Marco de Wit 10 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Venäläistaustaisella Puopololla on nyt hikiset paikat, mutta silti hän uskaltaa rohkeasti kertoa myös kolikon toisesta puolesta eli Putinin viittaamasta Ukrainan ns. Azov-natsipataljoonasta.

 

Tosin hän jättää kertomatta Holodomorista, joka tietysti on radikalisoinut ukrainalaista oikeistoa näkemään juutalaisia joka paikassa.

 

Azov-porukka on todellakin monimutkainen juttu. Laittomalta Lehdeltä onkin pyydetty, että puhuisimme enemmän tästä Ukrainan ns. natsipataljoonasta. Juttu on ollut valmisteilla, mutta asia on monimutkainen. Azov-tyypit ovat siinä mielessä rehellisiä, että uskaltavat tuomita koko Holodomorin ja sen järjestäjät, mutta toisaalta niin venäjävihan kyllästämiä, että ovat liittoutuneet Soroksen ja pervojen kanssa tajuamatta, että ainoa ratkaisu on itsenäinen puolueeton ja federatiivinen Ukraina. Eli alkuperäinen Sveitsin malli.

 

Jotkut Suomen kansallismieliset ovat olleet innoissaan Azov-pataljoonasta ja verranneet sen banderistien historiaa Suomen sisällissodan valkoisiin ja suojeluskuntalaisiin. Tämä on valtava virhe. Ukrainan sisällissota oli ihan eri koko- ja raakuusluokan tapahtuma. Siellä oikeasti lahdattiin ihmisiä eli varsinkin puolalaisia ja juutalaisia myös banderistien (UPA) toimesta. Nämä olivat ihan oikeita massamurhia.

 

Ei siis voi samana päivänä puhua Suomen valkoisista ja Ukrainan OUN/UPA:sta eli ns. banderistoista. Tosin tämä johtuu tietysti siitä yksinkertaisesta syystä, että Itä-Euroopassa on ihan oikea verikoston perinne, jossa lahtaaminen – kirjaimellisesti lahtaaminen – on kansanperine. Siis puolin ja toisin! Mitään tällaista ei ole KOSKAAN Suomessa nähty ja toivottaavasti niin säilyykin. Juuri siksi on äärimmäisen tärkeää pysyä EROSSA Itä-Euroopan verikostojen kierteestä ja pitää Suomi sekä itsenäisenä että puolueettomana.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

39 thoughts on “Puopolo vs. Azov-pataljoona. Verikoston kierre tulossa myös Suomeen?

 1. Suomessa ns. äärioikeistolainen väkivaltainen poliittinen liike ei ole saanut ikinä kunnolla kannatusta. Esim. Mäntsälän kapinalliset lähtivät kiltisti koteihinsa presidentin kehotuksen jälkeen.

  Aitoja natseja on ollut mm. Virossa ja sieltä 1920-30 luvuilta jo on peräisin virolaisten venäläisviha. Venäläisvihaa voi verrata mielisairauteen. Se sumentaa täysin järjen. Samaa vikaa taitaa olla ollut ukrainalaisissa. Saavat orgasmin pelkästään ajatuksesta venäläisten kurmuuttamisesta.

  Suomalaiset ovat onneksi niin flegmaattista porukkaa etteivät lähde mukaan väkivaltaisiin ääriliikkeisiin. Paitsi 1918 oli poikkeus, mutta silloin yllyttäjinä olivat bolsevikit.

