Marco de Wit 9 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Feministien ja muiden suvakkien mukaan sukupuoli on ilmoituskysymys. Eli ilmoituksella miehestä tulee nainen ja päinvastoin. Eli vähän kuin vaihtaisit kalsarit.

 

Ukrainassakin feministit ovat Naton tuella vähitellen päässeet niskan päälle. Niinpä siellä on nykyään myös jokavuotinen pride, johon ovat viime aikoina myös jotkut sotilaat ottaneet osaa. Mädätys siis etenee Naton tuella.

 

 

https://mobile.twitter.com/Erkanomia/status/1142806689042915328

 

 

Venäjän hyökättyä pridettäjämiehet ovat ilmoittaneet muuttaneensa sukupuoltaan naiseksi. Jostain kumman syystä Venäjän hyökkäyksen kohteeksi joutunut Ukrainan armeija ei kuitenkaan päästä näitä uusia naisia pakenemaan EU:iin.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

18 thoughts on “Sotarikos: Ukraina pakottaa transut rintamalle!

 1. So so Ukraina. Eihän noin saa tehdä. Kun henkilö ilmoittaa olevansa nainen, se pittää uskoa. Pitää uskoa, minkä mies sanoo.

 2. Marco, olet todella pätevä. Jatka samaan malliin,. Marco, seuraan päivittäin mediaasi. Reservinupseerina teet päteviä arvioita sotatilan tilanteesta Ukrainassa. Paljon luotettavanpaa kuin Ylellä , HS:lla , CCN:lla, BBC: lla muilla valemedioila.

   1. Pakko nauraa, kuka tietäisi paremmin kuin paleface, dresmam vai mikä olikaan että suoli on kuollut niin red mm aha maha. Yle luotto. Jkkkn kanssa aina yleä ja sohvaperuja kuunnellaan merisään jälkeen kun on pouta sää turus niin ai mää, no tietenki tanssitaan jjkkkn kans sare tanssei ja muutki tulee kun jalkoi vipattas.

 3. Yrittääkö Ukraina päästä transuista eroon viemällä heidät sotaan? Todella transfobista. Miksi kukaan ei sano ja tee mitään?

  1. Jos tämä on Ukrainan esinahattoman natsihallinon lopullinen ratkaisu transuiluun, niin silloin suunnitelma on nerokas!

   Suomessa täytyy pysäyttää transusaatio ja julkihomostelu! Ehkäpä johtaja Kadyrov voi auttaa tässä asiassa?!!

   Vaadin, että pyllyttäjä-Haavisto lähtee välittömästi Tsetseniaan neuvottelemaan lopullisesta ratkaisusta!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*