on vastustanut Venäjän saartoa. Hän on korostanut, että yksikään suurvalta ei tule ikinä hyväksymään itsensä saartamista puhumattakaan vihamielisiä joukkoja ja ydinaseita rajoillaan. Ei Amerikkakaan hyväksynyt Kuuban ydinaseistamista. Amerikka ei myöskään ikinä hyväksyisi, että venäläisiä joukkoja piirittäisi Amerikkaa sekä Kanadasta että Meksikosta.

 

 

 

 

Hyvin monet johtavat geopolitiikan asiantuntijat ovat pitäneet seinähulluna yrittää saada Ukrainaa Naton jäseneksi.

 

 

 

Professori Mearsheimer on korostanut, että ainoa keino estää sota on luoda suurvaltojen väliin puolueettomia vyöhykkeitä samaan tapaan kuin mitä oli II maailmansodan jälkeen, kun Suomi, Ruotsi, Itävalta, Sveitsi ja Jugoslavia olivat puolueettomia. Niinpä Mearsheimer piti Naton laajentumista kohti Suomea, Ukrainaa ja Georgiaa provokaationa, joka voi vain johtaa sotaan.

 

 

 

 

Tässä Mearsheimer analysoi tilannetta Krimin valtauksen jälkeen.

 

 

 

Tässä hän analysoi tilannetta pari päivää sitten Ukrainaan hyökkäyksen jälkeen.

 

 

 

Mielenkiintoista tuossa haastattelussa on, ettei haastattelija uskalla kysyä sionistien roolista. Onhan päivänselvää, että Israelin intressinä on kaataa Putin ja saada Venäjä juutalaisten oligarkkien haltuun samalla tavalla kuin 90-luvulla. On myös päivänselvää, että se on nimenomaan Venäjä, joka on aina tukenut Israelin arabinaapureita, kuten Libanonia ja Syyriaa. Ei ollut sattuma, että Venäjän annettua 2011 tukensa Syyrian sisällissodassa ”antisemiittiselle” Assadille, niin kostoksi 2014 Ukrainassa tapahtui Israelin ja juutalaisten oligarkkien tukema vallankaappaus, jonka jälkeen Ukrainan pääministeriksi ja presidentiksi tuli juutalainen. Ei myöskään ole sattuma, että kun Venäjä sai pelastettua Israelin pahimman vihollisen, Syyrian, niin se päätti ottaa takaisin juutalaisten ”varastaman” Ukrainan.

 

On myös selvää, ettei valtaeliitin toinen puoli eli Rockefellerien johtamat waspit ole olleet innokkaita saartamaan Venäjää ainakaan totaalisesti. Bush ei suostunut ottamaan Georgiaa Natoon eikä myöskään tehnyt mitään, kun Venäjä torjui Georgian hyökkäyksen Etelä-Ossetiaan. Obama puolestaan ei ollut innokas tuhoamaan Syyriaa, vaikkakaan ei uskaltanut pysäyttää Israelin yrityksiä ja sen liittoa Isiksen kanssa. Samoin nyt Rockefellerien öljy-yhtiöt jatkavat yhteistyötä Venäjän kanssa ja vastustavat totaalisia pakotteita varsinkin, kun ne uhkaavat kaataa rahakonetta ylläpitävän petrodollarijärjestelmän.

 

Rockefellereille siis sopii kyllä vähentää Venäjän maakaasun vientiä Eurooppaan, jotta voivat itse myydä nestemäistä maakaasuaan. Rockefellereille sopii myös voimakas Nato, joka voi tuhota rahakonetta ja petrodollaria uhkaavia maita, kuten Hussein ja Gaddafi sekä painostaa näitä tukevia Venäjää ja Kiinaa. Rockefellerit siis haluavat dominoida maailmaa, mutta heille sopii Venäjän ja Kiinan hallitsevan omia imperiumejaan ja etupiirejään. Sen sijaan sionistit oikeasti haluavat tuhota Venäjän, joka estää Israelin voiton Lähi-Idässä. Tämän vuoksi esimerkiksi sionistinen Pelosi haluaa myös kieltää öljykaupan Venäjän kanssa ja potkaista sen pois SWIFT-maksujärjestelmästä eli eristää Venäjän täysin, kun taas juutalaisten ja waspien välillä tasapainoileva Joe Biden ei uskalla tehdä mitään.

