5 thoughts on “Rokotelogiikka

  1. Onneksi ilmastoahdistuskin pian poistuu:
    1. Turpeen käytöstä on luovuttu.
    2. Polttoaineiden tuonti Venäjältä lopetetaan.
    3. Puiden poltto takoissa kielletään.

    1. Turpeen käytöstä ei ole luovuttu. Se otetaan uudelleen käyttöön, kun hakkeen ja maakaasun tuonti loppuu Venäjältä. Pakko, jos ei haluta paleltua asuntoihin. Tuulesta ja auringosta ei ole apua tähän aikaan.

  2. Ei ole bensaa Suomessain, ei tule banaanii elottomille kkkapinoitsijoille. Mistä se ruoka tulee, sieltä mille bensaa pitää olla, ja EU pistänyt mahdotonta paprupyyhkintä sotaa ja täälläkin lopetettiin, saati nykyään kun tuottajilta viedään kaikki ja annetaan murto-osa. Jos jotain voi tehdä on perunat kotiväelle ja läheisille jotka tulee pellolle. Nautoja ja heinää on turhaa olla. Oman lehmän(lemmikki samalla) kautta, vapaan lehmän omaa maitoa ei muiden, saa ruohot ja muut pihalta, maisemoija. Talvella penkoo hangen alta lionnostaan kunnes haluaa sisälle, hipit luulee että jäätyy, itse monta kertaa olisin kuollut kuin lehmä. Lihoo kesällä kuten vielä kun tarvi ”navetta”kissaa hiirestämään(täydellisin ruoka), rottiakin ja laihtuu talvella.

Comments are closed.