Marco de Wit 7 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ukrainan kriisin aikana Laiton Lehti on päivittäin julkaissut kartan sotatilanteesta. Alussa moni väitti karttojen olevan valheellisia, mutta viime päivinä samanlaisia karttoja on näkynyt myös valtamediassa.

 

Laittoman Lehden hämmästykseksi monet ovat kuitenkin lukeneet ukrainan joukkojen saarroista kertovia karttoja siten, että ukrainalaiset ovat muka voitolla.

 

Venäjä on nyt kerännyt joukkojaan valmistautuen massiiviseen tykitykseen, joten tänään ei ole kovasti raportoitavaa. Niinpä voimme antaa lukijan itse tulkita karttaa. Jos nimittäin luulet kartan osoittavan Ukrainan voittoa, niin et elä tässä todellisuudessa emmekä siis voi enää auttaa.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

15 thoughts on “Päivän kartta: Vihatodellisuus

 1. https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/eija-riitta-korhola/miksi-rahoitamme-ukrainan-sotaa/
  🪔
  ”Tuulesta ja auringosta on myös valehdeltu tietoisesti. On puhuttu megawateista eli muodollisesta tehosta mutta vaiettu häveliäästi megawattitunneista eli todellisista tuotantomääristä. Poliitikot, jotka eivät tätä eroa ymmärrä, ovat tehneet sitoumuksia uusiutuvan energian tavoitteista käsittämättä, millaiseen hintasirkukseen tilanne johtaa. Tuuli ja aurinko eivät tarjoakaan sitä mitä kuviteltiin, niiden huono kapasiteettikerroin on unohdettu.”
  🪔
  ”Ne, jotka vakuuttavat, että lopetetaan tuontisähkö Venäjältä ja korvataan vaje vihreällä siirtymällä, eivät ole käsittäneet paljon mitään – eivät siitäkään huolimatta, että Saksa on kirkuva esimerkki epäonnistumisesta.”
  🪔
  ”Toivoisin että EU:sta löytyisi nyt se rohkea ääni, joka sanoisi, että elämme vakavan kriisin kynnyksellä, joka voi johtaa kolmanteen maailmansotaan. Sen estäminen on ensimmäinen prioriteettimme, ja ilmastokysymys kalpenee sen rinnalla”

 2. Free Energy on tosiasia ja se on salaisuus joita pulliaisten ei haluta tietävän. Kaikki nämä rahastettavat energiamuodot ovat olleet huijasta: Rockefeller keksi ”fossiiliset polttoaineet” jotka eivät ole sen enempää fossiilisia kuin uusiutumattomiakaan, öljyä polttoaineena ei todellakaan tarvittaisi.

  Sama koskee Ydinvoimaa ja tuulivoimaa. Tuulivoimalat ovat yksi suurimmista kusetuksista lähihistoriassamme. Niiden rakentaminen on suuri business, energiantuotto heikko ja ongelmajätemäärä valtava lyhyen elinkaaren jälkeen.

  Nämä kyllä tietävät miten sähköä tuotetaan vapaasti ja myyvät sen meille eri tekosyillä korkeaan hintaan. Ja juuri tästä syystä meidät halutaan mm. sähköautoista riippuvaisiksi, et mene mihinkään jos näin päättävät. Liikkumasädekin on rajoitettu. Smart metereillä voivat rajoittaa myös yksilökohtaista sähkönkulutusta, mökki menee pimeäksi kun x-raja ylittyy. Tavoitehan on päästä ”päästöjen” suhteen Zero-emission by 2045 eli tarkoittaa että eletään kuin joskus 1800 luvulla kynttilän valossa. (YK:n Agenda 21/2030 & Smart Cities)

  1. https://fi.nationalgreenhighway.org/1448-how-does-a-person-produce-heat.html
   🕯️
   ”ilman lämpötila vaikuttaa aineenvaihduntaan ihmiskehossa. Jos se jäähtyy, ruumis alkaa tuottaa lämpöä aktiivisemmin ruumiinlämpötilan vakauden varmistamiseksi.”
   🕯️
   https://tekniikanmaailma.fi/mitn-tutkijat-keksivat-taysin-uuden-tavan-tuottaa-sahkoa/?shared=1166897-a3cae850-500
   🕯️
   8.6.2021 ”hiilinanoputkista ja orgaanisesta liuottimesta järjestelmän, joka tuottaa sähköä itsenäisesti” ”alkoholia muunnetaan aldehydiksi tai ketoneiksi” ”Se tarkoittaa, ettei energiavarastoa pitäisi asentaa robotteihin itseensä. Pidämme tästä mekanismista siksi, että voimme ottaa energian, tai ainakin osan siitä, suoraan ympäristöstä.”
   🕯️
   https://fi.science19.com/how-much-power-does-wind-turbine-generate-10432
   🕯️
   ”että tuuliturbiinin kapasiteetti on 1,5 megawattia, se ei tarkoita, että se tuottaa niin paljon voimaa käytännössä. Tuuliturbiinit tuottavat yleensä huomattavasti vähemmän kuin mitoitettu kapasiteetti, mikä on suurin teho, jota se voisi tuottaa, jos se jatkui koko ajan. Esimerkiksi 1,5 megawatin tuuliturbiini, jonka teho on 33 prosenttia, voi tuottaa vain puoli megawattia vuodessa”
   🕯️
   ”Esimerkiksi turbiini, jonka nimelliskapasiteetti on 1,5 megawattia ja tehokkuuskerroin 25 prosenttia, odotetaan tuottavan seuraavasti: 365 * 24 * 1,500 (kW) *.25 = 3,285,000 kilowattituntia vuodessa. Tämän laskelman mukaan tuulen voimakkuus on 24 tuntia vuorokaudessa ympäri vuoden. Käytännössä tämä ei tapahdu.”

