Marco de Wit 8 maaliskuun, 2022

 

Suomen historiassa yksikään itsenäinen uusi protestipuolue ei ole koskaan päässyt eduskuntaan, koska suomalaiset ovat geneettisesti suhteellisen alistuvia. Vajaan tuhannen vuoden aikana ruotsalaiset ja venäläiset nimittäin tappoivat kaikki äänekkäät toisinajattelijat pois geenipoolista.

 

Toisaalta maailman pohjoisimpana kansana suomalaisista kehittyi suhteellisen älykäs ja sisukas kansa. Niinpä potentiaalia kansannousuun on olemassa. Tämä nähtiin, kun koronatyrannia vihdoin herätti suomalaisia sen verran, että VKK oli aluevaaleissa lähellä saada todellisen jytkyn.

 

Aluevaaleissa persut romahti. VKK nousi sabotaasista huolimatta. Eroaako sabotööri?

 

 

Tästä huolimatta Laittoman Lehden toimitus raivostui totaalisesti. Miksikö? No, koska VKK olisi halutessaan helposti saanut sen oikean jytkyn eli massiivisen vaalivoiton nousten jopa kristillisten ja RKP:n ohi. Näin ei kuitenkaan tapahtunut, koska VKK:n epäpätevä vaalipäällikkö James Hirvisaari ei suostunut vetämään normaalia vaalikampanjaa. VKK jätti tekemättä 13 palikkatason asiaa, joista tässä pari esimerkkiä:

 

 1. Lähes koko puoluejohto EI ollut ehdokkaana. (Ei edes pj. Turtiainen ja ex-kansanedustaja Hirvisaari itse).
 2. Puolueella ei ollut vaalikiertuetta. (Pelkäsivät jäsenten kysyvän miksei johto ole ehdolla.) 
 3. Kieltäytyivät ottamasta ehdokaslistoille sitoutumattomia.
 4. Kieltäytyivät luomasta suurta vaaliliittoa.

 

 

Näin vaalijohtaja Hirvisaari varmisti, ettei puolueella ollut juuri yhtään ehdokkaita. Joillain alueilla ei ollut YHTÄÄN ehdokasta. Näin tahallisesti estettiin VKK:n menestys. Ai miksi? Jotta Hirvisaarelle niin rakkaat persut eivät olisi totaalisesti romahtaneet.

 

Eroaako Suomen epäpätevin vaalijohtaja? Vai pelastaako James Hirvisaari taas persut?

 

 

Kaikesta sabotaasista huolimatta koronatyranniaan kyllästyneet ihmiset kuitenkin äänestivät VKK:n tuntemattomia ehdokkaita niin paljon, että VKK sai nanolistoiltaan läpi peräti 10 aluevaltuutettua. Tästä VKK sai valtavasti uskottavuutta ja nostetta. Nyt oli mahdollisuus mobilisoida kansa aitoon rauhanomaiseen kansannousuun sekä vaaliuurnilla että kaduilla.

 

Samaan aikaan aivan kuin luojan johdatuksesta Kanadassa alkanut koronatyranniaa vastustava Convoy-vapauskulkue oli tulossa Eurooppaan. Ja nimenomaan Suomen kautta! Suomi oli nyt maailman keskiössä synnyttämässä kansannousun ja vapauden dominoefektiä. Jos Convoy onnistuisi Suomessa, niin se leviäisi entistä voimakkaammin koko Eurooppaan.

 

Sitten tapahtui jotain todella omituista. Aivan kuin Supon tilauksesta VKK:n puheenjohtaja Ano Turtiainen yllättäen tuomitsi Convoyn ja vieläpä kaupan päälle yllytti polpoa hyökkäämään rauhanomaisten Convoy-mielenosoittajien kimppuun!

 

Ano Turtiainen myyräilee taas: “Convoy-vapauskulkue on p****marssi!”

 

 

Niinpä Laiton Lehti ennusti, että Anon petturuus tulee synnyttämään uusia puolueita.

 

Ano Turtiainen vaatii polpoa hyökkäämään Vapauskulkueen kimppuun! Uusi puolue tulossa?

 

 

Pian uusia puolueita syntyikin kuin sieniä sateella. Monet kuitenkin pelästyivät kentän taas sirpaloituvan, joten Laiton Lehti korosti useiden puolueiden olevn vahvuus, JOS kaikki isänmaalliset ja vapausmieliset puolueet pystyvät luomaan vaaliliiton.

 

Onko pienpuolueita liikaa? Ei, JOS suostuvat suureen vaaliliittoon! Miksei VKK suostu?

 

 

VKK:n johto näki kuitenkin tilanteen päinvastoin. Sen mielestä kaikki uudet puolueet ovat ”loikkarien” ja ”petturien/rottien” puolueita. VKK ei edelleenkään suostunut edes puhumaan vaaliliitosta, vaan halusi itsevaltaisesti määrätä koko vapausmielisen kentän kohtalosta. Niinpä VKK:n kunniajäsen ja Helsingin piirin johtaja Nico ”Junnu” Giasanti valjasti Youtube-kanava Levelin mustamaalaamaan uusia puolueita ja niiden tukijoita.

 

Nico ”Junnu” Giansanti

 

 

Ensin Leveli hyökkäsi Tuomas Malisen kimppuun, jonka huhutaan tukevan uuttaa Vapaus ja Oikeus -puoluetta. Leveli hyökkäsi, vaikka Malinen on tehnyt valtavasti työtä vapausliikkeen eteen. Taloustieteen tohtorina Malinen on myös vapausliikkeelle hyvin arvokas, koska pystyy haastamaan valehtelevat asiantuntijat. Malisen rooli euron, EU:n ja koronatyrannian vastaisessa taistelussa on äärimmäisen arvokas.

 

Tuomas Malinen

 

 

Leveli valitsi hyökkäystavaksi raukkamaisen häpäisytaktiikan, jolla yritettiin mustamaalata Malista paljastamalla tämän ex-tyttöystävien/ystävättärien erotekstareita. Tämä hyökkäys oli siis jatkoa jo viime joulukuun hyökkäykseen, jonka Laiton Lehti torjui täysin.

 

Ihme: Laittomia Uutisia ei vieläkään poistettu Youtubesta!

 

 

Nähtävästi ensimmäisen Maliseen kohdistetun hyökkäyksen epäonnistuminen oli jäänyt kaivelemaan Junnua, joten viikko sitten hän yritti uudelleen. Levelin hyökkäys meni kuitenkin taas täysin myttyyn, kun Levelin omat katsojat raivostuivat Malisen mustamaalaamisesta ja henkilökohtaisuuksiin menemisestä. Kirjaimellisesti yli 90% Levelin omasta chätistä puolusti Malista. Osuvasti monet Levelin katsojat vaativat, että tasapuolisuuden nimissä Levelin pitäisi näyttää myös Junnun, Slimmin ja Tapsan ex-naisten erotekstarit.

 

Ei kuitenkaan hätää. Levelin Tapsa, Junnu ja Slimmi korostivat, ettei kyse ole mistään henkilökohtaisuuksiin menemisestä. He vain haluavat auttaa Malista menemään terapiaan. Ai miksikö? No, koska terapia on tehnyt niin hyvää myös Junnulle! Femakkojen tapaan Levelin pojat ilmoittivat kaikkien kannattavan mennä terapiaan!

 

Deittailisitko terapiassa käyvää naista? Entä deittaillaanko sinun kanssa, jos et käy terapiassa?

 

Monet pyysivät Laitonta Lehteä kirjoittamaan jutun Maliseen kohdistuneesta hyökkäyksestä. Niinpä kerättiin valtavasti tietoa mukaanlukien kymmeniä kuvakaappauksia. Lopulta kävi kuitenkin ilmi, ettei laajemmassa skenessäkään kukaan ollut ottanut Levelin naurettavaa hyökkäystä tosissaan. Itse asiassa Malinen oli saanut siitä vain lisää kannatusta. Niinhän usein käy, kun hyökätään jonkun ihmisen henkilökohtaisen elämän kimppuun. Niinpä Laiton Lehtikään ei lopulta nähnyt tarvetta julkaista Levelin hyökkäyksestä yhtään mitään juttua, vaan sen viimeinenkin versio jätettiin keskeneräiseksi.

 

 

Alunperin peruutettu keskeneräinen juttu

 

 

 

Ehkä oli kuitenkin virhe olla vastaamatta Levelin sabotaasiin. Leveli ei nimittäin lopettanut mustamaalauskampanjaansa, vaan innostui entisestään. Seuraavalla viikolla eli viime sunnuntaina pääkohteena oli Vapauden Liitto -puolueen puheenjohtaja Ossi Tiihonen ja hänen tukijansa.

 

Herjaamisessa auttamaan Levelin studioon oli kutsuttu VKK:n jäsen ja skenen joka paikan myyräilijä ja koominen sekoilija, Panu Huuhtanen.

 

Panu Huuhtanen

 

 

Yllättäen Huuhtanen aloitti hyökkäämällä Laittoman Lehden päätoimittajan, Marco de Witin kimppuun. Huhtanen aloitti tapansa mukaan jaarittelulla. Itse asiassa hän aloitti historian luennolla. Eli sinänsä totuudenmukaisella kertomuksella siitä miten 2016 perustettu Suomi Ensin -puolue sabotoitiin.

 

Pitkäpiimäisesti Huuhtanen selitti amerikkalaisen Mario Argentan ja tämän muslimitaustaisen Supon kanssa yhteydessä olleen ystävättären, Hannele al-Hamzavin toiminnasta. Argenta ei esimerkiksi suostunut luovuttamaan ihmisiltä miekkareissa saatuja kannatuskortteja ja näin esti Suomi Ensin -puolueen pääsyn vaaleihin. Kaiken kukkuraksi Argenta vielä ryhtyi vasikoimaan todistaen tuomioistuimessa MV-lehden päätoimittajaa Ilja Janitskinia vastaan. Myöhemmin myös al-Hamzavi sai myyräilystä palkinnon persuilta, kun hänen valittiin mm. persujen vaalipäälliköksi.

 

 

Tosin Huuhtanen jätti kertomatta, että yksi syy Argentan petturuuteen oli siinä, että Huuhtanen oli aiemmin kahvipöydässä täysin yllättäen uhannut tappaa Argentan ja tämän perheen. Niinpä Argenta sitten teki rikosilmoituksen Huuhtasesta. Tällöin Huuhtanen joutui paniikkiin ja lupasi maksaa Argentalle vahingonkorvauksia. Argentalle tämä sopi, mutta nähtävästi yhdellä lisäehdolla: Huuhtasen piti auttaa kaappaamaan Suomi Ensin puolue lopullisesti Argentan käsiin houkuttelemalla Marco de Witin kannattajia eroamaan puolueesta. Huuhtaselle tämä sopi ja teki jopa videon, jossa kehotti jäseniä jättämään puolueen Argentalle!

