Marco de Wit 7 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti kannattaa alkuperäistä Sveitsin mallia ja analysoi maailmanpolitiikkaa professori John Mearsheimin tunnetuksi tekemällä tieteellisellä offensiivisella realismilla. Emme nuoleskele sen enempää itää kuin länttäkään, jotka molemmat ovat diktatoorisia imperiumeja.

 

Realisteina emme hyväksy kaksoistandardeja eli aivan samoin kuin vastustamme Venäjän aseiden ja joukkojen sijoittamista Kanadaan, niin vastustamme Amerikan aseiden ja joukkojen sijoittamista Ukrainaan, koska se vain johtaa sotaan ja jopa ydinsotaan.

 

Realisteina analysoimme Ukrainan sodan käänteitä objektiivisesti sotatieteen aakkosilla. On selvää, että jos Venäjä on saanut lähes täyden ilmaherruuden ja saartaa Kiovan, Donbassin ja Odessan alueita, niin se on jo lähes varmasti voittanut sodan, ellei sitten Nato tule Ukrainan apuun hävittäjillä ja maajoukoilla. Länsi ei kuitenkaan tule apuun, koska Venäjä on jo uhannut vastaavansa täysimittaisesti ja tarvittaessa vaikka ydinsodalla.

 

Päivän kartta: Triplamoppaus vai ansa?

 

 

Realisteina mainostamme myös itävaltalaisen taloustieteen analyysiä, jonka mukaan Venäjä on ainoa maa maailmassa, joka pystyy olemaan suhteellisen omavarainen johtuen valtavasta koostaan ja suunnattomista luonnonvaroistaan. Itse asiassa Eurooppa on riippuvaisempi Venäjästä kuin päinvastoin. Eurooppahan on nimenomaan riippuvainen Venäjän kaasusta ja öljystä.

Huomaa, että vaikka Amerikka saisi pysäytettyä Nord Stream 2, niin Ukrainaa kontrolloimalla Venäjä varmistaa saman suuruisen voluumin. Lisäksi on todennäköistä, että Saksa tulee vuoden sisällä vähät välittämään Amerikan uhkauksista ja aukaisee Nord Stream 2:en alentaakseen energialaskujaan. Viimeistään tämä tapahtuu, kun suuri talouslama iskee Eurooppaan.

 

 

Kun tähän päälle vielä laittaa Venäjän liiton kahden maailman väkirikkaimman maan eli Intian ja Kiinan kanssa, niin on PÄIVÄNSELVÄÄ, etteivät talouspakotteet tule kunnolla puremaan puhumattakaan, että ne johtaisivat Putinin eroon. Sellaisesta haaveileminen on osoitus totaalisesta tietämättömyydestä ja haihattelevasta irtaantumisesta todellisuudesta.

 

Talouspakotteet kaatavat ennemminkin länsimaat, jotka ovat vuodesta 2008 asti olleet romahduksen partaalla ja pysyneet pystyssä vain Kiinan talouskasvulla ja lyhytnäköisellä massiivisella rahan tyhjästä luomisella. Länsimaiden talouden romahdus on nyt vain hiuskarvan varassa, joten talouspakotteet saattavat olla viimeinen niitti.

 

Professori Mearsheimer selittää miten pulassa on enemmänkin länsi kuin Venäjä.

 

 

 

Näin saamme kasaan kuusi GEOPOLIITTISTA vihafaktaa:

 

1. Venäjällä on noin 145 miljoonaa ihmistä, joiden keskimääräinen älykkyysosamäärä on suhteellisen korkea eli noin 100 pistettä. (Ukrainan valtaamalla Venäjän talousalueeseen liitetään lisäksi noin 45 miljoonaa ihmistä, joilla samansuuruinen ÄO.)

