Marco de Wit 8 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti pitää lähes kaikkia toimittajia rikollisina maanpettureina, joiden pankkitilit pitää välittömästi sulkea vähintään rikostutkinnan ajaksi.

 

Muutamaa toimittajaa Laiton Lehti on kuitenkin kehunut. Yksi näistä on MTV:n rikostoimittaja Jarkko Sipilä.

 

Tositoimittaja Jarkko Sipilä: Hallitus lisäämässä ulkomaalaisasioiden salassapitoa

 

 

Sipilä oli myös erinomainen kirjailija.

 

Jarkko Sipilä esittää: Takamäki-dekkarien miljöö

 

 

Sipilä myös auttoi Laittoman Lehden päätoimittajaa Marco de Witiä, kun tämä kritisoi feministituomari Mitja Korjakoffia. Sipilä antoi haastattelun Marcolle, kun Mitja jätti molemmat toimittajat – ja monet muut – oven ulkopuolelle Ilja Janitskinin MV-oikeudenkäynnin aikana. Sipilä piti Mitjan käytöstä käsittämättömänä. (Youtube sensuroi videon.)

 

 

 

Monet ovat epäilleet, että polpon vastainen Sipilä on murhattu. Tämä voi tietysti olla täysin mahdollista. Yksi vaihtoehto voisi myös olla rokotteet. Sipilä oli nimittäin lihava ja silti innokas rokotusfanaatikko.

 

 

 

 

Kuvassa linkki MTV:n juttuun

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Rehellinen rikostoimittaja Jarkko Sipilä on kuollut

 1. Myrkkypiikit ovat yksi hyvin todennäköinen vaihtoehto. Keho ei vain kestä kun vedät jotain täyttä paskaa kehoon.

 2. Jos vain valta vaihtuu, niin et voi millään sopimuksilla siirtää rikosoikeudellista vastuuta pois, vaan voidaan antaa tuomioita kaikkein vakavammista rikoksista mitä vain tunnetaan, eli rikollisille ja syyllisille on ennen pitkää tulossa laillisia hirttotuomioita.

  1. Suomalaisten kansanmurhasta tullaan langettamaan erittäin ankarat rangaistukset!

   Pääministeri Marinilla taitaa olla nyt hyvin hikiset oltavat! Mitä mahtaa nyt kuulua Nohynekille, Salmiselle, Rämetille ja Lehtoselle?!! Mitähän tulevat tutkinnat tulevat paljastamaan?

   BTW, rikoksesta ihmisyyttä vastaan rangaistuksena on perinteisesti ollut kuolema!

 3. Ovat pistäneet oikein iloisia hymynaamoja piikkilinjastoon, kuin jotkut eläimet olisivat jonottamassa teuraalle. Ole onnellinen, nauti, ei mitään hätää. Rauhoitu. Eteenpäin.

 4. Jos piikin ottamisesta on alle 30vrk niin syy ei ollut piikki, jos taas oireet tulee näin pitkän ajan kuluttua, niin syynä ei voi olla enää piikki. Rokote suojaa siltä vakavemmalta taudinmuodolta, ja kuolema ei ole vakava, vaan se on sivuoire. Ikääkin alkoi olla jo sen verran että kuului riskiryhmään ja riskiryhmä erityisesti kuuluu rokottaa, vaikka rokotteesta on vähiten hyötyö juuri riskiryhmäläisille, kun taas nuoremmilla siitä on enemmän tehoa, vaikka itse tauti ei olekkaan vaarallinen nuoremmille, vai miten se meni. Jokin kohta saattoi mennä väärin.
  Kevyet mullat

 5. Surullinen uutinen. Toivottavasti ei johtunut rokotteista, liian paljon on niistä tullut vakavia sivuvaikutuksia. Vai olisiko mitenkään mahdollista että Sipilä tiesi liikaa Veijo Baltzarin oikeusprosessista?

  1. Voi hyvin olla! Nämä salamurhathan ovat yleisiä Gladio-operaatioissa, joista muuten persut ja muut maanpetturit eivät halua puhua mitään.

   Fakta on, että valtaeliitille ja Natolle olisi voinut olla hyvin vaarallista, jos Sipilä olisi yhtäkkiä alkanut kertomaan tietonsa.

   Minulle tuli sellainen tunne hänen kanssaan, että hän olisi halunnut puhua PALJON enemmän. Toivottavasti kirjoitti paljastuksia jonnekin kassakaappiin henkivakuutukseksi, mutta Gladiolle se ei tietysti auta, koska Natolla on niin massiiviset resurssit ja nykyään täysi oikeus temmeltää Suomessa.

   Kannattaa pitää silmät auki alkavatko muutkin virkamafian vastustajat kuolemaan äkillisesti. Rokotteet ovat nimittäin myös hyvä cover-story.

   1. Nykyään tosiaan joutuu kaikkea epäilemään, sen verran sekavaksi on maailma mennyt. Saattoi tosiaan hyvinkin olla että Sipilä ei ihan joka juttua saanut tehdä mitä olisi halunnut, niin monta erikoista rikostapausta on Suomessa joista ei kuitenkaan saa puhua mitään eikä tehdä syvempää tutkimusta. Tieto on valtaa ja siksi olisi hyvä kaikilla paljon tietävillä olla joku luotettava ”henkivakuutus” joka paljastuu siinä tapauksessa jos jotain ikävää käy. Onneksi karman laki kuitenkin yleensä toimii, jos jollekin tekee aiheettomasti pahaa niin se tavalla tai toisella kostautuu omassa elämässä. Kun esim. katsoo George Sorosta ja monta muuta saman agendan miljonääriä niin heidän kasvoistaan ei yleensä loista iloisuus ja mielenrauha, kun vertaa vaikkapa johonkin seurakunta mummoon jonka kasvot ja silmät loistaa aivan eri tavalla.

 6. Marinin pakopaikka on korona-altistus aina silloin kun tulee tilanne, jossa kyvyt ei riitä tai käsikirjoittaja on vapaalla.

  Koronatyypit on jo unohdettu.

  Nimet Toveri ja Aaltola tulevat tutuksi tulevina aikoina Ukrainan, Venäjän ja Naton yhteyksissä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*