33 thoughts on “Päivän video: Transupressa

 1. Näyttää siltä, että esinahaton natsipresidentti on mielipuhaassaan, eli edistämässä pervojen ylivaltaa(pride)!!!

  Hyi hyi yääkh!!!

  Milloin Jeesus tulee käymään maan pinnalla palauttamassa järjestyksen?!! Mitta on täysi!

  1. Ei hän ainakaan teitä tule pelkästään pelastamaan. Jeesushan otti siipiensä suojaan kaikki ihmiset riippumatta millainen tuo ihminen on. Hetkinen on uskonnollinen fundamentalisti, joka ei eroa mistään ääriuskonnollisesta liikkeestä. Teidän pahin vika on, että pidätte itseänne ainoina, jotka ovat oikeassa. Te käännättää myös kaikki vastakkainasetteluksi juutalaisten ja muiden välillä. Teille selittää pelkkä juutalaisuus kaikkeen syyksi ja muita selityksiä ei ole. Aika yksisilmäistä mutta sellaistahan te olette ja luulette olevanne oikeassa.

   1. Mitäs nämä ”ääriuskonnolliset liikket” ovat? Minkä uskonnon kannattaja minä olen? Kerro lisää!

    Mikset mene takaisin rasmuksen sivuille ulisemaan? Jos et tiennyt niin Laiton Lehti on kansainvälinen antisuvakki media, joka kertoo miten asiat maailmalla on, eli Laiton Lehti on aina oikeassa. Yhtä nerokkaita artikkeleita ei löydä mistään muualta ja ei niitä ole pakko lukea tai herjata kunnollisia LL:n kommentoijia!

    Luojan kiitos, että esinahattoman natsipresidentin päivät on kohta luettu ja sitten onkin sotarikosoikeudenkäyntien aika. Se vasta jännää onkin!

   2. Hetkinen kuule, eihän Jumala ota suojiinsa kaikkia ihmisiä varauksetta. Mm. sodomiaa harrastavan pitää ensin aidosti parantua sodomiasta, ennen kuin hänet voidaan päästää seurakuntaan.

  2. Jeesus tulee. Se on kuin salaman välähdys kun hän ensin sähkömagneettisella pulssilla lamauttaa kaikki pedon merkki-järjestelmät. Globalistit pelkäävät, kun tuomiopäivä tapahtuu.

 2. Olkoon esinahaton, nationalistiset teräspallit sillä sentään on. Ainakin kun vertaa vaikka Afganistanin ex-pressaan, joka hyppäsi rahojensa kanssa helikopteriin ja lensi arabiemiraatteihin hakemaan turvapaikkaa, vaikka oma armeija oli lukumääräisesti ja resurssiensa puolesta täysin ylivoimainen.

  Ja tuo videon homohuumori oli nimenomaan sitä stereotypiaa joka länsimaissa on jo kulttuuri-marximin agendan mukaisesti kielletty. Tuota rohkeaa sensuroimatonta lappalais-, mustalais-, neekeri-, arabi-, homotushuumoria Marco oikeasti kaipaa 80- ja 90-luvulta flashbakkinä takaisin. Päätä jo.

  1. Emme todellisuudessa tiedä missä tämä ’presidentti’ on tällä hetkellä. Ei varmasti Kiovassa. Hänestä on tietoisesti rakennettu mielikuvaa ’sotasankarina’ joka poseeraa luotiliivit päällä. Eiköhän kohta lennä Jenkkeihin nauttimaan miljardin dollarin omaisuudestaan joka on saatu hämäräbisneksillä ja korruptiolla.

   1. Tiedättekö miksi ei hypännyt helikopteriin? Koska lentokenttä oli vallattu.

    Itse ajan autoni poikkiteloin helsinki-vantaan lentokentän eteen jos sota syttyy. Veikkaan että näen ensimmäisenä Marinin. Kansalaisella on pidätysoikeus tietyissä olosuhteissa.

  2. Aijaa, tuoko on sinun mielestä sitä huonompaa homotusta. Syvällä olet sekoagendan vivahteissa. Mikään nationalisti se ei ole, judeglobalisti ja teurastaja.

 3. Nooh kohta nähdään vastaavanlaista sontaa kun Sauli, Sanna ja kumppanit hakevat sen viimeisen niitin siihen NATO arkkuun.