 

Israelin Venäjäviha on niin suuri, että se on valmis liittoutumaan sekä jihadistien/Isiksen (Syyria, Irak) että fasistien/natsien (Ukraina) kanssa. Tämä kaikki on tietysti länsimaissa sensuroitu, vaikka Putin nimenomaan puhuu de-natsifikaatiosta. Varsinkin syvään aivopestyille ja geneettisesti naiveille suomalaisille ei yksinkertaisesti voi tulla mieleen, että geopolitiikkaa toimii yksinkertaisella periaatteella: Viholliseni vihollinen on ystäväni.

 

 

 

Tämä koko maailmanpoliittinen kuvio on siis niin päivänselvä, että kuka tahansa geopolitiikkaa seuraava ja maalaisjärkeä omaava pystyy sen näkemään. Se nyt vaan on niin, että Khazarian ajoista alkanut tuhat vuotinen sota juutalaisten ja venäläisten välillä jatkuu edelleen.

 

Khazaria. Linkki Wikipediaan

 

 

Israel ei yksinkertaisesti vain suostu lopettamaan geopoliittista terrorismiaan ennen kuin saa mitä halua eli **************. [Sana ja muutakin tekstiä sensuroitu, koska valtakunnanvainoaja on jo nostanut syytteen Laitonta Lehteä vastaan ”anti-talmudismista”.]

 

 

 

 

 

Ps. Haluatko kääntää ja hieman muokatakin näitä geopolitiikkaa koskevia juttuja englanniksi, jotta niitä voidaan julkaista Unz.comissa? Jos, niin kirjoita [email protected]

 

36 thoughts on “Onko Ukrainan sota juutalaisten sionistien aikaansaama?

 1. 1. Psyykkiset ja älylliset erot sukupuolissa, ikä- ja sosiaaliluokissa sekä suvuissa, kansoissa ja roduissa.
  Mihin sosiaalisen luokkaan Marco lasket itsesi. Kaikki tietävät jo ikäsi ja sukupuolesi. Oletko Eliittiä mielestäsi? Entäs geeniesi suhteen lättäjalkaisena pullerona olet parasta, mitä evoluutio voi tarjota?

  1. Evoluutio vie kohti isompaa päätä, pieniä lihaksia ja luita sekä paksumpaa vyötäröä sekä likinäköisyyttä ja karvattomuutta. Alienien ulkonäköä siis.

    1. En, vaan siihen mihin suuntaan ihmisen fyysinen evoluutio menee teknologian ja ihmisen yhteiselon kautta. Lihakset surkastuu kun niitä ei käytetä ja maha kasvaa kun ei liikuta. Siitä tulee perinnöllinen ominaisuus.

   1. Aimo Mies. Vakiotrolli alkoi nyt käyttämään minun nimeä. Eli kun huomaat outoa sekavaa tekstiä niin tiedät kyseessä olevan mt potilas, eikä se ketä potilas esittää olevansa.
    Terveisin, alkuperäinen Tea.

    1. Ahaa. Käyttikö se nyt sinunkin nimeä. Huomasin juuri, että oli käyttänyt minunkin etunimeä. Modien pitääkin vähän tarkemmin katsoa noita nimiä ennen kuin päästää kommentin läpi. Kommenttien määrä on viime aikoina lisääntynyt niin paljon, ettei modet ehdi kovin tarkkaan kommentteja tutkia.

  2. Perhanan hyvä artikkeli. Ytimekkäästi monta asiaa mihin syventyä, jos kiinnostusta on. Nauratti kun artikkelin alkupuolella mietin että linkitänkö tuohon Khazaria kuvioon, ja sitten olitkin jo sisällyttänyt sen artikkeliin.

