Marco de Wit 6 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti ei nuoleskele sen enempää itää kuin länttä, joten se pystyy objektiivisesti analysoimaan perusfaktoja.

 

Fakta nyt vaan on, että piiritys tehoaa. Jokaisen hyökkääjän unelmana onkin motittaa vastustaja. Tietysti mieluiten moneen kertaan.

 

 

1. Kiovan motti on nyt syntynyt, vaikka tie pidetäänkin auki siviileille, jotta Venäjä pääsee tarvittaessa tykittämään kunnolla.

 

2. Donbassin motti on käytännössä jo syntynyt, koska ukrainalaiset ovat kaivautuneet niin syvälle asemiinsa, etteivät juuri voi perääntyä, vaikka haluaisivatkin.

 

3. Odessan motti on myös käytännössä syntynyt varsinkin, kun maihinnousut ovat jo alkaneet.

 

 

Näin syntyy pohjoisen, idän ja etelän strategisten kohteiden triplamotitus. Niinpä on vain ajan kysymys milloin pohjoisesta tuleva kymmenien kilometrien venäläiskolonna tuo tarpeeksi sotilaita jatkamaan Kiovasta etelään ja katkaisemaan Ukrainan.

 

Simppeliä, mutta tehokasta.

 

 

Toki natottajat eivät tästä välitä, vaan selittävät olevansa voitolla. Niinpä tasapuolisuuden nimissä Laiton Lehti esittää myös natottajien näkökulman:

 

Ei motitus niin vakavaa ole! Venäläiset ovat vain vallanneet arvotonta metsää ja joutomaata. Tärkeintä on, että arvokkaat kaupungit ovat ukrainalaisten hallussa. Kohta kansa nousee! Kalashnikoveilla ja molotovin cocktaileilla varustautuneet kansalaiset jyräävät muutamat venäläiset tankit.

 

Venäläisillä on kyllä ilmaherruus, mutta ei se ole minkään arvoinen, koska lentokoneet ja helikopterit on helppo ampua alas. Tällaiset helikopteritkin ovat helppo saalis!

 

 

 

 

Niinpä ihan minä hetkenä hyvänsä motit murtuvat ja venäläiset lähtevät käpälämäkeen. Itse asiassa ideana olikin tulla motitetuksi, jotta venäläiset voidaan houkutella syvemmälle ja sitten vasta iskeä! Ukrainan voitto on tosi lähellä!

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

25 thoughts on “Päivän kartta: Triplamoppaus vai ansa?

 1. Osasit hyvin meemittää natofantsuilijoiden ja globohomojen houreet. Taisit jopa triplameemittää pussiin. Kiitos hyvistä nauruista 😂😂😂

   1. Hei, turhautunut lukija. Jos olet harkinnut lukea muuta kuin Xinmin Evening Newsia ja Huangsingin sanomia ja osaat käyttää VPN:ää, ilmeisesti olet oppinut tietokoneen perustoiminnot, niin pistäpä itäinen vpn ja katso kuinka tuhannet motitetut Ukrainalaiset sotilaat ovat paniikissa paenneet tukikohdasta, pistäneet siviilivaatteet päälle ja jättäneet kaikki aseet, tankit sun muut taakseen. Telttakyläkin on sikin sokin. Venäläisille tuli käyttöön kaiken maailman kalustoa.
    NATO:n ja EU:n Totuusministeriössä ei kestetty, että länsimaalaiset näkisivät ja kuulisivat mitään muuta kuin se, mitä he haluavat. Niinpä ovat blokanneet ja sensuroineet niin paljon kuin pystyvät. Seuraava kehitysaskel olisikin sama kuin Zelenskyin Ukrainssa, eli epätoivotut tiedotuskanavat otetaan kielloilla haltuun ja ajetaan alas ja toimittajat heitetään vankilaan ja heitä katoaa.
    https://youtu.be/ef7VATrCga4

    Jos et tiedä tai osaa VPN:ää, niin pääset sentään katsomaan kun Donbassin ukrainalaiset kertovat ja näyttävät kuinka Ukrainan sankarijoukot ovat pommittaneet heitä.

    Ole hyvä. https://youtu.be/9A5F0pILRhw

   2. Sinäkö olet se sama nimetön joka kehottaa muita hakeutumaan hoitoon? Tuossa olet ottanut käyttöön Marcon nimen ja toisessa artikkelissa taas syljit ympäriisi minun nimelläni. Eli otapa oma neuvosi, koska sinä olet se joka hoitoa tarvitsee.

 2. >Itse asiassa ideana olikin tulla motitetuksi,
  >jotta venäläiset voidaan houkutella
  > syvemmälle ja sitten vasta iskeä!
  > Ukrainan voitto on tosi lähellä!

  Hyvä että vihdoin tajusit. Jos venäjä olisi vain tyytynyt tunnustamaan itäisten kapinallisalueiden itsenäisyyden ja vaikkapa auttanut rakentamaan sinne betonisen 5m korkean rajamuurin, niin nuo alueet ois lopulta hiljaisesti tunnustettu poistuneen Ukrainan hallinnasta.