 4. Ukrainassa on juutalainen presidentti ja pääministeri. Israelin lisäksi ainoa moinen maa. Kasaarit ovat turkkilainen heimo nykyisen Kazakstanin ja etelä-Venäjän alueelta. Tässä pakkaa nyt sotkee se että puhutaan ”ukrainalaisista natseista”, joka on sama kuin puhuisi mustalaisista jotka käyvät töissä. Ei kannata antaa väärinkäytetyn termistön sotkea asioita tässäkään.

  Muistakaa tämä: NATO perustettiin sen takia että pidetään Saksa heikkona ja Venäjä poissa leikistä sopivissa määrin. Eli annetaan kuitenkin Venäjän toki kasvaa ja olla isona vastavoimana USA:lle, vaikka näennäisesti samaan aikaan vastustetaan heitä. (Tekikö USA/Kanada/Britit/Juudea (Israel) mitään maailmansodissa estääkseen bolševikkejä tai kommunismia?) Kutsukaa tuota leikkiä kapitalismiksi tai kommunismiksi, mutta tuon globalismin takana on kansainvälinen, yksityisomisteinen pankkimafia — aivan sama minkä viitan tai maskin takana nyt milloinkin sattuvat lymyilemään.

  Uutta maailmaa eli NWO:ta ei pidä sinun vastustaman. Saksa tuhottiin ja kuohittiin (ja annettiin sitten kasvaa lypsylehmäksi, sotakorvausten maksajaksi, ”pakolaisten” elättäjäksi jne. — kuten Suomikin), JFK & RFK tuhottiin varoitukseksi, Venäjä on ollut pakotteiden ja poissulkemisten kohteena jo vuosia jne. Nuori luistelijatyttö oli ylivoimainen olympialaisissa ja häneltäkin piti saada mitalit vietyä, vaikkeivät Venäjää valtiona olet saaneetkaan edustaa enää aikoihin! Kaikki tämä on vain poliittista peliä.

  Maski naamalle, piikki hihaan, polvistu kuolleelle narkomaanineekerille, muista 6 000 000 kaasutettua jne. Kumarra Uudelle maailmanjärjestykselle. Valtiovalta ja ylikansalliset yhtiöt ovat kietoutuneet yhteen, yhdeksi mädäksi järjestelmäksi; korporatokratiaksi eli todelliseksi fasismiksi. Jos vastustat NWO:ta, olet salaliittoteoreetikko ja rasisti. No, mielestäni on jalomielistä ja ylevää olla anti-kommunisti! Ei haittaa haukku. Ja siitä on salaliitot kaukana, kun jokainen Uuden maailman agendan kohta tulee toteen, yksi toisensa jälkeen.

 5. Onko Zelensky yksi osasyy sille miksi ukrainalaiset eivät ole kovinkaan halukkaita puolustamaan hallintoa, vaan saattavat tehdä diilejä muiden slaavikansojen kanssa?

  1. Rotukysymys, mutta varmasti vaikuttaa asiaan suurestikin. On käsittämätöntä, etteivät suurina nationalisteina esiintyvät Azov- ja muut vastaavat tyypit pidä kovempaa meteliä juutalaispressasta ja hänen ajamastaan pridetyksestä. Käsittääkseni kiovassakin on nykyään lapsia seksualisoivia pridemarsseja.

  2. Se kertoo paljon kansasta joka äänestää presidentiksi tuollaisen henkilön. Henkilön jonka maailmankuvan on mielenterveys vääristänyt melko pahasti. Tämä tarkoittaa että myös äänestäjien mielenterveys on heikonlaista. Mutta tälläkin ”pressalla” on varmasti omat avunsa isjen poikien kabinettipalavereissa.

   Ja kuten huono johtaja yleensäkkin, se ei välitä lainkaan kansansa kärsikysestä, vaan vain omansta egostaan. Se näki edessä olevan sodan mutta silti sylki Putinin kasvoille ja nokitteli. Sekä kieltäytyi lopettamasta tykistön tulitusta Donbasin ja Luhanskin valtioihin. Lisäten sitä entisestään.

   No, tämä ”pressa” toimii kuten kasaari-juutalaiset toimivat. Ja siksi se on varmasti jossain muualla kuin Kiovassa. Eipä uskaltaudu pihamaalle kuviin hallituksensa kanssa. No, tämän taistelun kasaarit hävisivät. Ne eivät saaneet itselleen Donbasin tai Luhanskin luonnonrkkauksia ilmaiseksi. Vaan joutuvat maksamaan niistä. Tällä kertaa kristityt voittivat juutalaiset.