 

Huuhtanen jätti Levelin ohjelmassa myös kertomatta, että vaikka oli kovasti riidellyt al-Hamzavin kanssa, niin siitä huolimatta LIITTOUTUI tämän kanssa auttamalla al-Hamzavia tekemään perättömän rikosilmoituksen Marco de Witiä vastaan seksuaalisesta häirinnästä. (Argentassa oli sentään sen verran miestä, ettei tähän liittoon lähtenyt mukaan.) Huuhtanen tuki al-Hamzavia toivoen, ettei tämä sitten tekisi rikosilmoitusta Huuhtasen herjoista. Loppujen lopuksi al-Hamzavi rikosilmoituksen kuitenkin teki ja Huuhtanen joutui maksamaan hänellekin vahingonkorvauksia.

 

Kaikki skenen vanhan aktivistit tietävät Huuhtasen olevan erittäin kiero ja epävakaa tyyppi. Ainoa positiivinen puoli hänessä on, että yleensä hänen monimutkaiset kieroilut osuvat lopulta hänen omaan nilkkaan. Tästä kaikesta onkin kerrottu jo aiemmin, joskin Huuhtanen uhkasi tehdä rikosilmoituksen.

 

Vainokirja: Tubettaja Panu Huuhtanen tekee rikosilmoituksen Laittomasta Lehdestä!?!

 

 

Kerrottuaan sunnuntaina Levelissä Argentan ja al-Hamzavin petturuudesta ja jättäessään oman petturuutensa kertomatta, niin Huuhtasella oli otsaa nyt väittää Marconkin jotenkin sabotoineen Suomi Ensin puoluetta. Tosin samalla Huuhtanen kuitenkin myönsi, ettei oikein itsekään tiedä miksi ja miten. Hän on miettinyt asiaa peräti 5 vuotta ja vihdoin keksinyt: Marco onkin Opus Dein eli Paavin agentti!

 

Tämä neroleimaus näytti saavan Slimmin ja varsinkin Junnun hämmennyksiin. Nähtävästi Huuhtanen ei tiennyt, että katolisena Junnu on yksi Suomen Opus Dein hyväntekeväisyysprojektien suurimpia rahoittajia!

 

[Junnu ei ehkä tiedä, että Marco yritti estää Janitskinin luovutuksen Andorrasta vetoamalla veto-oikeuden omaavaan katoliseen Urqellin piispaan yrittäen käyttää yhtenä yhteyshenkilönä Junnunkin tuntemaa Opus Dei -henkilöä.

Huuhtanen oli kuullut tämän salaisen asian lörpöltä sekopäältä, Tiina Keskimäeltä, joka sattui silloin olemaan mukana Andorrassa eikä koskaan kykene pitämään yhtäkään salaisuutta. Siis vaikka yritettiin pelastaa hänen ystävänsä Janitskin ja melkein siinä onnistuttiinkin, koska veroparatiisit eivät tykkää luovuttaa ihmisiä epämääräisistä ”vihapuhe”syistä ja niinpä luovutuspäätös tuli vasta täpärän äänestyksen jälkeen ja silloinkin vasta, kun Suomen polpo valehteli Janitskinin syyllistyneen sotarikokseen. (Tämä oli siis uhannut päästää ”koirat irti”, jos vokin matut vielä uhkailee Forssan naisia.)

Kiitokseksi Marcon avunannosta Keskimäki ja Huuhtanen ovat nyt sitten keksineet, että Marcon on pakko olla Opus Deissä eli jesuiittojen ja paavin kätyri.]

 

Urgellin hiippakunnan vaakuna. (Piispa on Andorran kanssahallitsija.)

 

 

Huuhtanen pelästyi, kun tajusi ettei hänen Paavi-teoriansa uponnut edes Leveliin. Junnu kuitenkin lohdutti tarjoamalla ovelampaa teoriaa: Ehkäpä Marcon sukunimi onkin peitenimi! Miksikö? No, koska de Wit tarkoittaa valkoista! Ehkei kyse olekaan aidosta sukunimestä, vaan keksitystä agenttinimestä!

 

Tätä rataa nämä neropatit sitten keskustelivat noin tunnin ajan. Katsokaa itse videolta, jos ette usko. Nähtävästi Leveli oli kiukkuinen, että Laiton Lehti on kritisoinut Ano Turtiaista ja Panu Huuhtasta Convoyn sabotoimisesta ja myös kannustanut kaikkia perustamaan uusia puolueita. (Huom. Kyseinen kannustus tapahtuu lehden jutuilla. Marcolla ei ole mitään roolia uusien puolueiden perustamisessa, jotta voi pysyä riippumattomana ja tarvittaessa paljastaa hulluja ja myyriä. Eiköhän ole nimittäin skenessä jo nähty moneen kertaan, että mitä tyhmempi tai mitä kovemmassa lääkityksessä, niin sitä kovemmin yrittää johtopaikoille.)

 

 

Suomi Ensin puolueeseen ja Marcoon keskittyneen johdannon jälkeen Leveli alkoi sitten mustamaalaamaan useita Vapauden Liiton johtohenkilöitä. Tässä yhteydessä Huuhtanen esitti villin teoriansa siitä, että Kataja-keissi on täysin feikki lavastus. Persujen Pekka Kataja ei joutunutkaan sairaalaan murhayrityksen ja kallon murtumisen takia, vaan oikeasti hän vain näytteli.

 

Pekka Kataja

 

 

Tässä ääriovelassa supojuonessa oli kuulemma mukana VKK:sta Vapauden Liittoon loikannut Tero Ala-Tuuhonen, joka muka vapaaehtoisesti ryhtyi yhdeksi monista (aiheetta) epäillyistä, jotta kansallismielinen kenttä saataisiin mustamaalattua. Tai jotain. Laittoman Lehden toimitus ei oikein pysynyt mukana tässäkään Huuhtasen teoriassa.

 

Tero Ala-Tuuhonen

 

 

Seuraava Levelin kohde oli sitten Espoon VKK:n puheenjohtaja Cia Grönberg, joka myös on loikannut Vapauden Liiton porukoihin. Kuulemma raskauttavaa hänen tapauksessaan on hänen etunimensä. Sehän viittaa selvästi Amerikan tiedustelupalvelu CIA:han!

 

Huuhtanen piti myös äärimmäisen epäilyttävänä, että Grönberg on ruotsinkielinen! Huuhtanen väitti selvittäneensä asian jostain ”rekisteristä”.

 

(Miksei ”aitosuomalainen” Panu Huuhtanen syyttänyt Ciaa myös vihreydestä? Eikö Huuhtanen huomannut, että ruotsinkielisellä sukunimellä pimitetään Cian olevan Vihreävuori!?!)

 

Cia Grönberg

 

 

Näiden huikeiden paljastusten jälkeen päästiin sitten Levelin pääkohteeseen eli Ossi Tiihoseen, jota herjattiin monella eri tavalla.

 

 

Kuvassa linkki Ossi Tiihosen kotisivulle

 

 

 

Onneksi kuitenkin Levelin omat chättäilijät raivostuivat tästä ja vaativat antamaan Tiihoselle oikeuden vastata syytöksiin.

 

 

 

Niinpä sitten Tiihonen soitti suoraan Levelin ohjelmaan ja TUHOSI Levelin sekoilijat ja varsinkin Huuhtasen.

 

Laiton Lehti suosittelee katsomaan alla olevasta videosta miten Tiihonen täydellisesti tuhosi kaikki Levelin älyttömät väitteet ja farssiteoriat. Levelin pojilla meni usein peukalo suuhun. He eivät oikeasti pystyneet sanomaan mitään Tiihosen loistaviin pointteihin ja argumentteihin. Kaiken lisäksi Tiihonen säilytti malttinsa. Tai siis melkein, koska yhdessä vaiheessa yleensä niin rauhallinen Tiihonen näytti olevan räjähtämässä Junnun älyttömiin jankkaaviin väitteisiin.

 

Tiihonen ei kuitenkaan missään vaiheessa alentunut henkilökohtaisuuksiin, vaan pysyi asiassa. Kaiken lisäksi hän tarjosi koko ajan rauhaa eli vaaliliittoa. Tähän Junnu kuitenkin suhtautui halveksuvasti. Itse asiassa niin halveksuvasti, että Junnulla taitaa olla juoni mielessä: Onkohan Junnun ideana Levelin avulla mustamaalata viikosta toiseen Malista, Tiihosta ja muita puolueyrittäjiä, jotta nämä eivät vain voisi kerätä tarvittavia 5000 kannattajakorttia?

 

Jos näin on, niin Laiton Lehti voi luvata julistavansa ikuisen ja totaalisen sodan Junnun/Levelin sabotaasioperaatioita vastaan. Voimme luvata, että sitä sotaa tukisi taatusti moni muukin.

 

Nyt on nimittäin kyse hyvin vakavista asioista. Onhan se nimittäin selvä, että AINOA keino tehokkaasti vastustaa koronatyranniaa ja globalismia parlamentaarisesti on useiden vapaushenkisten puolueiden VAALILIITTO. Mielenkiintoista Levelin ohjelmassa olikin, että sekä Slimmi että Huuhtanen tämän selvästi (salaa?) tajusivat. Kumpikaan ei uskaltanut asiaa selittää pyhää vihaa täynnä olevalle Junnulle.

 

Itse asiassa Huuhtanen nuoleskeli Junnua niin paljon, ettei uskaltanut huomauttaa menettäneensä mahdollisuutensa saada paikan aluevaltuustosta, koska VKK ei yrittänyt luoda suurta vaaliliittoa hänen alueellaan Espoo-Länsi-Uudellamaalla. Sen sijaan VKK lähti aluevaaleihin hyvin vajailla listoilla. Se ei tehnyt Espoo-Länsi-Uusimaalla vaaliliittoa edes kristallipuolueen kanssa! Tämä vuoksi VKK:lla oli siellä ehdokaslistallaan vain neljännes tarvittavasta määrästä. (Koko maassa luku oli vaivaiset 13%.)

 

Hyvin epäilyttävästi Huuhtanen on aiemmin myyräillen vastustanut vaaliliittoja, mutta nykyään oman akuutin etunsa vuoksi niitä luultavasti kannattaa, vaikka ei uskalla sitä Junnulle ja Anolle suoraan sanoa päästäkseen VKK:n ehdokkaaksi. Nähtävästi myyräilykin jää kakkoseksi Panun oman edun alle. Sama juttu tietysti Slimmillä, joka mystisesti ei ollut ehdolla aluevaaleissa, mutta on varmasti vihdoin tajunnut voivansa vaaliliiton avulla päästä jopa eduskuntaan.

 

Mietippä kuinka aiemmin puoluevaltaa Reformin nimissä äänekkäästi vastustanut Panu Huuhtanen nykyään epätoivoisesti nuoleskelee VKK:n totaalista puoluediktatuuria, jotta pääsisi VKK:n ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin. Melkoinen takinkääntö.  Kuuntele kohdasta 4h 58 min 30 sek., niin huomaat Huuhtasen mystisen hiljaisuuden ja epätoivoisen yrityksen vaihtaa puheenaihetta pois hänen omasta Espoo-Länsi-Uusimaa alueesta.