  1. Mieti nyt vähän. Viro on ollut koko pienen ikänsä Neuvostoliiton terrorin alla ja sieltä on vaihdettu virolaista väestöä venäläisiin. Putinin hallinto edelleenkiin kunnioittaa myös neuvostoperinteitä. Myös Ukraina on saanut kokea samaa ja vielä kaiken lisäksi Stalinin järjestämän miljoonien ukrainalaisten kansanmurhan. Nyt Ukrainakin on saanut nähdä kuinka vaikka Baltian maat ovat nousseet neuvostoajastaan EU:n jakamalla kehitysavulla (jota me maksetaan niille) ja Naton tuomalla ”turvalla” kun eivät ole koskaan pystyneet torjumaan yksin omalla armeijalla miehitysyrityksiä. Sitten on taas vieressä Valko-Venäjä, joka lännen jättämällä on käytännössä hivuttaunut pikkuhiljaa valtioliittoon Venäjän kanssa ja nyt sen kautta Venäjä hyökkää jo heidän maahansakin, kun taas EU-rajanaapurien kautta virtaa aseapua. Tosin Nato ei kovasti enää houkuttele Ukrainaa kun saavat ilman sitäkin aseapua, ovat huomanneet että se on heillekin enemmän turvallisuusriski ja ihan hyödytön nykytilanteessa.

  2. ”Aitoja Nazeja” ei tietenkään ole missään milloinkaan. Tuo on sama kuin sanoisi, että jossain on aitoja menninkäisiä tai keijukaisia. Nazi on keksitty satuolento ja sellaisia roolipelaavia idiootteja on olemassa. Sitten on ihan kunniallisia kansallissosialisteja, aitoka isänmaallisia ihmisiä. Ja sitten on näitä kansallissosialismista kiinnostuneita idiootteja jotka antaa itsensä tulla vedätetyksi CIA:n toimesta ja epäisänmaallisuuttaan vihaavat Venäjää joka on Suomen ystävämaa.

   1. Liian myöhäistä uudelleenmuokata ihmisten sana-assosiaatioita, eli käyttöä. Se juttu on kuin tatuoituna ihmisten aivoihin. Parasta ettei hukkaa aikaa sellaiseen selittämiseen. Se, mitä uusnatsit, eli ne kansallissosialismista kiinnostuneet älytavikset käytännössä tekevät on, että estävät aikaansa sopivien, hyvien kansallissosialististen ideoiden poimimiset, kehittämiset ja toteutusmahdollisuudet. Siinä mielessä ironista kutsua heitä uusnatseiksi, kun elävät liikaa menneisyydessä, sitä romantisoiden ja samalla aiheuttaa asialleen trigger lock stop assosiaatiot, kun sen sijaan pitäisi rakentaa täysin uutta, jolloin ihmisten mielet ovat avoimemmat, koska ei rasitteita päällä ja perustalla. En minäkään ole ajamassa vaikkapa jotain heimo-puoluetoimintaa, vaikka heimokulttuureissa on paljon hyvää, ja se olisi sentään puhtaana trigger lock stop assosiaatioista.
    Pitäisi siis ymmärtää realiteetteja, ymmärtää reaalimaailmaa, ja olla irti vihoista ja peloista, mutta se ymmärrys on valitettavasti heillä(kin) kriittisen puutteellinen.

    On ollut varsin hassua lukea niitä heidän tunnepohjaisia partisaanin kannanottoja nyt suhteessa Ukrainaan, Donbassiin, Venäjään, NATO:on ja banderistoihin, ja niihin kuvitelmiin mitä heillä on todellisista vallankäyttäjistä. Se on ikäänkuin rinnakkaistodellisuuden hesaria lukisi.