   1. Kyllä aivan mahtava. Myös hs.fi lasten uutiset voisivat sopia sinulle. Erona tosin että ne ovat faktaa.

    1. No eivät taatusti ole. Mediauskovainen Tea. Kyllä ne ovat ehtaa aivopesua jo vauvasta alkaen. Hesari pakottaa koko maailman omaan yhteen totuuteen ja sen ulkopuolella ei ole mitään.

 2. https://vk.com/id362877502?z=photo362877502_457245034%2Falbum362877502_00%2Frev
  ❤️‍🔥
  https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/vladimiragopov/185922-suklaakeisarin-elama-ei-ole-makea/
  ❤️‍🔥
  1.2.2015 ”Uutinen oli monissa Ukrainan, Venäjän ja muun maailman medioissa, mutta Suomessa tästä kirjoitti vain Verkkomedia, jonka toimittajan Janus Putkosen toivomuksesta huolimatta Suomen pääuutisiin tieto tästä tiedotustilaisuudesta ei ole päätynyt. Taas kerran valtamedia ei ole halunnut esittää mitään ”yleisestä” linjasta poikkeavaa. Esikunnan päällikön toteamuksen tekee tärkeäksi se, että se aloittaa valheiden paljastamisen. Ketkä kaikki siis kuuluvat valehtelijakerhoon?”
  ❤️‍🔥
  https://avoin.media/2022/02/28/yksi-ainoa-totuus-eli-suomen-media-ja-ukrainan-kriisi/
  ❤️‍🔥
  ””Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi.” Marraskuussa 2014 kirjoitettu bloggaus oli noussut luetuimpien joukkoon Ukrainan tilanteen lööpittelyn kiihdyttyä nyt helmikuussa 2022.”
  ❤️‍🔥
  https://taakka.net/totuuden-toinen-puoli-ukrainan-sodasta/
  ❤️‍🔥
  ”Mikko Elon blogi ”Miksi Suomen media vain kiihdyttää Venäjävastaista propagandaansa?””
  ❤️‍🔥
  ”Haastatteluissa on mukana vain Kiovan hallinnon edustajia tai sen tukijoita; asiatuntijat, joihin viitataan, tukevat poikkeuksetta Kiovan näkemyksiä tilanteesta. Itä-Ukrainan ’separatistien’ motivaatioita ei esitellä eikä niitä haluta ymmärtää. Onko Venäjä-viha sokaissut toimittajat ja ovatko nämä menettäneet tilannetajun ja kyvyn kertoa asioista puolueettomasti ja objektiivisesti? Olen huomauttanut asiasta joukolle toimittajia ja ulkomaan toimitusten päälliköille. Lähettämiini viesteihin ei ole katsottu tarpeelliseksi vastata. Medialla on siis vain Yksi Ainoa Totuus eikä muita näkemyksiä voi olla olemassakaan.”
  ❤️‍🔥
  https://fi.sott.net/article/25-Ukrainan-kriisi-ja-kotimaisen-median-valheet
  ❤️‍🔥
  ”Odessan tragedian jälkeen, kun Ammattiliitojen talossa oli poltettu elävältä 46 ihmistä (eri lähteiden mukaan kuolleiden luku on noussut 272:ksi), luin YLE:n sivuilta 3.5.2014 otsikon ”Venäjä raivoissaan Odessan tapahtumista – Ukraina jatkaa operaatioitaan”. Uutisessa hätkähdyttävää oli se, ettei toimitus millään tavalla osoittanut myötätuntoa väkivallan uhreja kohtaan, vaan uutisoinnin pääpointti oli se, että Venäjä oli saatu raivostumaan.”

 3. Israel on varmasti raivoissaan siitä kun Venäjä tuli pelastamaan Syyrian ja taas Assad ikuisesti kiitollinen, joten hän tukee Putinia joka käänteessä.