 

 

 

Onhan se selvä, että jokainen vaalimatematiikkaa osaava tajuaa vaaliliiton olevan pienpuolueille AINOA tapa saada ehdokaslistat täyteen hyviä ehdokkaita. Huuhtanen ja Leveli syyttelevät kaikkia myyriksi, vaikka myöntävätkin myyräksi todistamisen olevan hyvin vaikeaa. Mystisesti he kuitenkin unohtavat, että on olemassa ainakin yksi varma Supon myyrän merkki: Jokainen joka vastustaa vapausmielisten pienpuolueiden suurta vaaliliittoa ja sabotoi sitä on paljastanut myyrän karvansa.

 

Vaalimatematiikka nimittäin nyt vaan on armotonta. Ainoastaan hyvillä ja täysillä listoilla on mahdollista päästä eduskuntaan. Tämä on vaalimatematiikassa yhtä kova totuus kuin 2 + 2 = 4. Vaaliliitto on ainoa keino kerätä kaikkien vapaushenkisten äänet yhteen ja samaan pussiin. Vain niin voidaan saada läpi useampia vapaushenkisiä kansanedustajia, synnyttää dominoefekti ja pelastaa Suomi.

 

Onneksi Ossi Tiihonen ei luovuta. Ohjelmassa hän sanoi moneen kertaan tekevänsä kaikkensa luodakseen suuren vaaliliiton. Tiihonen on niin pidetty, varakas ja ahkera mies, että siihen varmasti pystyy. Niinpä nyt näyttää äärimmäisen hyvältä. Ensimmäistä kertaa Suomen historiassa kansallis- ja vapausmielisten suuri vaaliliitto on syntymässä. Tiihonen on pelastamassa Suomen!

 

Toivottavasti VKK ja Levelikin ovat mukana vapausrintamassa tai eivät ainakaan sitä sabotoi!

 

 

Katso ja kuuntele itse Tiihosen puhelu alkaen kohdasta 4 h 30 minuuttia. Videon pitäisi automaattisesti alkaa siitä kohdasta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

64 thoughts on “Ossi Tiihonen pelasti Suomen: Vapausrintama -vaaliliitto tulossa! Levelikin mukaan vai sabotoi?

 1. Ano sekosi se on fakta. Hän ja James ovat kyllä vastuussa liikkeen hyvän alun pilaamisesta , sekin on fakta. On erittäin mahdollista että tämä tuli tilauksesta koska siinä viimeisessä korona mielenosoituksessa oli muuten paljon väkeä ja alettiin ylittää kriittinen piste. Sitten Tiihoseen. Faktahan silti on että Tiihonen lähti sooloilemaan ja kaappasi mukaansa paljon VKKsta väkeä. Tiihonen on tuossa lähtökohtaisesti se hajoittaja seläntakan toimija ja yllättäjä joka ei edes hakenut rauhaisaa ratkaisua. Itse olisin haukkunut Tiihosen joka meuhkasi että hänelle on muka tulossa vaalimenestystä ja että hän muka valikoi ketä tulee vaaliliittoon ja ketä ei :D Levelin väki oli liian rentoa tuolle äijälle. Tosiasia on se ettei tuota Tiihosta ja näitä Cia Grönbergejä kaipaa tai muistele kukaan. Kuolleena syntynyt kaapparihanke, toivottavasti ei nähdä hänen puoluettaan enää missään. Teet Marco virheen kun olet innostunut tästä karismaatittomasta Tiihosesta. Muistatko kun haukuit hänet kun persujen pjstä äänestettiin? Tiihonen on juuri niin turha äijä kuin silloin sanoit. Saattoi saada tuosta jopa rahaa se ei ole pois suljettua

  Oli jännä kuulla SKEstä vihdoin tuo tarina. Siinä tuli varmaan oppirahat Marcolla ja Panulla maksettua kun lähditte johonkin Argenta ja Al-Hamzavi nimisen naisen kelkkaan :D

  Tuo Malinen homma on kyllä helvetin typerää touhua ja vielä jos tosissaan jatkavat, Tapsa ja Nea ovat menettäneet täysin luottamukseni. Erittäin huonoa pelisilmää leveliltä jatkaa tuota helvetin draamaa. Panu on oikeassa että kaikki nää liikkeet on kaatuneet draamailuun.

  Pistä Marco joku puolue taas pystyyn, ei se auta että neuvot näitä tyyppejä ja pysyt ulkopuolella. Levelin väki ei ajattele aina loppuun mutta Tiihonen ansaitsee kyllä kritiikkiä ja kaikki epäilyt puoleensa

  1. Mielenkiintoinen analyysi, mutta etkö unohda tärkeimmän: VKK vastustaa vaaliliittoja ja Tiihonen taas kannattaa niitä. Eikös se ole juuri se litmustesti eli KAIKISTA tärkein asia, jolla jyvät erotetaan akanoista eli myyristä?

   1. Ihan varmasti ongelmahan on kanssa se että kaikki haluavat puheenjohtajaksi koska kaikilla on omasta mielestään niin hyviä ideoita, sitten syntyy uusia puolueita ehkä vähän liikaan. Myönnän etten ole seurannut että miten VKK on tyrmännyt nuo vaaliliitot mutta huonoltahan se kuulostaa ja heidän ehdottomasti ei sellaista kannattaisi tehdä. Ideana tuo on erinomainen , näiden puolueiden pitäisi vaan istua alas ja määritellä mitkä on ne muutamat kaikille yhteiset asiat joita ajetaan. Sitten omilla tahoillaan muuten toimintaa ja yrittää sietää kaikkia ihmisiä joiden kanssa joskus ollut erimielisyyksiä eikä aiheuteta tilanteita joista syntyy ongelmia.

    VKKssa on nyt joku ongelma sen johdon välillä ja sitten sen ison massan joka on ollut innoissaan. Tätä olisi pitänyt setviä niiden siellä sisällä ja pakottaa se vaaliliitto idea läpi. Ei siinä häviä mitään. Ei toi VKKn Ano ainakaan taida oikein nauttia enään sen väen luottamusta. Järkevintä olisi ollut miettiä että pitäisikö Anon mennä syrjään rauhoittumaan vaikka siksi aikaa että palaa taas hyvä fiilis hommaan, jos ei ole kiinnostunut vetämään tota hommaa tai ole puolueen touhuista innostunut niin puheenjohtaja on väärä paikka. Ano on kuitenkin muuten ollut hyvä tyyppi.

    Tiihonen ei tainnut antaa mahdollisuutta kellekkään vaan lähti heti sooloilemaan ja hajottamaan puoluetta?, tosi huono juttu. Ei se Anon convoy haukkuminen nyt niin raskasta ollut mitä se Tiihonen siinä lähetyksessä uhriutui. Sitäpaitsi siinä Anon jutussa oli oikeasti sanoma joka on jollain tasolla totta mutta aivan täysin väärä ajankohta ja täysin typerä temppuhan se oli ja viesti jäi ymmärtämättä. Joku tossa Tiihos hommassa mättää ja sitä se Junnu ihmettelikin että eihän noin reagoida että heti lähdetään omaa puoluetta vetämään ja suoraan paikallisyhdistyksiä viemään mukana. Ja ihan täydellinen esimerkki yhteistyökyvyttömyydestähän tuo on. Jos tarkoittaa hyvää niin ok mutta ulkopuolelta näyttää vaan pelkästään kummalliselta toiminta. Varsinkin kun näin äärimmäisen herkkää ja selkeä tilanne että valtaapitävät ovat itse pistäneet jo aiemmin puolueita pystyyn vain hajottaakseen ne sopivan ajan tullen. Ja nyt meillä on hajonnut puolue.

    Sitten Tiihosella oli myös se kerskunta että kristalliväki tulee hänen taakseen jne ja hän sitten päättää kuka sopii mihinkin ja mitä ei. Varmaan oli tunteet pinnassa mutta enempi kerskuvalta se tänne kuulosti kuin miltään yhteistyön rakentamiselta sekä siltä että nyt ollaan laittamassa bileitä pystyyn vaan jotta voidaan jättää sinne joku kutsumatta. Vaarana tossa on Tiihosella että jää ihan keskenään rannalle huutelemaan. Sehän vetkutteli persuissa ensin hiton pitkään, jäi vaalit väliin ja nyt kuvittelee olevansa iso kiho. Missä se aikoo jatkossa puhua ja näkyä kun polttanut välit VKK ja levelin kanssa? Jos se pistää jotkut omat Tiihos uutiset pystyyn niin vastaavaa on aika moni yrittänyt ja aika harva onnistuu. Eikä Tiihonen ole minusta oikeasti erityisen karismaattinen tai sano mitään mitä en ole kuullut missään. Ihan järkevistä aiheista se kyllä puhuu ei siinä mitään.

    Sinulla on ollut tarkkoja havaintoja VKKsta jotka voivat valitettavasti pitääkkin paikkansa, tilannetta on vaan vähän pakko seurailla sille ei mahda aluksi mitään, kunhan homma ei mene persuiluksi ja jäädä johonkin huonoon juttuun jumiin palvomaan mestaria joka horisee jo vihreään siirtymän tarpeellisuudesta. Itsehän en siis kuulu mihinkään näistä puolueista. Joskus luikauttanut teille äänen ja varmaan jos olisin saanut aluevaaleissa äänestää olisi joku VKKn tyyppi sen saanut.

    Jos miettii esim noita korona mielenosoituksia niin sinne saatiin ihan kaikki mukaan ja tunnelma oli katossa. Yksi asia mikä tuntui oudolta että mitä varten siellä esim huudatettiin VKKta kun tavallaan heitä varten siellä ei varmasti pelkästään ollut väkeä paikalla. Tollaiset isot mielenosoitukset johon saisi eri pienistä puolueista väet ja teltat ja näille ihmisille mahdollisuuden esitellä asiaansa ei varmasti olisi huono homma. Kyllä sinne pitää voida mahtua kaikkien jos asia on yhteinen. Yksi ongelma joka muodostuu on puheiden sisältö, jos paikalla on hoitajia jotka saaneet potkut töistä, huolestuneita vanhempia, VKK kannattajia , Kavoniuksen väkeä ,Kristalliväkeä jne niin ne puheet eivät oikein voi tosissaan välttämättä lähteä siitä lähtökohdasta että nämä kaikki ihmiset ovat juuri ”sinua” ja sinun väkeäsi varten. Ne oman puolueen palopuheet pitäisi voida jotenkin järjestää niin ettei ne yritä omia massaa taakseen. Niin että ne keskittyisivät asiaan ja niin että sivulauseessa voi kertoa mitä omalta osaltaan oma puolue ajattelee tästä asiasta. Sitten jos kiinnostaa ne muut asiat mitä myös ajetaan niin tervetuloa teltalle kuuntelemaan ja tutustumaan.

    Olen aivan varma että se viimeinen korona mielenosoitus jos joku pisti päättäjillä puntin tutisemaan että tästähän syntyy jotain. Noita yleismielenosoituksia pitäisi oikeasti järjestää vähintään joka toinen viikonloppu. Jos tunnelma pysyy kevyenä niin niihin on helppo ja mukava osallistua. Ihmiset tietäisivät että on joku juttu johon tulla kuuntelemaan, kahvittelemaan ja moikkailemaan väkeä, kansan mikkiä ja vastaavaa mitä siellä nyt on ollut. Tällaisen päälle voisi ehkä rakentaa?