    Tässä on muuten tulevaisuudessa isokin mahdollisuus, että osottautuu olevan niin, että pankkiirit/oligarkit rahottivat banderaksia, Azoveja ja muita organisaatioita vastaavalla hyödyntämisen idealla kuin ovat tehneet rahottaessaan/rakentaessaan al Qaidaa/ISIS liikkeitä. Homma siis kääntyy itseään ja omaa intressiryhmää vastaan samalla kun ylläpitää toisia vaurastuttavia ja valtaa ylläpitäviä taisteluita. Ne tahot saavat tietenkin kyhättyä false flageja sun muuta siihen kategoriaan. Samalla ja prosessinkin aikana, ne raharikkaat ovat hyötyneet niin sodasta, heikentyneestä maasta, kansoista, hämmennyksestä jne. Alamaailmakin on osana. Osana tällaista hajota ja hallitse -kehitystä Ukrainasta on myös tullut ihmiskauppiaiden ja elinkauppiaiden kohdemaa. Sekin on valtava bisnes.
    (LL muuten kirjoitti tieteellisen analyysin menetelmistä mm. Toiminnan logiikka (praxeologia) – Yksilöiden looginen itsekkyys,
    Cui bono – Kuka hyötyy -analyysimenetelmä,
    Follow the money – Seuraa rahaa -menetelmä,
    Valtaeliitin keinot puolustaa rahakonettaan erilaisilla valtiokaappauksilla (tai balkanisoimalla, heikentämällä kansaa jne) ja Ukrainahan se vasta kaapattu onkin.) Se vakuuttava, mitä olen lukenut Azovien toiminnasta, kertoo sellaista karmean karua kuvaa, mihin ei kukaan moraalinen olento haluaisi itsensä liittää. Siinä ei ole kyse ritarillisen karmisista toimintatavoista. Joillekin päämäärä pyhittää muun, juuri kuten esikuvansa, larppaaja Stepan Banderan aikana.

    Nähden nämä tosiasiat, minä en aio haaskata aikaani, vaan pidän itseni kaukana uusnatseista, koska ne kusevat ymmärtämättömällä toiminnallaan omaan ja ylipäätään kansallismielisten pesään. Keskittyisivät siihen positiiviseen käytännön työhön vain ja nimenomaan suomalaisten keskuudessa, vailla toiminta- ja näkökenttää rasittavia kierrätysbrändejä, niin kasvu ei rajoittuisi omaan pikku kasvihuoneeseen.

     1. Jyri Ä. taisi vinoilla niistä ketä ei kiinnosta muu tai ei ymmärrä paljon muusta kuin mitä tavarat maksaa ja mistä saa halvinta.

    1. ” pankkiirit/oligarkit rahottivat banderaksia, Azoveja ja muita organisaatioita vastaavalla hyödyntämisen idealla kuin ovat tehneet rahottaessaan/rakentaessaan al Qaidaa/ISIS liikkeitä.”
     Nimenomaan tuollainen käsikirjoitus takana kerrotaan olevan, että on jo kauan aikaa sitten suunniteltu, että Azov CIA:n tuella luodaan organisaatioksi jote, kuten Al Qaedaa, ansin tuetaan ja myöhemmin julistetaan terrorismiksi. Azov:ia ja sen terroritekoja on sitten tarkoitus myöhemmin käyttää eritoten Venäjällä toimivan RIM järjestön, jolla ei tosiasiassa ole yhteyksiä Azov:iin, leimaamiseen Azov:in tekosista, vähän niinkuin CIA kytköksisten terroristien tekosia leimattiin tosiasiassa aika lailla rauhanomaisiin keinoihin sitoutunneen Osama Bin Ladenin vastuulle.

 2. Nyt oli sellaista paskaa että huhu ja vielä kerran huh huh. Ääriliike SDP esimerkiksi ajoi koko maan sisällissotaan. SDP on vasemmistolainen ääriliike. Väkivaltaiset ääriliikkeet Euroopassa ovat 90% vasemmistolaisia ei natseja.

  1. Eivätkös kansallissosialistit olleet kuitenkin sosialistinen työväenliike?

   Tutustu Operaatio Gladioon ja miten CIA:n likaisin operaattori Matti Putkonen lähetettiin ensin tuhoamaan SDP:n kommunistit kiristyksellä, terrorilla jne., sen jälkeen Maalaisliittoon ja nyt Perussuomalaisiin Putkosen äänestyskoneiden kanssa. Putkonen on tehnyt kaikkensa saadakseen Suomen ensin EU:hun ja euroon ja nyt Natoon.

