24 thoughts on “Päivän kuva

 1. Jaa, joitakin ei vain nähdä koska valtamedia valitsee asiat mille se antaa näkyvyyttä. Inhimillinen hätä ei kuulu niihin, mikäli etninen ryhmä tai sukupuolinen suuntaus ei ole sopiva median agendoihin.

  1. Nii-in yle poisti kummeli sketsejä, pekka ja pätkä n-sanana ja keskittyy liioittelemaan kun vähän tuli pyyhkäisi ydinvoimalaa(todellisuudessa pieni sivuvoimala), niin ylellä iskettiin muka ydinvoimalaan. Varmaan Ukrainan oma teko kun pakeni samalla.

 2. Mediapooli ei ole antanut lupaa kyseisen kansanmurhan käsittelyyn eikä siitä saa pisteitä hyvien ihmisten jeesustelupistepörssissä.

 3. Palestiinalaistenkin pitäisi heiluttaa Ukrainan lippua, niin ehkä sitten Israelin valtion valtavat sotarikokset alkaisivat kiinnostaa ihmisiä. Mutta voi ei, ei Israelin valtion voi olla paha. Israelin valtio on hyvä. Israelin valtio tekee kaiken aina täysin oikein. Ei Israelin valtiota saa koskaan kritisoida.

  1. Niinhän se on, eihän ne kiltit juutalaiset voi olla pahoja Palestiinassa. Niitähän sielä aina pommitetaan. Sama Ukrainassa. Sattuvat olemaan sielä pohjoisessa ne kasaari-juutalaiset jotka nyt pitää pelastaa ja rahdata niistä 200 000 israeliin muodostamaan uusia asuinalueita ja ajamaan palestiinalaisia taas saman verran kodeistaan pois.

   Jotta sitten aikoinaan saadaan se kuningas Salomonin temppelin restauroinnin jälkeen kruunattua sielä se KOKO MAAILMAN kuningas. Niinkuin juutalaisten toorassa on enneustettu. Toorassa joka perustuu kuulo- ja muistipuheisiin.

 4. Panu kävi Levelissä kertomassa Suomi Ensin kuvioista paljastuspapereineen itselleen edullisesta näkökulmasta, mutta kokonaistasolla kuitenkin ihan asiallisesti. Loppupäässä mielenkiintonen VKK:n ja Vapauden liiton yhteenotto kun studiosta otettiin yhteyttä Ossi Tiihoseen.

 5. USA: joil­la­kin alu­eil­la huol­to­ase­mil­ta on pois­tet­tu ben­sa. On­ko syy­nä tu­los­sa ole­va fal­se flag ter­ro­ri-is­ku ja tar­koi­tuk­se­na on es­tää asuk­kai­den pa­ke­ne­mi­nen.

  http://82.221.129.208/1/.tn6.html

  – Mal­li Uk­rai­na: am­mu­taan en­sin omat jo­ka sit­ten «oi­keut­taa» …

  Saa­daan­ko Ame­ri­kan kan­sa lo­pul­ta ku­riin «pe­las­ta­mal­la» Uk­rai­nan nat­sit pa­ko­lai­sik­si USA:an ja sit­ten käyt­tä­mäl­lä hei­tä mie­le­no­soit­ta­jien teu­ras­ta­mi­seen. Ja pä­tee­hän sa­ma Eu­roop­paan­kin.
  – Mac­ro­nin ko­men­nos­sa ole­vat «Eu­roop­pa­lai­set» so­ti­laat ja po­lii­sit tar­vit­se­vat täy­den­nyk­siä Uk­rai­nas­ta.
  – Kuin­ka mon­ta nat­sia Suo­mi pe­las­taa «hu­ma­ni­tää­ri­sis­tä» syis­tä.

  Uk­rai­nan nat­sit on näh­tä­vä in­ves­toin­ti­na tu­le­vai­suu­teen.
  – On­han hei­dän kou­lu­tuk­seen jo in­ves­toi­tu val­ta­vat mää­rät eu­ro­ja, dol­la­reis­ta nyt pu­hu­mat­ta­kaan.

  1. Juuri tätä tänään mietin. Rajat on nyt auki joka paikassa ”ukrainalaisille”. Kuka kontrolloi keitä sieltä tulee? Ei kukaan. Refugees welcome liput heiluu ja villasukkia kudotaan kuin konsanaan 2015. Lähikaupassa oli kori johon ihmiset saavat jättää ruokaa tuleville pakolaisille ?!?! Asun aika pienellä paikkakunnalla ja syrjässä. Tännekö niitä on tulossa?
   Toisekseen, Ukrainan alue on vanhaa Khazarian aluetta. Ettei vaan olis niin että ”eräät” haluavat tyhjentää alueen sen kansalaisista ja ujuttaa itsensä tilalle? Heillä kun on tästä kokemusta ja osaamista.

  1. Ei oikeastaan hetkauta minua. Tilasin juuri Reshungerista taas vuotuisen 35kg riisiä. Varastossa on vakiot 130kg, joten kyllä sillä pärjää. Parastahan tässä riisissä on se että se on kasvatettu euroopassa, suurin osa Piemonten laaksossa.

   Riisi on myös sikäli monikäyttöinen tarvike että siitä tekee puurosta leipään, kakuista keittoon kaikenlaisia versioita. Eikä appelsiini-riisikään ole hullumpaa syötävää. On paljon monipuolisempi kuin peruna. Ja kuivamuonana säilyy vuosia.