 6. Tyyppi on ”Kiovan teurastaja”, ”Ukrainan Hitler”. Tapattaa ukrainalaisia säälimättä ja yllyttää Natoa mukaan, että sota leviäisi koko Eurooppaan.

  Sellaisia pikku vekkuleita nuo viherhomoglobalistit ovat. Ukrainan neuvottelukunnan yksi jäsen oli yllättäen ammuttu ”maanpetturina”.

  Ei ole Ukrainan neuvottelijoilla tyylitajua. Yksi tyyppi pitää päässään sisällä jenkkilippistä. Eikö ole käytöstapoja pojulle opetettu kotona? Venäläisillä neuvottelijoilla kaikilla on tyylikkäät puvut, ukrainalaiset neuvottelijat kuin jotain homo- vihreitä metrosissejä.

  ”Kuolema pakenijoille”, uhosi korkkaritanssija videolla poikaystäviensä kanssa.

  1. Tuo neuvottelijan pikateloitus oli yllätys. Miksi ei järjestetty demokraattista oikeudenkäyntiä, jossa todisteet maanpetturuudesta olisi esitetty?

   Esinahaton natsipressa on täydellinen eunukki! Kun taas rauhanturvaajina toimivien urheiden tsetseenien johtaja Kadyrov on supersankari! Katsokaa! Hieno video rauhanturvaajista! https://www.youtube.com/watch?v=Kb9P5zIWxp8

   1. Sinä varmasti hihittelee itseksesi, kun tuollaista kirjoittelet, ihan selvää pikkupoikahuumoria. Vai että esinahaton pressa. Mikäs se kadyrov on, esinahallinen muslimi. Hih ja hah.

   2. Kohta muuten tapahtuu Ukrainassa. Noilta pojilta ei jää mitään tekemättä. Voi olla että pakenevat venäläis-sotilaat käännytetään pikimiten takaisin.

 7. Juutalaisissa esiintyy perverssioita aika paljon, johtuen ympärileikkauksesta jolla poika liitetään isäänsä. Eipä ihme että he ovat aika usein homotuksen ja sukupuolettomuuden puolestapuhujia. Nykyään medioissa on jopa pedofiileja alettu säälimään. Alkavatko siis mediat tekemään pedofiiliasta laillista. Ensi askeleita he ainakin ovat alkaneet ottamaan.

 8. Ukrainassa on maailman kovimmat taistelijat eli natsit ja juutalaiset eli putin on häviämässä sodan. Ilta-sanomat kertoi että jo 11000 jutku venakkoa on kuollut ja natsit voittaa sodan.

 9. Nato käyttää siviilejä tarkoituksella ihmiskilpenään. Venäjä on aiemmin kehoittanut sotimaan kaupunkien ulkopuolella. Näin Venäjä ei tällä hetkellä kehtaa pommittaa siviilejä samalla kaikilla pommeillaan. Tämä on Natolle tuttua terroritaktiikkaa käyttää siviilejä kilpenään.

 10. Kannattaakohan Azov ja muut nationalistiryhmät myös Ukrainan liittymistä EU:hun ja Natoa tai ylipäänsä maan hallintoa?

 11. Naton liittouman joukoilla ei koskaan ole todellista kannatusta yhtään missään. He ovat puhtaasti maiden miehittäjiä, joille ei ole laajempaa kannatusta.

  1. Eihän Natolla ole maataisteluun kykeneviä joukkoja yhtään. Siksi Nato on Suomi-kiimassa kun täällä on ruotsalaisten geenijalostamia venäläisten tappajia.