   1. Kansallissosialistit eli natsit ovat suvakkien mielestä äärioikeistoa.

    Ei Putkonen Suomea EUn vienyt vaan siitä oli kansanäänestys. Euroon meidät vei Sauli Niinistö ja Lipponen perustuslain vastaisesti ilman äänestystä. Nato persut ovat oppositiossa ja menettäneet kannatuksensa kun osallistuivat korona huijaukseen joten emme ole menossa Natoon ennekuin yli 50% kansasta kannattaa sitä.

    1. No just Niinistö sanoi, että eduskuntakeskustelun jälkeen hallitus pohtii Nato-asiaa ja sen jälkeen on johtopäätösten aika. Hallituksen esityksestä jäsenyyshakemus, ei kysytä kansalta mitään.

     EU-sopimukset oli tehty jo ennen kansanäänestystä, Se oli neuvoa antava, ei-sitova kansanäänestys. Mediatalot huijasivat kansaa, vain 53% kannatus tuli Eu-jäsenyydelle. Luvattiin halpoja banaaneja ja ”kaikkea kivaa”.

     Ennen äänestystä lokakuussa 1994 oli jo tiedossa, että Suomi liittyy EU:hun 1.1.1995, käytännössä täysin riippumatta äänestystuloksesta.

    2. Tutki kuka oli Matti Putkosen mentor-isä ammattiliitoissa ja mitä hän teki. Tutki mihin koko Matti Putkonen oma ura on perustunut ja mitä hän on aina ajanut. Matti Putkonen oli todellakin Kalevi Sorsan torpedo.

     SDP oli kokonaan CIA:n rahoittama puolue ja CIA hallitsi jo tuolloin Suomenkin ammattiliittoja. Käytiin kovaa sotaa länsiliittouman ja idän kommunistien välillä SDP:n, kommunistien, Maalaisliiton jne. sisällä.

     Tutustu Operaatio Gladioon myös Suomessa.

 3. Jos annetaan jonkun yksittäisten ihmisten eliittiryhmän massamurhata koko ajan jatkuvasti joka puolella ja tehdä mitä vain ja aina ilman vastuuta ja tuomioita, niin sitä saatetaan alkaa nähdä näitä ihmisiä vähän joka puolella. Varsinkin jos heillä on bisneksiä ja toimintaa vähän joka puolella, mutta erittäin hyvä pointti on, että miksi he katsovat Ukrainan henkistä mädätystä sormien läpi.

  Kaikkien etu on, että yksittäiset rikolliset joutuvat vihdoin erittäin ankarille tuomioille ja totuus tuodaan julki, sekä kaikki puhdistetaan täysin.

 4. Ei venäläisten vihaaminen välttämättä aina ole mitään mielisairautta, vaan monesti täysin normaalia tiettyyn pisteeseen asti. Suomalaisten passiivisuus, auktoriteettisokeus, sääntöuskoisuus ja alistuminen ne ovat jopa mielisaurautta, jotka eivät ole normaalia käyttäytymistä.

  Ota huomioon, että tällä kertaa lähes kaikki suomalaiset ovat mielisairaita, mielisairaat satanistit ovat päässeet valtaan ja nyt tämä mielisairas ja satanistinen johto on nyt itse vainoamassa Suomen kansaa ja suomalaisethan tottelevat ja uskovat herroja. ”Kyllä herrat tietävät, herrat tietävät. Ei mitään hätää. Kyllä herrat tietävät varmasti paremmin.”.

