5 thoughts on “Päivän Jenspa

 1. Pysy Marco vain näissä Jenspoissa ja hupikuvissa. Muuten saat hommata vielä isommat pellekengät kuin mitä olet jo jalkoihisi sovittanut. Koko on nyt 203?

 2. Mitähän Marco poju sanoo, kun Venäjä jota täällä ihaillaan estottomasti, vajoaa ennennäkemättömään talousahdinkoon, ja kansa lynkkaa Putinin.
  Täällä ollaan täysin venäjämielisiä, kuvottavaa, ettäkäytätte suomen lippuja ja kutsutte itseänne kansallismielisiksi. Hävetkää idiootit.

  1. Täällä ei nimenomaan olla venäjämielisiä, vaan alkuperäistä Sveitsin mallia kannattavia realisteja. Emme nuoleskele sen enempää itää kuin länttäkään, jotka molemmat ovat diktatoorisia imperiumeja.

   Emme myöskään hyvksy kaksoistandardeja eli aivan samoin kuin vastustamme Venäjän aseiden ja joukkojen sijoittamista Kanadaan, niin vastustamme Amerikan aseiden ja joukkojen sijoittamista Ukrainaan, koska se vain johtaa sotaan ja jopa ydinsotaan.

   Realisteina mainostamme myös professori John Mearsheimerin tutkimuksia sekä itävaltalaisen taloustieteen analyysia, jonka mukaan Venäjä on ainoa maa maailmassa, joka pystyy olemaan suhteellisen omavarainen johtuen valtavasti koostaan ja suunnattomista luonnonvaroistaan.

   Kun siihen vielä laittaa liiton kahden maailman väkirikkaimman maan eli Intian ja Kiinan kanssa, niin on PÄIVÄNSELVÄÄ, etteivät talouspakotteet tule kunnolla puremaan puhumattakaan, että ne johtaisivat Putinin eroon tai peräti mestaamiseen. Sellaisesta haaveileminen on osoitus totaalisesta tietämättömyydestä ja haihattelusta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*