Marco de Wit 10 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on jo alusta asti sanonut, ettei Ukrainan sota ole monimutkainen. Jokainen historiaa tutkinut pystyy HETI näkemään, että Venäjällä on massiivinen etulyöntiasema armeijansa suuruudesta johtuen. Tässä vähän epätarkka, mutta dramaattinen esitys.

 

 

 

Venäjän ylivoima on massiivinen varsinkin, kun Ukraina ei ennen Venäjän hyökkäystä suorittanut liikekannallepanoa. (Juutalaisella pressalla oli liian kiire pridettää ja myydä itseään oligargeille.)

 

Niinpä oli helppo ennustaa Ukrainan Donbassin valiojoukkojen saartamisen toisaalta Krimin suunnalta ja toisaalta Venäjältä. Tästä valiojoukkojen motittamisesta sitten automaattisesti seuraa Venäjän resurssien riittäminen suuriin lisäsaartoihin eli:

 

1. Kiovan saartaminen

2. Odessan saartaminen

 

Näistä kolmesta motista sitten automaattisesti seuraa neljäs eli Ukrainan katkaiseminen. Tämän takia Laiton Lehti on puhunut triplamotituksesta ja katkaisusta.

 

Päivän kartta: Triplamoppaus vai ansa?

 

 

Kuten sanottu, niin nämä ovat kaikille sotahistoriaa lukeneille palikkatason asioita. Tässä sama selitettiin jo sodan alussa aika yksinkertaisella, mutta huvittavan dramaattisella tavalla:

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Päivän kartta: Simulaatio

 1. ”Ainoana mediana Laiton Lehti on sekä puolueeton että realistinen. Niinpä se on pyrkinyt julkaisemaan mahdollisimman puolueetonta ja totuudenmukaista tietoa Ukrainan”

  ELI näin puolueeton…

  ”Juutalaisella pressalla oli liian kiire pridettää ja myydä itseään oligargeille.”

 2. Kiina varoittaa USA:aa

  China pushes back against the US in the Pacific

  USA on luomassa «yhteistyö»verkostoa ja kemiallisten laboratorioiden verkostoa Kiinan ympärille.
  – Erityinen huoli on Pacific-NATO’sta, johon kuuluisivat Australia, Japani jne.

  Vain dollarin romahdus voi estää USA:n laajentumisen.
  – Sen jälkeen Suomessakin kaikki NATO-fantsut alkavat kumartaa uutta johtajaa, sitä joka maksaa palkan.

  1. Onko Venäjä ainoa, joka tappaa siviileitä? Entä jos molemmat käyttävät siviileitä ihmiskilpinä? Onko sota mustavalkoista? Me hyviä, vihollinen paha. Totuus on sodan ensimmäinen uhri.

 3. Tässä sodassa ei kumpikaan osapuoli ole puhtoinen. Tiedetään hyvin että Ukrainan hallinnossa on pahaa korruptiota ja saattaa hyvinkin olla että ohjeita ja rahaa on otettu vastaan globalisteilta. On myös esitetty väitteitä että Azov joukot käyttää siviilien asuintaloja tarkkailu ja ammuntapaikkoina, nämä väitteet pitäisi tarkistaa eikä suoralta kädeltä väittää sotapropagandaksi. En hyväksy Venäjän hyökkäystä, mutta valtamedian silti pitäisi totuuden mukaiseen uutisointiin pyrkiä.

  1. Valtamedia ei pyri totuuteen Ukrainassakaan. Ei kerro sodan taustoista mitään. Samanlaista yhden totuuden julistusta kuin koronapaniikissa, pakkorokotuksissa, ilmastohysteriassa ja natottamisessa.

 4. Sallikaa minun sanoneen että kohta Kiinan Kommunistinen Puolue viimeistelee sen minkä Mao vahingossa jätti jäljelle toisessa maailman sodan jälkeen: Jäämän entisestä hallinnosta eli Taiwanin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*