 5. Epäisänmaalliset NATO:ttajat ja Venäjä vihaajat itseasiassa alkaa vituttamaan jo aika paljon. Venäjä on suhteessa NATO:n ihan helvetin hyvä ystävä jos lähtee vertaamaan. NATO vain terroriorganisaatio ja USA:n intressit koko Euroopalle ja eritoten Suomelle eivät sisällä mitään sellaista joka olisi Euroopan tai Suomen etu. Suomi on kaukana USA:sta ja USA:n taloudellinen ja turvallisuuspoliittinen etu on eristää ja näivettää Eurooppa.
  Nyky-Venäjän etu, oli se sitten Valtiona ja maana millainen tahansa historiallisesti, on olla Suomen ja Euroopan hyvä naapuri, muuta se ole ilmentänyt, edes tämän Ukraina-rauhanturvaoperaation aikana, ja joo, se totisesti on rauhanturvaoperaatio, kun USA on terrorisoinut kyseistä maata ja ajanut sitä päin kaaosta vuosikymmeniä, niin ilman Venäjän väliintuloa siillä maalla tuskin olisi mitään toivoa paremmasta. Kaikista vioistaan huolimatta Venäjä taitaa olla kunniallisin Euroopan maa tällä hetkellä, vai onko jollakulla tiedossa joku kunniallisempi? Oikeasti? Tehkää argumentti miksi näin ei olisi jos on jotain sen tueksi sanoa.

  1. Miten Venäjän siviilikohteiden pommitus Ukrainassa eroaa muka Naton tai Usan vastaavista? Eikä toi ole mikään rauhanturvaoperaatio. Edes Venäjä ei käytä sellasta termiä.

   1. Suu suppuun tietämätön valheiden toistaja. Zardex näkee kokonaiskuvaa paremmin kuin useimmat, sinun käsitykset ovat selvästikin muovanneet oligarkkimediat. Etkö edes tutustunut propagandan tekniikoihin Syyrian suhteen? Sillä vastaavia taktiikoita nytkin.

   2. Aika paksua ajatella, että Venäjä olisi tuolla kohdistamassa pommituksiaan siviileihin, siitä ei olisi mitään sotilaallista eikä muutakaan hyötyä. Ne puheet, että Venäjä sellaista tekisi terrorisoidakseen ovat tietenkin propagandaa, siinähän ei olisi järkeä, että Venäjä pommittelisi niitä siviilikohteita, joissa käytännössä asuu eniten juuri niitä venäläisiä joista virallinen ukraiina haluaa vaan hyötyä riistolla ja valloittamisella. Miksi Venäjä niitä pommittelisi näitä alueita? Tietenkin siellä alueilla soditaan kun riistäjä-valloittaja-invaasio ukrainan joukkoja on sinne tunkenut.
    ASiahan on niin, että Venäjä tosiaan on tullut vapauttamaan alueita ulkoisselta hyökkääjältä eli länsiukrainalta, joka pyrkii väkisin pitämään itäisiä osia hallussaan vähänkuin orjakansana palvelemaan rikkaan teknologisen länsiukrainan maanviljelijöinä ja energiatalous duunareina. Tämähän on puhdasta hyväksikäyttöä, eivätkä kaikki länsiukrainalaisetkaan kats tuota oikeutetuksi sortaa naapureitaan noin.

 6. Nämä natsi-pataljoonat ovat saaneet nimensä siitä että niiden johdossa on toisen maailmansodan aikaisia urainalais-natseja, jotka suorittivat niitä etnisiä puhdistuksia.

  Ja mitäs muuta ukrainalaiset ovat kuin kasaari-juutalaisten jälkeläisiä. Eivät nuo Puopolon kasvotkaan le slaavilaisila piirteilä varustetut.

  1. Puopolo on syntyjään italialainen.
   Sitten se suomalaisten ’flegmaattisuus’. Eipä sellaista esiintynyt 1917-1944. Suomalaiset kävivät oman sisällisodan jälkeen vielä auttamassa virolaisia ja tappelemassa Itä-karjalassa. Entä Lapuan lliike? Harva tietää että 1920-30 luvuilla oli hurjat määrät henkirikoksia Suomessa. Jokin on rauhoittanut suomalaiset…? Ehkä se johtuu pienistä nuorista ukäluokista.