 4. Looginen konflikti havaittavissa:
  1) kysyt: ”Onko Ukrainan sota juutalaisten sionistien aikaansaama?”
  2) ilmoitat: ”Israelin intressinä on kaataa Putin ja saada Venäjä juutalaisten oligarkkien haltuun samalla tavalla kuin 90-luvulla”
  3) hourit: Venäjän suuresta sotamenestyksestä murskavoitosta, onnistuneesta maihinnoususta, Ukrainan katkaisusta kahtia, tupla- ja triplamoteista yms

  HALOO! Jos siionistien intresseissa oli käynnistää Ukrainan sota Putinin hallinnon kaatamiseksi ja Venäjän ryöstämiseksi oligakkien hallintaan, niin silloinhan tuo Venäjän sotamenestys on juuri sitä mitä siioistit” olivat suunnitelleet tapahtuvan ja tuon ”sotamenestyksen” takia Putinin halilnto kaatuisi ja Venäjä päätyisi oligarkkien hallintaan. Toisin sanoen kaikki tuo mitä uutisoit ”murskavoittoina” onkin ”murskatappioita”. Kaikki motit joita venäläiset nyt rakentaa Ukrainassa ovatkin motteja joista Putin/Venäjä ei pääse enää pakenemaan. Mietippä sitä.

  Ilman tätä Ukrainan sekoilua Venäjällä oli pullat hyvin uunissa. Kiinan tehtaa ostamassa raaka-aineita rajattomasti. Länsimaat kaatumassa globalistien kreikkavelka-, pankkikriisi- , pakolais- , ilmasto- ja koronakatastrofeihin ja Eurooppa täysin riippuvainen Venäläisestä energiasta.

  Ukrainan sota on yhtä mielekäs kuin, jos Churchill olisi saanut uskoteltua Hitlerille keskellä Taistelua Britaniasta, että lähdeppä Aatu hakemaan sotakoneisiisi bensaa Kaukasukselta ja valtaa siinä samalla Stalingrad.

  1. ÖÖö. Vaikea seurata logiikkaasi, mutta hyvä sinänsä, että yrität analysoida. Onko tuo jutun otsikon ”aikaansaada”-sana siis sotkenut? Sillä viitataan siihen, että sionistit kostoksi Lähi-Idän tilanteesta painostavat Venäjää auttamalla laajentaa Natoa venäjän rajoille ja samalla yrittäen värivallankumousta. Tämä sitten provosoi Venäjän hyökkäämään. Näin sionistit siis saivat sodan aikaiseksi. Ehkä olisi pitänyt selittää asia vielä selkeämmin.

 5. YK, WHO, WEF…kattokaa nyt keitä siellä on mukana, avaako yhdenkään maan johto suutaan NWO/The Great Reset/Agenda 21/2030:n tavoitteista ja sanoudu niistä irti? No ei.
  Kaikki ne on mukana tässä sekoilussa. Homma menee pieleen siinä vaiheessa kun lähdetään tunne edellä pohtimaan näitä asioita ja valitaan samasta kolikosta jompikumpi puoli ja sitten tapellaan keskenämme. Vihollinen voittaa aina.

 6. Se on sillä tavalla että juutalasiten biolaboratoritot on tuhottu sekä Kiovassa että Kazakstanissa. Ja jo yksitään se on meille kristityille se merkittävin asia josta voimme olla kiitollisia koko elämämme Venäjälle. Suurin osa suomalaisista ei vain ymmärrä sitä ja siksi ”niitä kilttejä ukrainlaisia” jotka katsovat meitä nenänvartta pitkin ”pitää auttaa”. Ne jotka kasvattivat niin hirvittäviä viruksia että musta-surma ei olisi mitään niiden rinnalla. Ne jotka kasvattivat niitä vain kaukaasian rotuihin tarttuviksi (myös suomalaiseen DNA:han).

  Venäjä on jo pelastanut meidät jotta voimme jatkaa kasaarin-juutalaisten ja ristittyjen sotaa, jossa kasaari-juutalaiset on se taho joka haluaa hävittää kristityt maapallolta millä tahansa tavalla. Ja syy on siinä että ne pakkokäännytettiin uskoon aikoinaan. Pois perversseistä tavoistaan. Mistä ne eivät kyllä olekkaan luopuneet.