   Suosittelen niillä joilla on halua ryhtyä varautumaan. Mutta varoitan, älkää ostako kaupan ”riisiä”. Jos katsotte niitä ”jyviä” niin huomaatte että kummastakaan päästä se ei ole ollut kiinni tähkässä. Eikä ”jyvien” sisällä ole sitä tummaa pistettä, siementä. Siitä mitä en on, ei pysty kukaan sanomaan. Veikkaan että ne ”minuuttiriisit” on selluloosateollisuuden tuotetta. Oikea riisi ei kypsy minuutissa, eikä 10:nessä. Vuorokauden liotettuna ehkä, mutta ei kuivapussista. Niissä ei ole ravintoarvoja. Ne ovat jotain teollisuuden jätettä.

 6. Uk­rai­na­lai­nen hä­pe­äpaa­lu. Vi­deo sii­tä, mi­tä kaup­po­jen ryös­tä­jil­le teh­dään Uk­rai­nas­sa. (Si­kä­li kuin hei­tä ei sa­man tien am­mu­ta.)

  https://www.youtube.com/watch?v=nJbTNwx15Og

  Uk­rai­nas­sa on käy­tän­nös­sä kaik­ki kau­pat ryös­tet­ty käyt­tä­en nii­tä asei­ta, joi­ta hal­li­tus ja­koi «kan­sal­le».
  – No, ros­vot ja pik­ku­ri­kol­li­set­han ne en­sim­mäi­se­nä oli­vat jo­not­ta­mas­sa asei­ta.
  Ve­nä­läi­nen ken­raa­li pu­huu

  https://www.youtube.com/watch?v=YguGqj3NevI

  – Uk­rai­nan ar­mei­ja on käy­tän­nös­sä tu­hot­tu
  – Uk­rai­nas­sa ole­vien USA:n bi­ola­bo­ra­to­ri­oi­den hen­ki­lö­kun­taa ke­ho­te­taan pois­tu­maan. La­bo­ra­to­ri­ot tu­ho­taan jo­ka ta­pauk­ses­sa.
  – La­bo­ra­to­ri­ot on si­joi­tet­tu ai­van Ve­nä­jän ra­jan lä­hei­syy­teen.

  Mik­si You­Tu­be on sal­li­nut vi­de­on esit­tä­mi­sen?

  1. Virukset eivät välttämättä tuhoudu pommittamalla. Varmaankin pommitusten varjolla liikkeelle lasketaan joku todellinen taisteluvirus, joka todella tappaa kaikki. Valituille on koronapiikin yhteydessä annettu etukäteen suoja myös taisteluvirusta vastaan. Eliitti toteuttaa nyt Georgian opaskiviin hakatun ohjeen ihmisten määrästä maapallolla. Suomesta tulee luontoreservaatti ilman västöä koska talojen lämmittäminen täällä kulutttaa liikaa.

  1. Ron Desantis on Floridan johtaja, joten hänen lausuntonsa Faucista on mielenkiintoinen! Faucin täytyy nyt tulla väittömästi julkisuuteen ja kumota Desantisin valelausunto! Jos Fauci ei tätä tee, niin missä hän sitten on?

   On myös mahdollista, että Faucille käy ”Epsteinit”! Fauci ei edes ole hänen oikea nimensä ja hän ei todellakaan ole amerikan-italialainen. Hänen nimensä on Anton Faustenberg ja hän on tullut Wienistä.

   Joka tapauksessa video oli mielenkiintoinen, koska Desantis kertoi ajankohtaista tietoa jenkkien koronaveivauksesta!

   1. Epstein-teoria on aika todennäköinen.

    Tuolla eliitin ylätasolla, missä mikään laki ei koske ketään, on olemassa vain yksi rangaistus: kuolema.
    – Teloittajaa luonnollisesti ei koskaan kukaan syytä mistään.

    Laki käsittää kahdeksan pykälää.

    Pykälä kahdeksan:
    – On vain yksi rangaistus: kuolema.

    On aivan vääjäämättömästi edessä eliitin sisäinen valtataistelu.
    – Onnistutaanko se kätkemään yksimielisyyden kaavun alle niin kuin Neuvostoliitossa vai onko informaatio päässyt irti ja vapaaksi? En tiedä.

 7. Levelissä esitellään nykyisin kaikenlaisia mielisairaita väitteitä ja huhuja ja usein niin, että kuullaan aina yhtä osapuolta ja sitten todetaan, että Noniin, tämä oli tässä ja voidaan lopettaa asian käsittely.

 8. Suomen nykyiset Puolustusvoimat ovat olleet varsinkin viimeiset pari kymmentä vuotta uskomattomien limaisten niljakkeiden johtama, jotka ovat käyneet raiskaamassa monia pikkulapsia ja ovat pettäneet vaimojaan jne. Kaikki on nauhoilla ja ne tullaan kyllä lopulta kaikki julkaisemaan kun valta vaihtuu, tietysti niol, että mm. Suomalaisten sotilaiden ja valtion johdon raiskaamat lapset tullaan tietysti sensuroimaan, mutta rikollisten naamat ja nimet tulevat lopulta kaikkien tietoon. Siellä on hyvin monia lastenraiskaajia, narkkareita, huumekauppiaita ja vaimojen pettäjiä, jotka tullaan ennen pitkää kaikki paljastamaan.

 9. Suostuisikohan Venäjä myymään vallankumouksen jälkeen tulevalle Suomen hallinnolle mitään materiaalia pedonatottajista, huumekauppiaista, vaimojen pettäjistä ja narkkareista, ilman, että pyllistetään liikaa Venäjälle? Tosin silloin Naton pedonatottajat saattavat tehdä suunnilleen saman Venäjälle, joten ei välttämättä.

  Siellä on Venäjällä todella hurjaa materiaalia Suomen maanpettureista ja kansanmurhaajista. En oikeastaan halua edes tietää mitä kaikkea.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*