   1. Hyviä pointteja, mutta tästä Laittomassa Lehdessä on julkaistu useita juttuja. Pitääkin tehdä joku kokoomajuttu. Niissä jutuissa on huomautettu, että jopa tuolloin suomalaiset olivat kovin säyseitä. Ensinnäkin sisällissota oli lähes vahinko ja nimenomaan ulkovaltojen yllyttämä. Valkoiset huijattiin sotimaan puhumalla ryssistä. Toisaalta taas Helsingin taisteluakaan punaiset eivät meinanneet aloittaa.

    Mitä taas tulee Itä-Karjalan retkiin, niin ne olivat totaalinen pannukakku mm. paikallisten surkeasta kansallistunnosta johtuen. Lapuan liikkeestä puolestaan ei kannata paljon puhua, kun se oli ruotskinkielisen pääoman rahoittama ja kaiken lisäksi pojat lähtivät kiltisti kotiin, kun pressa radiossa käski.

 7. Mitä tulee A3OB:iin, ei se on enemmänkin juuri ”nazi” kuin mikään kansallissosialistinen liike. Jos joku suomalainen kansallissosialisti tai PVL taustainen sitä fanittaa niin ansaitsee hävetä. Tuollaisella rotuviha perseilyllä vedetään lokaan ja liataan kaikki edellytykset kunnialliselle kansanliikkeelle ja sen maineen kasvulle. Mitään mahdollisuuksia ei ole edistyä taistelussa globalismia vastaan palvelemalla CIA:n rakentamaa järjestöä ja sen tavoitetta tahrata kansallismielisten liikkeiden maine ja kunnia. Hitler itse ei valheellisista kuvauksista joita hänestä tehdään, tosiasiassa koskaan pyrkinyt vahingoittamaan tai alistamaan muita rotuja tai lietsomaan rotuvihaa. Hitler pyrki kunnialliseen veljeyden suhteeseen kaikkien kansojen ja rotujen kesken. Jokaiselle oma maa ja itsenäisyys tietenkin.

  1. Niin jokaiselle oma maa itsenäisyys. Mä nään azovit enemmänkin etnonationalisteina ja taistelevat separatisteja vastaan ja oikeutetusti. Historia myös on varmasti ukrainalaisten mielessä edelleen vahvasti ja haavat eivät vielä ummessa.

   1. Mikä oikeus tuhannen kilometrin päässä maaseudulla peltojaan kyntäviä venäläisiä separatisteja vastaan on taistella esim. kaupungistuneella länsimaistuneella Puolalais, Liettualais, Unkarilais taustaisella insinöörillä?

    1. Kuvittele tuo kaikki mitä ukrainassa vallankumouksineen ennen sitä ja sen jälkeen tapahtunut tänne ja että täällä rupesivat venäläiset riekkumaan. Kyllä kannatan azovia näistä syistä. Oikeutettua toimintaa. Toki kannatan etnonationalismia joka vaikuttaa paljon myös mielipiteeseeni.

     1. Sopivampi vertaus olisi, jos historiallisesti pidempään Ruotsalaisten asuttama Ahvenanmaan kaltainen alue haluaisi itsenäistyä, mutta Suomi ei antaisi ja vetäisi kaikki verovaroin toteutetut toimet pois sieltä ja samalla kuppaisi alueen työpanosta itselleen. Tosin Ahvenanmaa vain pelkästään hyötyy Suomesta, ja sille ollaan sadeltu pelkästään etuuksia ja jos se väkisin haluasisi itsenäistyä Suomi vain antaisi sen niin tehdä, joten ei Suomessa todellakaan toimittaisi kuten läpipohjin korruptoituneessa Ukrainassa ja ruvettaisi väittämään tuollaista tointa sotaisaksi ja että olisi oikeus mennä tappamaan ahvenanmaalaisia pakottaman niitä orjiksi muille.