  1. Ei kiinnosta auttaa porukkaa, joka oli innokkaasti katkaisemassa Suomea talvisodassa. Soittokunta ja kondomit oli mukana. Tavoitteena Oulu ja isot voitonbileet siellä Suomen ”vapauttamisen” kunniaksi. Jotkut sankarilliset ukrainalaiset tosin pitää mainita, joita ei huvittanut lähteä rintamalle ja katkoivat sormia ja varpaitaan, että voivat jäädä kotiin. Mutta iso kuva on tuo. Mielellään ja innolla ukrainalaiset olivat taistelemassa joko natsien tai neukkukommarien puolella pieniä naapurikansojen vastaan. Onko se kansanluonne heillä?

 7. Venäläiset lähtevät maastaan, koska pelkäävät poikkeustilaa. Valitettavasti he eivät tiedä, että täällä on samanlainen rautasaapashallinto kuin Venäjällä, paitsi täällä käytetään pehmeämpiä keinoja, mutta valtaeliitti on aivan samoilla eväillä liikkeellä kaikkialla.

  Venäjällä on kuulemma tehokas propaganda ja Venäjä tekee kaiken oikein ja on asioita joista ei saa puhua. Sama täällä, paitsi täällä media väittää, että Venäjä on pahan valtakunta ja syyllinen kaikkeen ja lännessä olemme kaikessa oikeassa jne.

  Elämme orwellilaisessa dystopiassa.

 8. Venäjää nimenomaan hallitsevat juutalaiset oligarkit. Putin on juutalainen. He pyörittävät myös mafiaa. Larry Summers oli suunnittelemassa Jeltsinin aikana sitä, kuinka koko NL yksityistettiin. Lopputuloksena oli tusinan verran juutalaisia oligarkkeja ja lukuisia pienempiä. Putinin tullessa valtaan osa vaihdettiin toisiin juutalaisiin ja osaksi teskenneltiin esim. Gazpromin valtiollistamista. Konsultit olivat kuitenkin juutalaisia ja koko valtio juutalainen, kuten NL. Muutama vuosi sitten huomattava juutalainen (Haaretz tai Jerusalem Post ) sanoi, että Putinin ympärillä koko Venäjää pyörittää 300 juutalaisen miljardöörin joukko

 9. Kaikki vihaavat venäjää ja siten Venäjän ympärillä on aina vihamielisiä joukkoja. Mearsheimer vaatii etupiiriä Venäjälle. Putinin riehunta tekee selväksi, että puskurivbaltiot eivät ole oikeasti puolueettomia. Ei voi olla mitään vyöhykettä välissä, vaan edessä on joka tapauksessa kylmä sota. Itäblokki oli käytännössä osa Neuvostoliittoa

 10. Aikaisemmin oli sellainen huolestuttava kehitys, globalistien näkökulmasta, että Venäjän kansallismieliset ja Euroopan kansallismieliset kansallissosialistit rakensivat yhteistoimintaa, mutta nyt tämä Ukraina tilanne ja Azovin venäjä-vastainen toiminta on luonut tilanteen, jossa totuutta ei enää kunnioiteta ja siviilien oikeutta elää omalla maallaan ei kunnioiteta. Tälläinen ei tee hyvää kansallissosialismin maineelle ja hajottaa kansallissosialistista maailmankuvaa kannattavat eurooppalaiset kahteen leitiin käytännössä. Azovia tukeviin jotka katsovat ohi totuuden ja hyväksyvät terrorin menetelmänä, ja niihin jotka katsovat, että kansallissosialismia ei voi puolustaa ilman, että puolustaa totuutta.

