Marco de Wit 11 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on oikeasti sekä realistinen että puolueeton. Niinpä se on kertonut Venäjästä myös negatiivisia juttuja. Eli Putinin diktatuurista ja kuinka hän vainoaa toisinajattelijoita. Toisaalta Laiton Lehti on realistina myös todennut Venäjän murskaavan Ukrainan sotilaallisesti.

 

 

 

Läntinen media on kuitenkin valehdellut Venäjän olevan häviöllä! Miten se on mahdollista?

 

Yksinkertaista: Määritelmillä. Eli määritellään häviö ja voitto uudella tavalla!

 

Tämä on yleistä myös tavallisessa elämässä. Jokainen pitää itseään aina voittajana, älykkäänä ja pätevänä ihmisenä. Silloinkin kun faktat ja testit kertovat muuta, niin sitten aletaan ”tulkitsemaan” testituloksia ja faktoja uudella tavalla muuttelemalla sanojen merkityksiä. Ihmisluonto nyt vaan on sellainen ja jokainen ajattelee vain omaa etuaan vähät välittäen totuudesta.

 

 

Tämä sanapeli on tietysti myös peruskauraa kaikessa politiikassa. Muualla maailmassa tämä ymmärretään ja niinpä poliitikkoihin ei koskaan luoteta. Ei varsinkaan sodan aikana.

 

Suomi on kuitenkin poikkeus. Suomalaiset ovat pohjoisissa olosuhteissa taistelleet enemmän karua luontoa kuin toisiaan vastaan. Niinpä suomalaisista on muodostunut geneettisesti naivi kansa, jota on helppo huijata kaikenlaisilla sanapeleillä. Tämän vuoksi Ylenkin on niin helppo koko ajan huijata kansaa Ukrainan sodan aikana.

 

Ihan oikeasti suuri osa suomalaisista elää niin fantasiamaailmassa, että luulee Venäjän olevan luhistumassa ja Ukrainan voittavan. Suomalaiset eivät tajua, että ”luhistuminen”, ”häviö” ja ”voitto” on vain määritelty uudestaan. Hyvä esimerkki tästä on Amerikan valepresidentin lausunto, jossa hän ilmoitti, ettei Venäjä joka tapauksessa tule koskaan voittamaan. Huom! Joka tapauksessa!

 

Siis vaikka Venäjä tuhoaisi Ukrainan koko armeijan ja valloittaisi koko maan, niin se ei silti olisi voitto!

 

Ai et usko Bidenin eli Amerikan ja Naton muuttelevan sanoja tuolla tavalla? No, katsopas tätä:

 

 

Hallitsemaan maata? Miten niin? Jos Venäjä tuhoaa Ukrainan armeijan, niin se pystyy varmistamaan myös itselleen suotuisan hallituksen. No, siinä vaiheessa amerikkalaiset sitten sanovat: Lälläällää. Ei venäläiset täysin hallitse hallitustakaan.

 

Aina voi väittää, ettei toinen nyt sitten voittanutkaan, kun kerran kaikki ukrainalaiset eivät muutukaan venäläisten totaalisiksi orjiksi. Tällaista argumentaatiotapaa kutsutaan maalitolppien siirtelyksi.

 

Eli vähän samaan tapaan kuin, jos jalkapallossa tekisi maalin, niin toinen väittäisi, ettei se maalin paikka siinä ollutkaan, vaan tuolla kauempana. Sitten kun tekisi maalin siellä kauempanakin, niin sitten toinen väittäisi, että itse asiassa se maalin oikea paikka onkin tuolla sivussa. Jne. Jne. Tämän takia jalkapalloon kehitettiin etukäteen kirjoitetut säännöt ja erotuomarit. Geopolitiikassa sellaisia ei kuitenkaan ole ja juuri sen takia toisaalta Venäjä voi hyökätä ja toisaalta Amerikka voi valehdella loputtomiin.

 

Ainoat, jotka eivät tajua pelin henkeä ovat tietysti suomalaiset, jotka tätä vauhtia vielä antavat maansa valehtelevien suurvaltojen ydinaseiden testauskentäksi.