   2. Separatisti on sellainen joka ei hyväksy masinoitua vallankaappausta joukkomurhineen (Azovin toteuttama), joka ei hyväksy ajojahteja ja ”etnistä puhdistusta”. Sellainen joka muistaa kuinka ne asuttamiset ja teollistumiset menikään. Sellainen joka on varsin tietoinen niistä kaikista (poliitikkojenkin) lausumista ja mielipiteistä mm. että Donbass ja Krimean ryssät pitäis kaikki lahdata, tietoinen sellaisesta uusbanderalaisten etnosotureiden aktiivisesta agendasta. Sellainen on separatisti. Muuttais vaan Venäjälle ennen kuin Azovi ehtii ovelle, Banderan mallin mukaan.

 8. Joidenkin kohdalla on tapahtunut valtamedian vaikutuksella siirtyminen saumattomasti koronapsykoosista sotapsykoosiin, pätee myös joihinkin poliitikoihin. Uhkasivat jopa tappaa rokottamattomat tai laittaa leireille.

  Niille hörhöille seuraava vaihe on siirtyä käytännön toimiin esim. Ukrainaan, jossa on mahdollista päästä toteuttamaan nuo em. ”unelmat”. Kohteena ovat ei-inhimillistetyt ”viholliset”.

  Kieroa valtapeliä myös Venäjältä. Kun se hyökkäsi Ukrainaan ilman sodan julistusta, niin vangiksi jääneet ovat vailla Geneven sopimuksen suojaa.

  Nuo Ukrainan tapahtumat ovat sellainen katastrofi, että kuka pystyy tulevaisuudessa selvittämään mitä kaikkia rikoksia ihmisyyttä vastaan siellä tapahtuu puolin ja toisin.

 9. Ukrainan natsipataljoonalla on hakaristi tunnuksena. Ukrainan presidentti on juutalainen, ja juutalaisten uskonnollinen risti on hakaristi.
  Ukrainan presidentti on juutalainen:
  https://yle.fi/uutiset/3-12335916
  Hakaristi italialaisessa synagoogassa:
  http://www.proswastika.org/news.php?extend.141.6
  Hakaristi unkarilaisessa synagoogassa:
  http://www.proswastika.org/news.php?extend.829.6

  Näistä vaietaan totaalisesti. Asiat saadan salattua valehtelemalla, että valkolaiset ovat muka arjalaisia, vaikka arjalaiset ovat tosiasiassa lähi-itäläisiä. Jokainen arjalainen ei ole juutalainen, mutta jokainen juutalainen on arjalainen.

  https://areena.yle.fi/1-2347438
  Videon kohta 29:42 Ville Haapasalo menee tapaamaan jesidejä.
  Videon kohta 29:52 Sanotaan että jesidit asuvat Ararat vuoriston juurella. Sieltäpäinhän juutalaisetkin ovat kotoisin.
  Videon kohta 33:10 Jesidit saavat mennä naimisiin vain jesidin kanssa.
  Videon kohta 33:48-34:00 Aiemmin vanhemmat päättivät lastensa avioliitosta.
  Videon kohta 34:58-35:10 Poika tottelee isäänsä. Vastaan ei saa väittää.
  Videon kohta 37:07-37:44 Jesidi sanoo että on olemassa indoiranilainen arjalaisten kansa, ja jesidit kuuluvat siihen kansaan. Jesidit sanovat myöskin, että arjalalaisten lisäksi on monia muitakin kansoja, kuten vaikkapa saksalaiset ja armenialaiset.
  Videon kohta 38:43 Arjalainen jesidi kertoo uskonnostaan, zarathustralaisuudesta, joka on samankaltainen kuin juutalaistenkin uskonto.
  Videon kohta 39:23-40:00 Jesidi sanoo ettei jesidiksi voi kääntyä, jotta veri pysyisi puhtaana. Jesidi sanoo että he ovat puhdasverisiä, ja jesidiksi pitää syntyä. Muunrotuiset eivät voi tulla milloinkaan jesideiksi.
  Videon kohta 40:32-40:50 Jesidit väittävät että he ovat kohdanneet 72 kansanmurhaa.