 

2. Venäjällä on maailman ylivoimaisesti suurin maa yli 17 milj. neliökilometriä. (Tyrmäämällä Kazahstanin värivallankumouksen Venäjän talousalueeseen tuli myös noin 3 milj. neliökilometriä ja 4 miljoonaa lisävenäläistä. Valtaamalla Ukrainan Venäjä saa lisäksi talousalueeseensa liitettyä Euroopasta yli puoli miljoonaa neliökilometriä maailman parasta viljelysmaata. Puhutaan siis yli 20 milj. neliökilometristä, josta Euroopan puolella 4,5 eli puolet Euroopasta!)

Nämä luvut ovat valtavia ja juuri sitä geopoliittista FAKTAA. Koostaan johtuen Venäjällä onkin maailman suurimmat luonnonvarat ja rodusta johtuen korkea keskimääräinen ÄO. Tämän vuoksi se on ainoa maa maailmassa, joka pystyy olemaan melko omavarainen.

Itse asiassa, jos Venäjää ei olisi ensin maaorjuudella ja sitten kommunismilla raiskattu, niin se olisi maailman ylivoimaisesti rikkain maa. Eli myös paljon rikkaampi kuin Amerikka, jonka keskimääräinen ÄO on alempi ja romahtamassa sekä väestöntiheys peräti 4 kertaa suurempi. Venäjällä on maailman ylivoimaisesti suurin taloudellinen potentiaali varsinkin, kun länsi kampittaa omaa talouttaan viherhulluudella. Tästä Venäjän potentiaalista on jo mm. professori Ludwig von Mises aikanaan paljon kirjoittanut.

Länsimaissa naureskellaan, että Venäjä on vain ”bensa-asema muutamilla kaivoksilla”. Haloo! Totta kai kannattaa tuottaa raaka-aineita, koska niissä ne kovimmat voitot ovat luonnollisen monopolin johdosta. Naureskeleeko kukaan Saudi Arabialle, kun se keskittyy nimenomaan öjyn tuotantoon??

 

3. Venäjä on liittoutunut maailman väkirikkaimpien (3 mrd.) ja kovimpaa talouskasvua omaavien Kiinan ja Intian kanssa (5-10%/v.). Tämä viimeistään estää talouspakotteiden todellisen puremisen. Venäjä ei oikeasti tarvitse lännestä mitään eikä se edes tarvitse länttä vientikohteena niin kauan kuin sillä on vientikohteena Aasia.

Taloustieteen näkökulmasta Venäjän ja Kiinan liitto on täydellinen. Toisella on alhainen väestöntiheys ja paljon raaka-aineita, kun toisella korkea väestöntiheys ja paljon teollista tuotantoa. Kaiken kukkuraksi ne ovat vielä rajanaapureita mahdollistaen mm. pikajunat sekä kaasu- ja öljyputket. Match made in heaven. Molemmat tulevat rikastumaan valtavasti tuosta liitosta ja siten hallitsemaan maailmaa.

Kaiken kukkuraksi Venäjällä on läheinen liitto MYÖS erittäin väkirikkaiden Intian, Vietnamin, arabimaiden ja Iranin kanssa. Suhteet myös moneen muuhun väkirikkaaseen Aasian maahan ovat erinomaiset.

 

 

 

4. Pakotteisiin osallistuu käytännössä vain USA, Kanada ja EU eivätkä nekään uskalla lopettaa tärkeintä eli energiakauppaa Venäjän kanssa. Loppu maailmasta jatkaa kaikenlaista kauppaa Venäjän kanssa. Esimerkiksi koko Latinalainen Amerikka, Afrikka, Arabimaat ja koko valtavan suuri Aasia eli nimenomaan se osa maailmaa, jossa väkimäärä on suurin ja talous kasvaa vauhdilla.

 

5. USA ja EU ovat kuolevia suurvaltoja, joita kulttuurimarxismi mädättää ja kaiken lisäksi ne joutuvat kohta talousromahdukseen. Tämä tulee myös hajoittamaan niiden imperiumit. Amerikka voi jopa hajota osavaltiotasoille asti ja vielä todennäköisemmin EU. Kehittyvät maat ovat tämän tajunneet ja siksi ovat vähitellen siirtyneet Venäjän ja Kiinan puolelle. Jopa Amerikan ja Israelin läheinen liittolainen Saudi Arabia on loikkaamassa Venäjän puolelle varsinkin, kun se auttaa ylläpitämään öljykartellia.