  Nyt putin-venäjä on globalistien toimesta motitettu säilyttämään kaikki vallatut alueet ja pian siis koko Ukraina Venäjä-mielisten hallussa… ja ikuisesti. Koska kapinallisten aiempi mitätön kulmapala ei enää eroa mitenkään muista vallatuista alueista venäjä tulee pysymään kauppasaarrossa kunnes Ukraina on palautettu kokonaisena valtiona euroopan kartalle. Krim voi sentään jäädä Venäjälle. Kaikki muu menee… Venäjän värivallankumouksen tullen ja myös koko tuo Ukrainan ja NATO:n virittämään mottiin syöksynyt Putinin hallinto. Sinänsä harmillista, koska tahän Ukrainan sotaretkeen saakka Putin oli puolustanut kansallisia intressejään varsin menestyksekkäästi globalisteja vastaan.

  1. Saas nähdä. Joku jossain kommentoi, että Eurooppa on Venäjää rankaistakseen ampunut itseään molempiin jalkoihin, molempiin polvilumpioihin ja päähän. Vaateketjujen, autovalmistajien, kuriiripalvelujen, Ikean, Adoben, Applen (jossain määrin), Visan, Mastercardin ja ties minkä muun vetäytyminen Venäjän markkinoilta jättää ne vapaasti Kiinan tai jonkun muun maan täytettäviksi, plus kukaan ei enää ikinä tule pitämään mitään Sveitsin pankkia turvallisena (Sveitsin lähes tuhat vuotta kestänyt sanaton lupaus on rikottu jonkin vitun woke-wef:in eduksi. Ovat kaikki varmaan vitun iloisia).

 3. No, johan kuulemma joidenkin mukaan venäjältä loppuivat ammukset jo toisena päivänä. Eli kaiketi olivat jo tyhjentäneet ammukset jopa välimerellä olevista laivoistaan ja jonain postipakettina lähettäneet ne Ukrainaan ja ampuneet jo.

 4. Venäjä saavuttaa murskavoiton. Ukrainan armeijan sotilaat joutuvat antautumaan. Länsiliittouman natsipataljoonilta ei antautumisia hyväksytä vaan heidät tullaan teurastamaan viimeiseen mieheen. On aivan saman tekevää mitä mieltä tai kenen puolella olette koska tämä on totuus.

  1. Kuului sellaista, että Ukrainan armeija taistelisi nyt Azovin pataljoonaa vastaan. Hyvä uutinen jos totta. Kaikki menee hyvin lukuunottamatta sitä, että azovilaiset mulkerot tappavat ja pitävät panttivankeinaan siviilejä.

 5. Suvakit yrittävät soveltaa feminististä mielikuvitusvaltaansa uutisointiin. Todellisuudella ei ole väliä, vaan luomallasi fantasiamaailmalla.

 6. Ei hätää. Ukrainalaisilla kerrotaan olevan polttopulloja, joilla varmasti saadaan tuhottua nykyaikaisia tankkeja. Lisäksi heillä on droneja, joista ei valtamedian mukaan ole kuitenkaan hyötyä jos vastapuolella on ilmaherruus ja tehokas ilmapuolustus. Zelensky myös vaatii Natoa ampumaan Venäjän koneita alas.

 7. Tänään Vinnytsjan lentokenttä tuhottiin ohjuksilla. Tämä on uusin todiste, että Ukrainan ilmapuolustus on täysin romahtanut! Kohta ei ole enää lentokenttiä mistä lennättää turkkilaisia droneja.

  Kohta on esinahattoman natsipresidentin pelit pelattu! Sotarikosoikeudenkäynnit tulevat olemaan huikeita! Se on varmaa, että syytteet tullaan nostamaan kansanmurhasta ja ydinsodan aloittamisen yrittämisestä Venäjän vastaan!

 8. Hurraa venäjä! Miten on pienen Ukrainan valloitus mennyt niinkuin omasta mielestä? Eikö järkyttävällä kalustoylivoimalla tämän parempaan pysty? Naurettavaa sotastrategiaa venäjän kenraaleilta ja ”Putler” vaan lymyilee bunkkereissaan, niinkuin Hitler teki aikoinaan.
  Mahtaakohan lehden toimitus aikoa missään vaiheessa kertoa mihin syöksykierteeseen muun maailman pakotteet ovat venäjää ajamassa? Venäjä on pakotettu, muun maailman toimesta, sadan vuoden takaiseen taantumaan josta nouseminen kestää vuosikymmeniä. Venäjä vastaan muu maailma. Aika yksin Venäjä saa olla ja se on tälle propaganda-maalle aivan oikein.
  Luojan otos meillä on hyvä presidentti Niinistö, joka ohjaa meidät kohti NATO-puolustusliittoa!
  #sananvapaus #sananvapaudenpuolellavaikkaloppuunsaakka #marcodewit

  1. Huh, huh. Taidat olla todellinen natouskovainen. Pitääkin enemmän julkaista juttuja noista naurettavista talouspakotteista. Ensin pari faktaa:

   1. Venäjän koosta johtuen sillä on maailman suurimmat luonnonvarat ja rodusta johtuen korkea keskimääräinen ÄO. Tämän vuoksi se on ainoa maa maailmassa, joka pystyy olemaan melko omavarainen. Tästä on jo mm. professori Ludwig von Mises aikanaan paljon puhunut. Joku voisi etsiä jonkun sitaatin.