  1. Että zaratustralaisuus olisi samankaltainen kuin juutalaisuus on kummallista pötypuhetta, mistä lie saanut päähänsä. Siitäkö kun hepreaa puhuvat kyhäsivät omaa uskoa eri aineksista, mukaanlukien (nykyisen) Kreikan uskoista/myyteistä, Zaratustralta jne. ? Se että lainaa, ei tarkoita että on sama. Lainaaminen omiin tarkoituksiin on myös pilaamista.

   Sen sijaan juutalaisuus, kristillisyys ja islam ovat samasta soppareseptistä, ehkä enemmän samojen kokkien keittämää kuin mitä tiedetään. Ja ovat tosiaan ottaneet matskua aikaisemmin olemassa olevasta.

   Zaratustralaisuus kuuluu indo-iranilaisiin juttuihin ja siinä missä juutalaiset ovat aikkea käsitteleviin sääntöihin meneviä ja raakoja tapoja harrastavia, Zaratustra ja zaratustralaiset eivät seuraa jotain Jumalalan valtuuttaman rabbiinin Jumal-lakitulkintoja, vaan ovat lähinnä ajatuksiltaan runollisia ja korostavat empatiaa ja sen sellaista. Etenkin juutalaisuus on eri tyyppistä magiaa, kuten Gematrian käyttö ja teko-seuraamusten siirtämistä uhreihin (eikä ainoastaan eläimiin, vaan myös ih*******n).

   ”Absolutely not (although, whether or not Zoroastrians of the past partook in animal sacrifice, the Gathas themselves prohibit it). Here’s a free PDF essay written by scholar Richard Foltz about the relationship of animals to Zoroastrian theology: https://www.animalsandsociety.org/wp-content/uploads/2016/04/foltz.pdf

   ”Zoroastrian legal texts such as the Vidēvdād prescribe almost unbelievably harsh punishments for humans who mistreat benevolent animals,” he writes.

   Zoroastrianism is one of the only religions to truly place an emphasis on the holiness of animals and absolutely prohibits sacrificing or harming them. Heck, dogs are revered as spiritual figures in their religion. In the Gathas themselves, Zarathustra himself condemns animal sacrifice:

   ”The evil Grehma and the tribal chiefs for long have designed to promote the lie, to sacrifice the cow and desolate the good living creation, kindling the fire of drink in their aid,” says Zoroaster.

   ”Death being seen as the work of the evil deity Ahriman, the killing of animals was apparently a source of tension, and from early times was said to be acceptable only in the context of religious ritual (de Jong, 2002, p. 146). The Zoroastrian creation myth contained in the Bundahišn seems to show meat-eating as a degeneration from an original ideal, since humans at first consumed only water, then plants, then milk, then finally meat. At the end of time, when good is restored, humans will no longer eat meat (Bn. 30.1-3),” writes Foltz.”

   1. Samoja arjalaisia juutalaiset ja iranilaiset. Ei ole olemassa mitään juutalaista rotua, vaikka uskovaiset haluavat näin uskoa. Tottakai juutalaisten uskonto on hakaristeineen samankaltainen kuin zarathustralaisuus, sillä ovathan juutalaiset Iranin-arjalaisia. Toki heidän uskontonsa ovat jollakintavalla erinlaisia, koska ovat muokkautuneet omiin lahkoihinsa. Samoin on kristinuskossakin, jossa on monia eri lahkoja. Kuten evankeliluterilaiset, ortodoksit, roomalaiskatoliset jne…
    Juutalaisetkin palvovat tulta, kuten zarathustralaisetkin jne…
    Kirje hebrealaisille:
    12:29 sillä meidän Jumalamme on kuluttavainen tuli.

 10. Puopolo kauistelee Azovia, koska jäseniksi tulee kansallissosialisteja ulkomailta ja heistä suuri osa ei usko holokaustiin ja pitää Putinia juutalaisena. Tämä on joatin niin kauheaa, että pitää taivastella kokonainen ohjelma. Ainiin, olihan siellä joidenkin venäläismielisten valheita Azovin muka suorittamista sotarikoksista.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*