    1. Kuten Marco kirjoitti, yleensä johtoon haluavat kaikkein eniten kaikkein vajaaälyisimmät ja mielisairaat, joilla on vahvimmat lääkitykset. Usein haluavat hoitaa jotain henkisiä traumoja hakeutumalla puolueiden johtoon.

     1. Dewittu kirjoittaa onko dewitt jumala teille ootteko lampaita joka uskoo dewitun jokaista lausetta? Dewittu aivopesee teijät lampaat uskomaan hänen paskan puhumisensa..

    2. Pääongelmahan koko jutussa on juurikin VKK, joka on sekoilullaan varsinkin aluevaalien jälkeen hajottanu rivinsä ja karkottanu suuren osan ympäriltänsä. On käsittämätöntä että Levelit ja Reformistudiot ylipäänsä puolustaa VKK:ta, vaikka se on kohdellu heitä myös kaltoin ja tietävät ja näkevät että porukat lähtee ympäriltä eikä juuri ketään tule enää sisään, koska ei puolueen keskusvaltaa voi kukaan vaihtaa. Silti he näkevät parhaaksi hyökätä mielummin näitä lähtijöitä kun VKK:ta vastaan. Ilmeisesti luottavat että puolueen kansanedustaja-etu on niin suuri että se korvaa vaaleissa kaiken puolueen oman perseilyn.

     1. Erittäin hyvä analyysi. Pitkin kirjoittaa tuosta juttuun, mutta se on jo muutnekin liian pitkä alle 105 ÄO tyypeille. Kuten sanoit, niin herättää ÄÄRIMMÄISIÄ epäilyksiä, että Junnu, Huuhtanen ja jopa Slimmi ja Tapsa JATKAVAT vaaliliiton sabotoimista, vaikka VKK:n Ano oli niin sekaisin, että hyökkäsi jopa omia kannattajiaan vastaan. Anohan yllytti polpoa myös Slimmink imppuun!!

      Tästähän Tiihonen huomautti siinä puhelussaan, jolloin Slimmi oli ÄÄRIMMÄISEN kiusaantuneen näköinen.

     2. Vaikka jo ennakkoon Ano suorastaan sylki koko Convoyn päälle, haukkui siihen osallistujat ja toivoi poliisin voimakeinoja siihen osallistuvia kohtaan niin se ei häirinnyt hirveesti Leveliä ja Reformia ennen koko tapahtumaa eikä edes sen jälkeenkään, vaikka molemmat osallistui siihen innokkaasti ja tukivat sitä! Hyvä että ylipäänsä niinkin moni osallistui edes Convoyhin vaikka olivat varmasti hämmennyksissään VKK:n purkauksista ja tapahtuman mustamaalamisesta. Edes myöhempi kanadalaisten terrorisointi ei kiinnostanu VKK:ta, vaikka jopa persulehdessäkin sitä jo kauhisteltiin. Junnu puolusti ja piti jopa riittävänä Anon ”anteeksipyyntövideota”, jossa Ano vaan kertoi kuinka oli väsynyt, kipeä ja mitälie, mutta Convoy oli edelleen paskamarssi. Tämä ilmeisesti riitti Levelille ja Junnulle ainakin kun hän hiilty totaalisesti siihen kun Tiihonen sano ihan oikein ettei siinä pyydetty mitään anteeksi eikä sillä muutenkaan ollut mitään muuta merkitystä kun esiintyä vähän rauhallisemman olosena, kun aikasemmin on paiskonu kaikkia päin näköä. Kyllä se Ano vaan on kova valtiomies kun lyö nyrkkiä pöytään paskamarsseille ja tolloille, jotka rukoilemisen sijaan kehtaa tehdä jotain radikaalimpaa ja vaatia vielä hallituksen eroa, kun sillähän sen toisen sankarin mukaan halutaan vaan kokoomusta valtaan ja kolmannen sankarin mukaan kannatetaan Elokapinaa!

    3. Paljon loistavia pointteja ja loistavaa syväanalyysiä, mutta antaisit Tiihoselle mahdollisuuden, koska ainakin se tosissaan yrittää rakentaa suurta vaaliliittoa, jota Ano ei ole suostunut luomaan, vaikka eduskunnasta käsin se olisi ollut erittin helppoa.

     Ano tekee joko töitä supolle tai sitten sillä on massiivinen (ja suorastaan väkivaltaisen aggressiivinen) diktaattorikompleksi. Kumpi tahansa tekee yhteistyön hänen kanssaan erittäin vaikeaksi ja mikä pahempaa Ano ei itse ole halunnut rakentaa sitä suurta vaaliliittoa.

     Antaa nyt Tiihosen yrittää luoda suuri vaaliliitto hyvillä ja täysillä listoilla, koska hänellä on siihen täysin realistiset mahdollisuudet ja se on VARMA tiketti useampaan eduskuntapaikkaan.

     1. Tiihosen kanssa on vaan riski joutua umpikujaan koska ei oikein pysty generoimaan näkyvyyttä samoin kuin leveli ja Ano sekä ne lukuisat VKKn hyvät tyypit. Jos on tosiaan hyvät mielessä niin harmi että lähti toteuttamaan noin kiireellä että aiheutti kysymyksiä ja erimielisyyksiä vaikkei tässä autakkaan odotella.

      Toivottavasti kun pöly laskeutuu pystyvät nämä kaikki omilta tahoiltaan yhteistyöhön. Ainakin Tiihonen veti tärkeän asian väkisin tapetille nyt

     2. Joo, hyvä pointti. Toivottavasti vaaliliitto syntyy. Btw, mielestäni EHKÄ saatat aliarvioida Tiihosta. Kannattaa kuitenkin muistaa:

      1. Hän on tunnettu ja pidetty
      Kannattaa muistaa, että hän sai persujen puoluekokouksessa 15 proesnttia äänistä, vaikka EI kampanjoinut kunnolla. Ihan oikeasti 20-30 prosenttia persuista kannattaa Tiihosta. Tämä on valtava määrä ihmisiä eli ainakin 100 000 ihmistä ja tämän päälle muiden puolueiden henkilöt. Jos pienikin määrä tästä porukasta äänestää Tiihosen puoluetta, nini puhutaan monesta prosentista!

      2. Hänellä on paljon kontakteja.
      Tiihonen taatusti pystyy saamaan listat paremmin täyteen kuin Turtiainen, joka on vieraannuttantu valtavasti ihmisiä. Tämä on ehkä kaikista tärkein asia.

      3. Hänellä on paljon rahaa
      Tämäkin on erittäin tärkeä asia.

      OIkeasti Tiihosella on taatusti parempi kannatuspohja kuin Turtiaisella varsinkin sen jälkeen, kun Turtiainen ryhtyi aggressiiviseski ääriuskovaiseksi ja vielä kaupan päälle putinistiksi.

      Eli Tiihosella on todelliset mahdollisuudesta luoda suuri ja voittoisa vaaliliitto.

   2. SKE, VKK ja Kristallipuolue ovat vaaliliitossa Keski-Suomen hyvinvointialueella. Ehdokkaita on 28 kpl.
    Jos kerran vale VKK-laiset eivät tykkää Anon raamatullisista lauseista niin miksi heillä oli liitto Kristallipuolueen kanssa? Eikö sielläkin leimattu porukkaa hihhuleiksi. Takinkääntäjät voivat minun puolestani mennä mihin huvittaa koska mun elämä ei kaadu yksittäisiin kommentointeihin. Liittykää stabbarit vaikka Azov-pataljoonaan ja allekirjoittakaa sinimusta kannatinkortti sekä menkää vantaalle tukikonserttiin ukrainan puolesta jossa ihmis/huumekauppa kukoistaa maan ollessa 99,9% täynnä korruptiota. PolPo saisi julkistaa sen SKE:n myyrälistan niin loppuisi spekulaatiot. Niillä kuulemma sellainen on.

    1. Jopa valtamedia oli täysin järkyttynyt Tiihosen suosiosta persuissa, ennen kuin tämä lopulta eri vaiheiden jälkeen alkoi perustamaan omaa puoluetta. Ei Supolla jne. ole mitään loputonta määrää agentteja ja vasikoita, vaan lopulta jostain jotkut ryhmät onnistuvat ja aloittavat suomalaisten pelastumisen. Kuten Marco sanoi aivan oikein, Yhdysvallat, EU ja Israelin valtio ovat kuolevia imperiumia, jotka ovat tällä hetkellä aivan viimeisissä vaiheissaan ja lopulta suomalaiset onnistuvat vuoden, parin, viimeistään 10 vuoden paikkeilla. Tämä on lopulta todella lyhyt aika imperiumeista puhuttaessa.

     Tohtori Edward Dutton on myös tuonut pitkään esille kuinka kaikki merkit osoittavat läntisten imperiumien olevan loppuvaiheessa. Tilannetta voi verrata myös moneen historian esimerkkiin.

     Suomalaisilla on hyvät mahdollisuudet vapautua ja olla yksi niistä harvoista tulevaisuuden kansoista, mutta ei räksyttämällä turhaan ilman syytä venäläisille ja kerjäämällä ilman syytä kuonoon!

     Elämme nyt oikeasti hyvin historiallisia, jossain määrin hyvin rumia, surullisia ja raakoja aikakausia, mutta kuitenkin valta on vaihtumassa aivan lähiaikoina! Jopa rahaeliitti ja globalistit ovat kauhuissaan nykytilanteessa. Vallan vaihtuessa lyhtypylväät eivät tule riittämään.

   3. Suomalaisten perisynti on se että jos on 10 kohdan agenda niin niistä yhdekssätä voidaan olla samaa mieltä, mutta kun se viimeinen on riidanalainen, niin sitten porukka hajoaa ja kaikki perustavat omat puolueet.

    Siksi, jos katsotten isompia puolueita, niin niillä ei ole virallista jatkuvaa voimassa olevaa agendaa. Ne keksii ennen vaaleja aina yhden tai kolme agendaa. Sellaisia jotka kaikkien on helppo ”allekirjoittaa”. Ihan niinkuin se SDP:n vappusatanen tai KEPU:n työreformi.

    Kun perustatte puolueen niin laittakaa siihen yksi ainoa genda. Sellainen että se sopii kaikille. Silloin saatte tarvittavat nimet kasaan. Eikä käy niinkuin Sinimustille tälläkin kertaa.

    1. Hyvä analyysi, mutta ratkaisu erimielisille puolueille ja ryhmille on olemassa: VAALILIITTO. Siinä sitten pitäisi todellakin olla hyvin lyhyt yleistason ohjelma tyyliin Suomen itsenäisyys ja vapaus.

 2. Miksi Leveli kiusaa koko ajan rohkeita ja ahkeria ihmisiä, jotka ainakin itse yrittävät parhaansa? Esitellään koko ajan eri ihmisistä jotain täysin perättömiä ja mielisairaita, sekä yksipuolisia väitteitä ja sitten ei anneta herjatun ja mustamaalatun osapuolen antaa omaa näkemystään. Levelin kaikki omat katsojatkin vaativat reilua peliä ja toisenkin osapuolen kuulemista.