 

6. Lännen talousromahdus alkaa vielä nopeammin, jos Venäjä, Kiina ja niiden liittolaiset lopettavat dollarin käytön maailmankaupassa. Tämä romahduttaisi petrodollarin ja siten uhkaisi myös lännen rahakonetta eli romahdusaltista vähimmäisvarantopankkijärjestelmää. Kaiken kukkuraksi Kiina voisi alkaa myymään omistamiaan Amerikan ja lännen velkakirjoja tehden velanoton paljon kalliimmaksi.

Niinpä voimme olla melko varmoja, että länsi ei tule asettamaan todellisia talouspakotteita. Muutaman kuukauden kuluttua länsi kaikessa hiljaisuudessa tulee käytännössä pehmentämään jäljelle jääneetkin talouspakotteet pelkäksi näytelmäksi estääkseen oman taloutensa romahtamisen.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

Toki toinenkin vaihtoehto on mahdollinen. Ehkä USA ja EU ovat niin aivokuolleita, että sionistien painostuksesta asettavat täydet talouspakotteet Venäjälle ja jopa Kiinalle. Tämä varmasti synnyttäisi maailmanlaajuisen laman, joka saisi länsimaiden hallitukset vaihtumaan. Viimeistään tässä vaiheessa länsi lieventäisi merkittävästi talouspakotteita. Käytännössä ei siis ole sellaista vaihtoehtoa ja maailmaa missä talouspakotteet voisivat viedä Venäjän ja Kiinan polvilleen. Ne ovat yksinkertaisesti liian voimakkaita ja länsi liian heikko.

 

 

 

Tämä geopoliittinen realismi ei kuitenkaan tarkoita, että mitenkään puolustelisimme Venäjää. Päinvastoin. Venäjä on samanlainen imperiumi kuin Amerikkakin. Se jyrää naapurimaitaan, lähti mukaan koronatyranniaan, harjoittaa laajaa sensuuria, estää mielenosoitukset ja levittää törkeää propagandaa. Kaiken huipuksi Venäjä kutsuu massiivista hyökkäystään Ukrainaan ”rajoitetuksi sotilasoperaatioksi”. Jos Venäjällä puhut hyökkäyksestä Ukrainaan, niin joudut välittömästi vaikeuksiin.

 

Suomen pitää pysyä itsenäisenä, vapaana ja puolueettomana seisten omilla jaloillaan käyden kauppaa sekä idän että lännen kanssa. Näin se ei joudu idän ja lännen väliseksi taistelutantereeksi, vaan voi toimia rauhanlähettiläänä ja säilyä hengissä maailmantalouden tulevasta romahduksesta.

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

27 thoughts on “Voittaako Venäjä? Onko Laiton Lehti natottava, putinistinen vai puolueettoman realistinen?

 1. Mallioppilas Suomi asettaa itse itselleen pakotteita.

  Onko mielipuolisuuden multihuipentuma saavutettu?

  Tämä lasten mehuhetki tulee päättymään meidän osalta todella ikävästi.

  1. Pitää olla puolueettoman rehellinen. Päivän sankari on 70-v putini ja pitää onnitella vähän ei nostaa verensokeria kokonaan.

 2. Mikä Suomen asema on nyt? Ylivelkaantunut EU:n nurkkamaa, joka on eristetty Venäjän resursseista ja joka ei tee mitään oma-aloitteisesti. Sen lisäksi Nato himoitsee itselleen elävää resurssia eli asevelvollisia armeijaansa sotimaan sinne tänne entisen Neuvostoliito tyyliin Raaka-ainereservi tykinruoan suhteen Natolle.