  1. Juttusi ovat aika lailla Venäjän propagandan värittämiä. Ei Azov mitään terroria edusta eikä Ukraina kuulu venäläisille. Venäjällä pitää valtaa juutalaismafia, joten sitä on turhaa nostaa jalustalle Ukrainaan nähden. Kyllä se totuus on jossainmuualla kuin Putinin propagandassa

   1. Saattaa hyvinkin olla että kyseessä on juuri Venäjän propaganda ja Azovin toimia liioitellaan ankarasti juuri tästä syystä. Mikäli Azon on rehellisesti kansallissosialistinen ryhmittymä, niillä varmasti on myös jonkinlainen koodisto jota kunnioittavat sotaakin käydessään. Esimerkiksi väitetyt sotaan osallistumattomien siiviilien tappaminen tai käyttäminen ihmiskilpinä, ei tule kuulua keinovalikoimaan. Kuka sen sitten osaa sanoa, onko näin ollut vai ei?

    Vaikka Azov kävisikin kunniallista sotaa, niin tuo ”kolmannen tien” hakeminen on silti mysteeri. Onko tosiaan niin että kansallissosialistinen ryhmä ottaa palkkansa juutalaisilta, ottaa komentonsa juutalaisilta ja sotii juutalaisten sotaa, omaa veljeskansaansa vastaan, jolla silläkin juutalainen johto? Kovaa hintaa ollaan valmiita maksamaan ”kolmannesta tiestä” ja maksajana tässä ei ole kukaan muu kuin slaavilaiset veljesheimot sekä ylipäätään valkoinen eurooppa taloudellisesti.

    Tietämätöntä ja yksinkertaista kansallissosialistia voidaan kutsua natsiksi, kaikkein tyhmin kutsuu jopa itse itseään natsiksi. Kumpaahan ryhmää nuo Azovit ovat omasta mielestään?

    1. Loistava pointti. Azovin porukalla ei todellakaan ole mitään logiikkaa muuta kuin totaalinen venäjäviha. Siis vaikka tietävät, etteivät venäläiset ensisijaisesti olleet Holodomorin takana.

     1. Onhan tässä uusi Holo menossa. No sitäkin tekee juutalaisjohtoinen Venäjä. Eikö Azov saa rahansa Ukrainan valtiolta ja lahjoituksina? Jos tämä on juutalaisrahaa, niin kaikki maailman ihmiset saavat juutalaispalkkaa. Millä perusteella kaikki käskyt olisivat juutalaisilta? Onko komentaja muka juutalainen?

     2. Epämääräisiä linkkejä. No mutta jos Azov laulaa juutalaislauluja, niin sittenhän Puopolon ei tarvitse olla huolissaan kansallissosialisteista sen riveissä

 11. CIA:n tuki Azoville on onnistunut houkuttelemaan sinänsä varmasti lähtökohtaisesti kunniallisen Azovin valheita hyväksyvälle polulle. Mielestäni venäläisten ihmisten oikeuksia ei olisi pitänyt uhrata minkään taktisen valheen alttarilla, jotta voidaan muka täten ”ratsastaa tiikerillä” ja käyttämään USA:n tukea luomaan ”kolmas tie”. Ei voi luoda mitään kansallissosialistista kolmatta tietä, jos hylkää sen perus prinsiipit, että kansoille kuuluu oikeus kotimaahan. Jos lähtee valheen kanssa pelaamaan menettää oikeuden omistaa aseenaan Totuus. Totuus on vahva ase ja yksin kansallissosialistisella liikkeellä olisi ollut mahdollisuus pidellä tuota asetta, kunhan ei käänny kansojen oikeuksia vastaan ja hyväksy valhetta aseena.

  1. No Azov kyllä edustaa kansallissosialismia, kun sen mielestä nimenomaan ukrainalaisilla on oltava oikeus kotimaahan. Tietenkin monelle venäläiselle Venäjä ilman Ukrainaa on kadotettu maa. Moni venäläinen tunsi isänmaan riistetyn heiltä, kun N-liitto hajosi. Etenkin muihin tasavaltoihin jääneet, vaikka melkoinen ote useimpiin säilyi emämaalla

Comments are closed.