  Seuraavaksi Leveli alkaa varmaan jauhamaan jostain liskomiehistä?! Cia, vähän kuin CIA? Kylläpäs on teoriat ja VKK oli se mustamaalaava taho, jonka mukaan kaikki haisee. :D Olisikohan Cia enemmänkin muunnos nimestä Kia tai Kiia? Olisiko mitenkään mahdollista?

  Alkakaa nyt Leveli puhumaan vielä niistä liskomiehistä.

 3. James ”Shalom” Hirvisaari — mies johon ei kannata luottaa. Mistä Tiihonen on, muuten, kotoisin alunperin? Ihan kuin sen puheessa kuulisi hetkittäin pienen jäämän jostakin murteesta?

  1. Ai murre on sinusta huono asia?. Jos haluat murrevapaan henkilön, niin se on sitten oltava syntyperäinen keskisuomalainen. Siellä ei ole aksentteja.

 4. James Potkukelkka, Tiina Keskimäki ja Panu Huuhtanen… Eikö sokean ynnä kuuronkin pitäisi jo tajuta, että tuossa on nyt sellaisia puheukkoja ja -eukkoja, että kannattaa pysyä kaukana. Junior Gigasami on vielä kunniajäsen porukassa kirsikkana I:n päällä. Lukekaa vaikka hieman Keskimäen sekoilusta Loviisan kaupungin palveluksessa tai pääkaupunkiseudun Kokoomuksessa. Keskimäki on ammattivalittaja, joka LUULEE olevansa joku perkeleen kansainvälisen tason ”whistle-blower”. Se on sama kuin pieni peltohiiri kuvittelisi olevansa kapybara.

 5. Aiheen ohi, mutta koomista katsoa kuinka Suomen Uutisissa on kommentointi tänään näköjään kielletty ihan kaikesta :D Olisin vain siellä sanonut (kunnes kommentti poistetaan, tietenkin) että Minna Reijonen puheenjohtajaksi ja presidentiksi, kun oli ainoa persu joka sai yhtäkään sanaa suustaan Ukraina-tilanteen alkaessa. Kaikki muut olivat ilmeisesti sidottuja odottamaan cian/supon/mossadin lausuntoja, joten Reijonen joutui jauhamaan paskaa täysin epäoleellisista aiheista jotta sivu ei olisi ollut päiväkaupalla tyhjä. Nyt kun kaikki viime päivien uutisointi on taas mennyt massasensuroinniksi (ei saa juurikaan kirjoittaa edes neutraaleja kommentteja taikka Virallisen Totuuden mukaisia tietoja, elleivät ne ole selkeästi ja ankarasti venäläisvastaisia) ja tänään edelleen kommenttien sulkemiseksi, niin sankari Reijonen on hälytetty taas kirjoittamaan jotain pyörätuoliuutisia. No onhan ne tärkeämpiä kuin kaasun hinnan nelinkertaistuminen ja Niinistön kolmas ja lopullinen Suomen myyminen.

  Kun Marco kerkiät, ja ymmärrän hyvin että juuri nyt ei ehkä ole aikaa, mutta myöhemmin, niin kirjoita SU:n sensuurista sekä Matias Turkkilan osuudesta koko maan ”oppositio”keskustelun täydellisessä kierouttamisessa.

 6. Sveitsin malli on ainoa toimiva konsepti demokratiassa. Jos annat poliitikolle valtaa, se korruptoituu / tuo esiin omat heikkoutensa paineen alla. Miksi Ossi ei vaadi suoraa demokratiaa ? Ei ilmeisesti ole tajunnut yhtään mitään reaalimaalmasta. Eikö Marcon velvollisuus ole vaatia tukemiltasi ehdokkailta täät asiaa ?

 7. Suomeen tarvitaan rohkean Kadyrovin kaltainen vahva johtaja. Tsetsenialla on erinomainen armeija, joka kykenee niin hyökkäyssotaan, kuin myös puolustussotaan! Tällä hetkellä rauhanturvaajina toimivat urheat tsetseenit ovat tehneet fantastista jälkeä Ukrainassa!

  Onko Tsetseeniassa homosaatiota? Niinpä!

 8. ”Huuhtanen jätti kertomatta, että yksi syy Argentan petturuuteen oli siinä, että Huuhtanen oli aiemmin kahvipöydässä täysin yllättäen uhannut tappaa Argentan ja tämän perheen. Niinpä Argenta sitten teki rikosilmoituksen Huuhtasesta. Tällöin Huuhtanen joutui paniikkiin ja lupasi maksaa Argentalle vahingonkorvauksia. Argentalle tämä sopi, mutta nähtävästi yhdellä lisäehdolla: Huuhtasen piti auttaa kaappaamaan Suomi Ensin puolue lopullisesti Argentan käsiin houkuttelemalla Marco de Witin kannattajia eroamaan puolueesta. Huuhtaselle tämä sopi ja teki jopa videon, jossa kehotti jäseniä jättämään puolueen Argentalle!”

  Tämä asettaisi Panu Huuhtasen aivan uuteen valoon JOS asiat totuudessa menneet noin. Olisi joka tapauksessa tarpeellista kuulla Huuhtasen kanta asiaan! Olen seurannut toimintaa Suomi Ensin ajoista alkaen. Oliko Panu äärimmäisen humalapäissään tehdessään tuon mahdollisen uhkauksen? Tuliko tuo uhkaus äänitetyksi? Vai millä perusteella Huuhtanen niin peloissaan (mahdollisesti kuten väitetty) alkoi myötäilemään?

  1. Siis olin itse paikalla, kun meillä oli erittäin miellyttävä kahvittelu hallituksen jäsenten kanssa yhden miekkarin jälkeen ja sitten yhtäkkiä Huuhtanen aloitti monologin, jossa kertoi huolestaan, että kaikki järjestöt on aina solutettu supon agenteilla. Tästä omasta selostuksestaan hän sitten kiihtyi itse niin paljon, että sen lopussa hän sitten alkoi erittäin kovasti väkivaltauhkailemaan Argentaa, jota oli alkanut (tässä vaiheessa vielä olemattomilla perusteilla) epäilemään agentiksi.

   Siis tämä Huuhtasen purkaus tuli täysin puskista ilman, että Argenta olisi provosoinut sanallakaan. Huuhtanen vaan on välillä noin täysin epätasapainoinen, että kiihtyy suunnattomasti omista jutuistaan ja ryhtyy jakelemaan tappouhkauksia ihan tosta vaan.

   Tämän kiihtymisen näkee muuten osittain myös miekkareissa, kun se yhtäkkiä alkaa kirkumaan mielipuolen tavoin. Näin kävi myös pari viikkoa sitten kansalaistorilla, kun se fixaatoitui pariin kristallityyppiin, alkoi kirkumaan ja vielä kaiken lisäksi yritti saada kavereitaan ja yhtä väkivaltatyyppiä hyökkäämään näiden kristallityyppien kimppuun. Onneksi väkivaltatyypitkään eivät lähteneet Huuhtasen hysteriaan mukaan.

   Tosin se hysteria oli osittain feikkiä, koska Huuhtanen on umpikiero. Tuon episodin tarkoituksena oli synnyttää ”todisteita” kristallien vaarallisuudesta eli muka liitosta Antifan kanssa. Tätähän Ano silloin selitti yrittäessään kaataa Convoyta. Huuhtanen yritti siis luoda hänelle tukinarratiivia, koska itsekin teki kaikkensa käsyttääkseen convoyn, kuten olen jutuissani todistanut.

   Minulta on paljon pyydetty, että teen tästä Kansalaistorin episodista jutun, kun siitä on videotakin mutta en ole ehtinyt ja sitä paitsi suomalaiset on niin umpinaiveja, ettei ne ymmärrä näitä Huuhtasen kierouksia – sehän vaikuttaa niin lepsukalta mieheltä! Lisäksi ajattelin, että ehkä vihdoin se Huuhtanenkin suostuisi suureen vaaliliittoon eikä vain sen sabotoimiseen. Tosin se oli turha toivo, koska sittenhän se meni Leveliin sabotoimaan vaaliliittoa entistä enemmän.

   Olen aina ihaillut Huuhtasen energiaa, mutta miettinyt miten sen saisi yhteiseen hyvään. Vaaliliitto olisi nimenomaan se ratkaisu, koska silloin hän voisi pyöriä siellä VKK:ssa jakamassa toisilleen ”viattomia” tappouhkauksia ja samalla pysyä kaukana kristalleista, vapauden liitosta, jne., mutta samalla kaikki äänet tulevat kuitenkin yhteiseen pussiin.

   1. Sinä olet Huuhtasen kanssa vähän niinkuin paita ja peppu. Kummatkin näette tuon ske tapahtuman jälkeen hajoittajia kaikkialla koska itse jouduitte sen kokemaan. Kummatkin muuten saatatte joskus vähän hermostua ja kummatkin mielellänne analysoitte toisen taustoja ja heitätte ilmoille ”salaliitto” teorioita toisen taustoista. Harmi jos on välit menny? , te kaksi sopisitte vaikka yhteiseen showhun penkomaan taustoja auki. Tossa taustojen penkomisessa vaan juuri syntyy sitä draamaa kun kaikki loukkaantuvat heti syytöksistä joita edes vähän heitetään ilmoille.

    Esim Nea , Tapsa, Malinen casen todellisuutta on se että kaikki luulevat tarkoittavansa hyvää. Siinä voi nähdä sen aspektin että hajoittavatko tahallaan mutta ei se joka kerta automaattisesti ole niin eikä tuossa se ole se keissi. Sitten kun se epäilys petturuudesta on ääneen esitetty niin kaikki jo sekoilevat koska vaikka edes sivuaisi eikä olisi suora niin pahin syytös mitä voi tehdä.

    1. Mielenkiintoista. Toivotaan, että olet oikeassa. Mitä taas tulee Panuun, niin toivottavasti lähtee tukemaan vaaliliittoa, niin kaikki voidaan yhdistää voimat jytkyyn. Kyllä se Panu pahimmillaankin (siis ei-sabotaasimoodissa) on taatusti parempi kuin nykyiset kansanedustajat. Hän on esimerkiksi rohkeasti taistellut koronatyranniaa vastaan.

     1. Marco ja Panu, kun saisitte välinne kuntoon, voisi Suomi pelastua, koska olette kaksi historian kovinta katuaktivistia ja sen persutkin tajusi, kun hajotti välinne.

      Iso ero on siinä, että Marco on ”vakaa” – tulistuu kyllä, mutta pitää linjansa [ei tottele, vaan tekee].

      Panu on jotenkin ”kokemattomampi” ja siksi tuuliviireilee ja säntäilee! Tekee, mutta joka suuntaan!

      Suomi olisi jo saatettu pelastaa, jos Huuhtanen ei olisi mennyt mokaamaan Maidanilla ja näiden miesten tiet erosi, sitähän tahtoi niin pelokkaat persut kuin pelokaS hallutuskin!

     2. Ei minulla ole sinänsä mitään suurempaa ongelmaa. Siis kenenkään kanssa, joka lähtee suureen vaaliliittoon. Water under bridge. Varmasti mahduttaisiin puhujiksi samoihin miekkareihin, jne.

   2. Dewittu sano suoraan ettei sulla oo todisteita niin pääset vähemmällä? Suhun kukaan usko enään kuten levelin suorassa mihin jäi todisteet?