 3. Venäjä on jo vuosia ja vuosia valmistautunut vastustamaan pakotteita mm. myymällä Yhdysvaltojen dollarinsa pois, haalimalla suurin piirtein kaiken kullan mitä se saa, käynnistämällä maatalouden tuotantonsa uudelleen jne. Lisäksi toisin kuin pridettävä länsi, venäläiset ovat paljon valmiimpia kokemaan epämukavuutta länsimaiden takia. Lännen tiedustelupalvelut ovat jopa itse myöntäneet, että venäläiset eivät taivu pakotteilla kovinkaan helposti.

  Kuten Laiton Lehti totesi, länsi on tuhoamassa itsensä kulttuurimarxismilla, toisin kuin Venäjä tai Kiina.

  Mikä ratkaisuksi mielisairaiden ottamaan valtaan? Emme voi vain alistua mielisairaiden orjiksi ja vangeiksi. On lähdettävä liikkeelle tai mielisairaat tuhoavat meidät.

 4. Venäjä luopui tällä viikolla koronarajoituksista ja qr-koodista ja tämän takia pääministeri Marinin isäntä, eli esinahaton Klaus on erittäin vihainen!

  Saudit jänisti ja he jopa harkitsevat uudelleen kauppasuhteitansa jenkkeihin ja samalla ilmoittivat, että kauppa Kiinan kanssa tulee kasvaamaan suuresti lähivuosina. Tämän lisäksi saudit ilmoittivat Iranin olevan heidän ystävällisiä naapureita, jonka kanssa täytyy kehittää yhteistyötä!

  Ettei vaan tässä nyt käy niin, että dollari romahtaa? Mitä mahtaa tapahtua lähi-idässä? Monilla alueen valtioilla on hyvin paljon hampaankolossa Israelia vastaan.

  Entäs Taiwan? On vain ajan kysymys, kun se imaistaan Kiinalle!

  Natolla on hyvin heikot kortit käsissään ja tähän vielä päälle tulevat sotarikosoikeudenkäynnit!

  Tämä on mahtavaa aikaa olla elossa ja todistaa hyvin suuria muutoksia, joita maapallolla nyt tapahtuu. Käytännössä kolmas maailmansota, joka alkoi kun wtc-tornit räjäytettiin ja aloitettiin sota terrorismia vastaan(terroristinen maailmansota) nyt päättyy.

  Mikä tulee olemaan Suomen asema? Nöyrä kauppakumppani?

  1. Minua huvittaa suuresti ajatus, että mikrosirujen tuotanto olisi Kiinalla ja neonin Venäjällä. Melkoinen loukkaus loukkaantumisen päälle, ettei nälkään ja kylmyyteen kuoleva Eurooppa saisi enää edes iphoneja.

 5. Feikki sveitsi mallinen.

  Kerää äänet puhumalla sveitsi mallista, sitten kun äänet kerätty, niin toteuttelee niillä äänillä omia ideoitaan. Välttää gallupeita kuin ruttoa.

  Kuten eräs puolue jonka nineä en nyt mainitse.

 6. Olipa harvinaisen raikas ja arvovapaa analyysi. Marco, vaikka olenkin arvostellut näkemystäsi Venäjän murskavoitosta hallusinaatioksi, niin arvosteluja ei ole koskaan annettu ilkeydestä tai sen takia että olisit mitenkään väärässä sotimistilanteen suhteen. Olen vain itse silmäillyt geopoliittista tilannetta ikäänkuin sotiminen olisi jo ohi ja Ukraina antautunut. Tuosta näkövinkkelistä tarkastellen näin sodan voivan päättyä vain Venäjän tappioon… talousromahdukseen, värivallankumoukseen ja länsimaisten oligarkkien voittoon. Mutta nyt kun maalasit tuon vielä suuremman vision, näen sittenkin Venäjällä olevan vielä järkyttävä mahdollisuus voittoon. Mietitäänpä…