 

Lopuksi sitten vielä suomalaiset kiittävät, että saivat kunnian auttaa suurvaltoja toimimalla niiden testikenttänä.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Nato: Venäjä ei voi voittaa Ukrainan sotaa! (Määritelmällisesti)

 1. itselleen suotuisan hallituksen nimittäminen ei auta jos nykyinen lailliseksi tunnustettu hallitus antaa päiväkäskyn jonka mukaan kunnes maassa on taas yhdysvaltojen, brittien ja ranskan tunnustama demokraattinen hallitus
  1)jokainen ukrainalainen reserviläinen jolla on hallussaan it- tai pst-ohjus on velvoitettu kätkemään sen ja ampumaan sen sitten 10 vuoden kuluessa kohti ukrainan ilmatilassa lentävää sotilaskonetta tai helikopteria tai panssariajoneuvoa.
  2) aselevon jälkeen armeija siirtyy sissisodankäyntiin ja jokainen pitkäpiippuista kantava sotilas tai poliisi on laillinen kohde tapettavaksi.
  3) myös kaikki lainsäätäjät ja ministerit jotka kuuluvat viholliselle mieluisan parlamenttiin tsi hallitukseen ovat laillisia kohteita salamurhattaviksi.
  4) seuraavan viikon aikana it- ja pst ohjukset kirjataan kunkin sissitaistelijan henkilökohtaiseksi aseeksi. Luettelo sissi taistelijoista ja heidän tehtävää varten saamansa ohjuksen numerosta toimitetaan yhdysvaltojen hallinnon kassakaappiin, jotta ohjustehtävien suritukset ja ohjusten käyttö voidaan myöhemmin tarkistaa.
  5) ukrainan nykyhallinto eroaa tasan viikon kuluttua. Tämän jälkeen maata hallitsee vihollisen nimittämä nukkehallitus, jonka määräykset ohjusaseiden luovuttamisesta armeijan varastoihin ovat laittomia.

  Siinä on täydellinen gambit jolla Ukraina voittaa. 10 vuoden kuluessa 10 tuhatta ohjusiskua sotilasajoneuvoihin tai lentolaitteisiin. Kuolleita vihollissotilaita 30-50 tuhatta – eli paljon enemmän kuin Afganistanissa. Muutamia salamurhattuja nukkehallinnon lainsäätäjiä. Ei kaupunkien pommituksia. Ei osaavimpien (brain drain) joukkopakoa ulkomaille. Vain hymyjä, ja silloin töllöin ohjuksia ja sitten taas hymyjä. Lopulta ryssä lähtee lähes koko Ukrainasta – kuten Afganistanista. Helppoa. Mikä voisi mennä pieleen?

  Jos noin ei tehdä, niin antautumisen jälkeen reserviläisiä käsketään ensiksi tuomaan ohjukset asevarikoille.

  Varmasti Bidenillä oli sama gambit mielessään :-p

  1. ”amerikkalaiset sitten sanovat: Lälläällää. Ei venäläise” – tämän kirjoittanut kutsuu itseään toimittajaksi..

 2. Koronavouhotuksessa ja pakkorokotuksissa hallinto siirteli maalitolppia yhtenään, Kestäkää vielö muutama kuukausi, sitten helpottaa. Yksi rokote riittää… rokotekattavuus 70 % riittää… EU:n elvytyspaketti on kertaluonteinen…, tilille ilmestyy rahaa, suuri summa rahaa, kun bensan hinta nousee jne…

  Kyllä valheita riittää. Löytyykö yhtäkään rehellistä poliitikkoa missään?

 3. Kosovo ja Serbiakin ovat ikuisesti kiitollisia Naton liittoumalle kun tulivat kaiken lisäksi lätkimään maaperän täyteen uraania. Pekka Haavisto on nimenomaan se joka on kymmeniä vuosia peitellyt ja salannut Naton liittouman köyhdytetyn uraanin käyttöä ja sillä maaperän myrkyttämistä!

  1. Agent Orangella myös myrkytettiin vietnamilaisia ja kaikki muistaa tietysti myös ydinpommit Japaniin. Amerikkalaiset osaavat hyvin tämäm iljettävän terrorin joka tuhoaa elämiä vielä useiden sukupolvienkin jälkeen.

 4. Aluksi tehdään erittäin raju false flag isku Ukrainassa.
  – Tästä syytetään Putinia.
  – Malli Saddam Hussein.

  USA pyrkii keinoja kaihtamatta poistamaan Venäjä YK:n turvaneuvostosta.
  – Yksi suunniteltu askel kohti maailmanhallitusta, joka tulee hallitsemaan maailmaa YK:ta kulissina käyttäen.

  Venäjä Putin tuomitaan jossakin «tuomio»istuimessa, ja sen jälkeen
  – annetaan pidätysmääräys Putinista ja
  – nimitetään uudeksi presidentiksi joku vankilassa istuva ja
  – USA:n hallinnassa oleva rikollinen, jonka kanssa «neuvotellaan» jatkosta.
  – Malli Ukraina.

