14 thoughts on “Päivän kuva: Pride-Nato

  1. Aivan sama kun ei mato nato saa mitään aikaan, pakoloiseläjät lähtis pois ja vain koulutetut sotilaat lähtisivät joten kuten sovittuna matalan tulehduksen asteella. Ei sinne lottia viedä. Lähinnä pelastus ja aputehtäviin, nekin aiheuttaa korkean tulehdusriskin.

 1. >Nato nimenomaan pyrkii levittämään liberaaleja arvoja.
  >Lapsia seksualisoivat pride-marssit ovat yleisiä natomaissa…

  Haloo… lapsia seksualisoivilla pride-marsseilla ei ole mitään tekemistä liberalismin kanssa. Päinvastoin. Liberalismiin kuuluu olennaisena osana ajatus yksilönvapaudesta ja oman järjen käytöstä. Vapaa ihminen ei tarvitse omaa ajattelua vääristävää indoktrinaatiota. Pedofiilit nimenomaan varastavat lapsilta heidän myöhemmän seksuaalisen vapaudensa vaurioittamalla heidän psyykettään haavoittuvasa iässä tarjoamillaan perversioilla. Pedopridetäjät ovat siis anti-liberaaleja orjuuttajia.

  Porukka joka on noiden prideindoktrinaatioiden kannalla on se sama sini-vihreätukkainen porukka, joka välillä heiluu elokapinoissa, BLM-jengeissä, antifassa ja vasemmistoliitossa… kulttuuri-marxistit.

  1. Juuri noin. Seksuaalista ahdistelua ja väkivaltaa tuo pridetys ja muu homostelu. 95% ei edes kiinnosta seksiasiat perverssilla tavalla. Parempi kun homot pitävät yksityisasiat yksityisasioina, eikä tehdä niistä politiikkaa. Venäjällähän tuo toteutuu, kun siellä on pridetys ym homostelu lapsia kohtaan kielletty. Niin olisi oltava täälläkin.

   1. Kyllä näköjään sinuakin kiinnostaa, kun tänne tuollaisia kirjoittelet. Eikös sitä niin sanota, että puhe siitä mistä puute. Ja sinähän siitä teet politiikkaa, puhumalla siitä joka käänteessä. dewitillekin joka asiaan, jota hän liitetään pedo etuliite.

  1. Henkinen rapetus esim. punaperseiliä pappi, -tappaminen, -joukkoteloitus, -rasismus jussiboy ym. tapahtuu nykyään netin kautta kun esim. datetataan, joten deitti ja kaikki keskustelu kieltoon. Eri asia jos pakko on mennä esim. koululuokan opiskelun takia ja silloin henkisesti kiusataan, niin saa riseä kouluttaa.

 2. Emme voi alistua enää Naton miehittäjillemme ja olla rahaeliitiitin orjia. Pitää aloittaa laillinen sotilastoiminta ja ryhtyä täysin lailliseen vastarintaan.

   1. En puhunut mistään yksityisarmeijasta, vaan laillisesta sotilastoiminnasta Suomessa ja laillisista kansallismielisistä ryhmistä. Suomalaiset ovat lähes kaikki niin raukkamaisia nynnyjä ja pelkureita, etteivät harjoittele ja järjestäydy edes täysin laillisesti.

 3. Amerikkalaiset eivät edes osaa sijoittaa Ukrainaa, Irania, Syyriaa, Venäjää kartalle ja ovat aina vaatimassa sotaa kaikkien kanssa ja kaikkien pommittamista. Kysyhän joskus vaikka tavallisilta Trumpin kannattajilta, että missä kartalla on Venäjä, Ukraina, Syyria ja Iran, niin he eivät osaa vastata. ”Yea, lets go to war with Syria and Iran. Lets bomb the shit out of Iran.”.

  Amerikkalaiset pitäisi oikeasti pistää johonkin holhouksen alle, eikä antaa hallita sotakonetta, kun eivät edes ymmärrä yhtään mitään. Onneksi he ovat nopeasti rotusekoittumassa erittäin älykkäisiin neekereihin, niin maailmaan alkaa tulla rauha.

  1. Maailmaan ei tule rauha ennen kuin kaikki on huumattu somalla. Toinen vaihtoehto on että mediat lakkautetaan ja jokainen hankkii oman elämän.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*