  Venäjä ja Kiina ovat harjoitelleet omia kryptovaluuttoja ja Venäjä jopa internetistä irtautuista. Venäjällä on tarpeeksi kultaa varastoissaan vaikka kultakantaan siirtymistä varten. Kiinalla, Venäjällä ja Intialla on omat vahvat kulttuurit ja yhdessä myötämielisten maiden kanssa niiden väestö kattaa puolet planeetan asukkaista. Mihin ne siis oikeasti tarvitsevat kriisistä toiseen tarpovia länsimaita? Puolustusliitto ja Venäjän ydinpelote takaavat alueellisen turvallisuuden yhtä tehokkaasti kuin Nato. Venäjän ja Kiina raaka-ainevarat antavat niille tarvittaessa kauppapoliittisen kiristysaseen länsimaita kohtaan. Intian ja Kiinan väkimäärä takaavat sen etteivät taloudellisen kasvun rajat tule vastaan. Teoriassa raha-, energia-, puolustus-, ja teollisuusliitto voisi siis toimia jopa erittäin hyvin jos ja kun nuo maat keskittyisivät vain kasvattamaan toistensa talouksia ja vetäisivät rajat kiinni vihamielisiin ja luhistuviin länsimaihin.

  Jos siis itäiset isot maat toimisivat rationaalisesti, niin tuo raju visio voisi jopa toteutua. Käytännössä tuota tuskin saadaan toimimaan. Länsimaiset pankki- ja mediaorganisaatiot, itäisten maiden itsevaltaiset poliitikot sekä erilaiset korruptoituvat poliittiset sabotöörit tulevat estämään tuon yhteenliittymän toteutumisen. Aika on myös kriittinen tekijä. Länsimaalaistuneet venäläiset eivät ehkä ole vielä henkisesti kykeneviä irroittamaan kaikkia piuhoja länsimaista – Länsimaisten suuryritysten omaehtoiset ja äkilliset boikotit, sekä venäjän valtiojohdon diktatoriset otteet voivat kuitenkin olla ne tekijät jotka lopulta auttavat venäläisiä irtaantumaan länsimaista. Saavat sitten katsella silkkiesiripun takaa länsimaisen hegemonian kuolinkouristeluja.

  1. Osuva analyysi. Idän blokilla on todellakin voiton avaimet, mutta tosiaan lännen sabotöörit voivat saada vielä Kiinan ja Venäjän haltuunsa. Kannattaa muistaa, että Xi ja Putin ovat jo yli 70-vuotiaita. Sionistit taatusti yrittävät saada omat miehensä heidän jatkajikseen.

   1. Kiinan ja Venäjän liitouma tulee kestämään Putinin ja Xin aikakauden yli. Jäät sulaa pohjoiselta merenkulkureitiltä ja sen jälkeen Kiinan kauppalaivasto kulkee sitä reittiä ja Venäjä tietenkin takaa merialueidensa vakauden ja toimivuuden.Venäjä ja Kiina ovat myös sopineet, että hyvin suuri maakaasupuki vedetään Kiinaan.

    Tässä vähän mietittävää Venäjän ja Kiinan yhteistyöstä ja kyllä, heillä on suunnitelmia naton varalle! https://www.newyorker.com/news/daily-comment/russia-and-china-unveil-a-pact-against-america-and-the-west

    Tuleeko jenkeistä Kiinan siirtomaa?

 7. Jos puhutaan puolueettomuudessa ja rationaalisuudessa, niin voisiko tuota epäselvää heittoa ”jyrää naapurimaitaan” avata?

  Itse katson tämänhetkisen sensuurin Venäjällä elintärkeäksi koko planeetalle, etteivät mitkään saatanan (kirjaimellisesti) Open Societyt ja NEDit pääse juuri nyt toimimaan. Se, miten sensuuri ja sananvapaus toimii Venäjällä puolen vuoden päästä, tulee olemaan tärkeän analyysin arvoinen aihe.