  Venäjän uusi hallitus alkaa kehittämään kansainvälisiä suhteita rakentamalla bioase «laboratorioita» Kiinan rajalle ja uhkaamalla sitä ydinaseilla ja Venäjän kehittyneellä teknologialla.

 5. USA ei hyväksy hallintoja, joita se ei ole itse vemputtanut valtaan. Ne muut ovat pahan valtakuntia. Kun valta on USA agenteilla, alkaa korruptio, alkuperäiskansan erottelu, mediakontrolli, pridetys, perheiden hajottaminen, huumeongelma, mielenterveysongelmat, läskipommit, epidemiat, asevarustelu, poliisivaltio…

 6. WHO kehoittaa Ukrainaa tuhoamaan biolaboratiot, joita ei suvakkien mielestä kuulemma ole edes olemassa.
  Jos biolaboratioita ei tuhota, niin riskinä on tautien leviäminen väestön keskuuteen. https://www.reuters.com/world/europe/exclusive-who-says-it-advised-ukraine-destroy-pathogens-health-labs-prevent-2022-03-11/

  Tässä on yksi arabimedian artikkeli naton biolaboratioista! https://english.alahednews.com.lb/64436/515

  Leikit on nyt leikitty ja esinahattomalla natsipresidentillä on hyvin, hyvin hikiset oltavat! Ehkäpä soitto Bidenille auttaa? Tai vaikkapa joku tunteisiin vetoava some-video?!!

 7. Nyt muka seniili Biden esiintyä älykkäänä strategina? Tuolla Nato määritelmällä mitään maata ei voi voittaa, jos ei tuhoa koko kansaa, viimeistä vanhusta myöten. Venäjällä ei ole tarkoitus tuhota Ukrainaa, jos olisi niin mm. kaupunkien strategiset kohteet olla jo tuhottu ja Kiova vallattu, sillä kaasu olisi voitu katkaista heti, ja siellä myös keitetään kaasulla. Samoin sähköt olisi voitu katkaista, iskemällä ohjuksilla voimalaitoksiin ja muuntamoihin, mutta näitä ei olla tehty. Venäjä tietää että kaikki vanhan maailman rakenteet tulla hajoamaan lähitulevaisuudessa ja tulee koittamaan monen sukupolven rauhan aika, jossa mm. uusi US ja Venäjä ovat liittolaisia. Ne ovat sitä jo nyt sillä ”Bidenin” nukkehallinto on hallinto ilman armeijaa sen takana, Bideniä ei päästetty edes sisälle Pentagoniin, se kertoo kait jo kaiken presidentin vallasta. Kun maailmasta tulla moninapainen, ei uudella ukrainalla olla mitään syytä alkaa panostamaan asevarusteluun, eiköhän siviili infrassa ja teollisuuden kehittelyssä olla tarpeeksi tekemistä, sillä monin osin maa ei olla kehittyä yhtään Neuvosto ajoista mm. rakennuskanta on pitkälle neuvosto aikaista.

 8. Ukrainan esinahaton natsihallinto väittää Venäjän suunnitelevan Tsernobylin ydinvoimalaan iskua. Jos tämä olisi Venäjän tavoite, niin miksi näin ei toimittu jo pari viikkoa sitten? Kremlissä olisi vain painettu nappia ja ohjukset olisivat lentäneet laitokseen. Tosin tästä olisi ollut erittäin paljon haittaa saastumisen takia venäläisille ja valkovenäläisille.

  Myös aiemmat natsihallinon väitteet Ukrainassa sijaitsevan Euroopan suurimman ydinvoimalan tuhoamis-suunnitelmat Venäjän toimesta herättävät epäilyksiä. Miksi saastuttaa etenkin Krimin alue, jossa Venäjällä on massiivinen laivastotukikohta? Myös valloitetut itä-Ukrainan alueet saastuisivat elinkelvottomiksi!

  Seuraavaksi länsimedia luultavasti kertoo Ukrainan esinahattoman natsihallinnon saaneen tietoa, että Venäjä aloittaa kemiallisten aseitten käytön viattomiin Ukrainalais-siiviileihin, eli kaasuttaminen on alkamassa. Tietenkin tätä ennen Putin onkin kasvattanut Hitler-viikset!

  1. Putin on juutalainen ja häviää sodan. Ei taida olla putinilla nappia jota painaa kun ei sotiminenkaan onnistu. Emme tarvitse Natoa niin surkeaa on Venäjän sotiminen. Nyt jo Venäjä haluaa antautua ja rauhaa kun ei vaan onnistu valtaaminen. Tosin Ukrainassa on maailman kovimmat taistelijat eli natsit vastassa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*