Marco de Wit 9 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Ainoana mediana Laiton Lehti ei nuoleskele sen enempää diktatoorista itää kuin pervodiktatoorista länttäkään, vaan kannattaa alkuperäistä Sveitsin mallia.

 

Laiton Lehti ei väitä omaavansa mitään erityistä sotatieteellistä erityiskoulutusta, vaan nojaa perusfaktoihin. Se vaan nyt on niin, että saarrettu joukko lähes aina häviää. Niinpä olemme julkaisseet useamman jutun venäläisten motittamista ukrainalaisista.

 

 

Päivän kartta: Katkaisu

 

 

Nyt näyttää siltä, että Donbassin motti on sulkeutumassa. Ukrainalaisten eteläinen rintama on nimittäin murrettu. Kaiken lisäksi Luhanskin suunnasta venäläiset ovat hyökänneet ukrainalaisten joukkojen väliin luoden näin kaksi mottia.

 

Ei hyvältä näytä ukrainalaisten kannalta. Ei kuitenkaan hätää. Yle varmaan näkee tämänkin ukrainalaisten voittona. Hallitsevathan ukrainalaiset vielä suurinta osaa kaupungeista!

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

30 thoughts on “Päivän kartta: Läpimurto?

 1. Todennäköisesti lähiaikoina tuhoutuvat Itä-Ukrainassa olevat aivovammaisten natsipataljoonat, jotka murhanneet tuhansia siviilejä kahdeksan vuoden aikana. ÄO natseilla pienempi kuin kengännumero.

  Ukrainan sotapropaganda länsimedioissa: kuvanneet omia tuhoutuneita panssariajoneuvokolonnia. Ukrainalaisilla samanlainen panssarikalusto kuin venäläisillä, paitsi että vanhempaa ja ruostunutta kalustoa. Niin pahasti puhkiruostunutta, että jopa kiväärikaliiperisen aseen luoti läpäisee ruostuneen metallin.

  1. Toi sinun ja putinistien natsipataljoona-vouhotus on sama kun olisit täällä toivomassa kuolemaa suojeluskuntalaisille, jotka murhasivat tuhansia taistelussa kansanvaltuuskuntalaisia vastaan. Niinhän se varmasti näkikin vaikkapa Otto-Wille Kuusinen, mutta sillä ei olekkaan mitään tekemistä kansallismielisyyden kanssa.

   1. Laittomalta Lehdeltä on pyydetty, että puhuisimme enemmän Ukrainan natsipataljoonasta. Juttu on ollut valmisteille, mutta kuten toiselle kommenoin, niin juttu on monimutkainen, koska Azov-pojat ovat siinä mielessä rehellisiä, että uskaltavat tuomita koko Holodomorin ja sen järjestäjät, mutta toisaalta niin venäjävihan kyllästämiä, että ovat liittoutuneet Soroksen ja pervojen kanssa tjuamatta, että ainoa ratkaisu on itsenäinen puolueeton ja federatiivinn ukraina.

    Mitä taas tulee tohon suojeluskuntavertaukseen, niin ei voi kyllä verrata Ukrainan sisällissotaan, jossa oikeasti lahdattiin ihmisiä eli varsinkin puolalaisia ja juutalaisia UPA:n toimesta. Nämä olivat ihan oikeita massamurhia. Ei voi samana päivänä puhua Suomen valkoisista ja Ukrainan OUN/UPA:sta eli ns. banderistoista. Tosin tämä johtuu tietysti siitä yksinkertaisesta syystä, että Itä-Euroopassa on ihan oikea verikoston perinne, jossa lahtaaminen – kirjaimellisesti lahtaaminen – on kansanperine. Siis puolin ja toisin! Mitään tällaista ei ole KOSKAAN Suomessa nähty ja toivottaavasti niin säilyykin. Juuri siksi on äärimmäisen tärkeää pysyä EROSSA Itä-Euroopan verikostojen kierteestä ja pitää Suomi sekä itsenäisenä että puolueettomana.

    1. Vertasinkin nyt Itä-Ukrainan sotaa Suomen sisällissodan tilanteeseen, että Donbassin kansantasavaltojen näkemysten toistelu siitä että natsipataljoonat tappaa heitä on sama kun sanoisi että suojeluskuntalaiset tappoi kansanvaltuuskuntalaisia. Ukrainan kansalliskaarti puolustaa vain maatansa kapinallisilta siinä missä Suomenkin vastaavat sata vuotta sitten, jos asiaa katsoo kansallismielisestä näkökulmasta eikä Venäjän tai aikanaan Neuvosto-Venäjän näkökantilta.