  Koronatyranniasta olen samaa mieltä.

 8. Kaikki ovat yhtä suurta perhettä kun tarpeeksi korkealle pyramidissa mennään. Kiina ja Venäjä + koko muu mailma täysillä Koronakusetuksessa (kaikki mukana virusvalheessa olleet 100 vuotta ja rapiat), liikuttavan samanmielisiä kaikista fasistisista toimista joita Koronavalheen ympärille lanseerattiin. = The Great Reset Step 1

  Koronakusetuksen karu todellisuus alkoi juuri paljastumaan jokapuolella maailmaa räjähtäneenä ylikuolleisuutena. Koronahysteria katosi sillä sekunnilla kun Ukrainan konflikti alkoi, vaippanaamat enää muistakaan mitä pelkäsivät viimeiset pari vuotta. The Great Reset Step 2 alkoi.

  Klaus Schwab varoitti jo yli vuosi sitten että Koronaa seuraa hirrrrrvittävä Kyber pandemia josta puolestaan seuraa ruoka- ja tarvikepula, jota sitäkin on rakennettu huolella ympäri maailman sulassa sovussa kaikkien ”vihollisten” kesken. Länsi on ihan ”vahingossa” tunkenut viholliseen syliin (Kiina) kaiken tuottavan teollisuutensa ja ovat siitä syystä monen tarvikkeen osalta täysin riippuvaisia Kiinasta. Esimerkiksi lääketeollisuuden raaka-aineista valtaosa tulee Kiinasta. Jos he pistävät viennin seis, loppuu lääkkeet maailman apteekeista kuin seinään.

  Ukrainan sodalla päästään moniin tavoitteisiin, FIAT valuuttojen tuho on yksi niistä jolloin päästään lanseeramaan Microsoftin patentoima kryptovaluutta jonka edellytyksenä on nanoteknologia kehossa jotka saatiin injektoitua ihmisiin valheellisen viruksen varjolla. Yrittäkää nyt edes katsoa isoa kuvaa ettei mene kaikki typeräksi tappeluksi hiekkalaatikolla. Länsi-Itä asettelu on täysin keinotekoinen, saman kolikon kaksi puolta jolla ihmiset saadaan hyväksymään sotiminen. Suomalaiset ovat täysin natokiimassaan eli sitä sotaa tulevat nyt sitten saamaan. Natoa kiinnosta paskanvertaa mitä Suomen kansalle tapahtuu jos se vain edistää heidän muita geopoliittisia tavoitteitaan.

  1. Aivan erinomaisen hyvä kiteytys tästä kaikesta, etenkin länsimaita vaivaasta piinasta ja panettelusta!

 9. Miettikää millaiset BLM/ABCDEFGHIV+/Antifa/kommarijengien bileet kaduilla alkaisivat, jos Putin sattuisi menehtymään tai eroamaan? Kaduilla juotaisiin viinaa, twerkattaisiin, homoiltaisiin, paljasteltaisiin itseä ohikulkijoille jne. Poliisille jos joku huolestunut soittaisi, että täällä neekerit hyppivät autojen konepelleillä keskellä Helsinkiä perseitään ravistellen ja homot korkokengissä vilauttelevat itseään keskellä kirkasta päivää, niin poliisin vastaus olisi: me ollaan jo täällä kans! Ja siellä, tosiaan, tutut poliisit ynnä muut virkamiehet sekä poliitikotkin olisivat mukana afrikkalais/kommunistihenkisessä ilonpidossa päivänä jolloin Uusi maailmanjärjestys otti lopullisen voittonsa.

  1. Itse pelkään eniten juuri sitä että tämä IHAN KAIKKI on jo ennalta sovittua.

   Tässä kuviossa olisi tarkoituksena saattaa kaikki kansallismielinen ja konservatiivinen, jota Venäjä ainoana osin länsimaisena (tai heidän välittömässä läheisyydessään) maana harjoittaa, pahuuden teoiksi ja hyvin pitkällähän tässä jo ollaan.

