Marco de Wit 6 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on paljastanut, että Michelle Obama onkin mies. Eli siis hän transuilee salaa.

 

Näin myös pystyttiin kiristämään presidentti Obamaa tekemään juuri niin kuin valtaeliitti haluaa.

 

Tabu: Michelle Obama varmasti transu

 

 

Nyt on herännyt epäilykset, että myös Joe Bidenin vaimo olisikin mies. Myönnettäköön, ettei Jill Biden näytä fyysisesti yhtä mieheltä kuin Michelle Obama. Toisaalta Joe Biden itse kutsui vaimoaan ”ensimmäiseksi herrasmieheksi”!

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Valepresidentti Joe Biden kutsuu vaimoaan ”ensimmäiseksi herrasmieheksi”!

 1. ”Jill and I talked with the Vice president and First gentleman” = Jill ja minä puhuimme Kamala Harrisin & hänen miehensä kanssa!!!

  Opetelkaa englantia, Kansalismiäliset!

 2. Vak juu Paiden on hyvin lapsirakas. Lähipiirinsä ei enää julkea tuoda lapsia Joe- sedän nuuskuteltaviksi ja lääpittäviksi koska kamerat seuraavat joka sekunti ukkelin liikkeitä.
  Suuri huolenaihe on myös presidentin peräaukon sulkijalihaksen löystymien joka on aiheuttanut lukuisia kiusallisia tilanteita julkisissa esiintymisissä.
  Kun tähän lisäämme vielä muistisairauden niin kävelevä katastrofi on valmis.

 3. Jos dewit on joskus jotakin asiaakin julkaissut, niin nyt se luottamus dewitin kykyyn kirjoittaa mitään muuta kuin täydellistä roskaa, on mennyt. Ei näihin juttuihin usko kuin ”aimo mies”, hetkinen ja äkäslampola.

  1. Hei! kyse ei ole mistään ”uskomisesta”, vaan tosiasioiden tunnustamisesta ja Laittoman Lehden artikkelit ovat erittäin laadukkaita!

   Minä suosittelen kaikille Laittoman Lehden lukemista. Minulla on jopa tapana lukea vaimolleni LL:n artikkeleita, kun hän laittaa perheelle ruokaa! Vaimollani nousee monesti hymy naamalle artikkeleita kuullessaan!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*