     1. Joo, hyvä pointti. Itse vaan olen suunnitellut kirjoittaa pidemmän jutun Ukrainan historiasta. Se nyt vaan on niin, että mongolit ja muslimit sotkivat Ukrainan historian. Tämän takia esim. Novorussia oli pitkään melko tyhjänä. Eli tilanne siitä mikä maa kuuluu kenellekin on paljon monimutkaisempi Ukrainassa kuin mitä se on koskaan ollut Suomessa, jota suomalaiset ovat asuttaneet tuhansia vuosia.

  2. Vaihtoehtomedia Partisaani, sekä Sinimusta liike tukevat tätä Azovia. Kaikkea sitä sitten näkeekin. Melkoinen pettymys, sanoisin.

   1. No, vaikea juttu. Toisaalta ymmärtää, koska Azovin porukka uskaltaa puhua Holodomorista ja sen luojista. Toisaalta voisi kuitenkin kysyä MIKSI he nyt sitten eivät puhu mitään juutalaisesta presidentistä ja ylipäätään Naton ajamasta pridettämisestä. Tässä on käynyt niin, että ovat halunneet valita kahden pahuuden voiman välillä, vaikka olisi kolmaskin eli PUOLUEETON TÄYSIN ITSENÄINEN UKRAINA, joka ei nöyristelisi sen enempää idälle kuin lännelle. Jostain syystä venäjäviha on kuitenkin niin syvä, että ovat menettäneet järkensä ja liittoutuneet Soroksen ja pervojen kanssa.

    1. Ukrainan tapauksessa toi itsenäisyyden ja puolueettomuuden tie ei taida riittää Venäjälle (ja tommonen ajattelu voidaan Ukrainassa nähdä myös Venäjän syliin haluamisena) ellei siihen sisälly myös alueluovutuksia, joita ymmärrettävästi kansallismieliset kaartit vastustaa varmasti henkeen ja vereen. Ukraina on Venäjän sydänmaita ja veljeskansaa, jota Putin ei haluaisi edes nähdä omana maana ja kansana vaan joko osana Venäjää tai Venäjälle alisteisena.

     1. Olet oikeassa, että molemmat haluavat maata. Tämän takia Sveitsin federatiivinen malli on ainoa reilu malli. Tätä Ukrainan nationalistienkin olisi pitänyt tavoitella eikä liittoutua Naton pervojen ja Soros-pankkiirien kanssa. Toisaalta pitää tietysti muistaa, että Itä-Euroopassa on mustalaisten tavoin olemassa VERIKOSTON periaate ja niinpä ikuinen verikoston KIERRE. Ei ole sattuma, että maailmansota on alkanut jo kaksi kertaa Itä-Euroopasta. Niinpä on äärimmäisen tärkeää, että Suomi pysyy PUOLUEETTOMANA eikä sotkeennu noihin ikuisiin verikoston kierteisiin.

     2. Suomella on puolueettomuden perinteet ja vuosikymmenien esimerkkiä NL:n ja Venäjän kanssa yhteistyön tekemisestä. Noiden slaavilaisten kansojen ja maiden kesken tilanne on paljon vaikeempi ja Venäjä jatkuvasti hengittämässä Ukrainan niskaan jos ei siellä ole Venäjän liittolaista johdossa. EU nähdään siellä tukiautomaattina ja Nato apuna Venäjää vastaan, kun taas meille EU on itsenäisyyden vievä haitallinen kuluerä ja Nato-jäsenyys pelkkä turvallisuusuhka.

     3. Ei Ukrainassa olisi tarvittu Venäjän liittolaista ettei Venäjä olisi valloittanut maata. Olisi riittänyt, että Puolan lisäksi Ukraina olisivat pysyneet neutraaleina, itsenäisinä ja omavaraisina maina, joilla olisi ollut myös erittäin voimakkaat ja erittäin kansallismieliset puolustusvoimat, mutta jotka eivät olisi lähteneet isottelemaan ja räksyttelemään turhaan myöskään Venäjälle, kuten ei myöskään lännelle. Venäjä ei olisi taatusti turhaan lähtenyt seikkailemaan tällaiseen Ukrainaan, jossa ei olisi ollut läsnä myöskään lännen imperiumin valtaa, aseita ja joukkoja.