 9. Sitä en tiedä oliko Levelillä poliittisia päämääriä Malisen suhteen mutta … kaikki narsistin ja psykopaatin piirteet havaittavissa. Nämähän tyypillisesti gravitoituvat politiikkaan ja pomopesteihin joten en voi kuin ihmetellä Marcon olankohautusta tämän tasoisille asioille. Kaverihan on täysin epätasapainoinen ja arvaamaton ja oman edun tavoittelija, kuten narsistit aina ovat. Ja millä suhteilla hän yleensä tällaisia perättömiä ilmoituksia on voinut tehdä? Luulisi että Marcon perheessä perättömiin ilmiantoihin olisi nollatoleranssi ihan omienkin kokemuksien pohjalta. Vai on Malisen perättömät sitä parempaa perätöntä?

  1. Sorry, kun piti sensuroida, mutta nuo ovat KAIKKI kuulopuheita ja nimenomaan EX-tyttöystävän juttuja. Luulisi sinunkin tietävän mille tasolla syytöksen nousevat erotilanteissa. Chätissäkin korostettiin, että kovissa syytöksissä pitää olla myös kovia todisteita, eikä jotain naurettavia yhdentekeviä tekstareita. Teki mieli tehdä taas uusi video-ohjelma, jossa olisin käynyt läpi ne tekstarit ja näyttänyt kuinka ne eivät todista YHTÄÄN mitään. Niiden julkaisu kertoo tuhat kertaa enemmän julkaisijasta ja hänen/Levelin psyykkeen tasosta.

   1. Miksi piti sensuroida, siellähän ne samat jutut on Levelin edellisviikon lähetyksessä … Siitä selvittämään Laittoman Lehden toimitus, luulisi totuuden kiinnostavan ennenkuin iskee jälleen kätensä paskaan?

    1. Jos joku EXÄ tekee kovia väitteitä, niin asiaa kuljetaan ENSIN virallista tietä eli rikosilmoitukset, tuomioistuimet, jne. On äärimmäisen naivia sotkeentua KOSTON kierteessä oleviin erotilanteisiin, koska TAATUSTI kumpikaan ei kerro kaikkea. Ei varsinkaan, jos on kyse myös mahdollisesti terapiassa, yms. olevasta henkilöstä.

     Jos oikeasti olet niin huolissasi, niin miksei Leveli näyttänyt rikosilmoitusta, vaan jotain farssitasoa olevia tekstareita? Yksinkertaista. Mitään rikosilmoitusta ei edes oltu tehty. Eikö se ole mielestäsi hieman omituista.

     Levelin päämääränä oli MUSTAMAALATA Malista ensin niillä Nean täysin farssitasoa olevilla tekstareilla (tästä voisin tehdä uudenkin ohjelman) ja sitten tällä läheisen EXÄN tekstareilla, jotka eivät todistaneet yhtään mitään, vaan joiden tarkoitus oli vain mustamaalta VKK:n kanssa ristiriitoihin joutunutta henkilöä. Jos et tätä näe, niin olet hyvin naivi tai pahempaa.

     Jos on joutunut jonkun äärimmäisen parisuhdeteon kohteeksi, niin rikosilmoitus tehdään välittömästi EIKÄ mennä jonnekin Leveliin hymyilemään ja naureskelemaan suorastaan nauttien parrasvaloista ja häpeämättä kertomaan sänkyjututja.

     1. Levelillä on kolme ongelmaa Malisen kanssa.

      1. Tapsa kantaa kaunaa Maliselle, kaunaa jota Nea ei edes kanna koska sanoi sillon ensimmäisen kerran ettei edes halunnut tulla tämän asian kanssa esiin vaan että pojat saivat hänet puhuttua siihen.

      2. Junnu haluaa katsojia ja jostain ihmeen syystä fiilistelee että tämmöinen draama on siihen hyvä keino. Olisi muuten mutta vahinko on suurempi kuin hyöty

      3. Luulevat tekevänsä palveluksen kun varoittelevat ihmisiä Malisesta ja ovat rehellisiä tässä huolessaan. Se ei kuitenkaan käänny näyttämään palvelukselta kun yksi näkyvimmistä ja järkevimmistä ihmisistä ajetaan paitsioon ja todisteet on kuulemma Junnun puhelimessa. Ihan 0-D shakkia jota ei ole mukavaa enää katsella

 10. Marcolla aika syää spekulaatiota, mutta sekin aika jälleen koittaakun Marco hyökkää näitä uusia puoluehankkeita kohtaan. Se tapahtuu yksi toisensa jälkeen. Se onkin sitten oudointa että siihen löytyy aina joku mukamas pätevä syy.
  Ihmiset eivät vain yksinkertaisesti kykene yhteistyöhön. Johtuuko se siitä että politiikkaan hakeutuu vain mielenvikaisia ihmisiä? Minkälainen on sitten mieleltään terve ihminen?

  1. Hyökätty on vasta pitkän harkinnan jälkeen. Yhteinen tekijä on ollut, että joku on sabotoinut:

   1. Aitokansallismielistä puoluetta
   – esim. polpon ja islamisaation vastaista toimintaa (esim. koraanimiekkarit) on sabotoitu ”liian radikaalina”

   2. Katutoimintaa
   – esim. yritetty estää maidaneita ja Kanadan tyyppistä Convoy-toimintaa

   3. Vaaliliitto
   – yritetty estää vaaliliiton luomista

   Siinä kaikki! Tosiasia nyt vaan on, että kansallismielisessä kentässä ihan oikeasti lähes KAIKKI vastustavat jopa rauhanomaista radikalismia ja järkevää yhteistyötä eli vaaliliittoa. Mietippä miksi skenen tunnetuimmat tyypit vastustavat suoraan tai epäsuorasti koraanimiekkareita ja maidaneita, aitoa convoyta sekä vaaliliittoa?

   Helppoa: Ne kaikki toimivat, joten totta kai supo niitä yrittää estää kaikin keinoin mukaanlukien polpo ja myyrät.

   Huomaa myös, että rauhanomainen radikalismi ja vaaliliitto täydentävät toisiaan, koska vaaliliiton avulla eri radikaalisuustasoa olevat pienpuolueet voivat silti kerätä äänet yhteen pussiin.

   Nyt Laiton Lehti ei edes välttämättä vaadi maidaneita ja convoyta, kunhan saataisiin EDES vaaliliittoa. Mutta nyt sitäkin vastustetaan VKK:n ja Levelin taholta. Jos tällaista tapahtuisi muissa maissa, niin kikki huutaisivat SABOTAASI, mutta suomalaiset ovat sellaisia yksinkertaisia lampaita, etteivät tajua mitään.

 11. > ruot­sa­lai­set ja ve­nä­läi­set ni­mit­täin
  > tap­poi­vat kaik­ki ää­nek­käät
  > toi­si­na­jat­te­li­jat pois gee­ni­poo­lis­ta

  Tär­kein ge­neet­ti­sen va­lin­nan me­to­di oli «mal­li Sven Duf­va». Se tar­koit­taa pak­ko-ot­toa ar­mei­jaan, si­tä kaut­ta so­taan ja edel­leen kuo­le­maan.
  – So­ti­laak­si otet­tiin nuo­ria mie­hiä, jot­ka ei­vät vie­lä ol­leet jat­ka­neet su­kua.
  – Kun­kin ta­lon isän­tä va­lit­si po­jis­taan sen, jo­ka lä­he­tet­tiin so­taan.
  – Luon­nol­li­ses­ti va­lin­ta osui kaik­kein kel­vot­to­mim­paan pe­ril­li­seen, sii­hen jos­ta oli­si ol­lut kaik­kein vä­hi­ten hyö­tyä ta­lon töis­sä.

  Tä­mä pro­ses­si jat­ku­vas­ti pa­ran­si maa­ta­lous­vä­es­tön, muu­ta vä­es­töä käy­tän­nös­sä ei ol­lut, gee­ni­pe­ri­mää.
  – Kun kau­pun­gis­tu­mi­nen al­koi to­den te­ol­la 1900-lu­vul­la, ti­lan­ne muut­tui. Su­ku­pol­vi su­ku­pol­vel­ta ai­na tyh­min pe­ril­li­nen, se jo­ka ei pär­jän­nyt opin­nois­sa, jäi jat­ka­maan vil­je­lyä maa­ti­lal­la.

  Maa­seu­tu tyh­mis­tyi.

  Erit­täin mie­len­kiin­toi­nen on maan ja me­ren kult­tuu­rien vas­tak­kain aset­te­lu ge­opo­liit­ti­sia il­mi­öi­tä tar­kas­tel­ta­es­sa.

  Me­ren kult­tuu­ri nä­kee vau­rau­den ole­van «ul­ko­mail­la». Se vaan pi­tää saa­da it­sel­le kei­nois­ta vä­lit­tä­mät­tä, va­ras­ta­mal­la, kaup­pa­so­pi­muk­sil­la, siir­to­mai­ta «ke­hit­tä­mäl­lä» ja ihan mi­ten vaan eni­ten pys­tyy «an­sait­se­maan».

  Esi­mer­kik­si se, et­tä län­ti­nen me­ren kult­tuu­ri tar­koi­tuk­sel­li­ses­ti lo­pet­taa ruu­an tuo­tan­non ja ener­gi­an tuon­nin, on vain kei­no kii­hot­taa kan­sa so­taan.
  – Ha­ke­maan «ta­kai­sin» se vil­ja ja ener­gia, jon­ka Ve­nä­jä on an­si­ot­to­mas­ti saa­nut it­sel­leen.
  – Pa­kot­ta­maan kii­na­lai­set (jäl­leen) or­jik­si, jot­ka te­ke­vät ras­kaan ja li­kai­sen työn ja lä­het­tä­vät tuo­tan­ton­sa «si­vis­ty­nee­seen maa­il­maan».

  Me­ren kult­tuu­ris­sa vau­raus on ul­ko­mail­la. Se vaan kei­no­ja kaih­ta­mat­ta pi­tää saa­da it­sel­le.

  1. Mielenkiintoisia pointteja, mutta haiskahtaa ruotsalaiselta imperialismilta ja chuzpahilta. :-) Tuo maanviljelijäkulttuurin eugenistisuus on mielenkiintoinen pointti, mutta taidat yliarvioida talonpojan mahdollisuutta vaikuttaa siihen kuka viedään sotaan. Surkeimpia poikia/väkeä ei taatusti otettu armeijaan, vaikka kuinka olisi tyrkyttänyt. Kuitenkin KAIKKI talonpojan pojat lisääntyivät eli veikkaisin Ruotsin väenoton heikentäneen Suomen kansaa geneettisesti eliminoimalla korkealaatuista väestönosaa, mutta asiaan on vaikuttanut monia tekijöitä. Asian tutkiminen on kuitenkin ruotsalaisvastaisuutta. Kumpna tohtori Dutton tutkisi asiaa.

   Kirjoitin tästä kyllä vähän hakkapeliitta-jutussani, joka muuten pitää tuoda esille Poltova-taistelun lähestyessä. Voikiin sanoa Ukrainan ja Suomen välillä oleva kohtaloyhteys.

