12 thoughts on “Päivän kuva: Pakotteet

 1. Suomihan tuota on tehnyt jo pitkään. Veronmaksajat pitävät toki Finnairin ja Valion pinnalla — ei huolta. Ehkä Suomea kuvattaessa tuossa olisi vieläkin osuvampaa, jos sahattaisiin omaa jalkaa.

 2. Kielletty YouTubessa:
  Ukraina Liekeissä

  Ukraine on Fire

  Elokuva Ukrainan pimeästä puolesta toisen maailmansodan aikana.

  – Ukraine on Fire on Oliver Stonen vuonna 2016 ohjaama dokumentti, joka kartoittaa Ukrainan geopoliittista historiaa toisesta maailmansodasta vuoden 2014 vallankaappaukseen ja sitä seuranneeseen sisällissotaan.

  – Mukaan ohjaaja / tuottaja se on tällä hetkellä puhdistetaan YouTubesta nojalla poistamalla «väkivaltaista sisältöä», mutta he ovat ladanneet sen Vimeo ja kannustavat kaikkia ladata jakaa elokuvan, kun he vielä voivat. Sitä voi myös vuokrata / ostaa Amazonilta, jos haluaa tukea elokuvantekijöitä.

  1. Kanadassa Edmontonin seudulla on ukrainalaisyhteisö. Liekö se kuinka vaikutusvaltainen/suhde Trudeauhin ja ovatko he sitä natsiporukkaa joka siirtyi neuvostojoukkojen alta pois toisessa maailmansodassa.

  1. Suomen poliitikot pelaavat eri joukkueessa kuin suomalaiset. Vieras valta on kaapannut suomalaiset puolueet. Onko se tapahtunut idän vai lännen toimesta?. Johtaako Suomea CIA vai KGB vai Mossad? Suomalaisille puolueille on mahdotonta tehdä mitään suomalaisten hyväksi, haitaksi tekevät kaiken.

   Antoiko CIA SDP:lle rahaa kommunistien kukistamiseksi sotien jälkeen? Rahoittiko ja määräsikö KBG kepun ja kommunistien toimintaa haluamaansa suuntaan sotien jälkeen? Joutuiko Suomi neukkujen vallan alle 1944-1991? Joutuiko Suomi lännen vallan alle 1982-? Kysynpähän vaan. Ottaako hallitus ohjeet vierailta valloilta? Onko kaikki sittenkin Venäjän hybridivaikuttamisen tulosta? Onko Suomen myynti ollut KGBn työn tulosta? Vai tekivätkö CIA ja KGB yhdessä Suomesta kuohitun lampaan? Missä kansallinen itsenäisyys? Toteuttaako CIA kommunistien soluttamaa kommunistisen maailmanvallankumouksen agendaa? Ketkä ovat kaiken takana? Onko CIA kommunistien peitejärjestö? Pelaavatko CIA ja KGB samassa joukkueessa? Kysynpähän vaan.

 3. Marco, koska olet kiinnostunut rahanluonnista ja fiiateista, niin sinä ja muu läntinen maailma taisi missata uutisen Venäjän siirtymisestä kultakantaan.

  Vaihe 1(tapahtui eilen): Putin allekirjoitti lain jolla yksityishenkilöiden kulta- ja hopeaharkkokaupasta ei enää peritä ALV:tä

  Vaihe 2: (tapahtuu lähipäivinä) Venäjän keskuspankki ilmoittaa maksavansa ”X ruplan setelistä 1 gramman kultaa”

  Googlaile:
  russia+VAT+gold
  russia+gold standard

  Ihmeellisesti tuota uutista ei mainitse yksikään länsimedia friatider.se lukuunottamatta
  https://www.friatider.se/ryssland-tar-bort-moms-pa-guld-och-silver

  Se on siinä. Näin yksinkertaisesti Venäjän rupla on ja pysyy kultakannassa. Länsimaiden toivoma ruplan romahdus ja hyperinflaatio jäävät toteutumatta….juuri kuten tuossa uutisartikkelin kuvassa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*