   Putinista on ”netti-todisteita” WEF-yhteyksistään ja hyvin runsaasti heimo-yhteyksistään. Voiko joku ihan oikeasti väittää yllättyvänsä, mikäli Putin pelaakin samaan maaliin Zalaneskiyn ja Bidenin kanssa?

   Mikäli Putinin kohtaloksi ”sattuu muodostumaan” esim salamurha, niin epäilemättä BLM/LBWJWELERLRJEWQQ valtaa kaikki kadut, kaikkialla maailmassa ja tästä se ihmiskunnan massasekoilu vasta alkaakin….

 10. Amerikkalaiset ja britit ovat yksi iso loisiva imperialistinen torakkakansa, joka on aina alkanut loisimaan joka puolella maailmaa. Heillä ei ole myöskään edes sen verran moraalikäsitystä, että eivät liittoutuisi maailman limaisimpien ja rikollisimpien nilkkien kanssa. He ovat tällainen imperialistinen rikolliskansa, joka ei epäröi käyttää mitä tahansa keinoja, siis yhtään mitä tahansa. Ei mikään ihme, että amerikkalaisia ja brittejä on aina pidetty likaisten koirien asteella.

  1. Jep. Ilolla odotan sitä aikaa, että US/UK:lla ei ole enää kykyä pommittaa tai raiskata ketään. Veikkaan että silloin alkaa ihmeesti innovaatio, teknologia ja hyvinvointi kukoistaa jopa Afrikassa, ja sodat kummasti vähetä. Ja kun sodat ja kärsimys vähenevät, niin tuppaa väestön liikakasvukin alkaa taittua.

   Sitäpaitsi tämä planeetta kestää hyvin jonkin verran isommankin väestön, etenkin väliaikaisesti, jos vain kaikki helvetin monsantot, jenkkiarmeijat, punaiset ristit, who:t ja muskit poistetaan kuvioista. Ilman U$$raelia kaikki maat ovat ennen pitkää sivistysmaita.

 11. Sittenhän Laitonlehti vastustaa myös amerikkalaisten sijoittamia aseita Suomeen. Niinkuin myös EU:n asettamia poliiseja ja armeijoita Suomeen. Eli, eiköhän lähetetä ne koteihinsa takaisin.

  Sen lentokone ”tilaus”, sekin oli yksi suuri huijaus. Suomi maksaa siitä että amerikka sijoittaa yhden laivueensa Suomeen. Suomi operoi niitä ja maksaa kaikki viulut. Mutta rahaa siitä että amerikkalaisilla on yksi käyttökuntoinen laivuo Suomessa, siitä Suomi maksaa sen 70 miljardia.

 12. Aidosti puolueeton ja itsenäisyyteen pyrkivä taho ei edes uutisoi Ukrainasta. Ainakaan toistuvasti. Ei Ukrainan sota kuulu meille millään tasolla. Toki jos ukrainalaiset tulevat Suomeen niin saavat olla Hennalan parakeissa, ja kahden kuukauden päästä laitetaan takaisin Kiovaan.

 13. ”Kaiken huipuksi se kutsuu massiivista hyökkäystään Venäjälle ”rajoitetuksi sotilasoperaatioksi”. Ai hyökkäskö se itseään vastaan? :)