  2. Nato miehitys Suomessa on anglo-amerikkalaiata kulttuuri-imperislismia. Ollaan olevinaan niin jenkkiä että…

 12. Kyllä tuossa alkaa kaikki aihetodisteet olla kasassa, että Zelenskyia on jo hyvin pitkään, jo ennen presidenttikauttaan, kiristelty tai vähintään painostettu vähän rankemmillakin pervo-osaston videonauhoilla.
  Jos yrittää haarukoida Zelenskyin mesenaatti Ihor Kolomoiskyn roolia Ukrainan traagisten tapahtumien taustapiruna, on ainakin huomioitava, että hänen perustamiaan projekteja, joita sekä pridettäjä Zelenskyin presidenttikampanja, että toisaalta Azovin pataljoona ovat, yhdistää amfetamiinin säännöllinen käyttö.
  Ukrainassa sekä länsi- ja NATO-mielisen politiikan että äärinationalistiliikkeen piripäitä ohjaillut puppet master on vuodesta 2014 saakka kiistatta ollut Ihor Kolomoisky. Tällainen (((valittujen))) harjoittama vaikuttamistaktiikka ei yleensä ole mitenkään ainutlaatuinen, tiettyyn maahan jäävä sormiharjoitus, vaan perustuu tiedustelupalvelun rakentamaan taktiseen malliin, jota kopioidaan ja toistetaan useissa maissa samanaikaisesti. Tässä tapauksessa yhteinen nimittäjä mallin jalkauttamiselle voisi olla Venäjän rajanaapuruus ja tietty geopoliittinen status, esimerkiksi NATO-kumppanuus.
  Ukrainan lisäksi myös Georgiasta on kantautunut taksikuskijuoruja, että amfetamiiniriippuvuus on yhdistetty vuosien varrella lukuisiin henkilöihin, jotka liittyvät vahvasti pridetykseen, NATO-trollaamiseen ja äärikansallismieliseen liikehdintään maassa.
  Niinpä onkin aiheellista kysyä, kuka Kolomoiskyn kaltaisessa roolissa täällä Suomessa olisi ollut, ainakin noin viimeiset 10 vuotta? Ellei pidempään? Kuka on Suomen piriä tuputtava (((huumeloordi))), jolla on sekä Suomen äärioikeisto, äärinatottajat että ääripridettäjät povitaskussaan? Presidentti-instituutio tähtäimessä? Onko hänellä jokin Ukraina-kytky ja (((valittuihin))) suora kytky, joka on hänet nostanut Kolomoiskya vastaavaan rooliin Suomessa? Mystisiä Israelin matkoja vuosien varrella, kuten Kolomoiskylla? Henkilö, jolle äärioikeisto kumartaa, äärinatottajat kumartavat, ja ääripridettäjät kumartavat, toki kukin omista lähtökohdistaan?
  Onko hänen huumeloordi-touhuistaan tiedustelutietoa esimerkiksi venäläisillä, mikä voisi selittää hänen epärationaalisen Venäjä-tulkintansa? Muuten kovin harkitseva ja asiapohjalta argumentoiva henkilö, joka mielellään arvostelee muita epärationaalisiksi ja hysteerisiksi, mutta jolle itselleen Putin ja Venäjän ulkomaan tiedustelutoiminta menee vahvasti tunteisiin?
  En minä mitään syytä enkä väitä, täältä hyvältä maisemapaikalta hieman yläviistosta katselen, ja laitan samalla kahvit tippumaan. Tik tok. Tiimalasissa käy hiekka vähiin. Meillä kaikilla.

 13. No Venäjällä jos jollain on tiedustelua varsinkin tärkeimmissä maissa. Monesti ihmiset toisaalta uskovat liikoja Naton kyvyistä, vaikka se on kymmeniä vuosia ollut koko ajan täysin väärässä ja toisaalta venäläiset kuvitellaan jonkinlaisiksi raukkamaisiksi idiooteiksi, joista ei ole yhtä äkkiä mihinkään. Nyt nythän siellä on taas striimit koko ajan tulilla ja voi tutkiskella vaikka Laittoman Lehden karttoja. Venäjällä on striimit koko ajan päällä ja kaikki tehdään täysin avoimesti. Putin on ilmeisesti seurannut Marcon ja Ollin striimejä!?

  Ukraina on jo murskattu viikossa ja pistetty polvilleen. Aivan sama mitä roskaa levitetään. Nyt voit seurata jotain pridettävää transua joka selittelee koko ajan omiaan ja puhuu tarkoituksella matalammalla äänenpainolla tai sitten voit seurata miten tehokkaasti venäläiset sotivat.

 14. Kyllä laittoman lehden lukijat ja Ukrainan presidenttä haukkuvat ovat erittäin matalalla tasolla älyllisesti, toivottavasti saatte joskus apua mielenterveys ongelmiin ja muutenkin hankitte sivistystä.

  1. Miksi Ukrainan presidentin pitäisi olla kritiikin ulkopuolella? On muutenkin ihan aiheellista kysyä saako Zelenski ohjeita jostain ulkopuolelta ja onko joku nostanut rahalla Zelenskin valtaan? Vaikka Zelenskiä arvostelee se ei silti tarkoita sitä että hyväksyy Venäjän hyökkäyksen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*