   2. Venäjä on liittoutunut maailman väkirikkaimpien ja kovimpaa talouskasvua omaavien Kiinan ja Intian kanssa. Tämä viimeistään estää talouspakotteiden todellisen puremisen.

   3. Pakotteisiin osallistuu käytännössä vain USA, Kanada ja EU eivätkä nekään lopeta tärkeintä eli energiakauppaa Venäjän kanssa. Loppu maailmasta jatkaa kauppaa Venäjän kanssa. Esimerkiksi koko Latinalainen Amerikka, Afrikka, Arabimaat ja koko valtavan suuri Aasia eli nimenomaan se osa maailmaa, jossa väkimäärä on suurin ja talous kasvaa vauhdilla.

   4. USA ja EU ovat kuolevia suurvaltoja, jotka joutuvat kohta talousromahdukseen. Tämä tulee mahdollisesti myöos hajoittamaan niiden imperiumit. Amerikka voi jopa hajota osavaltiotasoille asti ja vielä todennäköisemmin EU.

   1. Venäjä ei tee mitään ilman Kiinan tukea tai tässä tapauksessa hiljaista hyväksyntää. Kiinalle riitti vain ettei Venäjä aloita operaatiotaan heidän olympialaistensa aikaan. Vastavuoroisesti Venäjä tukee Kiinaa Hongkongin ja Taiwanin alistamisessa sun muissa selkkauksissa.

    1. Todella tärkeä pointti. Venäjän ja Kiinan liitto on erittäin vahva sekä sotilaallisesti että taloudellisesti. Tämän vuoksi lännen talouspakotteet eivät tule toimimaan. Kirjoitan tästä jutun.

   2. Jokainen vähänkään järkevämpi armeija tietää, että hyökkäykseen tarvitaan mielellään hetkellinen ylivoima. Tämä on peruskauraa jopa Yhdysvaltojen sotilaille. Eivät he lähetä mitään 1:1 tai 2:1 suhteessa olevia hyökkäysjoukkoja, vaan nyrkkisääntönä vähintään moninkertaisella ylivoimalla. Kaupunkitaisteluissa ja linnoittautunutta vihollista vastaan vielä suuremmalla joukolla.

    Mitä idiootteja Suomessa on nykyisin? Venäläiset jos jotkut osaavat sotia ja siellä ei ole mitään mielisairaita sekopäitä riveissä.

    Ja Suomessa on täysin vammaiset jälkeenjääneet johdossa, kun ovat kymmeniä vuosia räksyttäneet avoimesti Venäjälle ilman syytä. Ovat niin varmoja Naton ja EU:n mahdollisuuksista, vaikka tulee kipeä oppitunti mielisairaiden kiintiöarmeijoiden kanssa kun sieltä tulee kunnon sisukkaita tappajia vastaan.

    Lisäksi Venäjällä näyttäisi olevan nyt mm. paremmat hävittäjät, parempi ilmapuolustus, paremmat ohjukset, paremmat tutkat ja mitähän vielä. Venäjä on viimeisten parin kymmenen vuoden aikana hankkiutunut kaikesta lännen neukkuroskasta eroon ja venäläisillä on nykyisin samaa nykyaikaista kampetta kuin lännelläkin on ollut. Lisäksi voivat valmistaa mitä ikinä keksivät tarvitsevansa. Ei kannata lässyttää isommille.

    Lisäksi Venäjä on koko ajan hankkinut lisää fyysistä kultaa ja myynyt dollarinsa pois, sekä on tarkoituksella pitänyt budjettinsa koko ajan ylijäämäisinä, pistäen koko ajan rahaa sivuun.

    Ei ole mitään syytä nuoleskella pedonatottajia ja huumekauppiaita ja räksyttää turhaan Venäjälle.

    Tsiisus millä tasolla täällä ovat jotkut idiootit. No Laittomassa Lehdessä pääsevät myös idiootit ääneen. Ehkä se on vain parempi, niin tietää millä tasolla nykyisin liikutaan. Täällä on jotain fucking sohvaperunoita isottelemassa.

 9. Ei pidä unohtaa sitä, että Venäjä on yli 2000 vuotta ollut imperiumina, joka on sotinut jo ennen kuin usa ja Suomi oli edes olemassa. Antaakseen periksi tässä koko sopassa? En usko. Vaikka operaatiota pidentää ja vaikeuttaa ns. humaaninen käyttäytyminen Venäjän puolelta, voi se muuttua kaupunkien silittämisksi. Siellä on slaavilaista väkeä. Mikä tulee koskemaan Suomen konfliktia(toivon että järkeä riittää), täällä ei ole slaaveja säästääkseen. Polttaa koko maan..

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*