 14. SUURI NOLLAUS ( Great reset )

  Kysymyksiä ja ajatuksia mahdollisesta suunnitelmasta!
  Mikä on suuren talouden nollauksen takana, ja mihin sillä pyrittiin.
  Olisiko ollut mahdollista että tarkoitus oli tuhota Venäjän talous totaalisesti länsiliittouman ja Eu:n toimesta ensisijaisesti Ukrainaa avuksi käyttäen? Mika Aaltola totesi heti Ukrainan tapahtumien alkupäivänä, että Venäjän talous romahtaa. Mihin suunnitelmaan tai tietoon se ulostulo perustui?
  Jos kokonaisuutta tarkastelee puolueettomana Eu:n, Usa:n ja Länsiliittouman tekemän yhteistyön kannalta sotilasliitto Naton kanssa ja siitä näkökulmasta, niin se saattaisi vaikuttaa aika todennäköiseltä. Mutta voi silti olla myös pelkkää spekulaatiota, aika näyttää.
  Oletataan että, jos länsi yhteistyössä sotilasliitto Naton ja Eu:n kanssa olisi saanut Venäjän polvilleen sotilaallisestikin mahdollisen” suunnitelman mukaan ja näin Venäjän talouden täysin romahtamaan. Olisi Venäjän hallitsemat luonnonvarat mm. Uraani, Kaasu ja maatalous ( Vilja ) ym. olleet sen jälkeen länsiliittouman hallittavissa kuitenkin taustalta.
  Sen jälkeen myös Kiina olisi ollut valmis kaikenlaiseen kaupankäyntiin pakostakin ns. Lännen hallitseman” Venäjän ja Eu:n kanssa automaattisesti. Tämä taas olisi tarkoittanut juuri sitä, että Länsi, Usa ja Eu johtoisesti olisi sanellut ehtoja myös Kiinalle kaiken Eu,ssa käytävän kaupankäynnin suhteen, tai ainakin kyennyt käyttämään sitäkin vipuna ja geopoliittiset valtarakenteet olisivat aika tavalla senkin vuoksi jo muuttuneet. Juuri Swabin suunnitelman mukaan ja talouden suuri nollaus olisi mahdollisesti toteutunut sen hallintarakenteen muutoksen vuoksi. Jne. Eu,ssa on kuitenkin kansallisvaltioiden taloutta näennäisesti ajettu alas kaikilla valmisteluilla vuosikymmeniä juuri siihen suuntaan.
  Menikö suunnitelma mönkään lähtökohtaisesti jo silloin Trumpin tuodessa esiin Bidenin kytkökset Ukrainaan? Minkä vuoksi presidentti Trump,ia herjattiin mediassa valtavalla voimalla jatkuvasti? Se voi olla hyvinkin todennäköistä, että Trump oli juuri myös se este suunnitelmalle, oliko se tarkoituksellista, vai sattumaa? Se jää myös nähtäväksi.
  Suunnitelma valahti reisille myös siinä vaiheessa, kun Venäjä ja Kiina julkaisivat tiedotteita julkisesti huomattavasti lisääntyvästä kaupallisesta yhteistyöstään. Se ei myöskään ollut valtamedialle mieluisa uutinen, vaan koko maailma kohahti ja Venäjän ja Kiinan tekemää yhteistyötä alettiin varovasti saman tien mustamaalaamaan ja kritisoimaan. Varoen tietenkin suoraan Kiinaan kohdistuvia kritisointeja. Syy- yhteys siihenkin onkin aika merkittävä, jos suunnitelma oli yllämainitun kuvion mukainen.
  Monet aikaisemmatkin asiat Eu- liitokset ja Neuvostoliiton hajoaminen sekä monet muut maailman tapahtumat kertovat mahdollisen skenaarion puolesta.
  No nää oli näitä mietteitä tänään, ja mielestäni suuruudenhullun suunnitelman onnistuminen olisi ainakin tuonut käsitettä ” Yksi maailmanhallitus ”askeleen lähemmäksi. Ja ns. ” Suuri talouden nollaus” olisi näinkin ollut lähempänä taas koskaan kuin ennen, jota on myös todistetusti valmisteltu jo vuosia!

  1. Noin monta riviä ja vieläkään et ole ymmärtänyt että se on nimenomaan dollari- ja eurotalous, jotka on tulleet tiensä päähän.

   Se mikä Venäjän jaruplan rooli on tässä, on paljon vaikeampi asia. Selvää on ainostaan se että länsimainen talousjärjestelmä on elänyt pelkällä tekohengityksellä viimeistään 2008 lähtien.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*