   1. Ruotsin ottamat suomalaiset sotilaathan olivat tuolloin maailman kaikkein parhaimpia, rohkeimpia ja kaikkein pelätyimpiä sotilaita ja olivat vielä varsinkin 1900-luvun puoliväliin asti kaikkein kovimpia ja parhaimpia sotilaita. Eivät he olleet mitä tahansa nostoväkeä.

    Myös esimerkiksi keskiajan Ulfberht-miekkoja on löytynyt suhteellisesti kaikkein eniten juuri Suomesta. Nämä miekat olivat yhtä arvokkaita kuin kunnon talot. Eli suomalaiset eivät ole olleet mitä tahansa ihmisiä ja emme ole edelleenkään! Olemme ehkä hieman omituisia, mutta hieno kansa, joka nousee vielä!

    Ruotsalaiset sen sijaan ovat kuoleva homokansa, joka on aikansa lopussa! Katsokaa vaikka noita ihmisiä ja missä henkisessä tilassa he ovat. Nyt on vihdoin koittamassa lopulta suomalaisten aika.

    Suomalaisten pitää vain ryhdistäytyä ja ottaa venäläisten kapinahengestä, rohkeudesta ja ajoittaisesta vihasta mallia, mutta ei haastamalla sotaa Venäjän kanssa! Otetaan mallia sekä suomalaisten, että venäläisten ihmisten hyvistä puolista ja pidetään huonot piirteet kurissa!

  2. > mal­li Sven Duf­va

   Tä­mä mal­li on jat­ku­moa pe­rin­tei­sel­le ja iki­van­hal­le ta­val­le käy­dä so­taa vii­dak­ko­hei­mo­jen kes­ken. Vi­hat nos­tat­ta­va syy so­dan käy­mi­sel­le oli kos­to­ret­ki naa­pu­ri­hei­mon te­ke­mäl­le so­ta­ret­kel­le ja nais­ten ryös­tä­mi­sel­le oman hei­mon kes­kuu­teen, mut­ta väi­tän, et­tä
   – il­man jat­ku­vaa so­ti­mis­ta nuo pie­net hei­mot oli­si­vat de­ge­ne­roi­tu­neet ja muu­ta­mas­sa sa­das­sa vuo­des­sa la­kan­neet ole­mas­ta [ih­mi­siä].

   1) So­taan läh­te­mi­nen oli ko­ko hei­mon mies­puo­lis­ten jä­sen­ten «py­hä vel­vol­li­suus». Käy­tän­nös­sä pak­ko: yh­tei­sö­nor­mi.
   2) Jo­kai­nen nuo­ru­kai­nen läh­ti so­taan. To­den­nä­köi­ses­ti ai­kui­si­kää ini­ti­aa­ti­orii­tin kaut­ta ei voi­nut saa­vut­taa osal­lis­tu­mat­ta en­sin so­taan.
   3) Myös vai­vai­set ja vam­mai­set läh­ti­vät so­taan ta­sa-ar­voi­se­na mui­den mies­ten rin­nal­la.
   4) Hei­kot kui­ten­kin kuo­li­vat tais­te­lus­sa.

   https://www.youtube.com/watch?v=WC0DXR7HcU0

   5) Hyök­kää­vät so­tu­rit myös ikään kuin tais­te­li­vat toi­nen tois­taan vas­taan: ku­ka saa ryös­tet­tyä it­sel­leen par­haan vai­mon naa­pu­ri­hei­mos­ta.
   6) Ur­heim­mat so­tu­rit sai­vat it­sel­leen kau­neim­mat vai­mot!
   7) – Ro­dun ja­los­ta­mis­ta par­haim­mil­laan!
   8) Seu­rauk­se­na oli tie­ten­kin naa­pu­ri­hei­mon kos­tois­ku, jos­sa he hyök­kä­si­vät ja vei­vät kau­neim­mat nai­set it­sel­leen vai­moik­si.
   9) Ja näin elä­mä jat­kui tu­han­sia vuo­sia.

   Täl­lai­nen jat­ku­va so­dan­käyn­ti oli ek­sis­ten­ti­aa­li­nen ky­sy­mys pien­ten hei­mo­jen ole­mas­sa­olol­le.

   Ih­mi­sen pe­rim­mäi­set syyt so­dan käy­mi­seen ovat edel­leen ai­van sa­mat kuin ne ovat ol­leet jo tu­han­sia vuo­sia.
   – Vain aseet ovat toi­set.

   Kos­ka ih­mi­sen älyl­li­nen ke­hi­tys, ei­kä ky­se ole vain älys­tä, ei py­sy sa­mal­la ta­sol­la kuin tek­nii­kan ke­hi­tys, ih­mis­kun­nan koh­ta­lo­na on vää­jää­mä­tön it­se­tu­ho.
   – Se on se sa­ma al­ku­hei­mon vii­dak­ko­so­ti­las, jo­ka käyt­tää ny­kyai­kai­sia asei­ta: ydin­pom­me­ja, bi­olo­gi­sia asei­ta, vain naa­pu­ri­hei­moon te­ho­avia tap­pa­ja­vi­ruk­sia, gee­ne­jä muut­ta­via ro­kot­tei­ta ja mi­tä kaik­kea on kek­sit­ty mut­ta ei ole jul­kais­tu …

   Jos ih­mis­kun­nan it­se­tu­ho ei ta­pah­du vie­lä täs­sä me­neil­lään ole­vas­sa maa­il­man­so­das­sa niin sit­ten seu­raa­vas­sa, tai si­tä seu­raa­vas­sa tai …
   – … el­lem­me sit­ten pom­mi­ta it­se­äm­me ta­kai­sin ki­vi­kau­teen.
   – jos­kus ke­hi­tys voi men­nä um­pi­ku­jaan, jos­ta ei sel­vi­tä ot­ta­mat­ta en­sin pa­ri as­kel­ta ta­kai­sin ja yrit­tä­mäl­lä sit­ten ko­ko­naan uu­del­ta poh­jal­ta uu­des­taan.

 12. Kiitos mielenkiintoisesta jutusta. Harmittaa kun vaihtoehtomedian kenttä on niin hajallaan eikä aina voi olla ihan varma kuka on oikeasti 100 prosenttisen luotettava. Kuuntelin Tiihosen puhelun Leveliin ja hieman ihmetellä täytyy Levelin poikien kritiikinsietokykyä. Olihan Tiihosella monta hyvää pointtia puhelussa. Olisiko Levelin suosio hieman noussut tekijöiden hattuun ja siksi kritiikkiä ei oikein kestetä kunnolla? Aika näyttää saako Tiihonen jotain hyvää aikaiseksi, aivan samoin kuin aika näytti ettei Persuihin voi kansanpuolueena luottaa. Onko esim. Persujen johto viemässä Suomea väkisin Natoon ilman että edes ottavat selvää mitä kaikkea Ukrainan sotaan liittyy?

  1. Kyllä se vaikuttaa siltä, että persujen johto siirtyneet kaikessa hiljaisuudessa Naton kannattajiksi. Saa nähdä kuinka moni persun kannattaja edes on huomannut sitä. Halla-aho on ainoa persu, joka saa puhua persuista puolustusasioista mitään. Tyyppi on kyllä sivari, joten ei ymmärrä asiasta mitään ja sen lisäksi on kovin natottaja.

   Veikkaan, että persut tippuu kahdeksan prosentin puolueeksi ek-vaaleissa.

 13. ”1. Hän on tunnettu ja pidetty”
  ”Kannattaa muistaa, että hän sai persujen puoluekokouksessa 15 proesnttia äänistä, vaikka EI kampanjoinut kunnolla.

  Kyllä mutta Tiihonen oli siellä kokouksessa ainoa ei-suhmuroiva persu jonka sanoma oli enemmän isänmaallinen kuin globalistinen. Nyt kun ei ole persu koska hänet ajettiin ulos, eivät persujen kannattajat häntä tule sankoin joukoin äänestämään. Ei varsinkaan sellaiset jotka vaivautuvat puoluekokoukseen asti. Hän ei ole yltänyt edes kansanedustajaksi, sinänsä tuo persujen puoluekokouksen äänisaldo on äärimmäisen hyvä olet oikeassa mutta en jotenkin itse osaa laskea tuon varaan ollenkaan. Ossi oli kolmesta ehdokkaasta vähiten huono.

  ”2. Hänellä on paljon kontakteja.”

  Tässä epäilyttää vain että ne kontaktit ovat jotain CIA Grönbergejä joista ei ole sinänsä mitään hyötyä eikä kukaan tunne näitäkään vaikka onkin rumasti sanottu niin näin se on. Suomen vaalitapa vaatii puolueen täytettäväksi täyte-ihmisillä jotka kaikki mahdollisia riskejä. Eniten näkyvillä ja kuuluvilla ihmisillä on merkitystä minusta pienpuolueessa

  ”3. Hänellä on paljon rahaa”
  Ossi ei vaikuta kovin intohimoiselta ihmiseltä joka käyttäisi näitä rahojaan mielellään isossa määrin politiikkaan.

  ”Oikeasti Tiihosella on taatusti parempi kannatuspohja kuin Turtiaisella varsinkin sen jälkeen, kun Turtiainen ryhtyi aggressiiviseski ääriuskovaiseksi ja vielä kaupan päälle putinistiksi.”

  En vain ole ollenkaan vakuuttunut. Mietippä nyt kun Ossi lähtee tuolta lohjalta ponnistelemaan ja tekemään jotain tylsän sävyisiä youtube haastatteluita vielä sen vähän aikaa kun VKK hajottamisesta saatu julkisuus kantaa ja lisää ei tule mistään. Tuohan jää ihan unohduksiin koko ukko ja 100% näin jos korona ei jatku enää. Ei ole Anon tai levelin ukkojen tasoinen tekijä. Ei edes Malisen

  Sitten muistetaan myös että Ossi on aika low-energy tekijä joka ei tosiaan yrittänyt edes tosissaan persujen pjksi edes ja tuskin yrittää jatkossakaan mitenkään tosissaan. Jos hänen puolueensa asia on vaaliliitto joka yhdistää kaikki pienpuolueet ja hän määräilemässä ketä siihen liittoon tulee niin siinä on tosiaan yksi portinvartija puolue lisää jota ei tarvita. Puolueella pitää olla joku sisältö , jos VKK brändääntyy anon taakse niin sitten siitä tulee joku ääriuskovaisten maailmanlopun korruptio vastainen puolue jne. Eihän se sisältö voi pelkästään olla vaaliliitto, se on vaalistrategia, ei ideologia tai agenda.

  1. Heh, sinulla on joku juttu Tiihosta vastaan. onko henkilökohtaista?? No, hyviä pointteja sinulla. Yrität tulkita Tiihosen mahdollisimman negatiivisesti ja minä positiivisesti. Tulevaiuus näyttää kumpi meistä on oikeassa. Itse olen aika varma, että olen oikeassa, joskin tuo low-energy pointtisi hieman pistää miettimään.

   Vaaliliitto voi vähintään olla tekninen, mutta olisi hyvä olla myös yhteistä kampanjointia ja miekkareita. Yhteismiekkarit auttoivat myös ennen aluevaaleja valtavasti. Vaaliliitolla voisi olla siis vaikka jokin hyvin yleinen yhteinen sanoma, kuten Fixit ja Vapaus.