      Ukraina olisi aivan hyvin voinut tehdä loistavasti kauppaa sekä idän, että lännen kanssa, antamatta kummallekaan omaa tilaa Ukrainassa. Samoin Puolan kanssa.

      Fakta on myös, että kansat ja rodut vaan ovat erilaisia ja tämäkin vaikuttaa asiaan, kuten, että slaavi-ihmiset ovat lyhytpinnaisempia, raaempia, liittoutuvat eri tavalla ja mielellään muiden slaavien kanssa jne.

   2. Ei ”natseissa” mitään väärää ollut ja Hitler oli oikeassa, mutta kansallissosialistinen valtakunta tuhottiin. Saksa jaettiin kahtia, miehitettiin ja alistettiin täydellisen imperialismin alle.

    Ilman urheitten saksalaisten merkittävää apua juutalaisbolshevistinen maailmanvihollinen olisi tunkeutunut maahamme ja meillä olisi ollut esiripun taakse jääneiden maiden kohtalo.

    Tilanne on nyt se, että on hyvin outoa, että itä-Ukrainan alueella on ”natseja” hillumassa naton aseilla ja mukana sekoilemassa on sotarikollisia jihadisteja. Onko järkeä vai ei?

    Kansallissosialistinen valtakunta sentään valmisti itse erinomaiset aseensa ja kykenivät rakentamaan suljettuja erittäin tehokkaita työleirejä. Tämän lisäksi Hitlerillä oli erittäin kurinalainen ja rohkea muslimien SS-divisioona(60 ooo taistelijaa) joka teki erinomaista työtä rintamalla. Mitä Azov-pataljoona on saanut aikaan? Kunnia Azoville, että he ovat varoittaneet lapsia homosaatiosta ja opettavat nuorille taistelutaitoja! Mutta mitä muuta?

    Oikea ”natsismi” jäi viime vuosituhannelle ja nyt tässä on aivan toiset voimat liikkeellä!

    1. Tilanna on todellakin muuttunut. Hitlerin natsit tekivät osittaisen liiton sionistien kanssa, mutta saadakseen juutalaiset ja länsiblokin ulos Saksasta. Ukrainan natsit ovat tehneet liiton sionistien kanssa saadakseen länsiblokin ja juutalaiset sisään ukrainaan! Ajat ovat todellakin muuttuneet.

     1. Oikeastaan historiallisesti tarkasteltuna, Hitlerin aikaiset Sionistit eivät olleet samaa saastaista juonittelijaporukkaa kuin nykyiset. Nykyinen sionismi muodostui kun hitlerin liittolaiset käytännössä lahdattiin sionistien joukosta ja tehtiin liittolaisuudet USA:n ja Britannian kanssa, jotka olivat olleet tuota aiemmin vihollisia sionisteille.

     2. Kyllä. Hitler oli TUOHON AIKAAN erittäin tiukoissa tilanteissa ja teki mitä hän pystyi tekemään. Hitler ei todellakaan sietänyt mitään Bavarian pervoja ja muuta henkistä mädätystä, pankkiirien ja valtamedian valtaa jne. Nyt Ukrainassa on liittouduttu Naton pedonatottaja-pervojen kanssa! Tämän ei mitenkään pitäisi olla mahdollista oikeiden kansallissosialisteiden kohdalla. Täysin uskomatonta ja käsittämätöntä.

 2. Kun seuraa Suomen mediaa,niin näyttää että Venäjä luhistuu hetkenä minä hyvänsä.Ylen näyttämässä kartassa ei ole mitään havaintoa lähestyvästä kaksoismotista.Hah hah haa.

 3. Niin, asiat pitää nähdä aina positiivisesti! Asioilla on aina hyvätkin puolensa. Ja riittää, että jäädään kotiin rukoilemaan, kuten Ano saarnaa.

  1. Ei riitä. Vaalipäivänä sinun kuuluu mennä äänestyspönttöön, jotta puoluekassaa hallitseva juntta saa omansa. He kyllä sitten pelastavat maailman, ehkä Suomenkin, rukoilemalla, twiittamalla ja Facebookissa.

 4. Venäjän voimakas psyop vaikuttaminen Suomessa.

  Esim Suomi24 ”keskustelu”foorumi ilmoittaa että se haluaa torjua Venäjän disinformaation levittämistä palstalla.