 3. Kukaan ei tunnu huomaavan että pieni Moldovan valtio ei ole joutunut minkäänlaisen uhan kohteeksi. Suomessa painikoidaan mutta Moldovassa ei. Miksikö? Siksi että he ovat rauhaa rakastavaa kansaa eivätkä haistattele ja nokittele Putinille. He ymmärtävät oman paikkansa geopolitiikassa ja toimivat sen mukaan.

  Miksi sitten Suomen johtajat panikoivat? Tämä Ukrainan sotakin olisi voitu välttää yhdellä lauseella.

 4. Kun Suomen uutisia katsoo niin näyttää että Venäjä häviää.Tosiasiassa ei mene kauan kun Ukraina luhistuu.Huolto,vesi,ruoka,ammukset loppuu.Tarpeettomia kuolemia yhden klovnin takia,sääli.

 5. No jaa. Todellisempi kuva taitaa olla joku hieman tämän kaltainen?

  https://pt-media.org/wp-content/uploads/2022/03/FM7hnLHakAErGLs-1536×1111.jpeg

  ”Nuita pitkin Ukrainan silmänkantamattomia aroja halkoville maanteille tuhottuja tuhansia ja taas tuhansia panssarikolonnia ja muita ryssän romuja ihmetellessä herää kysymys jotta nuo tuusanpaskaksi tuhotut edelleen savuavat romutko tarkoittaa kaikissa näissä ryssän propagandakuvissa sitä että kyseinen alue on ”vallattu”🤔

  Jos noista romuista on joku ryssä onnistunut hengissä selviämään ja päässyt ryömimään jonnekkin syrjemmälle haavojaan nuolemaan niin ei niistä luulisi kovin suurta sotilaallista riskiä enää kenellekkään olevan. Nälkäiset sotilaskarkurit vaeltelevat palaneissa ryysyissään ruoan tähteitä etsimässä ja kauppoja ryöstelemässä.”

  https://pt-media.org/2022/03/02/venaja-ei-ole-vallannut-niin-suuria-alueita-kuin-monista-kartoista-saa-kuvan/

  1. Heh. Tosiaan on PT-media sitä mieltä, että kartta vain osoittaa Venäjän häviön ja Ukrainan voiton. Mitähän sitten kirjoittavat, kun Ukraina luovuttaa aseensa. Strateginen voitto?

   1. PT ymmärtää kiljureseptien ja Ruotsin katukuvan realiteetit, eipä paljon muuta. Tämä on tiedetty.

    Sen sijaan on ollut hämmentävää ja hämmästyttävää todistaa etno-nat porukoiden olevan sokeita niin suurten kuin pientenkin kokonaisuuksien suhteen. Vaikka pitkässä aikajuoksussa jokin hallintokuvio pelaa mädättäjien ja riistäjien pussiin ja heikentää/murentaa kansan, niin kunhan joku porukka vain on tunteellisesti nationalistinen, niin sitä pitää automaattisesti tukea. Eli ei nähdä ”nenää pidemmäs”. Eikä niitä ’neniäisiä’ kuvioita nähdä kuin yksipuolisesti, tai sitten kosmoksen kokoisina salaliittoteorioina, jälleen lopputuloksena pyrkimys yhteen pikaiseen (etno-nat) edistysaskeleesen, joka kuitenkin käytännössä johtaa liukumiseen sata askelta taaksepäin.

   2. Kuulemma Venäjän armeija on ”täydessä sekasorrossa” kun oli ilmeisesti löydetty joku sotilas joka valitti ensimmäisten päivien aikana, ettei ollut ruokaa, mikä sekin oli luultavasti roskaa tai vähät väliä vaikka kaikille ei päivään tai pariin saatu aina ruokaa, mikä on sodassa täysin normaalia. Sitten oli jollekin kuulemma huudettu ”Davai, davai!”, eli ”Vauhtia, vauhtia!” ja tämä oli lännen tiedustelupalvelujen toinen esimerkki Venäjän ”täydestä sekasorrosta”.

    Siellä alkaa Venäjän huoltokolonna olla pelipaikoilla, johon ei ole päiviin isketty yhtään mitenkään, vaikka se on siellä seissyt pari päivää vähän jumissa.

    Ai niin, ukrainalaisilla on joku drone ja polttopulloja sekä ei käytännössä ilmavoimia tai ilmatorjuntaa. Todella hurjaa. Kyllä näillä kääntyy sota. Ainakin kun tarpeeksi pitkään unelmoi.

 6. Herra ”ei nuoleskele mihinkään suuntaan” jakaa oudosti vaan venäjän ykköskanavan karttoja eikä vaikka liveuamap.com juttua. Älä valehtele ettet ois puoltas valinnu

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*