   1. Joo ei se niin vakavaa ole, seuraillaan mitä tapahtuu ja toivotaan että olet oikeassa ettei Tiihonen ole ikävä ihminen. Minulla ei ole Tiihoseen minkään sortin suhdetta, menen vain sillä mitä olen nähnyt ja kuullut ja yleinen fiilikseni kaverista, ehkä se on vähän turhan negatiivinen mutta nythän meillä on hyvää ajatustenvaihtoa tässä sen takia. Tiihonen oli persuihin aika sopiva rivipolitikko järkevällä otteella esim ilmastonmuutokseen ja koronaan mutta persut aika rumasti pakottivat miehen ulos koska haluavat suojella kuplaansa. Persuissa on helpompi rauhallisesti ja valtionmiesmäisesti lähestyä asioita kuin näissä nopeasti kehittyvissä pienpuolueissa.

    VKKn kanssa tilanne on kyllä ongelmallinen ja sen tulevaisuus on isompi kysymys. Tiihonen tietenkin pelaa sen varaan että siellä ei mikään muutu ja ydinryhmä kyllästyy ja liittyy häneen mutta silti minusta toiminta oli liian nopeaa ja liian vähän sovittelua hakevaa ja siihen päälle se yhdistysten ”kaappaaminen”. Koska välit on kanssa menneet leveliin niin jos se tapahtuu että levelillä menee vielä Anon kanssa sukset ristiin niinkuin on tässä ollut menossa niin luulen että se on Ano joka saa lähteä tai sitten perustavat uutta puoluetta sen tekijä porukan kanssa mielummin kuin tulevat tuohon Ossi juttuun mukaan. Toivottavasti jos näin käy niin voivat silti tehdä vaaliliiton Ossin väen kanssa.

    Ano näyttää kyllästymisen merkkejä eikä sovi puheenjohtajaksi enään. Anon tukijoina pyörii tämä syvästi uskovainen porukka ja heille merkkaa päivän päätteeksi vain se oma usko. Ano saattaa olla puheensa pitänyt ja hienoja puheita ne olivatkin.

 14. Leveli on lopettanut persujen vastustamisen kokonaan. Parhaimmat katsojaluvut ohjelma sai silloin, kun tekivät paljastuksia persujen poliitikoista. Muutenkin vierailijoiden taso on laskenut. Kunnon salaliittoteorreetikkoja tarvitaan ohjelmaan, koska kyse on viihdeohjelmasta.

  1. Hyvä pointti. Tosiaan ovat jättäneet persut rauhaan juuri silloin, kun niitä pitäisi eniten kritisoida. Toisaalta saman on tehnyt Turtiainen eli kuten olen lukuisissa jutuissa osoittanut, niin tämä KIELTÄYTYY kunnolla kritisoida persuja. Ei suostunut edes äänestyskoneista valittamaan. Eikä edes Putkosesta. Se kertoo paljon!

   Levelikin lopetti KOKONAAN Putkosesta puhumisen, vaikka minä olen tehnyt hänestä jo lukuisia paljastuksia. Leveli on selvästi Turtiaisen linjalla tässäkin suhteessa. Olisikohan heitä jopa kielletty kritisoimata Putkosta.

 15. Voisikohan Marco käytännössä itse aloittaa itsestään tälläisen sovinnonhaun? Tampereella tulevana viikonloppuna olevassa miekkarissa olisi mahdollisuus sitä tukemalla, huolimatta riidoista järjestäjän kanssa, tämä sovinnon halu osoittautuisi käytännössä eikä vain puheissa

  1. Riidat ja riidat. Huuhtasen ja kumppanien myyräily on poliittista ja vaikka hän onkin yllyttänyt esim. tekemään perättömiä rikosilmoituksia minua vastaan, niin ei hän sentään ole estänyt islamisaation ja korontyrannian vastaisia miekkareita, tehnyt asiakirjaväärennöksiä ja yllyttänyt suoraan väkivaltaan puoluekaappauksen yhteydessä, kuten SKE-sabotöörien porukka ,joka on päivänselvästi supon suojeluksessa ja kirjaimelliesti kaveeraa polpon ja jopa Taposen kanssa.

   Siis ihan oikeasti nuo SKE-sabotöörit yrittivät estää islamisaation vastaiset miekkarit. Tätä Huuhtanen ei olisi ikinä tehnyt. SKE-sabotöörit eivät myöskään suostuneet taistelemaan koronatyranniaa vastaan, vaikka olisi ollut hyvin tärkeää saada joku puolue alusta asti tyranniaa vastaan taistelemaan!! Kaikista huonoista puolistaan huolimatta Huuhtanen sentään on systemaattisesti taistellut islamisaatiota ja koronatyranniaa vastaan!!

   (Epäilen Huuhtasen katuvan, että tuki SKE-sabotöörejä, mutta voin olla väärässäkin, koska kumman hiljaa hän on ollut asiasta. Ehkä hän sittenkin on supon agentti, jonka tehtävänä oli estää SKE:tä taistelemasta PUOLUEENA KADUILLA islamisaatiota ja koronatyranniaa vastaan.Tai sitten häntä hävettää, että meni tukemaan SKE-sabotöörejä.)

   Kaiken lisäksi oikeudenkäynnit SKE-sabotäärien kanssa siis vielä jatkuvat, joskin tästä huolimatta en ole vielä tarpeeksi ärsyyntynyt tehdäkseni siitä porukasta kunnon rikosilmoituksia. En vaan ole pystynyt, koska jotenkin en pysty tekemään rikosilmoituksia kansallismielisistä olivat sitten kuinka mätiä tahansa. Tämä on nyt kuitenkin osoittautunut strategiseksi virheeksi, koska on käynyt ilmi, että nämä SKE sabotöörit ovat tehneet minusta liukuhihnalta perättömiä rikosilmoituksia ja toimivat yhteistyössä polpon kanssa. Muutama viikko sittenhän Loimupalokin oli yhdessä Taposen kanssa minua syyttämässä. (Huvittavaa oli, että Loimupalo on myös koronatyranni ja Taposen kanssa pöyristyivät, kun en suostunut käyttämään maskia vääryyssalissa.)

   Summa summarum: Kaikesta skenen väännöstä huolimatta en ole tehnyt rikosilmoituksia edes törkeimmistä uhkauksista, yms. En edes, kun Korhonen yllytti Loimupalon kaveria hyökkäämään Turunkin vaalitilaisuuteemme pahoinpitelemään ihmisiä. Loimupalo jopa uhkaili ihmisiä, jotka halusivat tulla puoluekokoukseen. Eli kyllä se Loimupalon toiminta on ihan omalla tasollaan ei pelkästään törkeydessään, vaan vielä siinä että hänellä on sitten otsaa koko ajan tehtailla älyttömiä rikosilmoituksia toimiten selvästi polpon kanssa yhteistyössä. Aiemmin en siitä silti välittänyt, koska pidän häntä ja näitä muita SKE-sabotöörejä nollina, mutta nämä hyökkäykset eivät vaan tunnu loppuvan, joten nyt on hyvin lähellä, että vastaan kunnolla.

   Piti jo aloittaa suuri operaatio Loimupalo, mutta sitten tuli Convoy, Ukrainan kriisi ja ennenkaikkea vaaliliiton mahdollisuus, joten unohdin taas ne SKE-sabotöörit. Minusta vaaliliitto on nimittäin niin tärkeä juttu, että kannatin heidän vaaliliittoa Keski-Suomessa VKK:n ja Kristallipuolueen kanssa enkä muutenkaan mitenkään ole häirinnyt heidän vaalikampanjoitaan. Tosin tästä huolimatta SKE sai vain 6 ehdokasta, jotka saivat yhteensä jotain alle 100 ääntä. Salmi sai kai jotain 17 ääntä, vaikka hän esiintyy puheenjohtajana, pääsee mediaan, jne. Tästä huolimatta häntä ei hävetä eikä vedä johtopäätöksiä, vaan esiintyy edelleen puheenjohtajana. Olisikin mielenkiintoista kuinka surkea vaalitulos pitäisi olla, että hän vetää johtopäätöksen. Sen sijaan hän pitää huolen, ettei SKE järjestä islamisaation ja koronatyrannian vastaisia mielenosoituksia. Jos tämä ei ole supon linjan mukaista, niin mikä sitten? Kuinka tyhmiä ihmisten pitää olaa, etteivät heidän hälytyskellot soi?

   Ainoa hyvä pouoli Salmessa ja SKE-sabotööreissä on, että ovat Natovastaisia, MUTTA siinäkin väärällä tavalla eli putinistisesti. Salmihan on ollut Venäjällä asumassa ja liiankin Venäjäfani. Tämän takia MV-lehti aikanaan auttoi SKE-sabotöörejä, kunnes tajusi suuren osan heistä olevan sekopäisiä alkoholin kanssa läträäjiä.

   Siis ihan oikeasti nuo SKE-sabotöörit ovat ihan sekopäisiä. Sitten joku voisi kysyä, että miksi ovat osittain onnistuneet kaappaamaan puolueen itselleen. No tietysti persujen, polpon ja Demla-tuomarien avulla. Yksikin tuomari on jo estänyt sen tärkeimmän oikeudenkäynnin alkamisen YLI KAKSI VUOTTA. Tavoitteena on tietysti viivyttää koko juttua niin, että uudet eduskuntavaalit ehtivät tulla ennen kuin päästään hovista. Käytännössä Suomessa voit tuomarin avulla harrastaa vaikka mitä poliittisia rikoksia ja puoluekaappauksia ja sitten jutun käsittelyä viivytetään, kunnes vaalit on ohi. Simppeliä, mutta tehokasta.

   1. Kiitos vastauksesta. Täytyy sanoa, etten tunne taustoja näihin SKE kähinöihin, joten en ota kantaa niihin. En tiedä tapaus Loimupalostakaan sen enempää, kuin että hän on tietääkseni ydinvoiman kannattaja. Eli käytännössä kannattaa aseplutoniumin valmistusta Venäjän tarpeisiin ( Robert Jungk: ydinvoiman armoilla). Tämä sopii yksiin sen kanssa, että on myös koronauskovainen. Siis joku täysin laput silmillä kulkeva tai sitten ohjailtu.

 16. Kiitos vastauksesta. Täytyy sanoa, etten tunne taustoja näihin SKE kähinöihin, joten en ota kantaa niihin. En tiedä tapaus Loimupalostakaan sen enempää, kuin että hän on tietääkseni ydinvoiman kannattaja. Eli käytännössä kannattaa aseplutoniumin valmistusta Venäjän tarpeisiin ( Robert Jungk: ydinvoiman armoilla). Tämä sopii yksiin sen kanssa, että on myös koronauskovainen. (Poistin johtopäätökset)

  1. Et tunne taustoja, joten et ota kantaa? Ai, etkö ole huomannut, etteivät ole järjestäneet YHTÄÄN ainoata koronatyrannnian vastaista miekkaria? Nähtävästi tästäkään et pysty päättelemään yhtään mitään.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*