  Totuus on jotain aivan muuta. Keskustelijoiden hyvät ja asialliset aloitukset ja myös kommentit sensuroidaan.

  Esim Itärajan valvonnasta ei mitään asiallista keskustelua.

  Jos joku aloitus pääsee läpi se hautautuu nopeasti ja keskustelu viedään sivuraiteille ja julkaistaan täyteen kommentteja joissa ei ole mitään todellista viestiä.

  1. Itärajan valvonta on ulkoistettu Venäjälle vrt. Suomen ja Venäjän rajavartijoiden määrä. Parempi niin kuin että EU:n rajajoukot tulisivat provosoimaan rajalle.

   1. Suomen olisi kohdistettava enemmän voimavaroja viimeistään nyt itärajan valvontaan.

    Aitoja, sensoreita, droneja ym koirapartioiden lisäksi.

    Sitä maailmaa ei ole enää mikä oli vielä pari viikkoa sitten.

  2. Sensuuria on nyt erittäin helppo kiristää vetoamalla juurikin Venäjän informaatiovaikuttamiseen. Se koskee varsinkin USA, EU, Nato ja pridetys vastaisuutta, mutta myös pakolais, maahanmuutto ja korona-asioitakin sillä kaikki saadaan ja on aina saatu kytkettyä Venäjän vaikutusyrityksiksi.

    1. Heh, joo. Tässäkin nähdään, että määritelmät ovat kaiken a ja o. Suomalaiset ovat vaan niin naiveja, etteivät ole asiaa vielä tajunneet, mutta eivätköhän vähitellen opi.

     1. Suomalaiset kyllä oppivat lopulta… erittäin kovan esimerkin kautta. Ehkä näin on sitten parempi? Vain kaikkein vahvimmat ja rohkeimmat suomalaiset tulevat selviämään ja jatkamaan tulevia sukulinjoja.

 5. Naton roskajoukot ovat saapuneet! https://www.thecradle.co/Article/news/7669
  Tämä on kova paikka Ukrainan esinahatonta natsihallintoa kannattaville suvakeille, koska kurdit ovat ihania ja nyt heidän murhaajansa ovat esinahattoman natsipresidentin palkkalistoilla puolustamassa Ukrainaa tietenkin naton aseilla. Hei suvakit! Muistakaa lähettää paljon rahaa Ukrainaan, niin sotarikolliset saavat palkkansa!

  Myös azov-pataljoonan rippeille voi olla järkytys, kun kauan odotetut vahvistukset saapuvat ja toiveissa on ollut saada puhdasverisiä eurooppalaisia taistelijoita, mutta sitten tulikin sisäsiittoisia partalapsia ja sotarikollisia!

  Jos joku vielä väittää, että konflikti on vain Venäjän ja Ukrainan välinen asia, niin kannattaa miettiä uudelleen. Kyllä tässä on nato vastaan Venäjä ja kohta on pelit pelattu. Nimittäin Kiina on nyt hyvin kiinnostunut naton biolaboratioista, joita on ympäri maailmaa. Pelkästään ukrainassa biolaboratioita on ollut 26 kpl.

  Toisaalta Syyriasta on tullut rauhanturvaajia, jotka toimivat yhteistyössä urheitten tsetseenien kanssa. Täällä on videoita, joissa näkyy rohkea syyrialainen rauhanturvaaja! https://t.me/s/RKadyrov_95

 6. Miksiköhän niitä ukrainalaisia on yhä Donetsissa ja Luhaskissa? Työntekjät minä ymmärrän, mutta sotilaita en. Niille sanottiin jo kauan aikaa sitten että lähtekää kelkkomaan täältä tai teillä on sota edessä. No, ne ei lähteneet.

 7. Nato on lähettämässä kaikenlaista sekarotuista, rikollista jne. roskajoukkoa Ukrainaan joka puolelta maailmaa. Taas nähdään lopulta miten Nato aina vain pahempaa konflikteja eri puolilla maailmaa kymmeniäkin vuosia. Ukrainan sotakin olisi ollut nykyistäkin siistimpi ilman Naton sekaantumista ja sekoilua ja siviilitkin olisivat voineet elää melko normaalisti. Ilman Natoa ja yhtä maailmaa hallitsevaa ryhmää koko sotaa ei välttämättä olisi edes syntynyt.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*